tehdä seinään DIY koristeen kehykset

tehdä seinään DIY koristeen kehykset

Seinä muotoilu ja seinien sisustus kuvakehys on jo tuttu teema. Mutta mitä mieltä olette valokuvakehyksiä, jotka tekevät hyllyt seinään? Tämä on ehdottomasti hyvä idea, joka voisi käyttää sinut mainostyyppeihin ja seinän muotoilu toiminto kaikkialla. Seuraavat luovia veneet ideoita DIY hyllyt valmistettu valokuvakehykset ja puun että löysimme shanty2chic, osoittaa, kuinka voit koristella seiniä lastenhuoneessa toimiva ja mielenkiintoinen. Kuvitella, miten tällainen DIY seinäsomisteiden käytävällä tai edes katsoa kylpyhuoneessa. Se ei ole huono, jos teet seinät kuvia ja valokuvia, mutta jos haluat olla vieläkin luova, täältä löydät super viileä ja epätavallinen inspiraation seinään sisustus kuvakehys. Kaunis inspiraatio joka sopii lasten ja vaan voi myös luoda nykyaikainen aksentti olohuoneessa. alla &# 8220; koristella valokuvakehyksiä – luova seinärakenne&# 8220; löytävät ideoita kauniimpi Seinäkoriste!

DIY sisustus ideoita kuvakehys

wanddeko DIY ja yksinkertaisia ​​veneet ideoita DIY deco vanha valokuvakehys

Mitä tarvitset tämän yksinkertaisen ja viileä veneet idea:

kehykset

Puiset säleet puurunko

Puuliimaa ja kynnet

Puu tiivistysaine ja spraymaali

3M Command Kuva asennus kaistale

Jos ei ole vanha ja käyttämätön valokuvakehyksiä kotona, hanki uusi yksinkertainen. Niiden pitäisi olla missään nimessä kalliita. Kustannus-konteksti löytyy kaikkialta, erityisesti kirpputorilla. Luoda jalanjälki taakse tyhjään kehykseen, sinun täytyy rakentaa ylimääräistä puurunko. Kuinka syvälle jalanjälki oman DIY on hyllyt riippuu valas puiset säleet tai lankut puun. Tietenkin voit käyttää erilaisia ​​leveä puinen säleet luoda entistä mielenkiintoinen vaikutus ja luova seinä suunnittelua eri syvyyksissä hyllyillä.

Kuvakehystä DIY koristeluun &# 8211; rakentaa ajatus hyllyt itseään

yksinkertaisia ​​veneet ideoita ja luovia DIY deco ajatuksia kuvakehys luova seinä suunnittelu

Vaihe 1: Aloita poistamalla lasin ja taustalla jokaisen kuvan kehyksen kunnes on tyhjä kehys kädessä.

Vaihe 2: Mittaa ja lyhyen sivun kuvan kehyksen, jotta tietää, kuinka kauan olet leikata puuosat puurunko. Seuraavassa esimerkissä, puurunko 2 x 20 cm x 28 cm ja 2 pitkää puuta, mikä koko kuvakehys käyttää (20cm x 28cm) vastaa.

Vaihe 3: Poista puurunko avulla puuliimaa ja kynsien ase. Voit olla varma, että puurunko kestävät määräämiselle, Nail yli 1-2 nauloja kaikissa kulmissa.

luova seinä koristelu Kinderzimer remonttitaitoinen kuvakehystelevisio Seinähyllyt

kuvakehys korjaustöissä deko_einfache veneet ideoita puun luovaan seinä muotoilu DIY Seinähyllyt

Vaihe 4: Liimaa tyhjät kehykset on fertiggebautem puurunko puuliimalla. Kaksi kehystä liittää paremmin toisiinsa, te kynsien puinen valokuvakehys puurunko 30 mm pitkä syleily naulat.

tehdä seinään DIY koristeen kehykset

rakentaa hyllyt itseään kuvien rahmen_coole ja yksinkertaisia ​​veneet ideoita seinän koristelu lastenhuoneessa

Vaihe 5: harjaus DIY Seinähyllyt kehykset halutun värin tai spray. Ennen kuin aloitat kanssa maalaus, voit täyttää naulanreikiä huokosia täyteainetta puun. Esimerkissä, valkoinen spraymaali käytettiin.

Vaihe 6: Ripusta valmiiksi rakennettu Picture Frame Seinähyllyt seinällä irrotettavien kuvien asennusliuskat.

Inspiraation luovan seinärakenne lastenhuoneessa ja viileä seinäkoriste DIY

hyllyt itse laajenevat kuvia rahmen_coole wanddeko ideoita ja hyllyt luova seinä muotoilu päiväkoti DIY seinä ja pöytä puuta

yksinkertainen veneet ideoita DIY koristeluun ja luova seinä muotoilu kuvakehys

wanddeko ideoita seinä hyllyt bilderrahmen_einfache veneet ideoita DIY deco DIY runko-Seinähyllyt valkoiset
Добавить комментарий

*

55 − 49 =

map