S smart ur model voor mænd med stijl

S smart ur model voor mænd med stijl

S smart ur model voor mænd med stijl

Uret “Midnight Planetarium Poetic Complicatie ™ ur” van Cleef & Arpels er en af ​​spectaculaire combinatie modern Kreativt og ontwerp interessant. Uret model er en ny, overbevisende hoofdstuk i historien OM urmageri. Astronomi hij inspiraties til det unikke ur design. Konstellationer som en gylden glitter og fra flytte planeet minerale bankschroeven på en Mørk urskive. S inspiratie fra de Historiske traditie planet aryan, hvilket nedsætter himlen på dimensionerne af et armbåndsur. Dette elegant og Kan også være en unikke voor Fascinerende gaf til en mand med stijl.

luksus Horloge voor mænd &# 8211; Midnight Planetarium tidsmåler

Herre ur model med urskive solsystemet i sort og guld

Hvad dette gør voor Sa speciel? Voor det er verkleinde weergave af af seks bevægelsen planeter omkring solen og dens stilling på ethvert givet tidspunkt Jord og Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus hierboven. Takket være en kompleks, mekanisk automatisk urværk hij terne gepland zat i bende. De moderne ur hij udstyret med en Eksklusiv module, de Bestar af 396 enkeltdele og blev udviklet i Samarbejde med Maison Christiaan van der Klaauw. Bevægelsen af ​​vlak terne præsenterer sin real længde af sporet. Det vil dag 29 Ar bij færdiggøre jordomsejling Saturn en af ​​Skiven gør. Rotaties AF Jupiter vil vare Næsten 12 AR, fra Mars &# 8211; 687 dage, Venus &# 8211; 224 dage, fra Mercury &# 8211; kursus 88 dage, og jordens rotatie svarer tot 365 dage.

smart ur model med læderrem og sort Zifferblat

Moderne slimme og med armbåndsur soort læderrem og Zifferblat soort med guld stjerner

modern armbåndsur så og elegant SMYKKER gaveidé til mænd

modern hånd ur med en soort bellen en gaf til ham

Alle seks hij planeter vist i forskellige Farver og med forskellige harde sten &# 8211; Turquoise voor Jorden, Serpentine til Mercurius, Venus Chloromelanite, rød jasper til Mars, Blå Agaat voor Jupiter Saturnus og Sugilite. De håndlavet af størrelse og farve kugler hij placeret rundt om solen vist med Rødt guld. Hvert af disse elementer samen med Stjerneskud hij fastgjort til en Aventurijn ay schijf. Al de opmærksomhed var på stenen fokuseret udvælgelse waaronder sculpturen AF floppy d og bolde til denne ten blive realiseret Fascinerende og stimulerende presentatie. På bagsiden af ​​Uret, er det oscillerende vægt indgraveret med stjerner samenstelling. Udsigten kalender bankschroeven gennem om åbninger på Skiven. U KAN indstille de dag, Maand og år med te Nogler.

Uret model af Van Cleef & Arpels med 6 bevægelige planeter

mænd ure fra Van Cleef & Arpels

Solsystemet med planeter Zifferblat fra forskellige ædelstene

Herre SMYKKER Idé som en gaf til ham

Stadig et armbåndsur med et planetarium

urskive med og solsystemet plannen terne bevæger sig voor mænd armbåndsur

Et Stjerneskud i roze Guld viser tiden. Kredsløbet inden voor 24 timer på hij den Ydre kant af Skiven. Ved rotatie af kampen Kan ejeren angive en bestemt dag, omdat Hans heldig, ved hjælp Positionering af af randen, PA placeret de røde Trekant mod ønskede de datum kalenderen i. På den dag vil Jorden bevæge sig til en positie direct onder indgraveret på safir glas Stjerne.

Stjerner og til planeter bij dekorere mandens hånd

Mænds verscheidenheid med guld og ædelstene

Uret planetarium som en gaf IDE voor mænd

interessante gaveideer til mænd med den nye armbåndsur med planeter i solsystemet

 modern design ur og i en astrologi &# 8211; s interessante gaf til Ham

modern armbåndsur som en gaf til mænd med lydløs

solsystemet i bevægelse som en bellen af ​​mænd

huidige tilstand af planeet på soort zifferblatt_ luksus ur model voor mænd


Добавить комментарий

*

73 − = 72

map