viileä malli DIY kattovalaisin hilalevy – lamput itse korjailla ideoita

viileä malli DIY kattovalaisin hilalevy - lamput itse korjailla ideoita

Korjailla roikkuu lamppu peltiä verkkoon itse. Tarvitset tämän lampun tarvikkeet, rajat rautatie, lanka, koneruuvit NR 8, pesukoneet M5 ja kaksi metallilevyä, jota käytetään pääasiassa kannen aukko. Metallilevyn on kiinnitetty rei’ityksen sovitettu ruuvit ja aluslaatat. Lisäksi, pultit ruuvataan kierremutterit. Varjossa oman DIY riipus valo on tehty nöyryyttävä tavalla.

STEP1. Taittaa metallilevyn ja pitämällä kaksi yhdessä Randen. Aseta ruuvit välilevyt reikiin, jotka sijaitsevat lähellä punajuuret. Pultit voidaan kiinnittää mutterit.

Vaihe. 2 Aseta poikkipuu keskelle ja kiinnitä se langan. Aseta messinki putki pistorasiaan keskireiän yli. Korjata putkiliitäntä, ne myös käyttää kierteitetyn mutterin ja kiinnitysruuvi.

Vaihe. 3 Lävistää kautta puhelinjohtoon lampun putken liittimeen ja anna sen roikkua riittävästi kaapelia. Sitten pujota liittimeen ympärillä. Höllentää ruuvit pistorasiaan. Käännä uurrettu lanka ympärille hopea ruuvi rungon ja sileä lanka ympärille kultaisen ruuvi. Kiinnitä ruuvit nyt. Asenna heiluri lamppu kattoon ja asentaa hehkulamppu.

*** Koska metalli voi lämmetä, käytä lamppuja alhainen Watten.

DIY kattovalaisin via cleverlyinspired

viileä veneet ideoita DIY lamppu tehty metallista

tarvikkeet kotitekoisia lamppu

 Tinker askel vaiheen lamppua itse

kattilanpaikkaaja metalli lamppu ruutuarkille itse

viileä roikkuu lamppu Selberbasteln ajatus

DIY lamput mesh metallilevyn

viileä malli valaisin metalliverkkoon levyn

Tinker lamput itse
Добавить комментарий

*

44 − = 40

map