Sov onder stjernerne i de BOBLE Telt

Sov onder stjernerne i de BOBLE Telt

Har du Actueel weer in Frankrig? Yes! Hvis du har i Actueel weer Bubble Hotel? Nej? Så skal du gå kracht na Frankrig! Kun 12 km fra Marseille, bevindt zich in de Bouches-du-Rhône afdeling – et sted smukt hij som beliggende i Provence ved Middelhavet og i oude 280 kilometer kyststrækning. de Hotel Attrap’reves Bestar af transparant, i vormen af ​​en BOBLE individuele folde pavilloner hij kysten som i placeret Skoven Eller på. En fantastisk Idé til en romantisk ferie voor om! de omgivende natuurlijke brugge til DIT privatliv. Et sted, hvor du Kan gå fra den daglige spanning væk til bij slappe af. Dette ikke kun unikke hotel gever onder de varme, solrige tid, mannen også OM vinteren. Hvert hij telt udstyret med og comfortabel modern Møbler og restaurant i landlig stijl har lækker gek. Du har mulighed voor forskellige BOBLE-værelse til pakker moeras, til en Eller et Kikkert udendørs hij tilgængelig jacuzzi. Pinches per nat om in te halen de meeste af 109,00 EUR og morgenmad og inkluderer hij tilgængelig voor dig selv et telescoop med stjernekortet. En dyrere løsning hij bestille fra troost BOBLE pakke die tilbyder 30 minutter Afslappende i et udendørs boblebad.

romantiske Nätter i Hotel Attrap Reves i Frankrig

hvide BOBLE TELTE med til trædæk Kolig tuinontwerp

Sov onder stjernerne i de BOBLE Telt &# 8211; fantastisk gaf Idé til Verlibte

Kolig landskabspleje med Bubble Pavilion i Hvid og dæk

ønsker boblen hij telt også en og interessante creatieve IDE voor degene die camping hield, Eller de Ekstra plads til gæster. Det er rigtigt, Kan du dag dat ik haven af ​​folde tuinpaviljoen som en ekstra Gaestehus. En andes koele Idé til haven paviljoen, hvor du Kan også feirn vaste Eller forskellige Arrangementer. productie af denne spectaculaire BOBLE telt de cool design og AF hij det Franske Selskab Boom van de Bel realiseret. Pavillonerne findes i om typer grundlæggende – BOBLE-around, hij som halvt gennemskinnelige råd privatliv, og Hele gennemsigtig model CristalBubble. De modelbouwer om har en diameter på af 4m aangesloten. De Kan være et yderligere BOBLE telt dat hij Mindre eller de samme størrelse, så som BOBLE hoed, Eller udvide lille hus. Hij tre-input-modulus, som hij transparant Eller hvid. De trekantede Access modulet Kan en meervoudige combinatie af boblerne. Voor fuld gemak af et badeværelse BOBLE skal i bestilles om som en udvidelse element størrelser.

Træterrasse med BOBLE pavilloner som en Kolig zomer hus til gæster eller til bij fejre

Kole Urlaubsort_Bubble Hotel i Frankrig

Inspiration til ekstra soveværelse i haven med udsigt dan himlen

romantiske Nätter i BOBLE telt gennemsigtig

Med hjælp fra en støjsvag fan, vil Teltet mooie sig i te vormen boven beskæftiger sig med frisk lucht. Takket være et filter fugtighed, allergeen, og insekter die elimineres Skal. Hij Teltet fremstillet af UV beskyttet plast og hij forsynet med trægulv, bij udstyre lucht turbine. Derudover får du også en bæretaske til bij folde tuinpaviljoen.

Bubble pavilloner som en koel terras ontwerp

Kolig terras ontwerp med Telt BOBLE

creatieve BOBLE telt som et tilflugtssted ved havet

BOBLE telt bij sove på mer

fantastisk til Idé Hjemmet og haven

Kolig hebben hus med BOBLE paviljoen

romantisk ferie på med landt indkvartering i en gennemsigtig telt

Kolig hebben ideer til soveværelset i haven

creatieve folde tuinpaviljoen voor eventyrlystne TELTE

gaveideer til romantisk aften i en BOBLE telt

Sov onder stjernerne i vinteren

romantisk overnatning onder stjernehimlen OM vinteren

Luksus i værelses Skoven til romantisk weekend voor te

havehus soveværelser med i boblen isoleret Hvid

Du har brug for en ekstra soveværelse til gæster?

himlen modern soveværelse i BOBLE telt med loft gennemsigtige og til hensynsfuld

Bubble Telt som en creatieve Idé til modern havehus og soveværelse i det ABNE

koele Idé til haven med soveværelse i Bubble Pavilion
Добавить комментарий

*

26 − = 21

map