tulkitsemaan puutarha taloa: erilaisia ​​malleja ja käyttötapoja

tulkitsemaan puutarha taloa: erilaisia ​​malleja ja käyttötapoja

Bye bye, työkaluvaja! Garden House on nykyään mitään yhteistä ruma vaneri suojaan, jossa patio huonekalut lepotilaan ja tallentaa puutarhatyökaluja kesällä: Modern puutarha talot on tyylikäs muotoilu, innovatiivinen käyttö sekä kestävän rakentamisen erittäin pitkäikäisiä. Tutustu erilaisia ​​malleja ja käyttötapoja ja inspiroidu!

Mitä puutarhan talon tänään?

elävät ja garten_das moderni puutarha talo sauna, suihku ja olohuone© Garden Haus GmbH

Living in the Garden

Aikoina, jolloin puutarhassa talon tarjotaan vain tilaa polkupyörille ja työkalun tapaukset ovat yli: The Garden House on tänään &# 8222; laajennus&# 8220; Olohuoneessa, tekemällä se oma mukavuus vyöhyke. Riippuen sijainnista ja koosta puutarhan talon, voit esimerkiksi asentamalla pieni Ecktresen tai muuttuvat koko talon penkit ja runsas koristelu puutarhassa baarissa. Paviljonki puutarhassa talot ovat tyylikkäitä ja tyylikäs sisustus erinomainen teehuoneita, kun voi kääntyä pientaloja kodikas (Eck) sohvalla aikayksikön rennossa chill out-alueella.

Living ja puutarha &# 8211; tulkitsemaan puutarha talot sauna ja wellness-alue

pihasauna suunnitelman puutarhan talo moderni design© Garden Haus GmbH

Hyvinvointi fanit hieman tilaa asentaa saunan suositellaan: Teknisesti lahjakas kodinrakentajille asennat asianmukaisesti auringolta penkit talon ja asentaa sähkösauna uunissa. Puutarha talot, joiden seinämän paksuus on vähintään 40 mm, lämpö voidaan ylläpitää riittävän pitkä. Jos teet vähemmän hyvinvointi ja enemmän täydellinen harmonia elin- ja puutarha, niin voit tehdä esimerkiksi vihreä katto, johon integroida talon visuaalisesti täydellisesti puutarhan suunnitteluun. Katto kasvillisuus toimii myös luonnon eristys ja eräänlaisena &# 8222; mini-jätevedenpuhdistamo&# 8220;, kuten esillä olevan kasvillisuuden suodatin epäpuhtauksien ilmasta.

Moderni design ja puhtaat linjat

Perinteisesti kesämökki on enemmän tai vähemmän suuri puinen mökki maaseudulla harjakatolla, koristeet ja romanttinen perälauta ikkunat. Noin vuosikymmenen suuntaus suhteen &# 8222; Green Living&# 8220; mutta enemmänkin avantgardistinen arkkitehtuuri: sarjat kuten &# 8222; Crosscube&# 8220; (Katso kuva) sai aikaan selkeä ja kompakti muotoja, kuten kuution, joka tarjoaa tasakatto ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Sen sijaan, että koriste hallitsevat Yksinkertaisen tyylikäs, vaihtelevia geometrisia muotoja (esim., Kuutiot ja kuutioiden) modernin pelkistetty.

nykyaikainen puutarhan suunnitteluun puutarha talot harmailla julkisivulevyjä

moderni puutarha talo harmaa paneelit moderni GartengestaltungPuutarha talot CrossCube_ © puutarha Haus GmbH Series

Joka kuution puutarhassa, mutta yksi kappale on liian avantgardea, voivat myös valita kompromissi perinteisen suunnittelun ja uudenaikaisia: valmistajan &# 8222; Lasita Maya&# 8220; tarkoittaa vuotta puutarhatalo malleja, joka aina uudelleen tulkitsevat Zeitgeist ja valmistetaan yksinomaan korkealaatuista pohjoisen kuusi-.

modernin ilmeen puiset puutarhakalusteet talojen moderneilla kulmaliitos ilman lokit supernatantit

tehdä kaunis puutarha ja suunnitella modernilla huvimaja puuLasita Maja Gartenhaus Faron 1_ © Garden Haus GmbH

Uusi sarja &# 8222; Faro&# 8220; (Katso kuva) yhdistää kiitos tasakatto ja ympäröivän laajemman katonreunailmanvaihtoelementti nykyaikaisen designin perinteiseen puuntuotannon. Garden House GmbH tarjoaa laajan valikoiman Lasita Maya tuotteita, jotka kaikki läpi kansainvälisesti tunnustettu FSC® etiketti &# 8222; Forest Stewardship Council&# 8220; ovat erinomaisia. Tämä todistus tarkoittaa kestävää metsänhoitoa, jota ohjataan kansainvälisten standardien mukaisesti vuodesta toiseen.

Garden House kanssa ero

He kaipaavat mukavuutta puutarhatalo mutta ei ole oikeutta rakennuksen? Vai haluatko vain helmi puutarhan, kateuden ystäviä ja naapureita? Tässä tapauksessa voit ehkä ystävystyä puutarhan talo vankka puujalat muutaman metrin korkeudelle maanpinnasta &# 8222; kellukkeet&# 8220;. Alun perin tämä erityisen muunnelman mökki maaseudulla alueilla, joilla suo maaperä tai alueille, joilla tulvariskien ja epätasaisessa maastossa olosuhteissa on kehitetty (esimerkiksi rinteessä). Samaan aikaan kuitenkin, suunnittelu on mukavaa niin suosittu, että yhä useammat ihmiset nostamaan puutarha kotiin ylevä korkeuksiin.

minun kaunis puutarha muotoilu pieni lampi ja puutarha talo puujalat

Elin- ja garten_coole puutarhan suunnitteluun ideoita puutarhan talon vedessä puujalat© Garden Haus GmbH

Elää kuin Hobittien: Vaikka luonnollinen materiaali puu on aina ollut suosituin rakennusmateriaali talojen ja puutarha työkaluvaja, mutta vähän puutalo ei ole sama puutalo. Jos haluat rakentaa todellisen rentoutumisen alueella omassa puutarhassa, joka on viehättävä ja tilava samanaikaisesti, voit innostaa viiden nurkassa huvimaja Puiset, ehkä. Tämä malli on suuri, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat kutsuu viihtyisä kahvia kierrosta ja rentouttavan illan tuntia omassa puutarhassa.

Pieni puutarha muotoilu 5-Eck puutarha talo, joka on sijoitettu nurkkaan.

Moderni puutarha talot puusta lasitettu viherrakentamiseen nurkkaan puutarhassa5-Eck Puutarhakatoksestani malli Lisa_ © Garden Haus GmbH

Täydellinen siirtyminen kesämökki ja puutarhassa voit tarjota, kun valitaan malli viljely: Nämä puutarha talot on rakennettu terassi säätiö, joka sopii paitsi täydellisesti omassa puutarhassa, mutta myös tilaa viihtyisä oleskelutila tarjoaa , Näin voit juoda keskellä puutarhaasi kahvia ja silti aina rauhoitettu tuulelta ja sää.

Puutarha talot, jotka yhdistävät puutarhaan ja elävä moderni design ja erilaisia ​​käyttötarkoituksia.

puutarhan suunnitteluun ideoita moderni puutarha talot katettu terassi5-Eck Puutarhakatoksestani malli Mosel 40_ © Garden Haus GmbH
Добавить комментарий

*

55 − 51 =

map