viileä puinen sisustus tulostettaessa puuta

viileä puinen sisustus tulostettaessa puuta

viileä puinen sisustus tulostettaessa puuta

Kuvat ja kuvat ovat ehkä yleisimmin käytetty koristeluun. Paitsi tilaa ja seinäkoristeen he osallistuvat elämäämme ja jokapäiväistä elämää, mutta myös osoituksena mielialoja eri verkoissa profiilikuviksi, ja taustana ovat älypuhelimet ja tietokone. Joka päivä me ottaa kuvia meidän matkapuhelimet ja kaikki nämä kiinni hetkiä pysyvät suljettuina siellä. Kuinka usein tulostaa ne paperille? Luultavasti harvoin tai ei koskaan! Jopa kuvia juhliin lähetämme siitä läpi älypuhelinten julkaista Internetissä, ja pidätämme tietokone.

luova seinä muotoilu valokuvatyön puuhun

viileä puu deco Kuvallinen painatus puun modernin olohuoneen seinää muotoilu lentokoneiden rakentamisessa

Tänään haluamme näyttää, miten säilyttää ikimuistoisia ja tärkeät hetket elämäsi luovasti. Tätä ovat valinneet painetta puun inspiraatiota ja mielenkiintoisia veneet idea. Tuomme eri tekniikoita ja esimerkkejä kuvia ja valokuvia puuhun että voisit toteuttaa luova seinään suunnittelu, yksittäisen koristelu ja suunnittelu vanhojen puukalusteet sekä epätavallisia ja kotitekoisia lahjoja. Haluatko lempivalokuvasi tai paras valokuvia häät, syntymäpäivä tai muu erityinen tilaisuus tulostaa puuta? Oletko jälkeen etsivät moderni ja luova seinä muotoilu kuvia? Sitten täällä on osunut maaliin! Näin se toimii!

viileä puinen sisustus tulostettaessa puuta

luovia ideoita puusta koristeluun kuvia ja valokuvia puuta

mielenkiintoinen ja luova veneet idea puun erityisestä DIY koristeluun

tehdä taidetta puusta itse ja viileä seinä muotoilu kuvia puuta

Ensin näyttää, miten tulostaa mustetta kuvien puuta. Tästä veneet ajatus tarvitaan puinen levy, lähetyslomaketarrat, Versigelung Spray (Krylon® Make It Last® Clear Sealer), mallintaminen tahna (geelimediumia Liquitex), selkeät kuivuvaa veneet liimaa, kaksi tyynyillä, muovinen kortti, kuten myrkkyä kortti, jota käytät niin lastalla ja tietysti mustesuihkutulostimen. Joten aloita puuta paine.

Tulostaa kuvia ja valokuvia puun &# 8211; Elokuu paine puun musteella

valokuva tulostaa puuhun ja luovien puun deco itse

Ensin olet vaihtamassa lähetystarroja. Ne ovat itse asiassa tarvitse takana rahtikirjaan valokuvatulostuksessa puun. On parasta ostaa postikuljetusta A4-kokoa. Jos sinulla on postikuljetusta useista yksittäisistä etikettejä ja takaisin jaetaan Lochungsreihen teippaa teippiä reiän päälle siten, että puoli aikana paine ei leikattu tulostimeen. Sitten hyvin ilmastoidussa tilassa, ruiskutetaan toiselle puolelle paperia, jossa tiivistys- spray ja anna sen kuivaa ne. Sitten maalaat paperi selkeät kuivuvaa veneet liimaa jollakin vaahto harjat. Nyt tulostaa valitun valokuvan paperille, tai sivulle, jossa kuivatun liimalla. Valmista puukiekkoon tulostusta. Se on parasta jauhaa puun pinta hiekkapaperilla ja sitten se pyyhitään liinalla. Nyt avulla toisen vaahto harjalla harjata huolellisesti puupinta mallinnus tahna. Kunnes päällyste tahnalla on vielä märkä, aseta valokuva puun sitä ja silitä paperi muovinen kortti olevan mitään kuplia. Ennen vedä paperia, anna painetta yhden ja puoli tuntia kuivua. Vedä paperi hitaasti ja varovasti, ja lopulta soveltaa päällysteen kanssa tiiviste suihkuttaa.

Taidetta puusta tehdä itse niin viileä veneen idea musteella painotekniikan

valokuva-holz_kreative-veneet idea-with-puu-ja-muste-by-cool-puu-Deko

Toinen inspiraation kuva puun musteella, olemme löytäneet “me elivät onnellisina elämänsä loppuun.” Tämän jäähtyä tietynlaisen idea foliopussia. Tämä fantastinen painotekniikka on ihanteellinen vuosikerta sisustus ja hillitty muotoilu huonekaluja kirjoituksia. Polkupyörän käytetty kuva tässä opetusohjelmassa, sekä muita hienoja kuvia tulostettavaksi löydät Graafinen kerroksessa.

tehdä vanha puinen huonekalut puuta paine elokuu &# 8211; DIY vuosikerta huonekalut

kuvia ja valokuva-on-puu-print-as-viileä-veneet idea-for-koristeluun idea-for-vintage huonekaluja-with-druch vs. puu

Miten tulostaa kuvia ja valokuvia puun nopeasti ja helposti käyttämällä foliopussi? Huolellisesti leikattu pois sivusuunnassa reikiä pitkin taskun reuna. Pussi on säilytettävä laukun muodon, joten reuna ei leikata! Lisätä paperille kalvopussin puhtaasti vakauden painoväri tulostimeen. Kun olet haluttu kuva foliopussista, tulostettu, poista valkoinen arkki pois vorschichtig, niin et tuhrata mustetta. Aseta painettu puoli kalvopussin puun pinnalla. Avulla hallitsija tai muovikortti vedät dian. Voit nostaa foliopussi, ja imeä jäljellä mustetta kanssa valkoiselle paperille, jos ne ovat olemassa.

luova koriste idea design-huonekaluja puusta paineella elokuu puu

painatus puu musteella ja avoin puoli kannet

fantastinen sisustus valokuvan elokuu puuta inspiraationa moderni sisustus teollistuneempaa

Tinker valokuvien puusta

luova seinä muotoilu hääkuvia ja maalauksia puulle

Tulosta häävalokuvista puulle

mielenkiintoinen puinen deco ajatuksen kanssa Paine elokuu puuta 

korjailla puun luova veneet ideoita puun deco paine puun

Nyt näyttää, miten voit ottaa kuvia puuta pergamentti paperilla. Esimerkiksi näet DIY puulaatikko kuormalavoja, joka on luovasti suunniteltu painetta puuta. Jos haluat tarkasti toistamaan kuvia käytetään seuraavissa DIY projekti, voit ladata Orange kuva Grafiikka Fairy ja leimat täältä. Ne ovat edelleen pergamenttipaperi (leikataan palasiksi, joiden koko on 21 cm x 31 cm), teippiä, kaksi kangasarkkien (tai leikata kaksi pyyhkeet vanha T-paita), pehmeä tyyny (kuten kiillotus), ja vaativat mustetta tulostimeen.

rakentaa viileä puinen laatikko itsensä kuormalavoja ja muokata

DIY laatikko lavat puun deco ajatusta tulostaa kuvia puulle

Avulla Photoshop, voit järjestää valitut kuvat ja kirjasimet. Unohda älyttömästi eikä pyhiä kirjoituksia ja sanat, koska ne on painettu peilataan! Seuraava, liittää pala pergamentti paperi A4 arkin teipillä, jolloin sinun täytyy taittaa pergamenttipaperi vain yhdestä reunasta ja kiinnitetään levyn, mutta tämä on reuna, joka on ensin saivat tulostimen. Älä koske painettu esitys! Kostuta liina ja tehdä puupinta jossa voit tulostaa, märkä. Sitten te kuivaa pinta kanssa kuivalla kankaalla. Näin voit valmistaa puupinnan imeytymistä muste. Kuitenkin, puu ei saa olla liian märkää, niin, että muste ei virtaa. Voit valita toisen puukappaleen, kuten märkä tai kuiva puupinnan pitäisi olla. Nyt katkaista painettu motiivit ja aseta se puu, painamatta paperin sivuttain sopivaksi aihe. Hiero pad. Toista sama muissa aineissa, jotka haluat edelleen tulostaa puuhun. Anna kuivua painetun edustus noin 2 tuntia.

korjailla puu &# 8211; mielenkiintoinen ajatus korjaustöissä kuulostaa luovia puinen sisustus, jonka paine elokuu puuta

DIY hedelmiä äänet lavat paineita puun Deco

Kun kuvia tai valokuva on täysin kuiva puu, kerros vahaa haettava huonekaluja. Joten vahaa voit tehdä itse. Sekoitetaan 1 osa mehiläisvahaa (höylätty) ja 4 osaa jojobaöljy tai oliiviöljy ääniä. Lämmitä äänet vesihauteessa, kunnes vaha sulaa ja sekoita seosta noin. Soveltamisen jälkeen DIY vaha, väri puupinnan rikkaampi ja terävämpi näyttää. 24 tuntia, luovasti suunniteltu puinen laatikko on valmis hyötyä.

Kuvien puu Print inspiraationa DIY vuosikerta sohvapöytä

puu Deco idea vintage huonekaluja kuvia puu- ja musteella puulle

mielenkiintoisia veneet parannusehdotuksia vanha puinen huonekalut valokuvatulostus puulle

uudelleensuunnittelu vanha puinen kaappi sininen tulostaa puuhun

idea miten voit tehdä huonekaluja kuormalavoja luovan

sisustaa ja rakentaa lavoja

ainutlaatuinen muotoilu Duch tulostaa valokuvasta puulle

viileä puu deco korjailla kuvia itse puun

Tässä siisti veneet idea ja inspiraation valokuva puun. Tässä on tulostettava kuva Tiukan lasertulostin, ei mustetta! Ne ovat myös vaahtoa sivellin ja mallintaminen tahna (geelimediumia Liquitex) tarpeesta. Takki puulevy mallinnus tahna. Pinnoite ei pitäisi soveltaa paksusti. Aseta valokuva puun ja joka tapauksessa, yritä painaa sitä tai sopeutua jälkeen kuva on jo puun pinnalle. Take away liimattu valokuva käsiin tai muovinen kortti sileä ja mikä johtaa kuplia. Annetaan kuivua paineessa 24 tunnin ajan. 24 tuntia sinun täytyy kostuttaa liinaa ja aloittaa pyyhi paperin pintaan. mutta älä paina liian kovaa, jottei beschödigen painetta puun.

Kuvien puuta luovat joulun ideoita

senkki maalaismainen kreatiev koristele DIY puinen kuvia painamalla puuta

Photo puulle &# 8211; luova veneet ideoita koristeluun kuvia ja valokuvia

valokuvien tulostus puuta veneet idea korjaustöissä seinien koristeluun ja luova seinä muotoilu kuvat


Добавить комментарий

*

71 − = 61

map