Syksyinen ja juhlava sisustus kiitollisena

Syksyinen ja juhlava sisustus kiitollisena

Kiitospäivä tai kiitospäivä, koska loma on tunnettu Saksassa, kuuluu Amerikassa, kuten aina, neljäntenä torstaina marraskuun mikä vastaa tänä vuonna 24. marraskuuta. The ” kiitospäivä ‘Kanadassa on jo ohi, mutta Yhdysvalloissa se vietetään uudelleen muutaman päivän. Olitpa juhlii Kiitospäivä, tai muu tapahtuma syksyllä, joka on aivan yhtä tärkeää sinulle, olet varmasti mukava, juhlava ja ennen kaikkea syksyinen koriste tarvitsevat.

suuri veneet ja koristelu ideoita syksyn pöydän koristeet 

pöytäliinat lautasliinat ja servettirenkaat DIY paperiKuva: AKA Suunnittelu

Servettirengas kanssa sanontoja tai kortti pöytä kattilanpaikkuri paperi

Taitto lautasliinoja on myös tärkeä osa juhlapöydän koristeluun. Lautasliinat pitäisi kohteliaisuus lautaselle ja paikka olosuhteet, joissa ne ovat yksinkertaisia ​​ja helposti taitettu. Yksi lukuisista variantti, ne rullalle ja pysyä lautasliinarenkaat muodossa. Tässä on hyvä idea DIY lautasliinarenkaat tehty paperista, voit merkitä kaikki käsin tai tulostaa suoraan fontti.

syksyinen ja juhlava sisustus kiitospäivä ja kiitospäivä

varastoida kiitospäivä pöytään kotitekoinen Brott kuin Platzteller Deco ja kurpitsaa ja kynttilät puinen levyille

Thanksgivig ja kiitospäivä koristeita kullan ja sinisen

Yhdistelmä kultaa ja sinistä antaa määrittää juhlava tunnelma. Ideana juhlava lasku koristelu tässä väriyhdistelmä näet roikkuu sisustus käpyjä ja seppeleen salvia, joka paitsi koristeluun tuolit voi myös näytellä seinäkoriste. Joten seppeleen matkia, sinun on ensin 60cm pitkä rautalangalla hevosenkengän muotoinen ja teipata. Kerää nippu viisi vehnää varret ja lyhentää niiden varret on 6cm. Tee se nippu käyttämällä kukka lanka ja solmio toinen yhdeksän vehnä nippu vielä. Liittää kaikki niput jo muodostettuun viiran avulla, pala lanka ja sitoa silmukan keskellä.

Koristelu ideoita kiitollisena sininen ja kulta

syksyinen koriste korjailla valkoinen ja kultainen nastatKuvat: Brian Woodcock

Kynttilät syksyinen koristele lehdet

Useiden luovia veneet ideoita DIY koristeluun lehtineen täältä löydät toinen inspiraatiota kaunis syksyinen koristeita, jotka voisivat korjailla myös kiitollisena ja kiitospäivä. Kaikki mitä tarvitset ovat valkoisia kynttilöitä sulaa kynttilävaha ja joidenkin ahtaalle puiden lehdet.

Juhli Kiitospäivä kanssa matching Herbst Deko

Kynttilät korjailla puiden lehdet Herbst Deko ajatus

Turvatakseen painetaan lehtiä kynttilöitä, sinun on ensin sulattaa joitakin vaha upottaa lehdet ja laittaa kynttilöitä. Parasta antaa kynttilöiden lähellä lämmitetty levy, niin että sen pinta voi lämmittää ennen kiinnittämistä lehtiä. Jos lehdet eivät ole täysin sitoutuneet, dip haarukka vaha ja anna sen tippua haluttuun pintaan vahan. Sitten tulostaa arkin kevyesti sormilla. Kun olet järjestänyt kuvauskohde, sinun täytyy tiivistää lisälehdillä lisäksi. Määränpää voit sulattaa enemmän vahaa kattilaan ja uppoutua jopa kynttilän kukin tuottaa paksumpi kerros vahaa lehtiin. Anna kuivua kynttilät leivinpaperin.

Luot kodikas tunnelma yksinkertaisia ​​maalaismainen sisustus

viileä bokserit deco ajatuksia tammenterhoja kynttilät ja alle Reibeisen_herbstliche tischdeko itse korjailla luonnonmateriaalejaKuva: Brian Woodcock

Maalaismainen sisustus hehkuva kynttilöitä

Mikä voi olla mukavampaa kylmän syksyn ja talven päivän hehkun kynttilät. Useiden inspiraatioita luovan järjestämiseksi kynttilöitä näet tässä yhdistetään lautasen helppoa ja yhtä jäähtyä koristelu idea, vanha raastin tammenterhoja ja muita kynttilöitä.

Asettaa uuden kurssin omaan syksyn kattaukseen pienellä kimpun tuoreita, vihreitä yrttejä kuten salviaa tai värikkäitä kukkia hopeakalut.

maalaismainen Herbstdeko ideoita tuoreilla yrteillä

kiitospäivä ja kiitos sisustuksen ideoita tuoretta salviaa ja värikkäitä kukkia hopea muurauslastoillaKuvat: Feed Me Creative / Brian Woodcock

Herbstdeko tuoreita yrttejä ja kukkia

Asettaa uuden kurssin omaan syksyn kattaukseen pienellä kimpun tuoreita, vihreitä yrttejä kuten salviaa tai värikkäitä kukkia hopeakalut.

Taulukko moderni kansi mustille levyille ja ruokailuvälineet

Syksyinen kattaukseen värikkäitä kurpitsaa ja musta tellern_servietten kertaiseksi yrteilläruokailuvälineet &# 8220; Goa&# 8220; Casa de PERRIN

Yhdistyvät nykyaikainen ruokailuvälineet ja värikäs kattaukseen &# 8211; Pöydän juhla ja siro kansi syksyn pöydän koristeet tehty pieniä, värikkäitä kurpitsat.

syksyinen Lautanen Sisustusideoita saksanpähkinöitä

kiitospäivä ideoita luova tischdeko saksanpähkinöitä, höyhenet ja paikkakortit

Lautasliina taitto rosmariini

kiitospäivä ideoita luova tischdeko nimilappuja tilana levyn sisustus rosmariini jaKuvat: Sutton Place /

luova levy sisustus nippua valkoiset ja oksat

pöytäliinat syksyllä weizen_servietten kertaiseksi nippua oksia ja avaruuskartallaKuvat: innoittamana charmi / Mikkel Vang

omaperäisen sisustuksen idea lehtien muoto langasta

luova tila pankkivirkailija deco ja tischdeko korjailla lankaKuva: David Hillegas

Levy luova koristella pöytä arkki lanka

Arkin muodostamiseksi lanka, tarvitset Sheet Malline, Langan paksuus 1,30mm, vaahto lohko, nastoja ja lanka leikkureita. Aseta malline vaahtopala ja laittaa nastat pitkin lehtiä muodostavat yhden. Sitten leikattu 60cm pitkä pala lanka ja alkaa suunnitella terän muoto. ensin tavoite sinulle muodostavat varren ja kierrättää sitten langan ympärille tarkoituksiin.

tyylikäs Syksy kattaus sininen ja vihreä kevät aihe

romanttinen juhla varastoida puiden lehdet Strauss, placecards kynällä DIY lahja esitettäväksi Platzteller

luova idea pöytään pieniä kuvia eikä paikkakortit 

kertainen alkuperäinen space koriste levy mustavalkoisia valokuvia ja viileä ideoita lautasliinojenKuvat: Mikkel Vang

viileä veneet idea DIY Paikka kortin haltija ohuita oksia

Koristelu ideoita kiitollisena viileä pöytä mustalla tischkarten ja timjamiKuva: rakkaus kasvaa villinä

varastoida lautasliinat DIY Paikkakortit

Kuka haluaa asettaa taulukon tyylikäs ja silti sama henkilökohtaistaa paikka voi nauttia kangas lautasliinat paikkana korttia. Tätä varten sinun tarvitsee vain ainetta Marker sammutusfluidilla musteella, joten voit uudelleen nimetä lautasliinat muita vieraita.

Lautasliinat alkuperäinen kertainen kiitollisena

Taita lautasliina ja paikkana kortti beschriften_bastelidee askarteluvoiteita tischkarten hedelmiäKuvat: Tria Giovan

Levy tyylikkäästi koristele päärynöitä

Loistava idea, miten luovasti ja tarkoituksenmukaisesti varastoida pöytään kiitospäivänä. Jos kaikki on otettava vieraasi määrätietoisesti paikkaan pöydälle, asetimme isäntä pieni paikkakortit nimet. Täällä voit nähdä kaunis ajatus kuinka tehdä tyylikäs ja alkuperäinen pienellä nimilappu, joka on kiinnitetty lampun kultainen nasta.

juhla kattaukseen syksyllä granatin

tischdeko ideoita viileä syksy koristeet granaattiomenanKuva: Brian Woodcock

Syksyinen koriste granatin

Lisäksi kurpitsaa ja granaattiomenia ovat tyypillinen syksyn hedelmiä, joka on täydellinen luova kattaukseen. Jos haluat tehdä tätä väriä, jota haluat käyttää keinotekoinen variantti.

Cocktaileja tarjoillaan lasit karpalo koristelu

Koristelu ideoita kiitollisena viileä Cranberry_ cocktail lasit koristele langan ja punaisia ​​marjojaKuva: Cupcakes ja Cashmere

Ovi syksyllä koristele ungewähnlichem ovi seppele

luova veneet ideoita vierittää korjaustöissä oven seppele tehty hopeatarjotinKuva: Brian Woodcock

Tervetuloa Tervetuloa vieraasi Kiitospäivä

Omaperäisen sisustuksen idea ja vaihtoehtona tavallista syksyn oven kranssi, voit korjailla nopeasti pyyhkäisemällä sisäpuolella ikivanha tabletin musta kalkkimaalista. Sitten koristella lokeroon seppeleen jotkut oksat marjoilla ja syksyn värinen lehdet.

mielenkiintoinen seinä muotoilu DIY seppeleen maissinkuoret

seinä muotoilu seinän väri sininen ja kotitekoinen seppeleen maissinkuoretKuva: Brian Woodcock

Wall akzentuiren jonka DIY Syksy seppeleen maissinkuoret

Saha kiitollisena ja koko lasku sopiva koristelu voi korjailla nopeasti ja helposti maissi, maissintähkä, maissi viljaa tai maissinkuoret. Esimerkkinä näette kauniin seinien koristeluun kotitekoinen seppeleen kuivattuja kuoret maissia. Tavoitearvo kierrä kolme riviä maissinkuoret on olki seppeleen. Kiinnittää käytä kuumaa liimaa. Kun holkki rengas on valmis, tehdä yläosien holkit haluttu väri käyttäen vaahto harjalla.

maalaismainen koristelu idea kiitollisena ja Thanksgiving kurpitsan ämpäri

senkki koristella puinen ikkunan kehys, puu leikkuulauta ja metalli ämpäri valkoinen kurpitsat ja vehnäKuva: yökyöpeli

Syksyinen sisustus maalaistalossa tyyli

Fantastinen inspiraation syksyn sisustus värillisiä kurpitsat, järjestetty puuvilla oksat ja vehnän olkea on galvanoitu ämpäri. Ikä, jotta kauhan keinotekoisesti reunan ruoste-ruskea väri käyttäen sienellä. Sitten muihin sienellä puet kaikista tummanharmaa ja kun maali on kuivunut, toista vaihe vaaleanharmaa väri. Lisäksi voit nimetä ämpäri leimattua ja musta väri.

Craft Idea syksyinen kurpitsan koristeluun vihreä sävyjä

maalaismainen Herbstdeko korjailla nyppiminen, tammen lehdet ja keinotekoisten kurpitsat kalkkivärillä puulaatikossaKuva: anderson + avustus

DIY kurpitsa koristelu vihreä liidulla väriä

Jokainen, joka on kokeillut liitu värit syksyn sisustus ajatus on yritettävä diagnosoitu värillinen keinotekoinen kurpitsat. Koska kurpitsat ovat oranssi ja usein ne eivät mitään sisätiloja kunnostettiin, voit väri niitä mielivaltaisesti. Tässä tapauksessa keinotekoinen kurpitsat eri sävyjä vihreä suunnitellaan uudelleen. Kattamaan räikeä oranssi väri, kurpitsaa pohjustus ensin. Emäksenä väri vaalean harmaa väri on käytetty tässä. Vaikka pinnoitteiden kuivua vaaleanharmaa, voit valmistaa liitu värejä. Hyödynnä kuivalla harjalla tekniikka korostaa harmaan kurpitsat liidulla värejä eri sävyjä. Ne on helppo valmistaa kastettu sivellin ensin paperille ja sitten soveltaa muun maali kurpitsa nopeasti.

Idea eifache minimalistinen Herbstdeko valkoisia kurpitsaa

kurpitsan Herbstdeko korjailla valkoinen kurpitsaa ja kultainen konfettiKuva: kotoisaa OH MY

Syksyllä koristelu idea valkoinen ja kulta

Nämä valkoiset kurpitsat kultainen juhlavat aihe ovat ihanteellisia moderni ja juhlava sisustus paitsi kiitospäivä myös jouluksi. Määränpää tarvitset 2cm pitkiä kappaleita leikataan kullanvärinen nauha ja kiinni kurpitsan.

pöydän kiitospäivä juhla ja yksinkertaisesti varastoida valkoinen ja kulta

moderni tischdeko idea kiitosuhriksi runsaudensarvi, valkoinen kurpitsat ja kultainen walnüssen_weiße lautasliinat alkuperäinen kertaisesti pieni kurpitsatKuva: virsiä & jakeet
Добавить комментарий

*

38 − 32 =

map