tehdä viime hetken joululahjat itsensä

tehdä viime hetken joululahjat itsensä

tehdä viime hetken joululahjat itsensä

Jokainen, joka ei ole vielä huolissaan kaikkia lahjoja jouluksi on kiire. Niille, jotka haluavat yllättää ystävien ja perheen kanssa DIY lahja, meillä on 16 viileä veneet ideoita alkuperäinen vaivatonta tehdä joulua itse.

muunnos käsineet luovan joulua

viileä geschnkideen helppoon DIY joulu

Anna Joulu individulelle käsineet, huivit ja hatut

Käsineet ovat tyypillinen eikä niin suuri joidenkin, joululahja, mutta se voi käsitellä nopeasti, helposti ja luovasti käyttämällä värikkäitä lankoja ja kaunistaa.

tehdä mielenkiintoisia ajatuksia viime hetken joululahjat itsensä

Vuosikerta puinen laatikko lusikka kahva kuin alkuperäinen lahja kotitekoisia viime hetken lahjat

Vuosikerta puinen laatikko veneet alkuperäinen DIY lahja

Saada puinen laatikko, jossa on kansi ja vanha hopealusikan. Maalaa ruudun sisällä ja sen ulkopuolella maalin ja anna kuivua yön yli. Kierrä lusikka kädet 90 asteen kulmassa. Jauhaa laajempaa takaisin kahvan ja julkaisemaan avoimia liimaa se vahvistaa lusikka puinen kansi.

luova veneet ideoita DIY kuva riipus kuin viileä DIY lahja

viime hetken geschnke Naisten basteln_diy Valokuva kaulakoru riipus alkuperäisenä lahjaidea heille

DIY kuva riipus

 • selkeä kolmiulotteinen liimalla ” timantti lasite ”
 • Kleber E-6000
 • pyöreä kirkas lasi cabochon ja muutettu hänelle
 • Valokuva, X-Acto veitsi ja kumivasaralla

Wear pieni selkeä liimaa takana tai tasainen puoli cabochon ja jakaa sitä hammastikun. Kiinnitä pyöröhiontakurssi haluttuun valokuvan sijainti ja paina sitä noin 30 sekuntia helppo ilmakuplien poistamiseksi. Anna liiman kuivua yön yli. Seuraavana päivänä, leikkaa kuvan pyöröhiontakurssi ulos, käyttäen X-Acto veitsi. Sitten E-6000 liimaa, kiinnitä pyöröhiontakurssi tietylle versio hänelle. nopeasti poistaa liima jäännös paperilla ja anna liiman kanssa noin 4 tuntia kuivua. Lopuksi ripustaa valokuva DIY riipus matching ketjussa ja viime hetken lahja on valmis.

tehdä alkuperäisen viime hetken joululahjat itsensä

viileä veneet ideoita DIY Alkoholdispenser luovana DIY lahja miehille

DIY Alkoholdispenser putkien

 • Kaksi laudoista 15cm x 35cm x 2cm
 • 1 Tempervalurautaisten tee, ¾ tuumaa
 • 1 takorauta Pipe Nippa 3/4 x 100 mm
 • 1 takorauta Pipe Nippa 3/4 x 40 mm
 • 1 Messig mutterin kierre 3/4 tuumaa
 • 1 messinki hana 3/4
 • 1 Tempervalurautaisten alalaippa säiettä 3/4 tuumaa
 • 1 3/4 tuuman korkki
 • 60s ja 120s viljan hiekkapaperilla
 • Puuliimaa ja superliimalla
 • Tahra ja puu maali
 • reikäsaha Ø10cm
 • Spraymaali kultametallivärillä ja selkeä pintamaali

Väri kaikki metalliosat kultametallivärillä tai väri toiveen. Kun väri on kuivunut hyvin, laittaa korkki 10 cm pitkä syöttöputkennipan. Näin vältät nesteen vuotaminen ja ohjata ne vesilähde. Kiinnitä sitten tee, jossa voit asentaa vesi kädessä ja lyhyempi syöttöputkennipan. Nyt ruuvi mutteri kierteen 4cm pitkä nänni. Jotta ei vahingoita maalattu pinta, käytä pehmeää Gimmihammer vuonna Befestigüng yksittäisiä osia. Kun olet sidottu kaikki nämä osat, aloitat puun syy Alkoholdispenser.

Kanssa reikäsahasta porata 10cm iso reikä lopussa aluksella. Sitten liimaa yhdessä kahden levyn ja anna kuivua vähintään 1 tunti. Sitten muokataan puupinnan ja reunat hiekkapaperilla. Maalata puinen pohja, jossa on kaksi kerrosta tahra ja kolmesta puukerroksesta lakka. Kun maali on kuivunut, asentaa alalaippa lanka, niin että hanan keskelle reikä laskee. Kierrä jo koottu osittain, suihkuta annostelija selkeät pintamaali ja sinulla on upea DIY lahja miehille.

joka on jatkuvasti kylmät kädet, DIY voi saada käsin lämpimämpi kuin joululahja

Kädenlämmittimien korjailla niin nopea ja helppo lahjaidea jouluksi

Tinker kädenlämmitin ja antaa jouluksi

Muita suuria ideoita viime hetken joululahja on crafting kädenlämmittimien. Kaikki mitä tarvitset on kangas yhteensopivat kuvioita, riisiä, harkkosakset ja neula säiettä.

Leikkaa kaksi kangasta suuri 7x7cm. Laita toinen kaksi kappaletta takaisin ja alkaa ommella helma, noin 6mm reunasta sisäänpäin. Jätä 3-4cm suuri aukko täyttää ¾ pussin riisiä. Käyttää suuria neulan varmistamiseksi aukon siten, että riisi voi astua taaksepäin. Ompele avaamisesta ja jos olet harkkosakset aikeissa tehdä lopullinen käsin lämpimämpi taskua aaltoilevat reunat. Eduksi sinun täytyy lämmetä kädenlämmitin noin 20 sekuntia mikrossa.

saat yksilön ja kotitekoisia lahjoja, jotka olet luonut käyttäen Sharpies

kuin viime hetken geschenke_ tehdä DIY dekoartikel luova Teelichthalter itsensä viileä lahjaidea

DIY lahjoja Sharpie merkki

Kuten DIY Viimehetken joululahja voit valita erilaisia ​​koriste-esineitä käyttäen lint-markkereita tehdä luovia ja yksittäiset, aivan kuten tämä hieno esimerkki keraaminen talo kynttilänjalka, joka muuntuu suunnittelija pala helposti ja nopeasti.

Kuvia DIY kiinnikkeet ovat aina sopivan lahjan

yksinkertainen veneet ideoita kotitekoisia lahjoja ja viime hetken joulu

DIY Passepartout varten valokuvalahjoja

Haluatko antaa joku valokuvan tai jopa maalattu kuva jouluksi, voit tehdä sen luovan ja alkuperäinen passepartourieren ja runko. Tässä on kaksi ajatusta:

 • geglitzertes Passepartout – Levitä ohut kerros Mod Podge liimaa matto hallituksen ja pirskoita glitter. Ravista sitten ylimäärä glitter paperille käyttää sitä uudelleen. Muokata pahvi neliön pala palalta, jotta liima ei kuivu.
 • Bemustertes Passepartout – Tarvitset bemustertes paperia tai käärepaperi kanssa motiivi. Aseta matto lauta takana valitun paperin ja se piirtää sen ääriviivat ja ääriviivat aukon. Leikkaa mount runko paperista ja aseta se pahvi sopivaksi ennen liimausta. Kun olet liimattu yhteen kaksi kiinnikkeet, laita se raskasta kirjoja, kunnes liima on kuivunut hyvin.

kotitekoinen luonnonkosmetiikka on täydellinen lahjaidea viime hetken lahjoja

resepti kotitekoista puuhiiltä saippualla viileä DIY lahja naisille

Resepti kotitekoinen hiilen nousi savi saippualla

 • 1,5 kg Sheavoi glyseriini saippua (valkoinen), perustana saippua valu
 • ½ tl aktiivihiili
 • 1 rkl vaaleanpunainen savi
 • 10ml tuoksu saippua Mandarin
 • 6 ml saippua Duftrose
 • 6ml santelipuu eteerinen öljy
 • Silikongießform 12 saippuat

Aktiivihiilikerros – ensimmäisen kerroksen, sinun täytyy leikata noin 700g Karitevoi Glyseriini saippua pieniksi paloiksi ja sulaa mikroaaltouunissa 30 sekuntia. Sillä välin sekoita puuhiiltä 2 ruokalusikallista alkoholin kupin ja sekoita seosta hyvin, kunnes hiili on kokonaan liuennut. Tarkista sulanut Sheavoi Glyseriini Saippua kappaletta ja jos ne ovat, te lämmittää 15 sekuntia. Kun glyseriini saippua on täysin sulanut, antaa hiilen seos ja 10 ml eteerinen öljy mandariini tuoksu. Sekoita seosta noin 15 sekunnin ajan, kaikki ainekset todella sekoita hyvin. Kaada musta glyseriini saippua puolittain Silikongießform, suihkuta sprii estää kuplien muodostumista ja anna saippuan kovettua.

hellivät tyttöystävä, vaimo tai äiti kotitekoinen ruusun hiilellä saippua

viime hetken lahjaideat niitä luonnon kotitekoinen kosmetiikka

Rose alumiinioksidin kerros – Toisen kerroksen, sinun täytyy sulattaa 800g voita Glycerinseif. Täällä sekoittaa savea Rose 3 ruokalusikallista sprii. Jaa tasaisesti sulanut glyseriini saippua kahden lasipurkkeihin. Osaan Glycerinseif anna savea seokseen ja Rose öljy, toisaalta osa, merkitään ainoastaan ​​öljyn santelipuu. Kaksi saippua seokset sekoitetaan uudelleen 15-20 sekunnin ajan. Tarkista, että aktiivihiili kerroksen kovettumista. Ripottele pinta aktiivihiili saippuat pesuaineella ja kaada sitten samaan aikaan, kaksi saippua seoksista, jolloin muodostuu kahden värin näkymä. Sitten lähteä taas suihkutetaan sprii ja hoito.

korjailla maalaismainen tarjotin ja antaa jouluksi

Vuosikerta puinen tarjotin basteln_originelle kotitekoinen lahjoja

DIY Schwarzrafel-palvelevan

 • puulevy
 • Tahra ja musta liitu spray
 • musta vuosikerta kahvat

Anna leikata puulevy vaadittuun pituuteen. Peittaus leikattu pala käyttäen Holt pyyhkiä. Kun tahra on kuivunut ja halutun värin voimakkuus on saavutettu sen jälkeen, kun ensimmäinen tai toinen päällyste, tarttumista aluksella reunat liimakalvon ja ruiskutetaan Hiolzfläche musta liitu väri. Jos suihkun maali on kuivunut perusteellisesti, poista liimakalvo ja kiinnittää kahvat molemmissa aluksella päissä. On Schwarztaffel vain kirjoittaa ” Hyvää Joulua! ” Ja käsintehtyjä lahja on valmis.

korjailla DIY Log-lyhty suuri lahja

viileä lyhty puinen basteln_geschenkideen kotitekoinen viime hetken joulu

DIY puunrunko Lantern

Joukossa monia hienoja veneet ideoita puuta, olemme valinneet DIY log-lyhty luovana lahjaidea viime hetken joululahja. Mitä sinun täytyy saada, on yksinkertaisesti puunrunko, jonka halkaisija on 30-40cm ja 40cm korkeus ja Carvingsäge, pieni kirves, hihna ja liitu merkintää. Älä unohda myös tarvittavia suojavarusteita kuten tiettyjen vaatteiden, lasit ja käsineitä.

Ensimmäinen, muodostavat perusmuoto. Tavoitearvo kiinnitä hyvin loki on sahapukki hihnojen. Kanssa liitu tehdä neliön keskitetty poikkileikkauksen runko. Linjat auttaa poistamaan juureen asioihin. Tee kaksi rinnakkaista leikkauksia (vasen ja oikea), jotka ovat noin 30 cm syvä, sitten kääntyä ympäri takakonttiin ja tehdä kaksi muuta osaa. tärkeää: Koska tämä menetelmä riski rebound on paljon, olisi tarkkailla ja seurata turvaohjeet ja ohjeet käsikirjassa. 

Kun olet puuydin pois, aika selvittää perusmuoto ja on sileä kuori. Sitten kanssa Carvigkette leikattu ulkopuolelta vaipan halutun kuvion. Voit uudelleen piirtämällä kuvio ennen kanssa liidulla helpottaa leikata sitä. Kun olet tehnyt kuvion valmiiksi, poista kuori pienillä kirves ja tasoita puupinta hiekkapaperilla.

Jos teet log-lyhty täysin kuivaa puuta ja valaistus sisustus, niin olet valmis. Jos olet USER puolikuiva puu, muokata sitä maalilla sisäkäyttöön, esimerkiksi mehiläisvahalla kiillottaa. Jos lyhty puutarhan valaistus määritetään maalata lyhty lakka veistokset osittain kuivaa puuta.

Tinker värillinen pin-palo käynnistin kuin viileä viime hetken joululahja

viileä veneet idea havupuiden nastat korjaustöissä joulu

Tang Feueranzünder veneet kuin joululahja

Paitsi joulukoristeita voit tehdä havupuiden käpyjä ja viileä viime hetken jouluna itse nimittäin DIY tulipalo käynnistin. Materiaalit, mitä tarvitset tämän jäähtyä veneen idea:

 • Soija vaha hiutaleet
 • Düftöl kynttilöitä
 • Väriliidut väri tilauksesta
 • hana
 • Wick, vaha paperi, sakset

joka takka kotona on voi, on odotan kuin DIY jouluna hyvin

luova salakuuntelu lahjaidea jouluksi DIY tulta alkuruoka

Valmistelu välilehdet vetämällä niitä kääri sydänlanka. Määränpää voit liittää silmukan keskellä sydänlanka pala (katso kuva). Laita reiän väliin asteikkojen tappiin nenän ja kääri kaksi sydänlanka kappaletta un nastaa. Sitten vaha hiutaleet yhdessä kolmen kleingeschnittennen väriliiduilla sulaa vesihauteessa. Syötä 10-13 tippaa tuoksu öljyä. Kun vaha seos on täysin sulanut, dip kukin tappi vaha ja sen annetaan kuivua voipaperi. Jos vaha on kuiva, dip tappi uudelleen ja toista vaihe jälleen saada tarpeeksi paksu kerros vahaa. Kun olet tehnyt kaikki pin-sytyttimet, järjestää ne koriin.

Lahjaideat viime hetken joululahjoja keittiöstä 

resepti kotitekoista marinoitua vuohenjuustoa kuin viime hetken lahjaideoita

Resepti marinoitua vuohenjuustoa

 • vuohenjuusto
 • 1 punainen chili paprikat
 • 2 nauhat sitruunan kuori
 • 2 laakerinlehdet
 • 1 tuore oksa oregano
 • ½ tl fenkolin siemeniä
 • 2 valkosipulin kynsi
 • 2 kuppia neitsytoliiviöljyä

Leikkaa juusto yhtä kuutioiksi tai paloja, jotka muodostavat palloiksi. Anna juuston pallot steriloitu purkki. Puolita Chili Peppers pitkänomainen ja syöttää ne yhdessä sitruunan kuorta, laakerinlehdet, fenkoli siemenet, valkosipulinkynsiä ja oregano oksa juustoa. Kaada oliiviöljyä, kunnes kaikki ainekset ovat suojattuja ja sulje purkki. Aseta marinoitua juustoa noin 4 tuntia jääkaapissa Slim.

Suklaa lusikka tehdä maukkaita viime hetken joululahja

viime hetken joulu päässä kücke_rezept suklaan-lusikka

Suklaa lusikka maukasta lahjaidea

Suklaa kastetaan lusikka nopeasti ja maukkaita lahjaidea viime hetken lahja jouluna. Sinun tarvitsee vain muutamia vuosikerta lusikalla ja sulata se kaksinkertainen kattila, koko ajan sekoittaen erilaisia ​​suklaata. Kun suklaa on sileä ja samettinen, poista se lämpöä. dip lusikalla osaksi suklaa ja nopeasti kääntää niin takana on chocolaty. Sitten lusikka suklaa ja kevyesti ravistella lusikka tehdä suklaamassaan ylös. Koristele suklaa Lusikka pienillä vaahtokarkkeja, värillinen sprinkles tai maapähkinät. Aseta lusikka pergamenttipaperille ja kylmässä 40-60 minuuttia.

tehdä Irlannin kerma muutaman Mituten ja antaa jouluksi

lahjaideat keittiöstä kotitekoinen Irlannin kerma

Resepti kotitekoinen Irlannin kerma

 • 400ml makeutettu maitotiiviste
 • 360ml Whisky
 • 60ml suklaa siirappia
 • 2 tl vanilja uutetta

Laita kaikki ainekset kulhoon ja prosessi kanssa sauvasekoitin noin 30 sekuntia kermainen massa. Saat paksumpi juoma mix voit antaa hieman kermavaahtoa ja sekoita uudelleen muutaman sekunnin. Oman viime hetken joululahja on valmis. Sinun täytyy kaada kotitekoinen Irlannin kerma juoma pulloissa, pakkaus lahja tag.

DIY pullo cooler jouluksi, voit tehdä joulua esittelee itsensä viime hetken

alkuperäinen jään jäähdytin pulloja kalkilla ja punaisia ​​marjoja korjailla kylmästi tischdeko ja alkuperäinen lahjaidea jouluksi


Добавить комментарий

*

− 2 = 7

map