Puu ja kevyt - 20 uskomatonta designlampuilla puusta

Puu ja kevyt – 20 uskomatonta designlampuilla puusta

Puu ja kevyt - 20 uskomatonta designlampuilla puusta

Puu- ja valo muodostavat yhdessä kiehtova yhdistelmä. Lähes ei muuta materiaalia onnistuu yhtä helposti kuin luoda puuhun, mukavuutta ja kodikkuutta sekä yhdistää tähän vielä nykyaikaan. Mutta mitä tekee tämä luonnollinen materiaali niin kiehtovaa? Syynä voi olla, että tunnet saman puun ja luonnollinen tunne. Jos puu yhdistetään kevyt, satunnaisia ​​puinen lamppu, joka tuo sen tuhlaavainen ja alkuperäisen suunnitelman luonteen kotiin ja antaa tilaa erityinen luonne syntyy. Moderni lamput puusta sopivat harmonisesti laitteeseen yhtä ilman määrättäessä. Läpi kauniin silmäänpistävä, ne muodostavat johtaa rentouttava ja kutsuva ilmapiiri huoneessa. Kiitos sen ajaton muotoilu ja luonnollisen ilmeen, puinen valaisimet muuttuu yhä suositumpi kuin moderni lisävaruste tilaa ja valosuunnittelu. Koska suuri inspiraation tyylikäs sisustus, esitämme 10 uskomattoman designlampuilla puusta tänään.

löytää 20 uskomatonta designlampuilla puusta

moderni pöytävalaisin puun ja betoni

1. Diamond Light NUTSANDWOODS

nykyaikaisen pöytävalaisin &# 8220; Diamond&# 8220; on valettu betonista ja yhdistettynä hienoihin lampunvarjostin viilun, joka muuntaa sen aikaa löysä ja tyylikäs Designer lamppu. Viilu pähkinä tuottaa lämmintä miellyttävä valoa. Lamppu on 55 cm korkea, on E27 ja tulppa. Lamppu maksaa € 369,00 ja sen voi tilata verkkokaupoissa portaali Selekkt.

 kiehtovaa Kompination on Puu- ja kevyt tyylikäs huone ja valosuunnittelu

jäähtyä huoneen valaistusta ja luova seinä muotoilu pyöreä seinävalaisimet puusta

2. Seinävalaisin radient Rich Brilliant Halukkaita

Joissa ei ole näkyvää vahvistamisesta ja valonlähde antaa Puu valo ” radient ” loistava ratkaisu hienostunut seinään muotoilu epäsuora valaistus ja tarjoaa täydellinen esimerkki fantastinen yhdistelmä puuta ja valo on taustavalaistu puulevyjen valkotammen tai pähkinä, jossa 30cm halkaisijaltaan ja 10cm syvä., luo vaikutelman, että kierros seinävaloja helppo kelluva ilma.

idirekte seinävalaistukseen ja moderni seinäsomisteiden tyylikkäillä puinen valaisimet radient

seinään sisustaa ja valaisemaan moderneilla seinävalaisimet valmistettu tammesta ja pähkinä

Wall valo ” Wave Long ”

Tämä aalto-muotoinen lampun valmistettu vaahteraa voi antaa kautta hienoksi jäsennelty kutoa tahansa huoneessa erityinen ilmapiiri yhtä suuri koristella tahansa seinän vielä tyylikäs ja korostaa kanssa lämmintä valoa. Puu lamppu on kaksi eri kokoa (1,50 m x 0,3 m ja 1,8 m x 0,4 m), saatavissa ja ne voivat olla joko vertikaalisesti tai horisontaalisesti seinälle. Se löytyy verkkosivuilta passion4wood online huonekalut jälleenmyyjän ja järjestys.

alkuperäinen seinä design by puuta ja kevyt

aaltoileva seinä lamppu holzwebstruktur epäsuoran seinävalaistukseen ja luova valo aksentti huoneessa

4. lamppu &# 8220; Plank&# 8220; of pohjois Valaistus

Yksinkertainen rakenne lampun “Plank ” esittää, kuinka tavallinen puulevy voidaan muuntaa ohut, pitkänomainen ja tyylikäs sivu- tai pysyvän valaisin. LED nauha kiristetään kahden teroitettu laudoista valolta poppeli tai tumma mänty, kaikkia neljää sivua pitkin. Tämä yksinkertainen ja aivan yhtä moderni lamppu puusta, suunnitellut suunnittelijat Frida Fröberg Ottemo ja Marie-Louise Gustafsson varten Northen Valaistus, voi olla täydellinen aksentti moderni ja maalaismainen sisustus samanaikaisesti.

moderni riipus ja jalkalamppu kahdessa ponttilankkuun minimalistinen sisustus

viileä roikkuu lamppu puun ja LED nauhat moderni sisustus moderni lamppu

5. lamppu ” LUBOIS ” Michel Cinier

Jalkalamppu ” LUBOIS ” on valmistettu mustasta teräksestä emäksen ja jaettu puu runko, jossa on sisäänrakennettu LED-valo läpinäkyvä teippi. Valaistuksen voimakkuutta voidaan säätää himmentimellä. Tukeminen muotoinen valaisin on 2.80m korkea ja 20,5 cm leveä.

mielenkiintoinen idea moderni sisustus kirkas puiset tuki

moderni olohuone puulattia, suunnittelija nojatuolit ruskea, pyöreä sohvapöytä valkoinen ja moderni jalkalamppu puun

6. puuskulpturen ja lamput Paul Foeckler

Yhdistelmä puuta ja valoa, suunnittelija Paul Foeckler tutkitaan kokoelmaansa ” Split Grain ” viehätys luonnon kauneutta ja nykyaikainen muotoilu ja keskittyy kunkin veistos merkkivalo hienous puuta. Kiitos erilaisia ​​tekniikoita halkaisu puun ja mahdolliset myöhemmät muotoiluun ohuina viipaleina puinen levyjä, joka sijaitsee ainutlaatuisen puinen poikkileikkauksia paljastavat kanssa vieläkin mielenkiintoisempaa koulutusta, sekä hienovaraisia ​​puun rakenne. Lämmin valaistus, murtaa tyylikäs sarja levyjä lähtö, vahvistaa ja laajentaa kaunis monimutkaisuus kunkin puinen lamppu.

Puun ja valon yhdistetty ilmassa veistokset

moderni lichtgestaltug ja huoneen sisustus puuveistos lampuilla

7. designlampuilla Eduard Locota Studio

Taiteilijana Eduard Locota on välttää, että epätäydellisyyden luo kauneutta. Todisteena hänen ainutlaatuinen käsintehtyjä pöytälamput puusta ja akryylilasin sovelletaan. Jalo lamppu suunnittelu on päätelmä yhdistelmä eri tekniikoita, joiden joukossa myös japanilainen tekniikka Shou Sugi Ban, jolloin puu on hiiltynyt liekki ja siten myös suojattu.

mielenkiintoinen pöytälamput puusta ja akryyli lasi poikkeuksellinen muotoilu

moderni pöytälamput tehty puupalikat ja akryyli poikkeuksellisen sisustus ja huoneen valaistus

8. Pöytälamppu &# 8220; Bendboo&# 8220; Tek-Sia Design Studio

Pöytävalaisin Yhdistetyt kiillotettu bambu ja metallin matt black. Elegantti kaareva metallilevy on ohut rako, joka mahdollistaa työntämällä osa bambusta tai alaspäin säätämällä tulokulma. Kuin yksinkertainen muoto ja yksinkertaisuus, eleganssi lampun täydennetään edelleen kahden yksittäisen LED.

Lähetä pöytävalaisin tehty bambusta lähetysyhteydeksi kirjoituspöytä sisustus

vastaanotto sisustaa ja valaista modernit valoa puuhun ja metalliin

9. Elagone lamppu Elomax Agency

Ansiosta yksinkertainen ja selkeä muotoilu, tyylikäs Lamppu ” Elagon ” monipuolinen. Melko ohut LED-nauhan sisällä lampun leviää lämmin valo, joka heijastuu puun pinnasta. Lamppu tammi on viisikulmainen putkimainen muoto, jolla se voidaan asettaa lattialle ja pöytävalaisin vaaka- ja pystysuunnassa, ja kierrä luoda haluttu valoefekti ja tarvittava valaistus vastaanotossa. Puinen lamppu on saatavilla kolmea eri kokoa: 40cm x 10 cm; 65cm x 15 cm; 140cm x 20cm.

moderni pöytävalaisin minimalistinen esimerkkinä harmonia puun ja kevyt

Moderni puu lamppu viisikulmainen poikkileikkaus houkutteleva tilaa ja pöytävalaistus

10. Lampen Marinan Bird of Fajno Suunnittelu

sarja ” Marinan Bird ” on ikoninen lamppu kokoelma pöydän ja katto puusta ja lasista muodossa lintuja. Niiden käytännön suunnittelun, lintu lamppu voi tahansa sisustukseen, onko perinteinen tai moderni, elvyttää. Koska pöytävalaisin tai kattokruunu, suunnittelija lamppu sopii luova suunnitellussa sisustuksessa tahansa vauvan tai lapsen huone, samoin kuin nykyaikaisen suunniteltu toimistotilaa.

houkutteleva valaistus designlampuilla lintujen muodossa

lastentarha moderni muotoilu kattokruunu ja pöytävalaisin puun ja lasin muodossa lintujen

11. Laser-leikattu puinen varjostin

Tämä alkuperäinen varjostin on leikattu laserilla MDF ja koostuu 77 osasta. Pyörimisen varjostin, mielenkiintoinen valaistuksen suunnittelu ja dynaaminen tilavuus, jonka halkaisija on 12 cm ja korkeus 38 cm tuloksia samanaikaisesti. Nämä ja muut tyylikkäät lamput puusta, voit tilata verkkokaupasta baraboda mukaan Etsyssä.

kiehtova sisustus valoa laserleikatut puukappaleiden

moderni valaisin puusta poikkeuksellisten lampuilla

12. M-lamppu Anastassiya Leonova

Rengasmaista kattovalaisimet Sarja M-valaisimet on suunniteltu, että Kazakstanin suunnittelija Anastassiya Leonova Design Studio NN suunnittelu Band. Yhdistelmä puun ja valo on tässä esitetty tyylikäs muodossa Möbiuksen nauha. Suuri Lamppu muotoilu yhdistää kiillotettu puun piilossa läpikuultavaa lasia tai akryylikupu LED nauhat, joka luo wohöfühlende valkoista valoa tunnelmaa koko huoneeseen. Moderni suspensio on tyylikäs ulkonäkö on saatavilla kolmea eri muodoissa.

Riippuvalaisimet puusta muodossa Möbiuksen nauhan jalo aksentti huoneessa

moderni renkaan muotoinen kaulakoru valot puusta nykyaikaiselle valosuunnittelu LED

13. Pendulum valaisimet Carroll Street puutyöntekijöiden

Tämä kiehtoi kattovalaisimet massiivipuuta ovat osa ensimmäistä kalusteiden suunnittelusta Studio Carroll Street puutyöntekijöiden. Perustajat deies Studios Torontossa ovat Rob Day ja Jeremy Kehoe. Riipus valaisimet yhdenmukaistaa yksin tai tyylikkäitä ryhmittymä mitään tyyliä, kiitos sen orgaanisen muodon ja kiillotettu puurakenne. Ne ovat toinen loistava esimerkki geschaffte puun ja valon tason.

tyylikkäät kattovalaisimet massiivipuuta ovat todellinen katseenvangitsija missä tahansa huoneessa

viileä lamput puu moderni sisustus ja mielenkiintoinen vaikutus lucht

14. Y-lamppu Sverre Uhnger

Norja Sverre Uhnger, on nuori suunnittelija Oslo, joka koostuu puun ekstruusiolla koonnokset Tämä elegantti Y-muotoinen riippuva lamppu kohdalta puulevy ja alumiiniprofiilille, LED-valonlähde.

elegantti kattovalaisin puulevy tarvittaessa valaistus ruokapöydät

moderni suspensio lamppu puusta moderni sisustus ja laaja valaistus ruokapöytä

15 roikkuu lamppu Spiro Remedios Simón

elegantti Kattovalaisimet Series &# 8220; Spiro&# 8220; on suunniteltu erityisesti jakelijoiden käsintehtyjä lamppuja puusta viilua Aircraft Espanjan suunnittelija Remedios Simón (Lucifer). Takana luova suunnittelu puinen lampun ja tehdään uusia Timberlite® muovaamalla niiden kolmiulotteinen, käsityönä striktuuraa inspiraationsa klassisesta koriste latticework piilossa. Suspensio lamppu on kahta kokoa (O96 x 15 cm ja Ø 75 tuuletusputki x15cm), ja voidaan käyttää lamput tai LED, joiden jännite on 120V 277V ja 220V 240V. Ulkokuori on saatavana neljää väriä (kirsikka, punainen, musta ja valkoinen), ja sisäpuolen yhdeksän eri puuviilulla päättyy.

Kattokruunu puuviilulla tehokkaan valaistuksen

pyöreä kattokruunu lamput puun eri väriä moderni sisustus valoa ja

16. kattokruunu “Windy tulitikulla”

Tämä design kattokruunu koostuu 10-15 yksittäistä suorakaiteen keinuvat valaisimet roikkuu 60cm x 40cm suuri puinen levy. Ansiosta säädettävissä kaapelin pituus kunkin lampun puu- ja akryyli lasi saa moderni kattokruunu dynaaminen muodossa.

tyylikäs roikkuu lamppu riittävä valaistus ja yksilöllinen suunnittelu ruokasali

moderni ruokailuhuone puumuotoilu roikkuu valaisin yli puu ruokapöytä ja seinä mekko peilit ja puiset seinäpaneelit

17th kattokruunu ” Vilhelm Honeycomb ”

Hunajakennon roikkuva lamppu moderni design yhdistyy geometria ja luontoon. Moderni puinen lampun korkeus on 8 cm, ja ne on tilattava läpimitaltaan 45cm tai 75cm noin verkkokaupasta tasoite. Lampun kaapeli on 110cm pitkä ja säädettävissä. Riipus on saatavana 6 tai 12 kuvaa LED-lamput. Internetissä voi myös löytää lisää tyylikäs muunnelmia Honeycomb lamppuja.

kevyttä ruokaa ja mielenkiintoisia Muokkaa roikkuu lamppu hunajakenno puuta

moderni heiluri lamput puuta modernin ruokailu laitokseen

18.Timp clip valo of Lutz Pankow

Moderni pöytälamppu, yhdistää kehittyneen loisteputki tekniikkaa ja vahva geometrisen muodon, joka kääntää ne toiminnalliset näkyvä rakenne. Elegantti Clamp valo massiivitammea on kiinnitetty kansiin, joiden paksuus on 10 60 mm avulla säädettävän kiinnitysmekanismin. Työ- pinta on valaistu ainoastaan ​​21W yhtä kirkas ja häikäisemätön. Lamppu on 112 cm pitkä ja sen korkeus pöytälevyn betrögt 50cm. Suunniteltu ja valmistettu Saksassa pöytälampun puusta myymien Pliet GmbH ja hiottu.

pöydän valoa suunnittelija puu puristin lamppu

Moderni pöytälamppu puusta valaistus työpaikalla

19 lamppu kokoelma Brecce Marco Stefanelli

Upea sarja ” Brecce ” on kaunis kokoelma käsintehtyjä lamppuja valmistettu ajopuu lokit ja puupaloilla. Italian suunnittelija ja perustaja Boxer Muotoilun Studi Marco Stefanelli siis edustaa harmoninen yhteistyötä luonnon elementtejä ja uusia teknologioita. Se yhdistää hartsi, puu ja kevyt, sekä perinteisiä tekniikoita 3D painatus antamaan hienostunut ja silti sama ainutlaatuinen muotoilu lamppuihin.

fantastinen puutarhan suunnitteluun ja valaistus on ainutlaatuinen puinen lamppu

valo puutarha- ja muotoilu ja modernit lamput puu ja hartsi

20. kongressikeskus Sipopo Tabanlioglu Arkkitehdit

Tämä ihana kolmiulotteinen seinä muotoilu puuelementeillä, joka näytellä seinävalaisimet samaan aikaan, on osa modernia sisustus päässä konferenssikeskuksesta Sipopo, joka rakennettiin vuonna 2011 Malabossa pääkaupungissa valtion Päiväntasaajan Guineassa.

Yhdistelmä puun ja valon aina tarjoaa lämmin ja ilmapiiri

seinät luovasti suunniteltu kevyt, nykyaikainen seinä valot ja 3D puun seinäpinnatKuva © Emre Dörter


Добавить комментарий

*

88 + = 95

map