Opsætning af en modern og funktionel lille Lejlighed

Opsætning af en modern og funktionel lille Lejlighed

” Indstilling Lille lejlighed og moderne functionele ”, er en stor udfordring, og af denne basic ophidser også en onderwerp stigende belang. De nuværende artikelen præsenterer et onderzoek i de russiske Hovedstad Moskva, die oprettet blev voor et Ungt par fra studiet int2 Arkitektur og designet. Opgaven med Arkitekten geleden var op definere forskellige boligarealer i et åbent 40m² Lejlighed på samme tid, afzonderlijk og lad svarer. De få rum omsluttende hij vægge udsmykket af forskellige teksturer, motiver og et væld af detaljer interessant. Hvad gør denne et-værelses lejlighed, SA mmunic Funktionalitet hij vellykkede combinatie af æstetik bovenstaande det matching farveskema i analyse Farver med Mørke Accenter og de maksimale flyet og pladsudnyttelse gennem creatieve og pladsbesparende Løsninger hij også En del af de oprindelige indretning , Denne Lille lejlighed door gever et ontwerp inspiratie til vekselvirkningen mellem om forskellige Interior Design stilarter: ” midten af ​​århundredet ” boven ” dansk moderne ” og combinaties AF Fliser og wallpaper med Geometriske motiver.

Ontwerpinspiratie til Modere etablering af en lille door lejlighed i Moskva

Lille soort stue sæt Stribe med og Hvid og grå maling med et rundt Sofabord foran Hvid grå sofa, Pendul lamp Hvid tæppe

Indstilling lille stue med Still

Når det kommer til og moderne functionele oprette små lejligheder, farveskema og wedstrijd eindigen Møbler spiller en roll væsentlig. Haar er på placeret de elegante combinatie af hvide og GRA, fremhæve beboelsesrum ik de forskellige grå nuance og teksturer. Et GRAT polstrede sofa hij placeret foran en hvid VAEG og med svarer het aantrekkelijke design VAEG af GRA, diagonalt monteret 3D vægpaneler og baggrund i stribemønster af sidevæggen. Modern Møbler i hvid og træ med kombinere gulvtæppet i sort hvid Stribe motief boven forskellige decoratieve elementer i BLA pastelfarver.

Opsætning af en modern og funktionel lille Lejlighed

lille soveværelse sæt med og holzfüßbodenbelag Skrivebord zat op til om _beispiel lille Lejlighed

Levende sove og i et værelse

Et af de største problemer i op oprette hij studier adskillelsen mellem funktionerne sovende og levende. I denne etværelses lejlighed hij dette rum partitie Lost ved en Piedestal med skuffer, hylder med i skydedøre BLAT og det sænkede loft med forsænket Belysning og dækker træloft creatief. På denne gemaakt, er ikke kun de nødvendige soveværelse defineret som et apart område med en 160m gefokt Seng, mannen en Generos og til tilstrækkelig arbejdsplads om Gether med yderligere lagerplads.

frisk farveskema til Studio lejlighed imiteret træ, hvid og blå Farver

farve ontwerpen ideer til lille stue med holzfüßbodenbelag og træ hylde med blå skydedøre som mellem rumdelere sove- og opholdsstue i Studio lejlighed

Hylden zak hvilken skjuler dobbeltseng, allerede forener flere funktioner i sin Positionering. Dens højde beregnes således, bij de samtidig spiller roll som skillevægge og uden op hovedgærde begrænse rumbelysning med dagslys gennem Vinduet overfor sengen. De blå døre hylden muliggør praktisk og pladsbesparende adgang til de underliggende lagerplads og som en fungere stærk farve til accent combinaties af van de analyse trægulve, de hvide og vægge Farven accent i lys grå.

Lille Lejlighed zat op med en Lille hjemmekontor i et apart soveværelse

Studierne lille Lejlighed med loftbett på træ med Piedestal skuffe og med dobbelt Skrivebord Pendul lamper som ontwerp inspiratie til modern

moderne make lille hjemmekontor med og træloft Gulv, mønstret wallpaper til accent VAEG og elegant bob lamper

1 værelses lejlighed oprettet arbejdsplads med med i soveværelset træloft og Tapet med Mønster i Hvid grå

Køkkenet i en etværelses Lejlighed

Madlavning og hij spisning en del af hver lejlighed hij spørgsmålet, Hvordan bij arrangere disse funktioner og intervaller i s studio lejlighed og det SA de Gore Kan arbejde og samtidig give hyggeligt et værelse atmosfære i Hele Stuen. Vi vender tilbage til de juiste farveskema, beskæftige sig med hinanden gennem Køkkenet og stue i ét rum. Ten modvirke Lille madlavning zone hyggeligt og se större, dagslyset gennem Vinduet mellem Køkken og balkon, samen met de analyse farve combinatie af køkkenskabe i hvid og træ effect hjælp. Om VAEG hylder Hvide dan Vasken tilbyde ekstra og gulvplads hij forstærket med trekantet mønster i Lyseblå, hvid, lys og grå Mørk gennem Køkkenet tilbage vægfliser. Gennem denne legende VAEG ontwerp trækker Det Lille Køkken opmærksom på sig selv og het accent VAEG gever de perfecte achtergrond til Køkkenet Gazette.

Eksempel på modern køkkenudstyr og farve ontwerp

enhed bovenstaande tips beispil modern Køkken med farve VAEG mørkegrå, Køkken bagvæg med geometrisk mønstrede Fliser og køkkenskabe i hvid og træ

En andes accent VAEG i gekozen kridt farve adskiller Køkkenet og opholdsstue. Det er Originele og Kreativt dekoreret med en frisk og Urtehave round krydderi containere og det ikke kun DERMed hij madlavning, mannen også de moderne, functionele og pladsbesparende Køkken design. Nemlig denne verdeling i et-værelses lejlighed Forer også de denkbeeldige skillelinje mellem stue og Køkken og det er perfect sted voor en door Spisebord.

definere de sovende område ved træpaneler og en rumdeler i blå: de Lille soveværelse I et Lejlighed rum

zit-med accent VAEG soort, hvid Spisebord round og hvide spisestuestole

fantastisk inspiratie til og creatief modern design VAEG gennem farve og tekstur

Kolig VAEG ontwerp med VAEG Farve soort og verticaal Urtehave som en accent VAEG I et rum Lejlighed

Tuinhuisjes som en andes lille stue

Urtehave Andes de winkel 2,75m² glaseret altan hij komfortabelt indrettet som en Andes underholdning zone med små round træbord om gule og gewonnen vægmonteret metaal hylde til en. De Gule vinduesrammer tuinhuisjes roeien brengen louter varme og Sorg voor frisk accent til de hvide vægge repræsenterer. Andre dekorativt element geleden dat hij de hvide VAEG hylder med bøger OM det modsatte, smal balkon VAEG.

glaserede balkon stilfuldt ontwerp i hvid og Gul med vintage vedhæng lamper og bogreoler

balkon Kreativt ontwerp med hvide VAEG hylder og gule og gestolen vinduesrammer

Gore balkon som en lille hyggelig opholdsstue med friske farve Accenter og planter

de lille balkon creatieve sæt med ronde raad træ og VAEG hylder gepland bestående af metal og træ til med decoratie

Det rigtige sted voor vaskemaskine i Studio lejlighed

Den lille Lejlighed normalt ikke har et vaskerum og hij vaskemaskinen ofte installeret i Køkkenet. I denne 40 kvadratmeter lejlighed, mannen et rum afzonderlijk til vaskemaskinen ud til badeværelset blev efterladt nyindrettet med stijl Kreativitet boven.

Skjulte inspiratie til på wc gericht af den lille Lejlighed zak Gardiene

farve designhall med VAEG farve og grå pladsbesparende ideer til små vaskerum med gardiene og hvid VAEG hylder via sort vaskemaskine

Flisen som et element boven VAEG decoratie i vaskerum forsynet

koele og oprindelige VAEG ontwerp med i Fliser wc og med VAEG hylder indbygget Belysning

Hvordan virker en lille Lejlighed gør dig modieuze og sæt functionele op?

Eksempel på funktionelt rum indeling af en 1 værelses lejlighed
Добавить комментарий

*

87 + = 90

map