Tasoite – lattian teollistuneempaa

Tasoite - lattian teollistuneempaa

Laskemme tasoite Lattianpäällystelevyinä alkaa jo antiikin aikana. Tuolloin, tyypillinen Keski-Euroopassa ja Italiassa Lattiatasoitteen on kalkin, murskattu kiviä ja vettä, joka vastus on korotettu sisääntulon hiekkaa. Jo pitkään betonilattian, erityisesti teollisuuden rakennusten nähdä eikä käyttää subfloor asuntorakentamisen. Ajan mittaan kuitenkin perän on palannut olennaisena osana nykyaikaista sisustusta. Nykyisin lomakkeita ja suunnitellut tämän rakennusmateriaalin modernit sisätilat välillä paljain lattiasta seiniin, katot, lattiat ja huonekalut. Raaka, betoni harmaa pinnat seistä tänään erottuva nykyaikainen huonekalujen tyylit, kuten teollisuuden tyyli ja minimalismi.

Olohuone tehdä teollisuuspolitiikasta tyyliin Lattiatasoitteen ja valoisa tiiliseinä

moderni keittiö tyylikäs teollinen tyyliin seinään ja fließestrichboden_eszimmer asetettu ruokapöytä puuta ja valkoinen ruokasali tuolit ja heilu lamppu kulta@Casey & Fox Oy

Tänään kiinnittää huomio Lattiatasoitteen. Lattia teollisuuden tyyli, joka voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen. Et välttämättä parvi huoneistossa elää nauttia viehätys teollisen laitoksen tyyliä. Voit antaa kodin ja läpi jää näkyviin tasoite lattiat. Sama tunnelma myös Ja jos haluat ei kylmä harmaa väri tai eri sävyjä, että väri, se on mahdollista olla tehdä kuvioitu tai kiiltävän lattian pinta yksilöllisesti. Ainutlaatuisen väripigmentit ja erilainen pintakäsittelyyn, voit tuottaa halutun lattia teollisessa tyyliin. Mitä perustyyppiä voidaan erottaa tasoite ja perän voidaan käsitellä, me selittää sinulle. Etsi ideoita uusi ja moderni sisustus oman neljän seinän sitten innoittamana inspiraatiota kanssa Lattiatasoitteen teollisen tyyliin.

jaaritus &# 8211; lattian teollistuneempaa

moderni makuuhuone teollisissa chic tyyli perustaa modernin ilmeen aksentilla seinä rakennuksen puu- ja virtasi silitti mustat mustalla vuode ja seinälle yöpöydät schwarz_schlafzimmerprojekti &# 8222; Heavy metal&# 8220; of Hufft Projektit

pieni kattohuoneisto viistot katot Industrial

Tasoite - lattian teollistuneempaa© Kira Brandt

Elävät “teollisen tyyliin” on yhä suosittu aihe viime aikoina. Vertauskuvallinen Tämän niin suosittu tyyliasetus teollisuuden lattia, on yksi tärkeimmistä suunnittelun elementtejä, joiden avulla voit aloittaa milloin haluat suunnitella huoneeseen tähän tyyliin. Mitä todella muodostaa teollisuuslattiapinnoitteet? Lattiamateriaalijärjestelmä perän, joka on jalostettu puolikiinteässä tilassa laasti massaksi. Mitä etuja teollisuuden lattia? Lattiatasoitteen voi olla saumattomasti asentaa ja on helppo puhdistaa, ja kestävä. Hyvä vaikutus äänen ja lämmöneristys perän ovat muita ominaisuuksia, jotka tunnistavat hänet positiivisesti. Lisäksi Lattiatasoitteen on asennukseen lattialämmityksen.

Lattiat, betonilaatan ruskealla antelias keittiökalusteet

keittiö kaapit Kiiltävä, peilattu seinä ja pieni puutarha alla aufmachender katon lasitus

moderni talo on moderni keittiö ja ruokailutila, jossa puutarha ja katto lasitus taitu bändi ikkunoiden

Koska seos raaka-aineiden kanssa eri sideaineita, 5 perustyyppiä eroavat tasoitteen:

sementtilaastille – Tämä tasoite tyyppinen sopii kosteisiin tiloihin, koska se on vesitiivis ja mahdollistaa käyttää ulkona. Se on suuri matkustaja ja pakkasenkestävyys, mutta on erittäin korkea kuivumisaika. Sementin valun myös halkeamisriskin johtuu korkea kutistuminen, ja lisäksi pinta voi solki, kun perän kuivataan yksipuolinen.

Valuasfaltti sementti – Se on usein käytetään tiivistys- teollisuuden ja rakenteet, mutta siirtää pintamaana tai maaperään eri lattianpäällysteiden. Kiitos hiontatoimenpiteisiin vieläkin kiiltävää pintaa tässä kerroksessa tyyppiä voidaan saavuttaa. Este-vapaata tuotantoa ja korkeus-vedenpitävä ovat edelleen etuja, lattia valun. Lisäksi tässä kerroksessa on parempi äänieristys kuin betonia. Muita etuja ovat lyhyt asennusaika, saumaton siirtää suurempia alueita, sen joustavuus ja liekinkestävyys. mutta sen käyttö on kalliimpi verrattuna muihin lattia tyyppejä.

magnesiumoksidi -. Tämä sementin tyyppistä koostuu emäksisen magnesiumoksidi ja materiaalien, kuten puun, tekstiilien tai paperin edustaa magnesiumoksidi perän on kevyempi kuin muut perän tyypit ja johtava, voidaan värillinen lujuutta menettämättä, käytetään Ökobauten ja korjaukset, mutta on herkkä kosteudelle ja metallien aggressiivinen. Puu- ja betonipinnat, sekä suuret saumattomia pintoja asennetaan helposti hänen kanssaan.

Kalsiumsulfaatti tasoite – käyttö sideaineita tämän tyyppinen vetolujuus perän ja taipuisa, mutta herkkiä kosteudelle. Se voidaan saumattomasti parhaiten noudattaen vain kuivissa tiloissa.

Synteettinen hartsi perän – Se koostuu synteettisestä hartsista laastin ja synteettiset reaktiivinen hartsi, voidaan asentaa ilman liitoksia, on lyhyt kovetusaika ja on pakkasta kestävä. Perän synteettisestä hartsista kestää vettä, kosteutta ja erilaisia ​​kemikaaleja, mutta jos sytytetään höyryjä voidaan tuottaa, jotka ovat terveydelle vaarallisia.

tehdä moderni keittiö betoniin harmaa ja valkoinen ja perustaa pieni keittiö ruoanlaitto saari tehty betonista

parvi asunto teollisuuden chiy tyyliin modernia suunnittelua tasoite Lattianpäällystelevyinä ja musta kansi kaapeli valoilla

Jaaritus kuten lattia valkoinen minimalistinen keittiö ja suunnittelu,

altistuvat betoni ja valkoinen maali

minimalistinen keittiö valkoista, valkoiset keittiön kaapit asennettu ja keitä saari betonin Lattiatasoitteen valkoinen

musta Estrichboden tarvittaessa lattia moderni keittiö suunnittelu maa-tyyliin

jaaritus kuten lattia musta moderni keittiö keittiö alkuun ja mustat massiivipuuta ruokapöytä

Käsittely perän:

Tasausmassa on laskemme itsetasoittu- pinta, mikä tarkoittaa, että Lattiatasoitteen on hiljattain kuivataan ja ei tarvitse tasoitus. Mitä sinun täytyy ottaa näköpiirissä kelluvan lattian, on sopivasti erottuva käytetystä materiaalista kovettumista. Aika, joka vaaditaan täydellisen kovettumisen vaihtelee huomattavasti. Otetaan esimerkiksi kalsiumsulfaattia perän joka tarvitsee 7-10 päivää parannuskeinoa ja sementtilaastille, jossa kovettuminen voi kestää 30 päivää. Tässä näkymässä, lattia mastiksin on tunnusomaista erityisen nopea kuivuminen. Laskemme säänkestävää ja lämpötiloja kestävistä valuasfaltti jaaritus mahdollistaa kävellä pinnan yhden päivän jälkeen.

kuiva tasoite koostuu kahdesta 10 mm paksusta kipsilevy, jotka on yhdistetty toisiinsa. Ennen sen asennusta epätasaisella pinnalla, kuiva irtotavara on tarkoitus asentaa, joka muodostaa perustan vaaditun kuiviin aivohalvauksen jälkeen tasoitus ja tiivistymistä. Tämä tasoite asennustapa on suositeltavaa, kun väittävät lisääntynyt vaikutus äänieristykseen. Tämä on myös eristävän kerroksen pohjassa kuivan kerroksen on liimattu. Mikä on myös erittäin tärkeää kuivassa tasoite laskemme, se tarkoittaa, että suora kosketus elementtien kanssa ulkoseinät voi johtaa kehon kuulostaa se on. Tästä syystä, kaksipuolinen liima eristysliuskoin voidaan asentaa seinään profiilia.

lämmitys tasoite on yksi suosituimmista lattia laskeminen lajeja, koska miellyttävä lämpenemistä lattian ja puute lämmityksen huoneessa. Tasauslauta käyttää lämmitintä ansiosta lämmitys- elementtien, kuten sähkölämmitys mattoja tai ilmanvaihto putki kuumalla vedellä, joka on sisällytetty joko alle tai kuorman jakelu-kerroksen. Kun luodaan lämmityksen tasoite saa missään suorassa yhteydessä rakenneosat.

Verrattuna virtauksen ja kuiva perän kelluva perän ei ole yhdistetty viereiseen komponentteja. Oikeastaan, kaikenlaisille lattioille voidaan asentaa muodossa kelluva tasoite. kelluva lattia on erittäin suositeltavaa vaatimukset, kuten vaikutuksista ääneneristys ja lämmöneristys. Jotta tähän päästäisiin, on perän reunalla seinät, lämmitysputket ja sarakkeita, tarkoittaa Randdämmstreichen vedettävä erillään. Tämä siirto on estää ääntä.

pieni asunto moderni design valkoinen ja harmaa teollinen lattiatasoite

olo ruokailuhuone moderni ilme tasoite kuten lattiat ja moderni wanddeko schwarz_kleine asunto teollistuneempaa asetettu valkoiset seinät ruokasali ja valkoinen verhoiltu sohva ruskea puu sohvapöytä vuoden ja tv seinä valkoinen@ Box.id Studio

viileä Wohnidee teollistuneempaa ja tyylikäs värimaailma mustavalkoisena teollisuuden alueilla Estrichboden

teollistuneempaa muotoilu kiiltävä tasoite Lattianpäällystelevyinä ja musta Ikkunanpuitteissa hilaa viileä idea asuin käytävälläKuvaus: Jonas Bjerre-Poulsen _ Muotoilu: Pernille Vest

Teollinen tyyli Wohntrend &# 8211; musta metalli tuki yhdistettynä Lattiatasoitteen ja betoniseinään

tehdä parvi huoneistossa tasoite kuin lattia ja seinän alttiina betonin _moderne keittiö puu keittiön kaapit ja pyöreä ruokapöytä lasi neljä puista tuolia pyöreä matto

tyylikäs yhdistelmä teollista tyyliin rustiikkiverhot  &# 8211;

Inspiraatiota modernin keittiön suunnittelu puun ja betonin

moderni talo harjakatolla, puinen katto panelointi, altistuvat betoniseinät ja tasoite Lattianpäällystelevyinä nykyaikaiset kanssa puiset keittiö ja ruoanlaitto saari puusta mustalla ruoanlaitto saari levySelzer Residence _ Ian Forsberg Pääurakoitsijalle

Käsittely betonipinnoille – kiillotus ja jauhamalla kuivauksen jälkeen, pinnoite, jolla öljyä, lateksia, epoksihartsia tai kumi levitetään. Näin Lattiatasoitteen on kiiltävä, matta tai värillinen. Ja hienostunut betonilattia pinta, joka on samanlainen kuin mosaiikkisilla, jauhin- ja käyttää eri väripigmenttejä tarvitaan. Mutta on myös toinen muunnelma luovaan suunnitteluun sementin lattia. Liikuntasaumojen, jotka toimivat välttää ei-toivottuja halkeamia, voidaan suorittaa eri tavoin. Tämä tulee varmasti saavutetaan yksilölliseen pohjaratkaisu, varsinkin jos haluat tehdä avoin olohuone lattia teollistuneempaa moderni.

musta teollisuuden lattiatasoite yhdistettynä puupaneloinnilla kuten Wohnidee keittiö

moderni keittiö teollisuuden chic tyyli musta Lattiatasoitteen ja puinen seinä laatoitus käytävällä ja keittiössä ruoanlaitto saari puu@ SPACEDGE DESIGNS

Liikuntasaumat alkaen Lattiatasoitteen käyttöä luovaan pohjaratkaisu

jaaritus kuin lattia liikuntasaumoin kuin viileä kerros suunnittelu

mielenkiintoinen idea pohjaratkaisu tasoite ja puu

tehdä jaaritus kuin lattia puuta, jolloin saatiin

pieni kylpyhuone moderni muotoilu teollisessa tyyliin Lattiatasoitteen

moderni kylpyhuone muotoilu tasoite lattiat ja lattialaatat ja perustaa pieni kylpyhuone kotelo mustaa mesh ikkunanpuitteet ja puinen ovi valkoinen peili

kreatib tehdä Lattiatasoitteen käyttämällä merkkijono malleja ja seinätarrat

viileä elävä idea modernin pohjaratkaisu Betonilattioiden

Inspiraation luovan väri suunnittelu ja pohjaratkaisu keittiö teollisuuden tyyliin

set keittiö musta küchenschrönken ja keittiötasot puun teollista tyyliä ja muokata Lattiatasoitteen

Wohntrend teollistuneempaa musta &# 8211;

tehdä erityinen olohuone puinen baari ja DIY hyllyt puinen laatikko

tyyli barstools Lattiatasoitteen ja harmaa tiiliseinä varten moderni sisustus ja olohuone suunnittelu kulma baari puupalkit ja teolliset

Wohnidee nykyaikaisen perustetaan pieni teollisuuden kotelo teollisuuden lattiatasoite

Mezzanine parvi teollisuuden tyyliin altistuvat seinät ja olohuone lasiseinän makuuhuoneessa tasoite Lattianpäällystelevyinä@ 19SixtySeven

moderni olohuone musta ja valkoinen, jossa on takka ja lattiatasoite

minimalistinen elävä laitos valkoiset seinät ja Lattiatasoitteen tummanharmaaHouse of Jonas Bjerre-Poulsen_Norm.Architects

jäähtyä kylpyhuone ideoita Nykyaikaiset kylpyhuoneet teollistuneempaa pieni kylpyhuone

pieni kylpyhuone muotoilu teollisessa tyyliin seinälle altaan kylpyhuoneen peilistä valkoista ja valaistaan ​​riipus syttyy punaisena@ 19SixtySeven

Teollinen tyylini kylpyhuoneessa &# 8211; pieni kylpyhuone viisto katto ja kattoikkuna

nykyaikaiset kanssa Lattiatasoitteen

moderni kylpyhuone teollisessa tyyliin suihku katon viisto ja pitkänomainen altaanKuva: Jean-Marc Wullschlege

Tasoite Lattianpäällystelevyinä patio

terassi suunnittelu tiiliseinä teollisessa tyyliin rappaamattomassa ja penkki tehty betonista koristeltu ja tyynyt@ Cemcrete sementin yrityksen innovaatio

musta jaaritus lattia moderni villa Aldona, Goa

moderni talo kiiltävä musta Lattiatasoitteen ja panoraamaikkunat puuikkunoihin ja puuikkuna päivänvarjo

Lattia ja huoneen sisustus teollisessa tyyli nykyaikaisen toimistotilan

musta tyyli flow-tasoite kuten lattia ja altistuvat betonikatto ilmalla linjat inspiraationa nykyaikaisiin toimistoihin Industrial

Tasoite ja puu luovaan suunnitteluun sisustus portaikko

sisempi portaikko perän puu-trittsctuffen

viehätys teollistuneempaa &# 8211; Inspiraatio tyylikäs sisustus Keittiö

jaaritus kuten lattia musta Indutrial tyylin laite@ Space SENSEstudio

Lattiatasoitteen makuuhuoneessa &# 8211; Ideoita modernin makuuhuoneen kalusteet teollisuuden tyyliin

Teollisuuden tyyli makuuhuoneessa kuin viileä idea elävä makuuhuone betoniseinään ja tasoite Lattianpäällystelevyinä@ 19SixtySeven

Teollinen lattiatasoite yksinkertaisia ​​ja minimalistinen sisustus julkisten rakennusten

moderni sisustus tasoitteen kuten lattiat ja valkoiset seinät seinään puinen hyllyt lasivitriinitGalleria Mineraali- ja studio _ THREE.BALL.CASCADE. Arkkitehtuuri mallioikeustoimiston

teollisesti tai minimalistinen &# 8211; Olohuone suunnittelusta kanssa betonilattia

minimalistinen olohuone muotoilijapiireissä luovia seinä muotoilu puu seinähylly ja holzernen mustalla tasoite Lattianpäällystelevyinä ja suunnittelija sohva harmaaSohva CH163 huonekalut sarja &# 8222; Down Cushon Sarjaa&# 8220; _ desig Hans Wegner, 1965

muokkaamaan pientä huonetta, joissa tasoite kuten lattia teollistuneempaa

moderni tekemään pieniä olohuoneen seinä väri harmaa ja pyöreä sohva-natsien ja musta verhoiltu ulosteet

Teollinen Chic Style White &# 8211; Olohuone sisustus raaka kipsi seinät ja kiillotettu betonilattia

Modern olohuoneen teollisessa tyyliin kiillotettu tasoite lattiat ja design verhoiltu sohva valkoinen8building By Takao Shiotsuka Atelier

moderni loft asunto minimalistiseen tyyliin valkoiset seinät ja mustat lattiatasoite

moderni loft asunto luonnon kivi seinään rappaamattomassa ja valkoiset putzwänden_modernes olo ruokailutila ja keittiö baaritiski valkoinen ja valkoinen@ Jen Fong valokuvaus

Estrichboden design-elementteinä pieni asunto, jossa työtä olohuoneessa

Moderni kodin sisustamiseen pieni asunto, jossa tasoite kuten lattiat ja pieni makuuhuone liukuva lasiovi@ Box.id Studio

kiillotettu lattia lattiapäällystekäytössä talon skandinaaviseen tyyliin

slandinavische asuin laitos kiillotettu LattiatasoitteenHouse of Line Dahy Ernst ja Thomas Høedholts _ Muotoilu: Camilla Tange Peylecke _ Kuva: Peter Kragballe

Estrichboden &# 8211; teollisuuden lattiat moderni sisustus ja Industriel Style

tasoite Lattianpäällystelevyinä terassien ja moderni terassi muotoilu
Добавить комментарий

*

7 + 2 =

map