Paras ruokailuvälineet ihmisten Parkinsonin tautiin, vapina ja liikuntarajoitteisten käsien ja käsivarsien

Paras ruokailuvälineet ihmisten Parkinsonin tautiin, vapina ja liikuntarajoitteisten käsien ja käsivarsien

Henkilöt, joilla on Parkinsonin tauti, vapina, ja joilla on rajoitettu liikkuvuus kädet ja käsivarret, joka vetää seurauksena selkäydinvamma, halvaus, tai sairaudet, kuten CP-vamma ja Huntingtonin tauti, voi taas luottavaisesti syödä innovatiivisen ruokailuvälineet ” Liftware ” välillä nosta Labs Inc.

jälleen luottamusta ansiosta syödä elektroninen Smart ruokailuvälineet

nykyaikaiset elektroniset ruokailuvälineet ihmisille käsien vapinaKuva: Liftware

Takana innovatiivinen tuote ” Liftware ” on ryhmä tiedemiehiä ja insinöörejä, joiden tavoite ja työtä uusien teknologioiden apua, ennakoivaa hoitoa ja siten lisätä elämänlaatua vapinaa potilaiden ja henkilöille, joiden käsi tai varsi liikkuvuudella tarkoitetaan. Inspiraation luomiseen Lift Labs jo vuonna 2010, liittyvät Erfragungen perheen ja ystävien työryhmien olivat. Koska niiden käytännön työn, ihmiset kärsivät erilaisista sairauksista ja vammoista, joilla on hoitamaton Käsien vapina ja heikentynyt käden ja käsivarren liike voi palata normaaliin, itsevarma, syödä ilman apua ja nauttia ateriansa.

Paras ruokailuvälineet ihmisten Parkinsonin tautiin, vapina ja liikuntarajoitteisten käsien ja käsivarsien

Paras ruokailuvälineet elektronisella vakauttava kahva ihmisille Parkinsonin vapinaKuva: Liftware

Mikä Liftware?

Tämä innovatiivinen tuote on sopiva ihmisille, joilla on Parkinsonin tauti, vapina ja liikuntarajoitteisten käsien ruokailuvälineet, jolla he voivat tuoda turvallisuutta, ihmisarvoiseen ja itsenäiseen syödessään takaisin. Valikoima sisältää stabilointi- ja tasoitus kahvat ja on erityisesti suunniteltu lusikka ja haarukka insertit.

Lusikka tai haarukka sähköisiä kahva vakauttamiseksi ele vapina ja Parkinsonin taudin potilailla

Elektroninen lusikka ja haarukka anturit kahva helpottaa syöminen ihmisiä, joilla on Parkinsonin ja vapina käsiKuva: Liftware

Ruokailuvälineitä sarjan “Liftware Steady ” kuullut sähköisen vakauttaa kahvan kaksi lusikkaa insertit ja haarukka-insertti, joka on suunniteltu ihmisille, joilla käsien vapinaa, joka tapahtuu Parkinsonin tauti ja essentiaali vapina. Kahva on sähköisesti säätää käsien vapinaa, mikä ravistamalla kytketty lusikka tai haarukka insertti 70% vähemmän kuin käsi yksin.

Innovatiivinen ruokailuvälineet ihmisiä, joilla on Parkinsonin tauti ja vapinaa, joka mukautuu käden vapina

ihmisiä, joilla on Parkinsonin vapina syö helpommin sähköisesti vakiintui ruokailuvälineetKuva: Liftware

Stabiloiva kahva sisältää antureita, jotka havaitsevat liikkeen käsi, ja pieni ajotietokone, joka erottaa ei-toivottuja käsi vapinaa aiotusta ele. Tietokoneen, joka on asennettu kaksi kahvaa moottoreita käytetään stabiloimaan ruokailuvälineet ja johtaa vastakkaiseen suuntaan havaitun vapinaa. Akku Essbesteck sijaitsee tulisi kestää vähintään yhden tunnin ajan jatkuvassa käytössä, joka vastaa kolme ateriaa.

paras ruokailuvälineet liikuntaesteisille käsien ja käsivarsien

elektroninen ruokailuvälineet kuin lahjaidea ihmiset -eingeschraenkter-agility-the-haendeKuva: Liftware

Sarjan “Liftware taso ” on tarkoitettu liikuntarajoitteisten käsien ja käsivarsien. Kiitos sähköisen bewegungsstabilisierender teknologia voi olla oikealla tasolla ylläpitämän ruokailuvälineet, ei väliä kuinka käden ja käsivarren pyörii, mutkia ja liikkuu. Tämä innovatiivinen kahva sopii ja näyttää hyvältä liikerataa käden. Liitteenä hallinnassa antureita käytetään havaitsemaan muutoksia odotettavissa käden liikkeitä kolmessa ulottuvuudessa.

Löfel ja haarukka voidaan tasoittaa sähköisesti helpottaa ruokaa ihmisille rajoitettu kätevyys

elektronisesti tasoitettu ruokailuvälineet auttaa ihmisiä helpommin itse syödä rajoitetun kädellä liikkuvuuttaKuva: Liftware

Täällä, kaksi moottoria liikennöi pieni tietokone hallinnassa, tasoittaa asetettu tällä hetkellä. Ja tavoite, harmaa joustava liitos, joka sijaitsee välissä kahvan ja insertin mutkia.

Innovaatiota, josta kärsivät Parkinsonin taudista, vapina ja liikuntarajoitteisten kädet ihmisten itseluottamusta ja itsenäisyyttä syödessä

moderni ruokailuvälineet elektronisella grif ja tasoitus lusikka ja haarukka vammaisille, navigointilaitteet käsivarren ja eleKuva: Liftware

Käynnistysmoottori Paketti Liftware taso sisältää tasoitus kahva rkl käyttöä, laturi, rannelenkki ja kantolaukku ja kustannukset $ +195,00. Toinen lusikka ja haarukka insertti on käytettävissä $ +34,95. Hinta aloituspaketti, sekä Eisatzteile Liftware Steady ovat samat.
Добавить комментарий

*

81 + = 83

map