Silikoni muotit valmistettu viileä DIY kynttilöitä

Silikoni muotit valmistettu viileä DIY kynttilöitä

Joka rakastaa kaataa kynttilöitä, kotitekoisia saippuoita tai koriste-esineitä oppii he voivat valmistautua sopivia silikoni muotit veneen luova koristelu tai erilaisia ​​kotitekoisia lahjoja itse. Silikoni on fantastinen veneet materiaaleja, joiden kanssa voit tehdä puun nopeasti ja helposti allermögliche heittää malleja vahasta, kipsistä, savesta. Riippuen, sinun täytyy joko tehdä samaan muottiin monimutkaisuudesta mallin, tai joka on kaksiosainen helposti ottaa mallia siitä valu. Käyttämällä tätä tekniikkaa, voit muuntaa melkein minkä tahansa esineen koristeeksi hahmo, käpyjä, mehikasvit ja jopa hedelmiä ja hedelmiä alkuperäisen kynttilän.

luova sisustuksen ideoita DIY kynttilät silikonilla muotit

alkuperäinen kynttilän mukaan DIY silikongießformen_tischdeko ideoita DIY kynttilät muodossa päärynät, omenat, kaktukset ja rasvan kasvi

Esimerkkinä voimme nyt näyttää yksinkertaisen version malli ilman monia käyrät, nimittäin kurpitsa silikoni muotti kynttilöitä tai saippuoita. Ja tässä on luettelo tarvittavat materiaalit ja työkalut tuotantoa varten muotissa

 • Silikonikumi silikoni silloittajan
 • Casting malli (jos kyseessä – keinotekoinen kurpitsaa)
 • Aluksen kaatamalla ja sekoitussauva
 • Cutter veitsi ja sakset
 • Teippi ja pyykkipojat
 • Nauloilla tai ruuveilla

Silikoni muotit valmistetaan viileä kurpitsa kynttilät

kurpitsa silikoni muotit tuotettu korjaustöissä kurpitsan kynttilät kuin alkuperäinen lahja DIY ja luova Kerzendeko syksyllä

Vaihe 1: Valmistele valettu malli

 • Riippuen kohteen koko, voidaan käyttää muovista kupin eri elintarvikkeissa, kuten sopivaan astiaan valu. Valettu malli, jolloin keinotekoinen kurpitsaa, on puhdistettava ensin. Jos kohteen pinta on huokoinen, sovelletaan ohut kerros sitä Veselin. Sitten osut naulan ylä- ja paksumpi ruuvi alaosassa keskellä objektin. Näin malli ei kosketa pohjaa muki ja se tehdään myös majoittaa sydänlanka. Avulla ruuvin kantaa mallin helpommin kuppiin ja turvallinen. Koska keinotekoiset kurpitsat ovat varsin kovia, sinun täytyy käyttää vasaraa kun Einnageln.
 • Aseta malli keskiasennossa aluksen valu yksi. Aluksen, tai muovista kupit tulisi olla noin 2 cm leveämpi puolelta kuin malli valu. Kiinnitä malli astiassa käyttämällä teippiä tai pyykkipoika.

Ohjeita crafting Kurpitsa Silikongießform

viileä kynttilät Hachenburg muodossa kurpitsaa ansiosta yksinkertainen silikongießform

Vaihe 2: valmistamiseksi, ja kaada silikoni

 • Työ kanssa silikonia tapahtuisi samaan Rautemperatur 30 astetta. Sekoita silikonit, joissa on kiinni ja ravista pulloa lyhyesti verkottuminen kovettimen. Sitten sekoitetaan kaksi ainetta varten määritelty ohjeet Sekoitus ja sekoita seosta hyvin. Jälkeen perusteellisesti sekoittaen vastaava silloite silikoni on valmis käsittelyä varten. Aika kanssa silikonikumi ennen kovettumista on myös otettu huomioon.

tehdä yksinkertaisia ​​silikoni muotit ja luovien kynttilöitä

viileä silikoni muotit tehdä kynttilöitä

 • Laita seos muutamaksi minuutiksi sivulla niin, että ilmakuplat muodostunut sekoituksen aikana tulemaan ulos. Siirtää nopeammin voit lyödä sekoitusastia pöydälle. Sitten kaada silikoni astiassa, kunnes maa on katettu. Pehmeällä laakasiveltimellä käyttää ohuen kerroksen silikonia seoksen mallin, tai kurpitsan, jotta vältetään ilmakuplien muodostumista mallin pinnalle. Vain kaada mallin hitaasti ja tasaisesti silikonilla kunnes olet peitti 2cm seoksella. Kosketa purkki muutaman kerran pöydälle ja antaa kovettua silikoni noin 24 tuntia.

mielenkiintoinen kynttilä muotit on valmistettu silikonista

tuottaa silikoni muotit ja tehdä kynttilät askel askeleelta

Vaihe 3: Malli silikonimuottia erotettiin

 • Päättymisen jälkeen kovettumisen ensimmäinen leikkaus kupin läpi ottamaan valmiin silikoni muotin. Sitten leikkaa läpi vain toiselta puolelta silikoni muotin. Aloita päässä ylä- ja paloitellaan keskelle pohja, toisin sanoen, kynsien ruuvin. Älä siis anna muottiin puoli! Sitten leikataan riittävän suuri reikä keskellä ylhäältä alas, jonka olet kaatamalla vahaa ja ottaa mallia pois.

Vinkkejä ja niksejä luovan tietynlaisen kynttilöitä

miten voin tuottaa silikoni muotit kurpitsan kynttilöitä

Vaihe 4: Kaada kynttilä

 • Ennen valua, sinun on asetettava sydämen. Tavoitearvo vetää se läpi, jonka silikoni muotin ja solmu ulos muotista, jotta varmistetaan sydänlanka alareunassa silikonimuottikokoonpanojen. Sitten, käyttäen kuminauhat tai langan lähellä silikoni muottiin. Turvallisuussyistä, voit laittaa muotin takaisin kuppiin. Vedä sydänlanka ylöspäin ja kiinnitä se välillä syömäpuikot.

suuri veneet idea DIY kynttilöitä

kurpitsa kynttilät tehdä itsestään kuin alkuperäinen lahja

 • Vaha kaksinkertainen kattila sulaa, lisätä väriä ja tuoksua halu tehdä niin, ja kaada silikoni muottiin. Anna voiteen jäähtyä huoneenlämpötilaan ja kovettua. Tämän jälkeen kurpitsan kynttilän ottaa muotista ja uusi Kerzendeko tai viileä DIY lahja on valmis.

tehdä yksittäisiä kynttilät ja antaa

silikoni muotit tuotettu DIY kynttilä helpotusta

Samalla tavalla voit valmistaa erilaisia ​​alkuperäinen silikoni muotit. Tässä toinen esimerkki DIY kynttilä helpotus, että tehdään itse tehty multaa kristallilasituotteiden.

tuottavat silikoni muotit eri koriste-esineitä ja Dekofiguren

viileä kynttilän muodossa etana

Muut inspiraation askarteluun luova DIY kynttilöitä alkuperäisenä lahja ja yksittäisten Kerzendeko on tuotannon eri hahmo ja eläinten silikoni muotit. Käyttämällä samaa tekniikkaa, voit myös kokeilla silikoni muotit luonnonmateriaaleista, tai tuottaa kasveja kuten kaktuksia ja mehikasveja.

tehdä itsestään jopa kynttilöitä keinopuut ja kannon muoto

Puu kanto kynttilät itse machen_coole idea korjailla puuta ja kosketa

Silikoni muotit tuotetaan Tang kynttilöitä, joiden avulla voit tehdä kauniita joulukortteja

tap kynttilät tekevät käyttäen silikonformen_coole askartelu idea alkuperäinen DIY jouluksi
Добавить комментарий

*

79 − 76 =

map