Vinkkejä ja niksejä tehokkaan suunnittelun vieras wc

Vinkkejä ja niksejä tehokkaan suunnittelun vieras wc

Jos vierailu on hyvä olo kuin mahdollista, sinun tulisi tarjota hänelle viihtyisää kylpyhuone. Yksi syy on, jotta vieraat mahdollisesti nykyisten kaaos säästynyt kylpyhuone. Kuvaamme alla muutamia vihjeitä, jotka auttavat sinua tekemään ylimääräinen kylpyhuone vieraille tehokkaasti.

Tavernat vieraskylpyhuone henkilökohtaista charmia

vieras narikka moderni Muokkaa kleienm alus uppoaa musta, vaatekaappi spigeltür ja pieni seinä hyllyt kylpyhuone© istock.com/stocknroll

Sisustus: mitä olisi pidettävä?

Vieraskylpyhuone on paljon pienempi kuin normaali kylpyhuone normaalisti. Useimmat ovat vain muutamia neliömetriä tilaa, johon wc, pesuallas ja alaosa voidaan majoittaa. Niin että huone ei toimi kovin sekavalta, erityisesti kylpyhuoneen kalusteet on varustettu vieras wc, jotka ovat tilaa säästävä – kuten esimerkiksi variantteja Villeroy & Boch. Yhtiö on muuten myös käynnistänyt opas tiellä, joka auttaa kylpyhuonesuunnittelun.

Vinkkejä ja niksejä tehokkaan suunnittelun pienille vieras wc

pieni vieras wc, suihku tyylikäs gestalten_moderne vieras narikan allaskaappiin puu kylpyhuoneen peili, jossa on sisäänrakennettu valaistus ja syvennykseen-hyllyt© Villeroy & Boch AG

Pieniin tiloihin on olemassa erityisiä pieniä pesualtaiden ja WC: iden kapeampi, nämä ovat tehokkaampia ja toimivat paremmin kapeaan rakoon. Jotta yhtenäinen tyyli vallitsee, kannattaa valita pesuallas ja wc samassa sarjassa. Lisäkalusteita vieraskylpyhuone sopivat vain jos sille tilaa. Erityisesti usein vieras wc sijaitsevat ahtaissa tiloissa, minkä vuoksi antaa isännät erityisen haasteen. Mutta vieras kylpyhuone voi olla muutamia temppuja visuaalisesti suuremmaksi:

sopivat kalusteet jauhe huone ja pieni kylpyhuone

pieni vieras wc muokata moderni ja tyylikäs kaappi altaan puusta laatikoilla© Villeroy & Boch AG

  • valaistus: Pieni vieras wc hieman valoa ovat erityisen ylivoimainen, joten muista antaa runsaasti valonlähteitä. Suurempi peili auttaa myös, että heijastavat valoa, kun taas laaja kylpyhuone.
  • värin valinta: Kirkas sävyt tekevät tilaa visuaalisesti näyttävät suuremmilta, joten suosittelemme pitämään seinät kirkkailla väreillä.
  • kylpy kalusteet: Yksi kylpyhuone aina näyttää siistimmän kun wc ja pesuallas samassa sarjassa tulevat. Tämä pätee myös nurkkaan ja Co.

moderni, tilaa säästävä muotoilu ideoita pieni vieraskylpyhuone

viileä vieras narikka ideoita tilaa säästävä kylpyhuonekalusteet pienille vieras wc© Villeroy & Boch AG

Suunnittelu pieni kylpyamme

Valittaessa huonekalut sinun tulee varmistaa, että ne vastaavat laatat. Lisäksi, pesuallas ja hanat olisi helppo puhdistaa. Riippuen suurikokoinen laattoja, houkuttelevampi myös huoneen tunnelmaa ja koska vähemmän esiintyviä niveliä, puhdistus on helpompaa. Vaatenaulakkoon ei pitäisi olla vain yksi tarkoitus huone, onhan vieraasi viihtyvät täällä. Muutamalla lisävarusteita, tila voidaan helposti päivittää: pörröinen kylpy matto, suuri pyyhe bar tai kuvitteellisella saippuanannostelijan. Toista se kuin kirkkaita värejä.

tekevät vieras wc ansiosta pienet tarvikkeet mukava imetyksen

Vieras WC kunnolla suunnitella ja gestalten_ideen mukavan ja tehokkaan suunnittelun pienten vieras vaatesäilytys sisustustarvikkeet© istock.com/Bosca78

Valaistus on yksi tärkeimmistä tekijöistä

Ihannetapauksessa vieras Kylpyhuoneessa on suuri ikkuna, joka sitten tuottaa luonnonvaloa. Tämä ei kuitenkaan yleensä ole sääntö, ja myös vieraasi todennäköisesti viettää illan tai aamulla kylpyhuoneessa, minkä vuoksi valoinstallaatio on pakollista. Sen sijaan, että suuri lampun suosittelemme asentamaan useita kohtia, jotka ovat niin syttyy huoneen täysin. Sitten on myös edelleen käytettävissä kevyet väliseinät, tämä vaikuttaa myös kirkastumisen wc. Parasta valita useita pimennys: Suuri kattovalaisin varmistaa valaistuksen huoneen, kun taas kiinni peilin lamppuja tai LED nauhat antavat lisävalaistusta. Tämä sopii myös nipistää täällä, ajella tai meikin. Shadowing on tapa estää se, pitkänomainen lamput on asennettu molemmin puolin peilin.

valaista pieni ja moderni vieraskylpyhuone otetaan asianmukaisesti

tehdä ideoita pieni vieras wc, suihku ja oberlichter_Gästetoilette puu-kaappi altaan ja vaatekaappi peilit ja sisäänrakennettu peili valaistus syvennykseen© Villeroy & Boch AG

Valitseminen ruudun koko

Jopa pieni kylpyhuone seinälaatat koko voi olla esimerkiksi 30 x 60 cm on. Kuitenkin sinun pitäisi etsiä valitessaan koko, joka ei ole liian paljon pieniä osia ja leikkaus teoksia luodaan. Vaikka se on yleensä tarkoituksenmukaista valita seinälaatat palavat pieni kylpyhuone, voit valita lattialaatat sävy harmaa tai toisella tummempi sävy. Tummempi lattialaatat johtaa kontrastin kirkas seinät, että tila on visuaalisesti syvemmälle. Jos suorakulmainen laatat vahvistetut jopa kolme neljäsosaa kastiketta, se tarjoaa myös syvällisemmin. Vaihtoehtoisesti vinosti järjestetty neliön laatat toimivat samalla tavalla.

Vieras kylpyhuone muotoilu matching kylpyhuoneen laatat laattojen koko ja väri

laatat matching ja seinän väri gästetoilette_kleines vieras wc tehdä valkoinen ja harmaa altaan luonnonkiveä laatat ja peili lattialaattojen ylittävän© istock.com/Art Wager
Добавить комментарий

*

1 + 8 =

map