rakentaa hehkulamppu sohvapöytä itse

rakentaa hehkulamppu sohvapöytä itse

rakentaa hehkulamppu sohvapöytä itse

Tee olohuoneessa tai puutarhan upealla puinen pöytä, joka hehkuu yöllä. Tässä on veneen idea DIY hehku Designer taulukosta Matt Brown. Voit rakentaa taulukon ruokailu- tai sohvapöytä itse. Tähän tarvitaan puulevyjen, hartsi ja paistaa jälkivalaisevaa jauhetta. Käytetyn materiaalin tämän veneen ajatus kutsutaan “Pecky Cypress” ja tarjoaa puu Cypress on se, että on luonnollisesti vaurioitunut sienten kasvun sisätilan. Tämä vaurio johtaa puun rot, jotka voidaan helposti poistaa pehmeä puu ja sitten kuoppiin tuloksena levyt.

Valoluminenssi jauhe synteettinen hartsi hehkuva DIY sohvapöytä

DIY sohvapöytä puusta jauhetta photoluminescence

veneet ideoita puinen pöytä hehkutehoste

DIY sohvapöytä puusta hehkuva vaikutus

raakapuun paneeli kotitekoisia sohvapöytä

rakentaa sohvapöytä itse

Leikata levyt, joka vastaa valittua mittasuhteita taulukon (leveys- ja pituuspiiri). Poista sitten kuoppia levyn ruuvimeisselillä. Kytke yksittäiset laudat puuliimalla. Sen jälkeen kun liima on kuivunut hyvin, muokata pinta hiekkapaperilla, jonka grit 80 Kirkas fotoluminoiva jauhe ja läpinäkyvä valu hartsi sekoitetaan 1: 1in pahvikuppi ilman vahaa pinnoite. On olemassa erilaisia ​​värejä Fosfori, tässä jauhetta käytetään sininen väri. Kaada sama määrä hartsista dekantterilasissa ja liipaisin toisessa dekantterilasissa. Lisää hehkuva jauhe kaksi nestettä ja sekoita. Sen jälkeen, kun sekoitetaan kaksi nestettä yhteen, täytyy tuottaa vain 5-7 minuuttia homogeenisen seoksen ja täyttää puutavaran kuoppiin. Koska valu hartsi imeytyy puuhun, kuopat on tarkoitus nachgefült. Ne kattavat täytetyt alueet maalarinteipillä ja jättää niin levy yönä majapaikan.

Craft Idea DIY luminescent sohvapöytä

DIY sohvapöytä luminescent pinta

DIY sohvapöytä hehkuva &# 8211; viileä ideoita Basteltraum

sohvapöytä itse Baen puusta aine, hehkuva vaikutus photoluminescence

Seuraavana päivänä, poista maalarinteippiä ja muokata pinnan jälleen hiomakone. Käytä hiekkapaperia erikokoisia viljaa, niin että voit saavuttaa sileä ja kiiltävä pinta. Sitten käsitellä pinta kiiltävän polyuretaani pidemmän säilyvyysajan. Kun päällystetty polyuretaanilla puu paneeli kuivattiin hyvin, voit, viimeisenä vaiheena kiiltäville-, spray hartsipintojen vedellä ja muokata niitä hiekkapaperilla (viljaa 1200). Sillä jalat ovat retro tässä tapauksessa “hairpinlegs“Käytetty. Jos haluat piilottaa yhdistävät pöydänjalkoihin puinen levy, voit poistaa ankkurilevyratkaisusta musta.

Viimeistely pinnan valovoima sohvapöytä

DIY sohvapöytä ohjeet

viileä valosuunnittelu yöllä kanssa Glühtisch

DIY sohvapöytä hehkuva

Fantastinen hehku sohvapöytä on valmis. Sijoita pöytä lähelle ikkunaa aikana päivällä tai aivan alla auringon säteet, jotta hän voi luoda näyttäviä valosuunnittelu ilta.

rakentaa ruokapöytä ja sohvapöytä itse

DIY sohvapöytä puuhun hehkuva Efekt


Добавить комментарий

*

66 − 65 =

map