Væghylder - modern design VAEG med belyste hylder

Væghylder – modern design VAEG med belyste hylder

Væghylder - modern design VAEG med belyste hylder

De VAEG hylder er en af ​​de mest populaire ontwerp elementer, som vi vælger voor et levende facilitet. Hvorfor? Især da de spaarder plads og også DERMed het de ideale løsning til små og smalle rum. Men i dag, de væghylder spiller også som en roll modern VAEG design. Forskellige voormalige inhoudelijke og farver danner modern ABNE hylder, så og mangfoldigt samtidig functionele indretning. Hvis hylderne også hij med udstyret en Integreret Belysning, dette en gestallten endnu sterker VAEG decoratie med accent Belysning. Ik stedet voor ten Skabe yderligere væglamper en kompleks Lysdesign og op Saette en særlig vægt på en VAEG, Kan du opna denne effect med tændte hylder identiske. Som en løsning og levende eksempel på en creatief ontwerp VAEG med indirecte Belysning, har vi tre udvalgt modern VAEG hylder i de Italienske møbelproducent Acerbis. Acerbis er en af ​​de få virksomheder die bidrager SIDEN tresserne til udbredelsen af ​​italiensk Møbeldesign.

Ideer til Stuen med tændte hylder

kølige stue ideer til modern stue Møbler med Skænk og rød førte hylde i methacrylaat

de VAEG hylder &# 8222; straal&# 8220; Hij et product af den linje af Møbler Nye koncepter fra Acerbis. De Italienske ontwerper Lodovico Acerbis muliggør creatieve transparante VAEG ontwerp af termoformede hylder med afrundede galop. Disse seje hylder af farvet AKRYL hij glas ikke kun et interessante decoratie Idé til Stuen, mannen snarere de Kan også AKTIVT involveret i farve og ontwerpen Lysdesign participeren i Rummet. Indirect Belysning på bagsiden af ​​de Buede VAEG hylder Sætter denne scene og understreger elegante vægdekoration.

VAEG hylder &# 8211; Modern design VAEG med belyste hylder

stue ontwerp med modern VAEG hylder og farve stue ontwerp i rød med rød Skænk og rød af lænestole

Kleurontwerp stue Rødt modern hylder Lavet af AKRYL glas i 

creatief ontwerp VAEG stue med VAEG hylder rot_coole hylderne i Acerbis

En fantastisk facilitet Idé til Stuen, inclusief een eigen creatief ontwerp VAEG med LED Belysning, designer VAEG hylde “Matrix” tilbud. Designet i 2013 af designeren Roberto Mansani hij denne så LED hylde elegant Møbler Idé til stue. De krydsende glas paneler hij belyst af Integreret fiberoptisk i seks. En følelsesmæssig effect opnås ved de kalejdoskopiske farveskift functie fra mørkeblå til Lyseblå, magenta, rød og gul i Farven neutraal.

Regal ideer til creatief ontwerp VAEG med LED hylder

glashylder med LED Belysning i blat som en koel enhed Idé og moderne stue med soort design_wandgestaltung VAEG farve og Forte royalt blå

belyste hylder i gul som en farve accent til Mørke VAEG Farver

køligt hylder glas med LED Belysning gul som en koel stue ideer til creatief ontwerp VAEG soort accent VAEG med forte hylde

creatieve Belysning Idé og modern design VAEG med LED hylde i glas

creatieve ideer Møbler stue med med glashylder Belysning regal_coole som et lys Idé og decoratie Idé stue

Dekoreret af designer Lodovico Acerbis Muur hylder af nye koncepter serie tilbyde en enkele moderne indretning Idé med tændte hylder. De elegante reolsystem Bestar af af Tykke træhylder forskellige afwerking, som er udstyret med en bagfra arrangeret Belysning. Gore Særlige uigennemsigtige skiver Lavet af methacrylaat gebonden Eller Overste hylde niveau boven OGE lyseffekt af indirecte Belysning. De Elektriske forbindelse udføres ved en aluminium kabelgoot. En træ afwerking i eller bv Lauro Preto fijner, met inbegrip van i hvid matte afwerking eller højglans af forskellige Farver, som soort, hvid, beige, rød og Skifer grå, gever dig en gefokt vifte af og rumlige VAEG design.

Muur hylder med Integreret Belysning zak uigennemsigtig glas

stue ideer til Stuen oprettet med holzregalen_coole hylder af Acerbis med Belysning

Træhylder med indirecte Belysning til og stilfulde creatief ontwerp VAEG

Kolde hvide med hylder indirecte Belysning som creatieve levende ideer til modern design VAEG

Muur hylder som en del af Toelichting indretningen og Belysning

stue ideer design voor de moderne Livsstil og creatief ontwerp VAEG med belyste hylder hvid


Добавить комментарий

*

23 + = 24

map