rakentaa Small Luxury talo alle 6 viikkoa

rakentaa Small Luxury talo alle 6 viikkoa

Haaveiletko oman hieman luksusta talon? Kun se tulee rakentamista talon, joka syntyy välittömästi on pitkä ja liittyy monia esteitä edessä prosessissa. Lisäksi alle ylellisyyttä kotiin tulee yleensä ennen valtava talon mallina. Nämä kaksi lausumaa ovat totta, mutta yhtä lailla niin ei välttämättä oikea, koska asukas San Franciscon yrityksen “Avava System ” osoitti hänen pieni, valmistalo.

Moderni mikro-valmistettu taloja Avava järjestelmä

pieni Puutalojen terassi minimalistiseen tyyliin kaksinkertainen lasiovi ja sidottu lasitettu mustana, puupanelointi ja valkoiset kipsi seinät© Avava / Sasha Moravec

Esivalmistetut talot tunnetaan jo, ja mitään uutta. mutta rakentamisen pientalojen voi kestää noin 10-50 viikkoa, mikä oli merkittävästi minimoitu kun elementtitalot ” britti Space ‘ja täydellinen kokoonpano pienen Luxury House voidaan suorittaa alle kuukaudessa.

Jätä oma hieman luksusta rakennettu talo alle 6 viikkoa

pieni unelma talo puu lattiapinnoitteet, puuta katto panelointi, keittokomero noin puinen pöytä ruokailutilassa© Avava / Sasha Moravec

Pieni, moderni taloja, nimeltään ” britti Space ”, anna tehdasvalmisteiset näkyvät uudessa valossa. Komponentit tehdasvalmisteisten Mikro-talot toimitetaan flat-pack kartongit, mikä helpottaa kuljetusta ja kokoaminen elementtitalojen. Joten ylellisyyttä talossa on keittiö, olohuone, kylpyhuone ja varustettu vaatekaappi ja voidaan tehdasvalmisteiset kolmessa eri koossa. Jokaisessa talossa on nimi: Malli 264, malli 352 ja malli 480, joka perustuu neliön kuvamateriaalia.

pieni, valoisa ja mukava Dream House

moderni ylellisyys talo luonnonkivi levy pieni kylpyhuone ja pesuallas kaappi puuta ja© Avava / Sasha Moravec

Täällä voit nähdä kuvia mallin 264, pienin kaikista kolmesta valmistalo malleissa ilmestyy keväällä 2016th Mini-ylellisyyttä kotiin on 264 neliöjalkaa eli 25 neliömetriä ja se toimitetaan 64-koneet.

pieni tehdasvalmisteiset talon tila puhtaasti Court Luxury House on kaikki tarvittavat oleskelutilat

moderni elementti- kotiin kodikas makuutila ja pieni kotitoimiston vinot katto© Avava / Sasha Moravec

Talon rakentaminen muodostuu patentoitu runko tehty järjestelmä puulevyistä ja SIP-elementit (rakentaminen eristelevyjen). Riittävä luonnonvaloa valaistus kompakti talon palvella lasitettu oven, ja useita ikkunoita, jotka on järjestetty tulo julkisivu. Kodikas ilmapiiri tekevät puulattiat tammen ja LED-valaistus. Materiaalien sisäpuolen eivät sisällä formaldehydiä ja on alhainen VOC-aineita. Sillä sivuraide on monenlaisia ​​materiaaleja. Kaikkea ikkunasta väriä kaappien on -needs todella muokattavissa ja.

esivalmistetut rakentaminen voi olla myös &# 8220; Smart House&# 8220; muuttaa

pieni Luksustaloissa Tesla energian varastointi, aurinkoenergiajärjestelmään ja katto aurinkokunnan© Avava / Sasha Moravec

Minimoida ympäristövaikutuksia tuotteita, yhtiö on tarjonnut aina luksusta talo sähköinen vedenlämmitin, harmaan veden poistojärjestelmä, katolla aurinkokunnan ja Bateriepack varastointiin tuotetun energian. Toinen etu on merkittävä väheneminen rakentamisen jätettä. Seuraava projekti Avava on johtaa nopeasti kotiin purkaminen, joustava asumisen vaihtoehtoja asunnonomistaja on sallittu.

pieni, minimalistinen ja energiatehokas Luxury House

pieni unelma talo on moderni muotoilu ja toimiva olohuoneesi tilaa säästävä laite© Avava / Sasha Moravec
Добавить комментарий

*

− 6 = 2

map