Nukkua tähtien alla on kupla teltta

Nukkua tähtien alla on kupla teltta

Nukkua tähtien alla on kupla teltta

Oletko ollut Ranskassa? Kyllä! Jos olet asunut Bubble Hotel? No? Sitten sinun täytyy taas mennä na Ranska! 12 kilometrin päässä Marseillen, sijaitsee Bouches-du-Rhônen osasto – kaunis paikka, joka sijaitsee Provencessa Välimeren ja yhteensä 280 kilometriä rantaviivaa. hotelli Attrap’reves muodostuu läpinäkyvä, muodossa kupla, yksittäiset taitto huvimajat, jotka on sijoitettu metsässä tai rannikolla. Fantastinen idea romanttista lomaa kahdelle! ympäröivä luonto käytetään tietosuoja. Paikka, jossa voit mennä päivittäin stressi pois rentoutumaan. Tämä ainutlaatuinen hotelli mahdollistaa paitsi lämpiminä, aurinkoinen aika, mutta myös talvella. Kukin teltta on mukavat ja modernit huonekalut ja ravintola maalaistyyliin on herkullista ruokaa. Sinulla on mahdollisuus eri kupla-huoneen paketteja varata, kaukoputkeen tai ulkokylpytynnyrin on käytettävissä. Hinta per yö kahden saaliiden 109,00 euroa ja sisältää aamiaisen ja on käytössäsi edes kaukoputken tähtikartalle. Kalliimpi vaihtoehto on varata mukavasti kupla paketti, joka tarjoaa 30 minuuttia rentoutua ulkokylpytynnyrin.

Romanttinen yötä hotellissa Attrap REVES Ranskassa

valkoinen kupla teltat puinen kansi viileä Gartengestaltung

Nukkua tähtien alla on kupla teltta &# 8211; loistava lahjaidea Verlibte

viileä maisemointi Bubble Pavilion valkoinen ja Deck

haluavat kupla teltta on myös mielenkiintoinen ja luova idea niille, jotka haluavat camping tai ylimääräistä tilaa vieraille. Aivan oikein, voit ottaa puutarhassa kokoontaitettava huvimaja ylimääräisenä majatalo. Toinen jäähtyä idea puutarhapaviljongissa, jossa käyttäjä voi myös feirn osapuolille tai erilaisten tapahtumien. Viileä suunnittelun ja tuotannon mahtavan kupla teltta on Ranskan yhtiö Bubble Tree toteutunut. Paviljongit on kahta perustyyppiä – Bubble-huone, joka on puoli läpikuultava, jolloin saadaan yksityisyyttä, ja koko läpinäkyvän mallin CristalBubble. Kaksi mallia ovat halkaisijaltaan pohjan 4m. Ne voivat olla edelleen kupla teltta, joka on pienempi tai yhtä suuri, niin Bubble Hut, tai laajentaa pieni talo. On olemassa kolme moduuleita, jotka ovat läpinäkyviä tai valkoinen. Kolmiomainen Access-moduuli mahdollistaa useiden yhdistelmä kuplia. Täydellinen mukavasti kylpyhuone kupla on tilattava kaksi kokoa jatkeena elementti.

Puinen terassi kupla paviljongit viileä kesämökki vieraille tai juhlia

jäähtyä Urlaubsort_Bubble Hotelli Ranskassa

Inspiraatio ylimääräinen makuuhuone puutarhassa näkymät taivaalle

romanttista yötä kupla teltta läpinäkyvä

Avulla vähäkohinaiseen tuuletin, teltta pitää kunnossa ja koskee raitista ilmaa. Ansiosta suodattimen kosteus, allergeenit, ja hyönteiset voidaan poistaa. Teltta on valmistettu UV-suojattu muovit ja on varustettu puinen lattia, varustaa ilmaa turbiinin. Lisäksi voit myös saada kantolaukussa taitto huvimaja.

Kupla paviljongit viileä terassi suunnittelu

viileä terassi muotoilu kupla teltta

luova kupla teltta turvapaikkana meren

kupla teltta nukkua enemmän

loistava idea kotiin ja puutarhaan

viileä puutarha talo kupla paviljonki

romanttista lomaa maaseudulla majoituksen avoimesti teltassa

viileä puutarha ideoita makuuhuoneen puutarhassa

luova taitto huvimaja Jännitystä teltat

lahjaideat romanttinen ilta kupla teltassa

Nukkua tähtien alla talvella

romanttinen yöpyminen alla tähtitaivaan talvella

Luxury makuuhuoneen metsässä romanttinen viikonloppu kahdelle

puutarha talo makuuhuonetta kupla eristetty valkoinen

Tarvitset ylimääräinen makuuhuone vieraille?

moderni makuuhuone kupla teltassa kattoon avoin ja huomaavainen taivaaseen

Kupla Teltta luovana idea modernin puutarhan talon ja makuuhuoneen auki

viileä idea puutarha makuuhuone kupla Pavilion


Добавить комментарий

*

− 2 = 5

map