Tyylikäs katsella mallia miesten tyylillä

Tyylikäs katsella mallia miesten tyylillä

kello “Midnight Planétarium runollinen Komplikaatio ™ kello” van Cleef & Arpels on upea yhdistelmä modernia, luova ja mielenkiintoinen suunnittelun. Kello malli on uusi, vakuuttava luvun historian kelloteollisuuden. Tähtitiede on inspiraation ainutlaatuisen kellon suunnitteluun. Tähtikuviot kultainen glitter ja liikkuvat planeetan mineraaleista näkyvät tummalla dial. Inspiraation historiallisesta perinne Planetaario, mikä pienentää taivas mitoista rannekellon. Tämä tyylikäs ja ainutlaatuinen katsella voi myös olla kiehtovaa lahja miehen tyylillä.

luksusrannekelloalalla miesten &# 8211; Midnight Planétarium kello

Mens Watch mallin dial aurinkokunnan musta ja kulta

Mikä tekee tämän kellon niin erityisen? Tästä on pientä esitys liikkeen kuusi planeettojen auringon ympäri ja sen asema kerrallaan: Maan ja Merkurius, Venus, Mars, Jupiter ja Saturnus. Kiitos monimutkainen, mekaaninen automaattinen liikkuvuus, planeetat liikkeelle. Moderni kello on varustettu yksinoikeudella moduuli, joka koostuu 396 yksittäisten osien ja kehitettiin yhteistyössä Maison Christiaan van der KLAAUW. Liikkeen planeettoja esittää todellisen radan pituuden. Se vie 29 vuotta loppuun kiersi Saturnus yksi dial tekee. Kierto Jupiter kestää lähes 12 vuotta, Marsista &# 8211; 687 päivää, Venus &# 8211; 224 päivä, Mercury &# 8211; Tietenkin 88 päivä ja pyörimisen maa vastaa 365 päivä.

tyylikäs katsella malli nahkahihna ja mustat Zifferblat

moderni ja tyylikäs rannekellon mustalla nahalla hihna ja Zifferblat mustaa kultaa tähteä

moderni rannekello elegantti koruja ja lahjaidea miehille

moderni käsi katsella musta soittaa lahja hänelle

Kaikki kuusi planeetat näkyvät erivärisinä ja erilaisin kovat kivet &# 8211; Turkoosi sillä maa, kiemurteleva Mercury, Venus Chloromelanite, punainen Jasper Mars, Blue Akaatti Jupiter ja Saturnus Sugilite. Käsin tehty koko ja väri aloilla ympärille on sijoitettu aurinko punaisella kultaa. Kukin näistä elementeistä yhdessä tähdenlento on kiinnitettävä johonkin aventuriini oman levyn. Kaikki huomio kiinnittyi kiven valinta, samoin kuin veistos levyjä ja pallot toteutuvan tämän kiehtovan ja stimuloiva esitys. Takana kellon, värähtelevän paino on kaiverrettu tähdet koostumus. Kalenterinäkymää kautta näkyvät kaksi aukkoa asteikkotauluun. Voit asettaa päivän, kuukauden ja vuoden kaksi avainta.

kello malli Van Cleef & Arpels 6 liikkuvat planeetat

miesten kellot Van Cleef & Arpels

Aurinkokunnan planeetat Zifferblat eri jalokiviä

mens koruja idea lahjaksi hänelle

Silti rannekello planetaario

soittaakseen aurinkokunnan ja planeetat liikkuvat miesten rannekello

Tähdenlento vaaleanpunainen kulta näyttää aikaa. Piiri 24 tunnin sisällä on ulkoreunaan kellotaulun. Pyörittämällä kehys, omistaja voi määrittää tietyn päivän hänen onnekas, avulla asemointi reunaan, asetetaan punainen kolmio suhteessa haluttuun päivämäärävalitsinta. Sinä päivänä maa siirtyy asentoon suoraan alapuolella kaiverrettu safiiri kristalli tähti.

Tähdet ja planeetat koristella miehen käsi

Miesten musta kullalla ja jalokivillä

kello planetaario kuin lahjaidea miehille

mielenkiintoisia lahjaideat miehille uuden rannekello planeettoja aurinkokunnan

 moderni kello muotoilu ja astrologia on &# 8211; mielenkiintoinen Lahjat Hänelle

moderni rannekello lahjaksi miesten hiljaa

aurinkokunnan liikkeessä kuin Asteikolta Miesten

nykytila ​​planeetan mustalla zifferblatt_ luksusrannekelloalalla malli miehille
Добавить комментарий

*

− 3 = 4

map