rakentaa tai sivuliike lampun itse yksinkertaisesti ostaa

rakentaa tai sivuliike lampun itse yksinkertaisesti ostaa

Etsiä luovia ideoita ja erikoista alkuperäinen ja moderni lamput? Koska termi “moderni” on laajalti laaja kokonaiskonseptiin haluamme hänet tämän viestin määritelmä valaisimia, jotka on rakennettu oksia. Täsmälleen viileä ja moderni haara lamppujen voit joko tehdä sen itse tai yksinkertaisesti ostaa perustaa tyylikäs sisustus, luova olohuone suunnittelu, tai kodikas makuuhuonetta ja muoto. Innostaa sinua, aloitamme esimerkki DIY lattiavalaisin. Niille, jotka eivät ole veneet koneita ja haluavat säästää aikaa, olemme myös valmiita joitakin ehdotuksia.

rakentaa tai sivuliike lampun itse yksinkertaisesti ostaa

alkuperäinen ja moderni pöytälamput tehty risuista

Nyt luova veneen idea oman itse rakennettu haara lattiavalaisin. Mitä materiaaleja tarvitset niitä? Tarvitaan vähintään 4cm paksu sivuliikkeen maahan, joka ei saa olla liian haava kovin suora ja tasainen. Siitä syystä, teidän haara lamppu tarvitaan myös laajempaa puukiekkoon paksumman sivuliikkeen tai puunrunko. Saada myös 4-6 silmä koukut (riippuen siitä, kuinka korkea lattia lamppu pitäisi olla ja kuinka kauan haara), musta lamppu virtajohto, pistorasia laitteet, 15cm pitkä kuparia ja jonka halkaisija on 1,3 cm, 90 ° -kupari kyynärpäähän on sama halkaisija, kupari liitin 1,3 cm halkaisijaltaan suuria yhdeltä puolelta ja 1,9 cm: n toiselta puolelta, toinen kupari istuva, jonka halkaisija on 1,9 cm, kiiltävä väri valinta, vaahto harja, hiomapaperi, poran ja poranterät koko on 4 cm ja 1,3 cm, ja 25W &# 8211; 40 W lamppu. Ja miten voit rakentaa näitä hienoja haara lamppu itse, näytämme saman askel askeleelta ja kuvata.

rakentaa haara lamppu on syytä tehdä maalaismainen ja moderni olohuone.

olohuone suunnittelu luovasti muokata DIY jalkalamppu haara ja sohvapöytä raakapuun

Vaihe 1: Valmista ensin kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit.

Vaihe 2: Hiomalla pois pinnasta puukiekon hiekkapaperilla ja leikkaa alareunan haarautuvat saada tasainen ja suora pohja lampun kaulan. Aseta haara ympäri lampun seistä ja merkki kynällä haluttu paikoituspisteille kaulan.

Vaihe 3: Tee 4cm iso reikä lampun pohja sopivan poranterä, tai tietysti reikä tarkka halkaisija haaraklubisi. Reikä ei tulisi tehdä aina pohjaan. Nyt poraudut toinen reikä, jonka halkaisija on 3 mm tai vähemmän keskelle suuri reikä. Kautta alkureikä, voit liittää lampun kaula lukkoruuvilla tai kynnen alla.

Vaihe 4: Liimaa Puun alapuolella sivuliikettä ja reikään ja laittaa haara reikään. Ne pystyvät takaamaan paikka teipillä lisäksi tai hylätä haara seinään ja odota kuivataan liima. Kun liima on kuivunut hyvin, Nail naula pohjasta reiän, tai ruuvi, litteä pää ruuvi.

rakentaa viileä lattiavalaisin itsensä haara

stehlampe rakentaa oman puun ohjeet

Kuten voitte rakentaa itse viileä haara lamppu?

ne rakentaa itse viileä-varsi lamppu

Vaihe 5: Kiinnitä 90 ° -kupari kyynärpää kupariputken (katso kuva yllä) ja merkitään kohtaan, jossa putki on asennettu. Jos putken pituus on enemmän kuin halutaan, mihin paikkaan voit lyhentää sitä. Nyt porata uudelleen niin suuri aukko, koska halkaisija kupariputkea. Meidän tapauksessa, putken ja poranterä koko tai halkaisija 1,3 cm on. Poraa reikä hitaasti ja varovasti, jotta puun halkeilua.

vaihe 6Nyt koottu virtajohto pistorasiaan. Käyttäen sakset, näkyviin kuparilankojen virtajohdon (noin 2,5-3cm). Tulet huomaamaan, että yksi virtajohto on kylkiluiden ja toinen on sileä. Huomaat myös, että kaksi ruuvia, sellaisena kuin se on toisiaan kohtaan läpikuultava. Pistorasia on kultainen-messinki ja hopea ruuvi. Kääri kuparilanka on uurrettu langan ympärillä hopea ruuvi pistorasian ja kuparilankaa sileältä johto ympärille kultaisen ruuvi. Nyt laita pahvi vakuutus- ja tarjonnan liittää kaksi kupari-varusteet ja kyynärpää yhdessä (katso kuva alla).

mielenkiintoinen ja luova veneet idea puun kotitekoinen lamppujen

rakentaa lamppu itse ohjeiden

Vaihe 7: Kun olet rakentanut pistorasia kaapelin yhteen, kiinnitä kupariputkea haaraan. Liukua putken läpi tehtyyn reikään haara. Niin että putki ei tule ulos haara, voit porata kaksi reikää kahden pääruuvi takapäähän putken saattamista ja sen jälkeen putki, ruuvi asetettu. Kiinnitä silmä koukut, jonka läpi kaapeli pujotetaan. Takki pari kertaa lampun pohja kiiltävä värin valinta ja kuivauksen aikana kerran kiinnittää tulpat toisessa päässä, samoin kuin pistorasiaan.

 Huone asetettu maalaismainen tyyliin DIY-haara jalkalamppu

ohjeet viileä lamppu haara

Et välttämättä rakentaa alkuperäistä lamppua itse, niitä voi ostaa valmiina ja on erityinen ja DIY koristeluun kotiin. Luova ja kotitekoisia haara lamput “lastuvilla suunnittelu”, joka näet täällä, näet kyse ja tilaus sieltä.

viileä lamput suunnittelu puun ja villaa työpöytä, sängyn tai vastaavan pöytävalaisin 

rakentaa luova lamppu on haara, jossa on langan vaaleansininen koristella

Riipus pöytävalaisin Glasgefäs Lampshade

veneet ideoita haara ja glasgefäs askarteluvoiteita pöytävalaisin puun

alkuperäinen haara pöytävalaisin Edison hehkulamppu

tischlampe rakentaa itse puusta kuin jäähtyä koristelu idea

luovia sisustus ideoita ja viileä koristelu ideoita olohuone designlampuilla tehty risuista

Ostaa modernia haara-pöytävalaisin

 Haara Edison hehkulamppu Yhdistelemällä mielenkiintoinen lampuilla

rakentaa valaisinta itseään oksalta ja makuuhuoneen maalaismainen Koristele DIY suunnittelija sängyn

ainutlaatuista lamput puuta maalaismainen sisustus

viileä laite ideoita DIY pöytävalaisin puun

alkuperäinen haara pöytävalaisin varjostin mustaa virkattu

senkki valkoinen koristella remonttitaitoinen haara pöytävalaisin ja glasgefäsen

Etsi modernin designlampuilla?

viileä veneet ideoita rakentaa oksat designlampuilla itselleen

fantastinen ideoita kanssa haara lampuilla

veneet ideoita luova sivuliikkeen pöytävalaisin

rakentaa luova lamppu itse &# 8211; Designlampuilla puiset viihtyisä sisustus

DIY lamppu holz_coole laitteessa ajatus kotitekoisia kattovalaisimet
Добавить комментарий

*

41 + = 50

map