Veneet ideoita kahvipapuja

Veneet ideoita kahvipapuja

Kaikille kahvin ystäville tänään olemme valmiita mielenkiintoisia ja hienoja veneet ideoita kahvipapuja. Rakastatko tuoksu kahvi? Tutustu, miten voit saada luovia ja tuoksuvia koristelu huoneeseen samanaikaisesti. Tiedät mitä voisit tehdä kahvipapuja? Varmasti tiedät kauniita kynttilöitä valmistettu kahvipavuista kahvia aromi. Olet ehkä jo yrittänyt sisustaa kuvakehys kahvipapuja? Mitä muita koristeluun voi korjailla päässä tuoksuva pavut, näytämme samat.

korjailla kahvipapuja viileä inspiraation luova koristelu

korjailla kahvipapuja viileä idea kotitekoinen lasiastiat

Ensimmäinen DIY projekti kahvipapuja, jonka esitämme teille, viittaa fantastinen koristelu keittiössä kahvipapusäiliö kansi. Yksinkertainen veneet idea suunnittelija aluksille. Saada käsiinsä alusten lasikansilla, hartsi (jäljempänä Kaksiosaisen hartsi pakki Envirotech Lite käytettiin, te täällä voi tilata verkossa) ja valmistaudu cup kahvipapuja.

viileä veneet ideoita kahvipapuja &# 8211; Gäfes kanssa kahvipapujen Göasdeckel

Deco kaffeebohnen_interessante veneet ideoita DIY kansi kahvipapuja

Hartsin seos sinun täytyy valmistaa kaksi juomalasi, jossa on tasainen pohja ja sileä sisäpuoli, puisten tikku sekoittaen, harja ja kertakäyttöisiä käsineitä. Unohda ne kattavat nimetylle työalue monikäyttöinen paperi suojella heitä.

Vaihe 1: Tee puhdas syventäminen lasikannella. Sitten täyttää hyvin kahvipapuja, niin että kahvipapuja pinta pysyy suhteellisen tasainen. Nyt sinulla on tarkka määrä papuja että tarvitset. Laita pavut takaisin sivulle ja tehdä suojalasi takaisin puhtaana.

Vaihe 2: Sekoita hartsi mukaan ennalta määrätyn ohjeita. Jos käytät kaksiosaisen hartsi pakki Envirotech Lite, sinun täytyy sekoittaa samaan osia hartsista dekantterilasissa ja sekoita minuutti, jonka raapiminen kupin puolin ja syy. Kaada seos toiseen kuppiin ja sekoita sitä hetken.

Vaihe 3: Syötä kahvipapuja ensimmäinen kuppi ja kaada hieman hartsin seoksen päälle. Sekoita, kunnes pavut ovat päällystetty hartsilla. Täytä suojalasi kahvipavut ja kaada varovasti loput hartsiseosta, niin että hartsi ei ylivuoto.

Vaihe 4: Varmista, että kaikki kahvipavut varma päällystetty hartsilla. Pavut voi näyttää rauhallinen betonivalun hartsista heti, kun ne on päällystetty hartsilla. Tätä varten voit auttaa harjalla. Kun olet valmis, valuta hartsi 24 tuntia (kts Hartsikotelon) kuiva.

korjailla Sisustus kahvipapuja itsensä

Moderni seinä suunnittelu ja luova veneet ideoita papujen kuvien kylmästi kotitekoisia lahjoja ja DIY seinäkoriste

Nyt näyttää, miten voit korjailla luova, moderni seinämaalaus maalaus DIY Bean kuvia itse. Tästä jäähtyä veneet ajatus sinun tulee mustaa kahvia pavut ja valkoisia papuja. Lisäksi sen on valkoinen liima, musta akryyli maali, kangas ja selkeä akryyli tiiviste.

Piirrä ääriviivat haluamasi aihe suoraan kankaalle kynällä. Kuvalle, voit käyttää stensiilit koska todella tarvitsee vain ääriviivat olla. Sitten maalata kaikki pinnat on peitetty mustalla kahvipavut mustalla akryylimaalilla. Seuraavassa vaiheessa, alkaa liimaa mustia papuja. Sitten täyttää loput näytön valkoinen papu. Kun kaikki pavut ovat jo, maalata reunat kankaalle musta, niin että kuva näyttää kokonaisuutena. Lopuksi, takki koko pavut kuvan kanssa selkeät akryylitiiviste.

luova veneet idea epätavallinen ja moderni seinä muotoilu

mielenkiintoisia Kunnosta ja viileä veneet ideoita kahvipapuja korjaustöissä koristeluun

Oletko tehnyt vuoristoradalla itse? Katso, miten voit helinä tämän myös kahvipapuja. Fantastinen veneet ideoita viileä kattaukseen kierroksen potin lasinaluset. Selvitä, mitä materiaaleja tarvitset tätä jäähtyä veneen idea: suuri tai leveä lasipullo, pullo Schneider “Kinkajou”, Epoksihartsi ja tietenkin kahvipapuja.

Korjailla itse viileä vuoristorata kahvipapuja

kahvipavut luova tischdeko kotitekoisia Trivet alkaen

Sinun täytyy leikata perus pullon ensin. Cut-off osa on pohjimmiltaan rooli tasaisen levyn. Leikata tämä tasolasia ruokalaji, tehdä merkintä käyttävään pullon Schneider lähellä perus pulloon. Sitten laittaa erottaminen renkaat molemmin puolin markkerin linjan. Anna kuuma ja kylmä vesi vuorotellen sen käydä, kunnes lasi särkyy ja erottaa pitkin linjaa ..

suuri veneet idea tyylikäs kattaukseen DIY vuoristoradalla

veneet idea viileä ja noin deco kanssa kaffeebohnen_DIY alunen

Sellaisen hartsin valmistamisen, seos ohjeiden mukaisesti. Täytä leikattu lasilevy kahvipapuja ja kaada hitaasti hartsin kunnes kaikki tyhjät tilat täyttyvät. Hartsiseos ei saa tulla ulos. Anna kuivata DIY vuoristoradalla 24 tuntia

Mitä voit korjailla kaiken kahvipapuja.

viileä veneet ideoita ja luovia kattaukseen DIY trivet maasta kahvipavuista

Etsi luova koriste ideoita jouluksi? Tässä on kaksi veneet ideoita kahvipapuja eli inspiraationa viileä ja kotitekoisia joulukoristeet. Löydät myös muita mielenkiintoisia ideoita DIY koristeluun palloja Tischeindecken korjaustöissä Sunflower Huopa ovena koristelu sekä luovan jääkaappimagneetteja.

mielenkiintoisia veneet ajatuksia ja jäähtyä koristelu idea jouluksi

luovien veneet ideoita weihnachten_Weihnachtsdeko kanssa tammenterhoja kahvipapuja itsestään

Joulu tammenterhoja kahvipapuja tehdä itse

korjailla deco kahvipapuja joulun itse

korjailla kahvipapuja ja säkkikangas &# 8211; viileä tehdä joulua itse

Decko jäähtyä ideoita jouluksi itselleen korjailla kahvipapuja

Veneet idea koriste joulukuusi päässä kahvipapuja ja helmet

Joulukuusi tehty kahvipapuja itse korjailla

Korjailla viileä koriste pallot itselleen kahvipapuja ja köyden ja koristella pöydän Still

viileä ja moderni tischdeko pallot on valmistettu kahvipavuista ja köysi

fantastinen sisustus kahvipapuja ja viileä lahjaidea Lana&# 8217; s Delight Boutique

viileä deco ideoita hieno kattaukseen kahvipapuja

sisustaa oven auringonkukka

koristella punainen ovi remonttitaitoinen Sunflower Felt

korjailla kahvipapuja ja tunsi &# 8211; Craft idea jäähtyä koristelu DIY kukkia

veneet ideoita kukkiin huovasta ja kahvipapuja

Kerää magneetteja? &# 8211; veneen idea jääkaappi sisustus DIY magneetit valmistettu kahvipavuista

DIY jääkaappimagneetteja valmistettu kahvipavuista

Craft ideoita erikoiskoristuksella kahvipapuja

mielenkiintoisia ajatuksia ja luovia veneet ideoita koriste kahvipapuja
Добавить комментарий

*

45 + = 54

map