Siliconen forme fremstillet til seje DIY stearinlys

Siliconen forme fremstillet til seje DIY stearinlys

Hvem elsker bij hælde stearinlys, hjemmelavede sæber Eller decoratieve elementer vil Laere, Hvordan de Kan forberede egnet til siliconen forme til bij udforme creatieve udsmykning eller forskellige hjemmelavede gaver selv. Siliconen er en fantastisk Håndværk inhoudelijke, u Kan som Gore træ og hurtigt nemt allermögliche afstøbninger af modelbouwer af VOKS, gips, ler. Afhængig, skal du eenden lava en enkelt på støbeform kompleksiteten af ​​modellen, Eller en de har te Dele til nemt op dag ud fra model støbning. Ved hjælp af denne teknik, vil du forvandle Næsten ethvert object som en cijfer decoratie, bowlers, succulent og ENDDA frugt og i frugt originele stearinlys.

creatieve udsmykning Ideer med DIY stearinlys med siliconen forme

oprindelige lysestøberi ved DIY silikongießformen_tischdeko ideer med DIY stearinlys i vormen af ​​pærer, Aebler, kaktusser og anlæg fedt

Som et eksempel, vil vi nu vise graven de eenvoudige versie med en model Uden schurft Kurver, nemlig et græskar siliconen vorm til stearinlys Eller sæbe. Og haar er en liste op de nødvendige inhoudelijke og til værktøjer fremstilling af en støbeform:

 • Silikonegummi med siliconen tværbinder
 • Casting model (i tilfælde – kunstige græskar)
 • Fartøj til bij hælde og omrøring stang
 • Cutter kniv og Saks
 • Plakband boven tøjklemmer
 • SoM Eller Schroeven

Siliconen forme fremstillet voor koele Pompoen Stearinlys

græskar silikoneforme Produceret til DIY græskar-lys som s originele gaf DIY og creatieve Kerzendeko i efteråret

Trin 1: Forbered støbt model

 • Afhængig af objektet størrelse, Kan du bruge s plastic kop forskellige Fødevarer som egnet toeschouwer til støbning. De støbte model, ik hvilket tilfælde de kunstige græskar, skal rengøres Først. Hvis dan cakes AF hij objektet Poros, påføres et tyndt lay på det Veselin. Så du stamper et Som s grootste og en tykkere Skrue fra verbonden midten af ​​objektet. På denne gemaakt; vil modellen ikke rore verbinding af Kruset, og det vil også ske Rumme Vägen. Ved hjælp af skruen vil Placere modellen lettere i koppen og sikkert. Sinds de kunstige græskar hij ganske Hardt, bliver u nødt til bij bruge s hamer, når Einnageln.
 • Placer model i midterposition fartøj til støbning én. Fartøjet, Eller kunststof Kopper skal være PA ongeveer 2 cm bredere alle Sider beëindig model til støbning. Fastgøre model i beholderen med eller en cellofantape tøjklemme.

Basisinstructies til crafting af græskar Silikongießform

seje stearinlys Hachenburg i vormen af ​​græskar takket være eenvoudige silikongießform

Trin 2: silicone forberedelse og hæld

 • Arbejdet med siliconen skal ske på en Rautemperatur til 30 grader. Rør de molenaars Silicone med en pind og Ryst Flasken kortvarigt Netværk med Haerder. Derefter Blandes de naar stoffer til med de i de Basisinstructies Blanding og godt omrør blandingen. Efter Grundig Onder omrøring af de tilsvarende tværbinder af hij van siliconen niet duidelijk til behandling. Tide til bij arbejde med silikonegummi før hærdning OGSA hij taget i betragtning.

lave eenvoudige siliconen forme og lave creatieve stearinlys

seje siliconen forme til bij lave stearinlys

 • Placer blandingen i et par minutter på zijde så lucht bobler DANNET onder blanding voor at’m ud. Want op BESTÅ de hurtigere Kan du nemt banke på blandingsbeholderen Bordet. Hæld derefter nogle siliconen i kar, indtil hij Jorden dækket. Med Blod flad Pensel geschoven tyndt werd af siliconen-blandingen til modellen, Eller på græskar ten undgå dannelse af air bobler på model over pasteitjes. Først derefter hælde modellen langsomt og med jævnt siliconen, indtil du har det med dækket 2cm blanding. Tryk på krukken et par gange på bordet og lad Haerde siliconen omkring 24 timer.

interessante Lys støbeforme fremstillet af siliconen

producere siliconen forme og gøre stearinlys Trin voor Trin

Trin 3: Model af silikoneformen adskilt

 • geneest efter udløbet af først skære gennem koppen ten tegne de færdige silikoneformen. Derefter skæres gennem kun de ene kant af silikoneformen. Start fra midten af ​​og verslaan Skaret op i midten af ​​geremd med andre ord, skruen fra som til. Så deler ikke i vormen halveren! Derefter skæres på et tilstrækkeligt interfereert hul i midten af ​​sloeg ned, hvorved u hælde VOKS og ud dag modellen.

Tips og tricks til creatief knutselen stearinlys

Hvordan Kan jeg producere siliconen forme til græskar stearinlys

Trin 4: Hæld stearinlys

 • Voor støbning, skal du indsætte Vaegen. Voor Malet trække det af igennem silikoneformen og binden en Knude ud af vorm ten sikre Vaegen stopte ik af silikoneformen. Derefter, ved hjælp af elastikker eller sejlgarn tæt silikoneformen. Af sikkerhedsmæssige grunde Kan du Saette vorm tilbage i Koppen. Nu trækker Vaegen op og fastgør de Mellem spisepinde.

stor Håndværk Idé til DIY stearinlys

græskar stearinlys Gore sig som oorspronkelijke gaf

 • Voksen i en dobbelt Kedel til in Smelte, tilføje farve og til geurige ten ønske Gore dette og i hæld siliconen skimmel. Lad VOKS afkøles til og stuetemperatur Haerde. Efter dette, bij græskar stearinlys dagen ud fra vorm og din nye Kerzendeko eller en Kolig DIY gaf het duidelijk.

foretage individuele stearinlys og give

silikoneforme Produceret til DIY stearinlys med relief

På samme gemaakt Kan forme fremstille forskellige origineel siliconen. Haar er et andet eksempel på med DIY stearinlys opluchting, hij Lavet af en self-made støbeform af krystalglas.

producere siliconen forme i forskellige decoratieve elementer og Dekofiguren

Kolig lysestøberi i vormen af ​​sneglen

Andre inspiratie til crafting creatieve doe stearinlys som originele gaf og individueel Kerzendeko hij de productie af forskellige tal og dyr siliconen forme. Ved hjælp af samme teknik, Kan du også prøve siliconen forme AF natuurlijke eencellige inhoudelijke, eller til bij producere planter såsom cactus og succulent.

Gore sig selv stearinlys i imiteret træ og træstub vorm

Træ stomp kaarsen selv machen_coole Idé at rode med træ og hanen

forme siliconen Produceret til Tang stearinlys, de gever graaf mulighed ten lave en smuk juli

tikt stearinlys gør brug silikonformen_coole crafting Idé til juli originele DIY
Добавить комментарий

*

75 − 69 =

map