Pyöreä matto ja jooga matto vuorovaikutteinen suunnittelu

Pyöreä matto ja jooga matto vuorovaikutteinen suunnittelu

Niille, jotka haluavat tehdä harjoituksia kotona, haluamme esitellä innovatiivisen jumppamatto. Moderni joogamatto “Terra”, suunnittelema Euroopan ja suunnittelutoimisto kuu-, on epätavallisia pyöreä ja valmistettu ympäristöystävällisestä taistelun villaa Kvadrat Premiumhersteler ja jättää suunnittelijana maton makuuhuoneessa tai olohuoneessa asetettu. Ajatus siitä, että piiloutuu luova ja ainutlaatuinen muotoilu on määritellä kotikuntoilu uutta ja samalla täydentää oleskelutilaa elegantti ja tyylikäs funktionaalisella matto.

Etusivu joogaa innovatiiviseen joogamatto TERA

pyöreä matto musta integroidut anturit modernin kunto matto kotiin

Pyöreä joogamatto on erityinen käyttää matto, koska sen älykäs pinnan, joka on varustettu kiinteät anturit ja värikoodattu LED-valot. Synkronoitu TERA app anturit ja merkkivalot tunnistavat liikkeitä käyttäjän ja ohjata häntä läpi erilaisia ​​jooga, pilates tai thaimaalainen Bo harjoituksia. Pyöreä muoto maton saadaan tuloksena huomioon ihmisen luonnollisen liikkeen säde ja mahdollistaa helpomman ja saumattoman liikkuvuuden. Rooli anturit on tarkka tunnistaminen kehon ja painon muutos käyttäjän. Yhdistämällä anturit innovatiivinen LED järjestelmä, käyttäjälle näytetään askel askeleelta, miten tehdä erilaisia ​​harjoituksia oikein ja turvallisesti. mutta LED malli ei vain näytellä ohjaavat valoja, he seurata ja analysoida liikkeet ja välittää tiedot edelleen sovelluksen myymälästä tiedot ja antaa sosiaalisia verkostoja.

pyöreä matto ja Joogamatto yhdessä kanssa vuorovaikutteinen suunnittelu

suunnittelija matto pyöreä ja innovatiivisia joogamatto villa

musta matto umwelfreundlicher taistelun villaa

matto pyöreä villa musta ja innovatiivinen joogamatto

Moderni joogamatto matto on edelleen käsite ja itse edustaa kolmatta tuotetta innovatiivisten kuntolaitteita kanssa vuorovaikutteinen suunnittelu Lunar. Tavoitteena, että yhtiö on asettanut aiemmin tunnettiin kuntolaitteita elegantti kuntoilulaitteet kotiin.

pyöreä matto nykyaikaiset joogamatto anturit liikuntaan

matto pyöreä ja moderni joogamatto kotiin harjoitus

TERA matto &# 8211; pyöreä, musta ja toiminnallinen

olohuoneen matto pyöreä ja harjoittelun mattoon

Jooga ja pilates harjoituksia tehdä kotona asianmukaisesti käyttämällä Innova-natsien jumppamatto

kaunis matto ja moderni joogamatto ympäri kotiin harjoitukset

musta matto Interactive suunnittelu tyylikäs olohuone sisustus on moderni joogamatto

matto olohuoneessa musta kuin moderni ja tyylikäs joogamaton pyöreä anturit
Добавить комментарий

*

41 − = 34

map