Tasainen maali tippumattomasti ansiosta innovatiiviset muste tarjotin

Tasainen maali tippumattomasti ansiosta innovatiiviset muste tarjotin

Onko remontoinnista tai virvokkeita tai haluat olohuoneessa vain uusia ja tehdä erilaisia, joka automaattisesti tarkoittaa, että sinulla korostaa aikavälin vuokria. Prosessi, joka joka on jo maalatut seinät ja katot, osaavat aufendig ja likainen se voi olla. Kuinka monimutkainen lakko ja entsprechede valmistelu on vorcher tietenkin riippuu alueesta maalattava ja peitetään suojakalvolla. Mutta ongelma on menetetty aika kattamaan kaluston ja lattioiden ennen maalausta, ja ongelma tippoja ja Klecken päällystyksen jälkeen, on jo ratkaistu. Suojaustoiminto-vapaa maalaus ilman tippaa on mahdollista ansiosta innovatiivisen maalikaukaloon.

innovatiivinen muste tarjotin nopeaa ja puhdas maalaus seinät ja katot

seinään maali läiskä käyttämättä antigravitation värin amme© Paint2it

Taika muste tarjotin ”Paint2It-Pro”, On ensimmäinen anti-painovoima-muste lokero tiiviisiin maali lokero on pyöreä, halkaisija on 35cm ja koostuu kahdesta osasta :. Musta tarjotin käsihihnan ja pintakerros ainutlaatuinen harjaksen kankaaseen, joka pitää lateksi maali, ja jos myös maalata tarjotin kääntyä. Tämä tarkoittaa sitä, että voi olla mustetta lokero vino, pudota, tai väri täyttää huoneen keskellä ilman varma siitä, että lattia suojakalvo.

Asunto korostavat ilman suojapeitteitä ja pudota lattialle

© Paint2it

Tämä poikkeuksellinen maali mahtuu enintään 340 g Latexfrabe ja innovatiivisia antigravitaatioksi tekniikka pitää väri raikas kunhan korostaa. Kiitos kahva takaisin kierroksen muste tarjotin voi suoraan käteen, ja pään, joka tekee talon lakko paitsi nopeampi, mutta myös helpompaa.

lakko tekee lopetat huolestuttava

innovatibe väri amme kattomaalilla ilman läiskä© Paint2it

innovatiivinen maalikaukaloon auttaa seinän muotoilu luova ja monivärinen kuvio

painottaa luova seinä kuvio innovatiivisen väri-amme kuusi lateksi väriä© Paint2it

Vaihtoehtoisesti voit käyttää mustetta lokeroon kertakäyttöinen kansilehdille että sinun täytyy vain kuori ja kiinni. Tämän lisäksi uudelleen suljettavissa pussit ovat saatavilla, jossa painoväri lokeroon käyttämättä värin päivä on pitkä säilytyslaatikko ilman maalin kuivua. Niin kauan kuin kertakäyttöisen sisäosan on kiinnitetty mustetta tarjotin, ne voidaan pestä ploblemlos juoksevalla vedellä ja käyttää sitä toisen kerran. Kun olet tehnyt maalauksen ja haluavat kaataa takaisin säiliöön värit muun värin, he vain tarvitsevat kuuluva muste lokeroon squeegee.

Kierroksen maalikaukaloon kanssa kertakäyttöisen sisäosan tekee kiinteän harjaus helpompaa ja nopeampaa

Kylmäkylkinen ideoita korostaa innovatiivisen väri amme© Paint2it

Edelleen etuna antigravitaatioksi tekniikka on käyttää jopa kuusitoista eri värejä muste kourun samanaikaisesti sekoittamatta niitä yhdessä. Tämä on täydellinen ratkaisu, jos haluat tehdä seinään värikäs seinä kuvio.

tee gewühnschte seinän mallia eri värejä nopeasti ja helposti

korostaa huone ilman läiskä avulla vuoda väri amme© Paint2it

ensimmäinen tiiviisiin maali lokeroon antigravitaatioksi teknologiaa puhtaan talon maalaus

aika säästää korostavat ansiosta tiivis maalikaukaloon huoneessa© Paint2it

säästää rahaa, kun maalaus minimoimalla jätteiden väriä

aikaa ja rahaa säästäviä huoneen streichen_horizontale ja pystysuorat pinnat lakko nopeasti ja ilman läiskä© Paint2it

Voimme sanoa, että jos tämä uusi muste lokeroon todella toimii niin maaginen, se ei ole vain innovaatioita maalaus alueella, erityinen säästäjät aikamme ja rahamme. Asunnon lakko määritetään ja toimii nopeammin, koska kehittää valmiste auffalen. Määrä käyttämättä, kuivattiin ja valunut lateksi maali, joka on tavallisesti menetetään harjaus prosessi on minimoitu. Tämä johtaa toiseen positiivinen, eli kustannuksia säästävä vaikutus.

voi maalata talon miellyttävä ammatti on

painottaa seinään ideoita nopeasti seinä muotoilu matching seinävärin© Paint2it
Добавить комментарий

*

71 + = 73

map