Uusia ideoita valojen olohuoneessa

Uusia ideoita valojen olohuoneessa

Olohuoneessa on huoneeseen tai asunnosta, jossa olet oleskelevat eniten. Erityisesti yöllä ja pimeässä kausi oikea valaistus luovat että kodikas tunnelma. Lamput voi muuttaa ulkoasua huoneen kokonaan. Voit poistua huoneesta kylmä tai kuuma, suurempi tai pienempi vaikutus. Ne, jotka käyttävät valaistus kohdennettuja, niin voi hyödyntää sen huonetta. Lisää vinkkejä oikeassa valossa kaikissa huoneissa voi löytyä myös Neuvotteleva lampenwelt.de.

uusia ideoita valojen olohuoneessa

olohuone ideoita beleichtung olohuone moderni heiluri valaisimet musta ja kannen suunnittelu puuta© istock.com / sutichak

Oikea yhdistelmä

On nyrkkisääntö, joka sanoo sinun pitäisi yhdistää kolme erilaista valonlähdettä yhdessä luoda ihanteellinen valaistus. Temppu on löydettävä tasapaino alhaisen kontrastin ja korkean kontrastin valo. Toisin varsi valo tuotetaan epäsuora valaistus. Tämä on pehmeä ja huomaamaton, mutta ne voivat olla silmät väsyvät helposti, kun täytyy keskittyä, esimerkiksi työskennellessään tietokoneella. Siksi kannattaa luoda sekoitus taustavalon, korostusvalaistukseen ja kirkkaampi tehtävässä valaistus olohuoneessa.

Valaistusideoita ja -vinkkejä viihtyisä olohuone valaistus

väri design olohuone ideoita sinisenä ja valkoisena moderniin olohuone suunnittelu ja viileä kevyt idea aksentti valot© istock.com / shishic

taustavalo

Täysin valaista huoneen, useimmat ihmiset valitsevat kattovalaisin. Mutta myös seinä lämmitin ja katon pesukone on potentiaalia täysin valaisemaan huoneeseen. se jos valitset taustavalaistus, joka voidaan säätää himmentimen kanssa on paras. Voit säätää valon aina tilannekohtaista.

Epäsuora taustavalo on nykyään myös integroitu huonekaluja. Seinäelementit piilotettu valonauhat tai valoelementtejä jotka toimivat myös tilanjakajana, olohuoneessa tarjoavat mukavan tunnelman.

epäsuora valaistus integroitu huonekaluja valaisimia hyvin täynnä huoneatmosfäärissä

IKEA hylly epäsuoraa valaistusta valoa koristeluun idea idea ja tehdä wohnzimmer_wohnzimmer aksentti seinä musta ja punainen sohva IKEA sohvapöydät olohuoneen valkoinen ja punainen tuoreen väritys© istock.com / Nadya Lukic

aksentti

Valolla, voit asettaa suuria aksentteja, jotka asettavat esimerkiksi tietyn huonekalun tai kuvia oikeassa ympäristössä. Lisäksi kohdevalaistuksen myös piilottaa, animoida tai kostea. tämä yksilö patterit käytetään usein, jotka kohdennetaan pisteeseen. Mutta vaikka eri valot voit asettaa aksentteja. Vain pelata hieman valon ja varjon, löytää oikea valaistus suosikkikappaleistasi tai kauneimmista alueista olohuoneessa. Kiinnittää huomiota mutta että valaisimet käytetty korostusvalaistukseen, eivät ole liian kirkas.

Kevyt idea kohdevalaistuksen pöytälamput

olohuone suunnittelu ruskea asetettu seinän väri braun_wohnzimmer nahkasohva ja paikkaa ruskeaa ja valkoista ja pyöreä yöpöydät pöytälamput noin metalliliittimistä kohdevalaistuksen© istock.com / JoseIgnacioSoto

työvalot

Toimiakseen suora ja kirkas valaistus on tärkeää. Edes lukea lampun kohdistetuilla valon pitäisi olla saatavilla. Niin korkean kontrastin valon tarjoavat esimerkiksi lattialle lampun ja valonheittimet, joka voidaan kohdistaa tarkasti.

Lattialle lampun valo- ja koristelu idea olohuoneessa

olohuone ideoita modernia elämää muotoilu sohva valkoinen ja pyöreä sohvapöytä lasia ja epäsuora valaistus olohuone lattiasta lamput© istock.com / Ivan Stevanovic

Oikean lampun

olohuone suunnittelu valkoinen Lederecksofa ja sohvapöytä schwarz_licht idea valaistus olohuone seinän ja kattovalaisimet© istock.com / vicnt

Lisäksi lamput tai valaistus ja valaisimet on keskeinen merkitys. Nykyisin on olemassa laaja valikoima sipulit, jotka eroavat valon väriä, energiatehokkuus ja kirkkaus. Tässä on lyhyt katsaus:

  • Hehkulamppu: Vanha kunnon lamppu on hyvin suosittu vielä tänään. Niiden haittana on suhteellisen suuri energiankulutus. Lisäksi on, koska se oli kauan sitten korvattu kaupallisesti jonka energiansäästölamppu ja ei enää ole myynnissä alkuperäisessä muodossaan.
  • Energiansäästölamppu: Energiaa säästävät lamput kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset lamput. Ne ovat kuitenkin hieman suurempi ostohinta. Ostajan pitäisi varmistaa, onko lamppu on himmentää, koska se on energiansäästölamppujen ei aina tapahdu.
  • loisteputki: Tämä lamppu on tällä hetkellä hyvin trendikäs. Niitä on saatavilla monia muotoja ja värejä ja tarjoavat monenlaisia ​​malleja. Suuri etu on, että loistevalaisimista tuskin lämpene niin, että ne voidaan asentaa myös huonekalujen taakse lähelle verhoja tai muita tekstiilejä, jne .. Ne ovat myös energiatehokkaita.
  • Halogeenilamput: Halogeeni on selkeä ja valkoinen ja on sen vuoksi erittäin hyvin funktiona valon lukemiseen ja työ. Kuitenkin, se voidaan nopeasti havaita liian kirkas.
  • LED: it: LED-lamput ovat tällä hetkellä nousussa. He vakuuttavat erittäin pitkäikäinen, lämmöntuotanto ja erittäin alhainen energiankulutus, vaikka tämä vasta jonkin ajan kuluttua maksettu pois korkean ostohinnan. Pieni koko ledit voidaan asentaa juuri missään, joten voit asettaa suuria aksentti. Aivan kuten loisteputket ovat saatavilla eri värejä ja osa voidaan himmentää. Haittana LEDit on suhteellisen kylmä valo, joka, verrattuna muiden valonlähteiden lähettää.

Valaisimia ja valaisimet sisustus idea Living

valaistusideoita olohuone pöytävalaisin hienovarainen huonevalaistuksessa© istock.com / FotoW
Добавить комментарий

*

73 − = 71

map