Seinähyllyt – moderni seinä muotoilu valaistujen hyllyillä

Seinähyllyt - moderni seinä muotoilu valaistujen hyllyillä

Seinän hyllyt ovat yksi suosituimmista sisustuselementtejä että valitsemme työkseen laitokseen. Miksi? Varsinkin kun ne säästävät tilaa ja siten myös ihanteellinen ratkaisu pienille ja ahtaisiin tiloihin. Nykyään kuitenkin hyllyt myös näytellä modernin seinän muotoilu. Eri muotoja, materiaaleja ja värejä saadaan nykyaikaisia ​​avohyllyt, jotka mahdollistavat monipuolisen ja samalla funktionaalinen sisustus. Jos hyllyt ovat myös varustettu integroidulla valaistus, tämä gestallten yhä vahvempaa seinäsomisteiden aksentti valaistus. Sen sijaan, että perustettaisiin uusia seinävalaisimet monimutkainen valaistuksen suunnittelu ja asettaa painopisteen ollessa seinälle, voit saavuttaa tätä valaistu hyllyt identtiset. Ratkaisuksi ja elävä esimerkki luovan seinän muotoilu epäsuora valaistus, olemme valinneet kolme modernia hyllyt italialaisen huonekaluvalmistaja Acerbis. Acerbis on yksi harvoista yrityksistä, joka vaikuttaa koska kuusikymmentäluvun leviämiseen italialaiset huonekalut muotoilu.

Olohuoneesi valaistu hyllyt

viileä olohuone ideoita moderni olohuone kalusteet senkki ja punainen led hylly metakrylaattileikkeissä

Seinähyllyt &# 8222; Beam&# 8220; ovat tuote linjan huonekalujen uusien konseptien välillä Acerbis. Italian suunnittelija Lodovico Acerbis mahdollistaa luovan läpinäkyvän seinän design lämpömuovattu hyllyt pyöristetyt reunat. Nämä viileä hyllyillä värillinen akryylilasin ovat paitsi mielenkiintoinen koristelu idea olohuoneessa, vaan ne voivat myös osallistua aktiivisesti värisuunnittelu ja valosuunnittelu osallistua avaruudessa. Epäsuora valaistus takana kaareva seinä hyllyt asettaa tämän kohtauksen ja korostaa tyylikäs seinäkoriste.

Seinähyllyt &# 8211; Moderni seinä muotoilu valaistujen hyllyillä

olohuone muotoilu ja modernit hyllyt ja olohuoneen väri design punaisella punaisilla senkki ja punainen nojatuolia

Väri design olohuone punainen moderni hyllyt akryylia lasia 

luova seinä muotoilu olohuone hyllyt rot_coole hyllyiltä Acerbis

Fantastinen laitos idea olohuoneessa sekä luova seinä muotoilu LED-valaistus, suunnittelija seinähylly “Matrix” tarjoaa. Suunniteltu 2013 suunnittelija Roberto Mansani, niin tämä LED hylly tyylikäs sisustus idea olohuone. Risteävät lasilevyt valaistaan ​​integroitu valokuitu kuudessa. Emotionaalinen vaikutus saadaan kaleidoskooppisen väri siirtotoiminto tumman sininen ja vaaleansininen, magenta, punainen ja keltainen väri neutraali.

Regal ideoita luova seinä muotoilu LED hyllyillä

lasihyllyt LED valaistus sininen kuin viileä laitteen idea ja moderni olohuone musta design_wandgestaltung seinien maalausta ja johti Regal sininen

valaistut hyllyt keltainen kuin värikorostettu tummaan seinävärit

viileä hyllyt lasi Ledivalaistuksen keltaiseksi viileä olohuone ideoita luovan seinärakenne musta aksentti seinään johti hylly

luova valaistus idea ja moderni seinä muotoilu LED hylly lasia

luovia ideoita kalusteet olohuone lasihyllyt valaistus regal_coole vaalean idea ja koristelu idea olohuone

Koristeltu suunnittelija Lodovico Acerbis Seinähyllyt uusien konseptien sarja tarjoavat enemmän moderni sisustus ajatus valaistu hyllyt. Elegantti hylly koostuu paksu puinen hyllyiltä eri päättyy, jotka on varustettu taka-järjestetty valaistus. tehdä erityisiä läpinäkymätön levyjä on valmistettu metakrylaatin pohjan tai ylähyllyn tasolla ja lisätä valon vaikutuksen epäsuora valaistus. Sähköinen liitäntä suoritetaan alumiini kaapelikanavan. Puuversioina tammea tai Lauro Preto viilu sekä valkoiseksi mattapinnan tai kiiltävän eri värejä, kuten musta, valkoinen, beige, punainen ja liuskeenharmaa, voit monenlaisia ​​tila- ja seinän muotoilu.

Seinähyllyt integroitu valaistus takana läpinäkymätön lasi

Olohuoneessa olohuoneesi perustettu holzregalen_coole hyllyiltä Acerbis valaistus

Puinen hyllyt epäsuora valaistus tyylikäs ja luovan seinärakenne

viileä valkoinen hyllyt epäsuora valaistus luova elävä ideoita moderni seinärakenne

Seinähyllyt olennaisena osana sisustusta ja valaistus

Olohuoneessa ideasuunnittelun modernia elämää ja luova seinä muotoilu valaistut hyllyt valkoiset
Добавить комментарий

*

− 3 = 2

map