tehdä joulua itse – Homemade Lahjat

tehdä joulua itse - Homemade Lahjat

On myös hyvin pitkä lista ystäviä ja perheenjäseniä, jotka haluat yllättää tänä vuonna joulun? Tässä tapauksessa sinun täytyy lähestyä luovasti. Monilla on löydettävä oikea läsnä ongelma. Toiset etsivät mielenkiintoisia ja epätavallinen lahja ideoita paitsi jouluna, mutta myös kaikista mahdollisista otteeseen. Kaikille meillä on 23 alkuperäistä lahjaideat kotitekoinen lahjoja. Tutustu veneet ideoita ja inspiraatiota. Katso, miten voit tehdä hienoja joululahjoja itse.

tehdä joulua itse, ja luova pakkaus

Pakkaukset Lahjaideat kotitekoinen lahjoja jouluksi

kotitekoinen Lahjat &# 8211; tehdä joulua esittäytyy

Joulun käsityöt ja luovia verpacken_leckere lahjoja keittiön viileä lahjaidea

pilkullinen lasinaluset Silmälasien puusta kuin viileä idea kotitekoinen lahja

pyöreä lasinaluset kotitekoisia lahjoja ja viileä sileää työntölaitteet

2. DIY kierros lasin puusta kuin kuohuviiniä taulukko koriste

Kelkat ovat olennainen Puh pöydän koristelu, joka ei ainoastaan ​​suojaa pöydän pintaa, mutta myös koristella. Ja jos me vain palvella juomia, voimme tehdä sen tyylillä. Varsinkin joulun aikaan, jolloin kaikki kevytketjujen asettaa ja juhlava sisustus kimaltaa, sopii kultainen ja hohtavan kattaukseen. Tässä on suuri veneet idea puinen vuoristorata kanssa pistekuvioituksena kultainen glitter, jolla voit koristella paitsi pöydän jouluksi, mutta myös yllättää ystäväsi. Nämä kierroksen lasinaluset lasit ovat myös ihanteellinen lahja antaa. Joten voit tehdä niitä jouluna itse, sinun on yksinkertaisesti valmis lasinaluset hankkii puuta ja tehdä niistä avulla maskin kuvioitu, valinnan ja glitteriä suihkeita tai jopa kynsilakka glitter. Tärkeää on vain se, että pinta puinen vuoristorata on öljytön ja puhdas. Spraymaalin, jota käytettiin esimerkissä on metallinen kulta Krylon.

kotitekoinen Lahjat &# 8211; tehdä joulua esittäytyy

kotitekoinen lahjoja puusta kuin luova lahja ideoita jouluksi

3. DIY huopa hapsuilla kuin viileä lahjaidea jouluksi

Varsinkin talvella, katto ei vain koristeluun meidän sängyssä tai sänkyä käytetään. Jos sää on kylmä ja kolkko ulkopuolella, jokainen haluaa jäädä kotiin, kodikas ankka peiton alle ja katsomaan kuppi kuumaa kaakaota tai teetä elokuvan. Ja jos lämmin huopa ja on edelleen läsnä erityisestä Peron, niin ilo on kaksinkertainen. Täältä löydät viileä veneen idea DIY kattoon hapsut ja pitää tätä alkuperäinen lahja lämmin ja kotitekoisia lahja.

tehdä lämmin lahja joulua itse ja antaa

tehdä kotitekoinen lahjoja textilien_DIY peiton hapsuilla joululahjaksi itselleni

Mitä tarvitset tämä lahja idea on 1.60m paksusta, flanelli-like kankaasta (paksumpi kuin flanellipaidassa kangasta). Tässä tapauksessa, leikattu pala tekstiili on 1,14m ja 1,65m pitkä leveä. Kahden pitkän sivun ovat edustettuina kankaan ja lyhyet sivut päättyy hapsut. Leikataan suora viiva molemmat lyhyet sivut. Jos valitsit ruudullinen flanelli, se on parasta käyttää mallia varten geradeläufigen linjat. Joskus kankaan eivät ole kovin puhdasta ja ketjuna työntyvät reunoista, jolloin sinun täytyy leikata saksilla tämän helposti. Seuraavaksi sinun täytyy päättää, kuinka kauan hapsut olla. Tässä esimerkissä tämä on noin 4cm pitkä.

Leikkaa lisäksi kankaan molemmat lyhyet sivut, joka on yhtä syvä kuin halutun pituuden hapsut. Tällä tavoin voit vedä lanka helpompi saada hapsut. Sitten tehdä suora sauma pitkin kaksi lyhyttä sivua yhdestä muista hulpion, kohdassa, jossa reuna pysähtyä. Tästä käytät tikin pituus jäi parantavasta hoitoja. Tämä estää hankautumisen Flanellstoffes sisällä. Nyt alatte ketjuna vedä. Miten voit tehdä tämän helpoimmin? Tuella erottava veitsellä tai neula, lanka ote ja vedä se pois tekstiiliin. Tehdä nopeasti luovan joulua esitellä itsensä ja antaa joku paljon iloa jouluksi.

DIY huopa hapsuilla kuin viileä lahjaidea kylmä joulun

ideoita DIY Weihnachtsgeschenke_Decke hapsuilla kuin lahjaidea kotitekoinen lahja

4. Potpourri joulun potpuri alkuperäiseksi joululahja

Rakastan sinua, jos se haisee jouluna? On joitakin erityisiä hajusteita, jotka olemme yhteydessä suoraan tähän aikaan vuodesta ja nauttia talvella päivää. Ennemmin kuin ostaa kalliita ilmanraikastimet erimerkkisiä, voimme myös valmistaa itse ja antaa heille pieniä, kotitekoinen lahjoja jouluksi jouluksi tuoksuja. Täällä olemme laatineet kolme kaunista tuoksu yhdistelmiä ehdotuksena. Potpourris joulun potpuri voi olla täydellinen joululahjoja Mitt työntekijöille. Sinun täytyy yhdistää juuri oikea mausteita ja astiaan pakkaus -a viileä idea DIY joululahjoja.

tehdä pieniä ja tuoksuva joulun itse

joulu selbermachen alukselle viileä DIY joululahjat

Resepti 1 korjaustöissä Tuoksujen Super Potpourri:

2 piparminttu tikkuja, kaksi mänty oksat ja 2 kanelitangot.

Resepti 2:

1 oksat tuoretta rosmariini, kaneli sauvat 2 tai vanilja palot ja sitruunan kuorta

Resepti 3:

2 kaneli, mänty oksat 2, 1 rkl neilikka, 1 muskottipähkinä, 1/3 kuppi Kränbeeren, tähti anis ja 1 1 Orange.

Jos haluat antaa ulos haju, sitten yksinkertaisesti kaada sisältö kattilaan ja anna kiehua liian alhaisen lämpötilan.

Potpourris joulun tuoksua kuin kotitekoinen Joululahjat

joulu itse machen_wunderschöne lahjaideat lahjoja jouluksi kotitekoinen

Kuten viileä idea kotitekoinen lahjoja, vaikka jouluna, olemme laatineet kolme veneet ideoita ja valokuvien DIY valokuvakehys. Ensimmäisessä lahjaidea jonka kanssa alamme näyttää, miten voit yllättää ystävien ja perheen vanhoja ja unohdettu valokuvia luovasti.

5. Joulun selbermachen vanhoja valokuvia DIY puinen kuvakehys keula koristeluun

Puuhastelun puu on hauskaa ja siksi voit myös DIY luovia lahjoja erilaisiin tilaisuuksiin korjailla. Esimerkkinä jouluinen puuhastelun puulla, esittelemme sinut viileään veneen idea kaappiin DIY valokuvakehys.

tehdä joulua esittäytyy &# 8211; DIY Fororahmen kuin viileä lahjaidea

joulu tee se itse valokuvilla

Tässä ovat materiaalit: kaksi puun (yksi taustaksi valokuvan ja pienempää tukea rungon), burlap nauha, nuora, metalliniittien, puuliimaa ja liimaa.

Jos haluat tehdä 15cm suuria kuvia kuvakehyksen 10 x tarvitaan kaksi kappaletta puu: 1 x 15 cm x 20 cm ja 1 x 8 cm x 17 cm. Lisää kuvia 20s Muoto: 1 x 30cm x 30cm ja 1 x 8 cm x 27 cm. Kaikki puukappaleet, jonka paksuus on 2 cm tai 2,5 cm.

Voit liittää kaksi osaa joko puuliimalla tai puuruuveja toisiinsa. Tehdä paras mahdollinen käyttö umpireikänä jigi, jonka avulla voit porata 2-3 reikää suoraan pieni pala puuta kiinnitä se taakse valokuvakehys. Sen jälkeen, poraa kaksi reikää yläosaan puurunko, jossa voit myöhemmin yhdistää silmukan pellavaa.

Jouluinen puuhastelun puun kotitekoinen lahjoja

kotitekoinen lahjat ja viileä lahjaideat DIY kaappiin valokuvakehys

Luoda maalaismainen ulkoasua valokuvakehys, maalata sitä. Haluavat saavuttaa ruostetahrat vaikutus, käytetään parasta puunsuojaa väri tai musta Carrington Rust-Oleum spray maalilla. Vaikka maali kuivuu, aloitat silmukka. Ennen yhteyden silmukan runkoon, voit hiekan reunoja puurunko.

Silmukka, tarvitset kaksi 40cm pitkä nauhat. Yksi bändit voit käyttää lennossa. Tästä kiinnität molemmat päät nauhan yhdessä kuumaliimalla. Jälleen liimalla voit vaikuttaa Flige painamalla kahdella sormella keskeltä. Toinen tilavuus, taita puoli, kuten silmukan, jossa on kaksi päätä ja tuella sulateliiman kiinnittämiseksi muoto silmukan. Sitten liimaa kaksi osaa yhteen (lentää ja silmukka). Pienten, keskeinen solmu lennossa leikata pieni pala juuttikangas nauha ja yhdistää kaksi solmua keskellä. Liimaa pieni solmun etupuolella lentää ja kääri molemmat päät taakse, liimaa ne toisiinsa ja tehdä jono lukien, jonka aiot kytkeä silmukan puurunko. Lopuksi voit lyhentää lenkkipäät ja muoto vinkkejä molemmissa päissä.

maalaismainen puurunko vanhoja valokuvia rakentaa itse luova lahja idea

DIY puinen kuvakehys keula kotitekoisia lahjoja ja viileä lahjaideat joulua

6. lahjaidea remonttitaitoinen kaiverrettu puinen valokuvakehys

Toinen inspiraation viileä kotitekoinen lahjoja valokuvista. Tällä kertaa näyttää veneen idea Brandmalkolben puulle varten kaiverrettu valokuvakehys. Tästä valmistat seuraavia aineita: puupuitteita eri muotoisia ja kokoisia, Brandmalkolben, pihdit, metalli hallitsija ja kynä.

Toinen luova ajatus siitä, miten tehdä joulua esittelee itsensä.

korjailla puinen kuvakehys kotitekoisia lahjoja ja ideoita jouluksi itselleen

Dot pattern – Sillä pistekuviosta aseta pyöristetty lopussa oman Brandmalkolben asetettu. Voit merkitä pisteiden kynällä ennen, ja vasta sitten polttaa.

Tähtimuodostelmassa – Vaihda hännän kärjen liitetiedoston, joka sinun täytyy asettaa tasainen polttaa pieni rivi.

Kolmiokuvion – Draw haluttu kolmiomainen kuvio avulla metallin hallitsija ja kynä ja sitten sama terävä avointa jäljittää piirretyt viivat.

Veneet ideoita puun kotitekoinen lahjoja kaiverrettu valokuvakehys Puinen

DIY puinen kuvakehys lahjaksi ideoita ja joululahjoja tehdä itse

7. lahjaidea alkuperäisen ja kotitekoisia lahjoja valokuvatulosteita kankaalle

Miten voit saada luovia yllättää ystävien ja perheen ja saada muiden valokuvalahjoja? Jokin aika sitten meillä on sinulle hienoja veneet ideoita Valokuvatulostus puulle esitetty. Tänään näyttää, miten voit käyttää valokuvien painetaan tekstiileille alkuperäisistä, kotitekoinen lahjoja. Tämä viileä veneet idea sopii sorretun tyyny, että voit tehdä luovana Joululahjat itsensä ja antaa.

alkuperäinen joulua selbermachen kanssa valokuvatulostusta

kotitekoinen, valokuvia, footprintejä ideoita DIY joululahjoja

Tulosta valitut valokuvat siirto paperia. Riippuen kangasmaali, käyttää pehmeää variantti siirtää paperin valkoisen ja valon tekstiili- ja läpinäkymätön siirto paperi tumma tekstiilejä. Seuraavassa esimerkissä, kaksi eri kankaita käytetään: valkoinen muslin etu- sivujen ja pellava beige selkään tyyny.

Leikkaa kangasta molempien osapuolien tyynyn valitsemasi koko ja aseta se etupuolen keskenään. Ompele kaksi tekstiiliosien kaikkia neljää sivua pitkin yhdessä, jossa on jätettävä 10cm leveä aukko kääntää tyynyliina. Voit varustaa yksi neljästä puolin vetoketjulla. Nyt lukea ohjeet siirtää paperin ja raudan valokuvan edessä tyynynpäällinen. Jos työskentelet kanssa läpinäkymätön siirto paperia, muista käyttää suojapaperiin kun silitys valokuvan.

Valokuva painetaan tekstiileille viileä koriste ja istuintyynyn luovana kotitekoinen lahjoja

joulu tee se itse valokuvilla

Nyt sarjan hienoja lahjaideat herkullisia lahjoja keittiöstä ja alkuperäinen lahjoja keittiöön.

DIY joululahjoja lämmin ja herkullinen joulun

geschnkideen kotitekoinen lahjoja keittiöstä weihnachten_Idee korjaustöissä joululahjoja

8. Kuuma kaakaosetti herkullisia joulun

Suuri idea pienten, erittäin herkullinen, luovia ja edullisia lahjoja. Napata pari lasipallot, joka täyttää seoksella kuumaa kaakaota, vaahtokarkkeja, keksejä ja piparminttu tikkuja. Mielenkiintoisella tavalla voit itse paketoida allermögliche Seos kuumia talvella juomia ja maksaa.

Joulun itse tehdä makea ainesosia

yllättää kotitekoisia lahjoja Weihnachten_leckere DIY lahjoja

9. Anna Joulu karamellin notkahdus omenoiden

Rakastatko karkkia? Tässä on nopea ja alkuperäinen resepti makea dip päässä karamelli ja tuorejuustoa, jota voit käyttää kotitekoinen lahja keittiöstä. Tätä varten voit joko ostaa valmiin karamellin dip tai valmistaa itse. Jos teet sen itse, sinun täytyy avaamiseen 16 karamellit ja pannaan se pieneen kattilaan 60ml vettä. Anna karamelli samalla sekoittaen sulaa alhaisessa lämpötilassa. Sekoita karamelli dip juusto. Täyttää puoli lasiastiaan seoksen kanssa ja sitten kerros vain karamelli dip. Ripottele pähkinät ja pakkaa säiliö omena yhdessä.

kotitekoinen lahjoja keittiön Geschnkideen jouluksi

antaa kotitekoinen lahjoja keittiöstä jouluksi

10. Joulu yksistään &# 8211; Resepti ruokahalua Imelä

Etsiä makeaksi kotitekoinen lahjoja keittiöstä? Tässä on kaksi viileä reseptejä voin marjoja.

Voi marjoista:

450g pehmeää, voita

1 lasipurkkiin marjoja valinta

1 rkl hunajaa

¼ tl sitruunahappo

Hunaja-voita:

450g pehmeää, voita

1 kuppi hunajaa

Valmistelu: Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja sekoita se mikserin muutaman minuutin ajan, kunnes saat vaahtoava seos.

DIY makea voita hunajaa ja marjoja luovana lahjaidea

herkullinen weihnachtsheschenke tehdä sen itse ja schenken_coole leipää ideoita kotitekoinen lahjoja keittiöstä

11. valkosipulivoi reseptin maukasta lahja keittiöstä minkä lahjaidea jouluksi

3 isoa valkosipuli polttimot

3 ekstraneitsytoliiviöljy

220g pehmeää, voita

Suolaa ja pippuria

Katkaista kärjet valkosipulinkynnet ja tihkusade oliiviöljyä, suolaa ja pippuria sitä. Kääri valkosipulinkynsiä pergamentille ja alumiinifolioon ja paista niitä 30 minuutin ajan auki 375˚. Sen jälkeen, anna niiden jäähtyä ja paina valkosipulinkynsi kuoresta. Anna hieman suolaa ja pippuria ja jopa murskata haarukalla. Sekoita voi ja valkosipuli.

DIY valkosipulivoi kulinaarinen Geschnkidee

lahjaideat joululahjoja keittiöstä

DIY tabletti viileä lahjaidea ja alkuperäinen joulun

tehdä DIY Toimiminen idea Weihnachtsdehschenke itselleen ja viileä kotitekoinen lahjoja

12. DIY Puiset levy Kehykset Herringbone kuin erityinen lahja

Etsi luova ja omaperäinen lahja ideoita kotitekoinen lahjoja? Tässä on viileä inspiraation DIY tarjotin pienestä ikkunasta valkoiset puurunko. Täytyy vain löytää vanhan ikkunan tai lasin puurunko. Liimaa sisäreunat runko teipillä suojella sitä ja tehdä sinusta kalanruotokuvioon lasille. Liimaamalla pitkin kaksi lävistäjien teipillä nauhat ja sitten leikata tarpeettomia osia väli- nauha ulos ja turkin kahdesti lasin pinnan valitun värin. Asenna kaksi kaapin kahvat. Tämä lokero on myös mainio joululahja tehdä itse.

Miten haluat muuttaa vanhat puukehysikkunat kotitekoinen lahjoja luova?

luovien ja alkuperäinen joulun esittelee itsensä

DIY-värinen kuppeja kaunis joululahja tehdä itse

tehdä DIY Kupit DIY_Geschenke Joulu- ja itsensä

13 lahjaidea remonttitaitoinen Gold Cups

tehdä kullanvärinen kuppeja mukava joululaulu itse. Tästä veneet ajatus on hankittava valkoinen kupit, nauha, nopeasti kuivuva kultainen matta spraymaalia ja keraaminen tiiviste spray väritön. Suihkuta värillinen kuppi keraaminen tiiviste kun olet syöttänyt kultainen väri noin 5 minuuttia. Kun ruiskutus, pitämällä spray noin 30cm päässä kupin. Me Anna nauha enintään 8 minuuttia kupin jumissa. Älä huuhtele kupit astianpesukoneessa!

luova suunnittelu mukeja ideoita DIY lahjoja 

maalattu mukeja kotitekoisia lahjoja ja viileä lahjaideat joulua ausch

tehdä pieniä joulua itse &# 8211; Craft Idea värjätään puiset keittiötarvikkeet

kotitekoisia lahjoja ja nopeaa ja helppoa lahjaideat

14. värikkäitä puisia keittiövälineitä toisena lahjaidea DIY lahjoja

Enemmän inspiraation kotitekoinen lahjat on värillistä keittiötarvikkeet sarja puusta tai bambusta. Hankkia akryylimaaleja ja väritön maali.

kotitekoinen lahjoja keittiöön

tehdä DIY lahjoja ja ideoita joululahjoja itse

15. Akaatti vuoristorata kultainen reunojen kotitekoinen lahjoja

Agate siivuja voi tilata Crystal River helmiä. Löydät ne sinne eri väreissä. Täällä, siniset akaatti viipaleet valitaan DIY lasinaluset. Kaikki mitä tarvitsee tehdä täällä on korostaa reunat akaatti viipaletta lakalla kynsien. Jos haluat tehdä hienoja joululahjoja itse, kokeile näitä nopeita ja helppoa veneet idea viileä DIY vuoristorata mineraaleja.

antaa alkuperäinen DIY lahjoja jouluksi &# 8211; Agatha vuoristorata itse korjailla

mielenkiintoisia joulu selbermachen mineraaleista

16. Omatekoinen lahjoja naisille &# 8211; DIY kulhot marmoroitu sävy

Mitä voisit antaa naisen? Täällä me tarjoamme sinulle viileä veneen idea värillinen savi pienille DIY koruja kulhoja. Tarvitset seuraavia aineita:

Savi valkoinen, musta ja muut kirkkaat värit

Tonmesser ja kaulin

Pieneen kulhoon tai vuokaan – uunikäyttöön soveltuvien

Neste kulta (Martha Stewart Crafts® neste Gilding)

ja pientä harjaa

Pinta hakemus sulkemiseksi (esim. Sculpey® Gloss lasite)

DIY kulhot marmoroitu savea kotitekoinen jouluna

kotitekoinen geschenke_DIY savi kupit schmucl ajatus kuin joululahja

Rullaa 12-13cm pitkä navat sävyä kutakin väriä, jota haluat käyttää. Sitten kierrä sävynsäätimen baareissa ja rullaa ne yhteen. Kun värikäs savi tankoa enää rullausta, taita ne kahtia ja vieriä. Toista 2-3 kertaa. Tällä tavoin voit sekoittaa kaikki värit täydellinen. Muodostavat pallo. Jos useimmat värit eivät näy pinnalla pallo, jaa se kahtia ja muokata niitä uusitaan. Sitten pallo kaulin Kauli kunnes olet saavuttanut paksuus 6-7mm. Katkaista ympyrän 15cm halkaisija. Sillä, että käytät kulhoon sama halkaisija.

Aseta pyöreä muoto pienempään kuin ympyrä kulho uuniin sopivat yhteen. Keskellä äänipiiri leikataan hieman ja siten on muodoltaan levy johtaa. Paista savi muoto niin kauan kuin kirjoitettu rivi Tonpackung. Anna jäähtyä paistetaan muodossa. Muoto levyn reuna nesteen kultaus ja sen jälkeen, kun maali on kuivunut, voidaan myös käyttää kiilto kerros väritöntä spray (Sculpey® Gloss Glaze) tehdä.

Korjailla itselleen pienen korut Shell

joulu tee se itsesi ton_coole veneet idea värillinen savea

Kun se tulee lahjoja naiset, korut tässä tapauksessa hyvä idea. Voit kuitenkin myös korjailla itsensä ja antaa luova ja kaunis koru. Täällä olemme laatineet kaksi veneet ajatuksia aiheesta kotitekoisia lahjoja ja jos haluat löytää lisää hienoja veneet ideoita DIY koruja ja viileä lahjaideat naisille, näet meidän artikkeli: “Failed 27 DIY lahjaideat hänen”.

DIY puinen kaulakoru kuin joulun selbermachen puinen pallot

kotitekoinen lahjoja hänelle kuin lahjaidea jouluksi

17. Omatekoinen lahjoja naisille – DIY kaulakoru värillisiä puisia palloja

Materiaalit: puuhelmiä, string, maali, nauha ja pensselit

yllättää tyttöystävänsä kanssa kotitekoinen kaulakoru

joulu selbermachen varten frauen_DIY kaulakoru tehty puuhelmiä

DIY punos rannekoru nahkaa idea luova käsintehtyjä lahja

kotitekoisia lahjoja ja joulu selbermachen nahkaa

18 DIY punos rannekoru kuin lahjaidea kotitekoinen lahja

Tämän jäähtyä lahja, sinun täytyy vain “Mystery Braid rannerengas Kit” hankkiminen ja noudata ohjeita.

  1. Vetää läpi toinen pää rannekkeen toisen ja kolmannen nahka säie.
  2. Braid vasen säie yli keskellä, oikealla ja poikki keskellä ja sitten vasemmalle säikeen yli keskellä uudestaan. Nyt leffa loppuun ensimmäisen ja toisen juosteen.
  3. Braid oikea säie yli keskellä, vasen säie yli keskellä ja oikea säie. Snap lopussa rannekkeen toisen ja kolmannen säikeen.
  4. Toista vaiheet 2 ja 3, kunnes et voi enää kutoa ja TRESS istua tasainen.

Viileä idea mitä antaa joululahjaksi?

tehdä kotitekoinen lahjoja hänelle ja ihn_armband joulun itse

19 DIY Nessessär kaapeleita luovana lahjaidea

Missä pidät kotisi kuulokkeet ja latureita? Niin kauan kuin voit etsiä USB-kaapeli ja kännykkäsi kuulokkeen suurenmoisissa hyvät laukku? Tässä on meidän ratkaisu tallentaa kaikki kaapelit käytät jatkuvasti ja tarvitsevat. Ehkä ajatus sopii myös kotitekoinen lahja. Voit tehdä DIY Nessessär kaapeli niin viileä joululahjaksi itse ja myös eri kokoja eri tyyppisiä kaapeleita.

Materiaalit: 30cm nahkaa ja painikkeet

Työkalut: leikkuri, metalli hallitsija, leikkaus matto ja kynä

Koot ja käyttämällä wc-:

pieni &# 8211; verkkovirtasovittimien

keskipitkän – matkapuhelin latureita, kuulokkeet, USB-kaapeli

suuret – kannettavaan latureita, kuulokkeita ja paljon muuta

tehdä luovia idea jouluksi esittäytyy

kotitekoinen lahjoja nahkaa luovana idea DIY joululahjoja

Leikkaa haluttu koko oman kaapelin toalettilaukku nahasta. Keskellä Merkitse kynällä laajempaa kaistale, että ne käyttävät varastointiin kaapelin. Jaa piirretty kasvot ja tehdä leikata vain pitkien sivujen yksittäisten osastojen. Generoidulla nauha käy läpi kaapelin. Kynällä, merkitse paikkoja, missä jaat kaksi on käytettävä painike. On parasta täyttää pussi valitun kaapelit ja merkitse sijainti -painiketta.

DIY Nessessär kaapeleille luovana lahjaidea

joulu selbermachen nahka kaunis ja hyvää joulua

20. Cool idea pienten kotitekoinen lahjoja – Kolme resepti kotitekoinen Käsisaippuat

Luuletko, että yllättää kotitekoinen tuoksuvat saippuat ystävien ja perheen kanssa, sitten katsoa seuraavat 3 reseptejä:

materiaalit:

120g Glyseriini kohden saippualla ja Vaseliini

Suihkepullo sprii

Muotit saippuat (voit käyttää alaosassa jogurtti kuppia)

tehdä itse viileä Käsisaippuat kuin tuhlaavainen lahja

DIY_Duftseifen kotitekoisia lahjoja

Hajusteita ja ainesosat:

kamomilla saippua &# 8211; ¼ tl kamomilla teelehdet

Hunaja kaurapuuro saippua &# 8211; 1 tl hunajaa, 1 ripaus inkivääriä ja 2 tl kaurahiutaleita

Aloe Vera Seife &# 8211; 2 tl aloe vera geeliä

Päällystä muotit saippuat vaseliinilla. Leikkaa glyseriini saippua kuutioiksi ja laita ne mikroaaltouunissa kulhossa. Kuumenna glyseriini saippua välein 20 sekunnin ajan, kunnes saippua on sulanut, mutta ei leimahtaa. Sekoitus tasaiseksi ja lisää ainekset sopiva tuoksu. Kaada seos muotteihin ja ripottele sprii estämään kuplien pinnalle. Luitko perustellakseen kotitekoinen saippuat 2 tuntia. Jos et voi ottaa huonossa kunnossa saippuat, jätä muotit 10 minuuttia pakastimessa ja yritä uudelleen.

kotitekoinen Käsisaippuat tuoksu kuin viileä DIY Weihnachtsgeschnke

kotitekoinen saippuat epäonnistuneeksi geschnkideen ja pieniä DIY joululahjat

Kynttilät kanelitangot tai kuorta yksinkertainen ja tarkoituksenmukainen lahjoja jouluksi

tehdä yksinkertaisia ​​ja luova joulu itsensä

DIY lämpötyyny kuin viileä lahjaidea kylmä joulun

tehdä mielenkiintoisia ideoita joululahjoja ja joulun esittelee itsensä

Craft idea Wärmekissen &# 8211; tehdä joulua esittäytyy

kotitekoinen lahjoja ja joululahjoja itse tehdä tekstiilit

viileä kotitekoinen lahjat &# 8211; tehdä klapipussi joululahjaksi itsensä

kotitekoinen Joululahjat
Добавить комментарий

*

16 + = 17

map