Niin helppoa voit rakentaa oman yksityisen viinipulloteline

Niin helppoa voit rakentaa oman yksityisen viinipulloteline

Kuljeta henkilökohtaisia ​​tunnelma DIY viini telineeseen. Jos olet viinin ystävä, joka ei vielä ole sopiva kaluste varastointiin edelleen täynnä viinipullot, voit rakentaa oman Viinipulloteline itse. Innoittajana niille, jotka haluavat korjailla, olemme valmistaneet erilaisia ​​esimerkkejä ja veneet ideoita yksittäisille viinitelineet. Sen lisäksi, että tarvitaan tilaa viinivalikoima, joka luo itse rakennettu viini telineeseen, se myös roolissa ihana ja ainutlaatuinen sisustus huoneessa. Viinipulloteline voidaan käyttää puoli pöytä, hylly, joka on vapaasti seisova hylly, kuten Hängeregal rakentaa altaan yli tai kaappeja, sekä hylly seinään syvennyksiin. Valikoima materiaaleja voit rakentaa itsesi viini telineeseen tai viinikaappi on myös monipuolinen. Erityisesti, kuormalavoja, putkien metallista ja muovista, ja muita materiaaleja, kuten lanka, kangas ja nahka ovat käytettyjä ja luovia yhdistettynä.

selbstgebauete viinitelineet erityisenä aksentti ja ihana koristelu huoneessa

moderni keittiö suunnittelu lasikattoinen, aksentti seinä musta tiili ja DIY viinipulloteline valmistettu kuormalavojen kylmästi wanddeko talonpoikaistyyliin

DIY viinipulloteline puusta ja kynsien

Aloitetaan viileä veneen idea modernin, itse rakennettu viini telineeseen. Tarvitset tässä puulevy ja useat kynnet 18 cm x 0.6cm. Tässä esimerkissä yhteensä 12 tällaista naulojen naulattu etäisyydellä 7 cm on 45cm x 30cm suuri aluksella. Jotta olisi helpompi kiinnittää kynnet puulevy, ensin porata reikiä halkaisijaltaan pienempi kuin naula. Vasta sitten naulata kynnet. Jos haluat ripustaa tämän viinin telineeseen seinällä, naulata kynnet kallistettu hieman ylöspäin, jotta se ei pudota viinipullot.

oma viini telineeseen rakentaa itse joitakin kynnet ja puulevy

moderni viini telineeseen itse rakentaa puulevy ja suuria nauloja luova DIY Korista keittiösi

DIY Viini Real puuta ja nahkaa

Toinen askartelu Ajatus näyttää muita luovia muunnelma miten rakentaa yksilöllinen ja moderni viini telineeseen itse. Tarvittavat materiaalit ovat 1 Koivuvanerin levy 30cm x 60 cm x 2 cm, 6 puutikuilla 30cm x Ø1cm, 4 nahka nauhat 1,5 cm x 50 cm, puuliimaa, siirry saha, poranterät ja ompelukone.

luova Aufbewagrung viinipullojen pienten DIY puinen viinipulloteline

pieni viini teline kuusi pulloa itse rakentaa puulevy ja raakapuun tangot

Vaihe 1: Leikkaa puulevy kahteen osaan, joista toinen on lyhyempi 1cm.

Vaihe 2: Ota pitkä puulevy. Mittaa 4cm ja yläreunan alas ja merkitse keskelle vahvistuslevyillä. Samalle tasolle, etäisyydellä 1,3 cm molemmilta puolilta, merkitä kaksi laajaa pistettä. Nämä ovat kolme paikkaa, jossa voit tehdä reikiä ylempiä puutikkuja. Mittaa 15 cm päähän alareunasta ylös ja takaisin 1,3 cm molemmilta puolilta merkitä pisteiden kolmen muun puukepit rinnakkain.

Vaihe 3: taulu pora poraa 6 reiät jonka merkittyihin kohtiin. Reikien on oltava sama halkaisija kuin puutikkuja. Ennen liimausta sauvat reikiin, kiinnittämiseksi rei’itetyn levyn puutavaran pohjan avulla valereikiä 3-4, jotka on valmistettu takana puulevyn.

Vaihe 4: Ota kaistale nahkaa, ommella noin 1.5cm leveä silmukat ja kierrä häntä. Toista kolmen muun nahka-.

Voit rakentaa puusta ja kourujen kannattimet yksittäisen viinipulloteline itse

viileä veneet ideoita maalaismainen viini telineeseen itse rakentaa puusta ja kourujen pidin

DIY viinipulloteline puusta ja köysi

Nyt tulemme toiseen yksinkertaisia ​​veneet idea kotitekoinen viini telineeseen, jossa viinipullot pidetään puulevy köydellä. Tässä tarvitaan: puulevy 60cm x 20cm x 2cm, 3cm paksu hamppuköydellä, porat, Flat porat 3cm (samalla köyden halkaisija), hallitsija, hiekkapaperia hieno viljaa ja puunsuoja.

Vaihe 1: Pehmeä puulevy ja sen reunaa jauhin. Kun olet sileä eikä sirpaleita pinnalla, merkitse paikkoja kaapelin kiinnikkeisiin. Laakea pora voit porata reikiä näissä paikoissa kanssa köyden halkaisija. Kutakin pulloa teette neljä reikää. Välinen etäisyys kahden päällekkäisen tehty rinnakkaiseen reikään on 8 cm. Ja etäisyys kahden pulloa tässä esimerkissä betrögt 2cm. tietenkin, välinen etäisyys pullo sekä alemman ja ylemmän reunan hallituksen riippuu aluksella pituus, pullojen lukumäärä ja halkaisija köyden. Merkitä reikiä, piirtää lyijykynällä molemmin puolin kaksi riviä pitkin aluksella, koska olet jonka poraa reiät molemmilta puolilta aluksella.

viileä veneet idea DIY viinipulloteline puusta ja hamppuköydellä 

luova puuhastelun puun ja köysi korjaustöissä viinipulloteline

Vaihe 2: Kun kaikki reiät on porattu, hiekka pinnan uudelleen, tasoittaa reiät ja soveltaa tahra.

Vaihe 3: Jos tahra on kuivunut hyvin, voit pujottaa köyden reikien läpi. Vedä kaksi kaapelin päät kaksi ensimmäistä reikää alhaalta ylöspäin. Jätä toinen pää lyhyempi ja vedä toinen pää edelleen seuraamalla reikien läpi. Kun köysi vedetään reiän läpi letze rivi kuin ensimmäinen rivi, kierrä se samalla tavalla toisen reiän läpi rivi ylhäältä alas. Tarkista avulla pullon kuinka pitkälle Ole kaapelinpidikkeen on ennen olet liittänyt köyden niin suuri, tai.

Vaihe 4: Jotta kiinnittää köyden piikki sen takapuolelle vahvistuslevyillä. Parhaiten myös reikien välistä. Lisäksi voit myös käyttää kuumaliimalla.

rakentaa yksinkertainen viini telineeseen kaksi puulevyjen kaksi saranat

oma viini telineeseen korjailla holz_coole veneet ideoita DIY pullotelineet

DIY viini teline 3 pulloa viiniä

Tässä toinen idea pienten, erillinen puinen viini telineeseen. Tarvitset puu paneeli, josta katkaisi tasakylkisen kolmion. Tässä esimerkissä kolmion oli tulossa 30cm suuri johtokuntaan on 30cm x. Ne ovat kaksi puista säleet 8cm x 50cm x 2cm tarvitsee voit käyttää tukikohtana ja pullon haltijalle. Toinen pää puinen rima voidaan leikata vinosti 45 °. Tämä on pidinlista.

vapaasti seisova viini telineeseen rakentaa itse on vain kolme osaa

luova ja helppoa veneet idea DIY puinen viinipulloteline kolmelle viinipullot

Nyt sinun porata kolme pohjareijille pitkin yksi Dreicheck- jalka turvata kolmion alustaan. Poraa kolme pohjareijille pitkin hypotenuusa ruuvi puinen palkki pullonpitimeen kolmiota. Lukuun ottamatta vinosti leikattu pää, nämä puinen säle on myös kolme reikää, joiden halkaisija on 3,5 cm. Ennen kuin yhdistää kaikki kolme kappaletta puuta yhdessä, voit värjätä mitä tahansa ja peitattujen. Ensimmäinen, kiinnitä kolmio keskittyy puun base, tässä tapauksessa jäävät 10cm molemmin puolin ja sitten pullon haltijalle. Saada maalaismainen ilme, jauhaa joitakin reuna ja pinta osat hienolla hiekkapaperilla.

kääntyä Holt tai puun tukea alkuperäisessä viini telineeseen maalaismainen luonnetta

kaappiin viini telineeseen itse tehdä runko tai neliön puuta

Viinitelineet puusta luovana seinän ja huoneen sisustus

DIY viinipulloteline koivu oksat seinäkoteloksi Pullohyllyt

viileä ideoita maalaismainen seinä sisustus DIY viinipulloteline tehty laudoista

alkuperäinen viini teline seinään itselleen rakentaa laudoista, nauloista putki haltijat

Toinen inspiraation itse rakennettu viinitelineet puusta

moderni ja maalaismainen viini hyllyt rakentaa oman puun luova DIY seinäsomisteiden keittiöt

inspiroivia ideoita alkuperäinen viini telineet seinä- 

seinä koristele DIY viinipulloteline puusta ja metallstäben_rustikales hyllyt Pullojen tee se itse

keittiön työtaso tyylikkäästi koristele kotitekoinen puinen viini telineeseen ja nahka

keittiö deco idea DIY viinipulloteline valkoinen puu ja nahka ja tuoreet yrtit metalli kupit

tyylikäs viini telineeseen musta rakentaa itse seinän keittiössä

seinä keittiössä koristele DIY viinipulloteline puusta ja pvc putket

saat seinäpinnan yläpuolella pesuallas ja elegantti viini telineeseen

tehdä keittiö aksentti seinään luonnonkiveä, valkoinen keittiön kaapit lasiovet ja moderni hyllyt viinipullojen ja viinilasit

DIY viinipulloteline valmistettu metalliputket

Voit rakentaa omia viini teline metalliputket itse. Tässä versio, jossa on pieni viini telineeseen on esitetty kolme pulloa viiniä, joka voidaan pidentää halutun reitin. He tarvitsevat kupari Ø 1,5 cm, 4 x istuva T-kappale, 12 x putken kulma, putki leikkuri, nahka 80cm x 20cm, 8 painiketta sekä tarvittavat välineet. Putki on leikattava seuraavat kappaleet: 4x 20cm, 12cm 6x ja 8x 15cm.

mielenkiintoinen ajatus korjaustöissä viinipulloteline putket ovat kuparia

moderni viini telineeseen korjailla metalli putki ja nahka

Ensimmäinen, leikkaa pois kaikki palaset putkeen putkileikkurilla tai jiirisaha. Sitten tehdä neljän kehyksen, joista kukin koostuu 20 cm pitkä ja kaksi 15cm pitkä putket kaksi sopiva. liittyvien kulmat. Nyt sinun täytyy kiinnittää runkoon 4 tukiasemaan. Määränpää tarvitset neljän muun kulmat ja neljä tees ja kaikki kuusi putket, jotka ovat 12 cm pitkiä. Kun koko runko on koottu, kiinnitä painikkeiden nahka avulla tarvittavan työn enemmän reikiä nahkaa. Jos löydät painikkeita kuparin ilme, voit suihkuta kuparin väri niitä.

DIY roikkuu hylly pulloja varten vähän varastotilaa pullojen alla Closet

kupariputket jäähtyä ajatus varastointiin pullojen viinin teline DIY

viileä seinä muotoilu DIY metalliosat viinipulloteline-kytkimet

viileä veneet idea gußeisenrohrleitung nykyaikaisiin wanddeko remonttitaitoinen viinipulloteline

Puu- ja Tempergussröhre &# 8211; upea yhdistelmä yksittäisten viinitelineet rustiikkityyliin

maalaismainen koristelu ideoita DIY viinikaappi valmistettu puusta laatikot ja metalli kehykset putkista

laittaa maalaismainen aksentti seinään ylimääräinen seinämä hylly pullojen

hyllyt itse laajenevat holu ja metallin varastointiin viinipullojen

Hieno yhdistelmä puuta ja metallia luovaan Bastelb viiniä telineiden

maalaismainen wanddeko kotitekoista viiniä hyllyt puusta ja metallista kulmat

laittaa suosikki viiniä parrasvaloissa

viileä seinä koristelu ideoita viinipullot ja viinilasit

houkutteleva seinä muotoilu metallitangot haltijana viinipulloilla

ziegelwand alkuperäinen muotoilu metallipuikko kuin DIY viinipulloteline

muunnos vanha puinen ovi luova viinipulloteline

DIY viinipulloteline puinen ovi maalattu sinisellä

huoneen eienen besinderen merkin jota eindaches puinen viinipulloteline

Maalaismainen sisustus DIY puinen teline viinipullojen

Ideoita oma viini telineeseen bar

senkki ja viini telineeseen rakentaa itse trukkilavalta ja puulaatikot

vanha piano roolissa viinikylmiön

viileä idea DIY viinipulloteline valmistettu piano

DIY viinikaappi puiset tyylikäs sisustus skandinaaviseen tyyliin

moderni sisustus DIY puinen hylly, puinen ruokapöytä ja suunnittelija tuolit valkoinen ja musta

moderni viini telineeseen tilaa säästävä varastointi pullot

valkoviini telineeseen puinen rakentaa itse

hyvän viinin telineiden viinikellari rakennettu kuormalavoja

hyllyt lavojen rakentaa nykyaikainen DIY Viinitiskit

Yksinkertainen ja luova idea DIY viinipulloteline puusta ja lanka

DIY viinipulloteline valmistettu lanka ja laudoista

rakentaa itse pöydän hyllyillä pullojen ja lasit haltijat

DIY viini telineeseen lasit haltija kuin sohvapöytä

rakentaa yksinkertainen puinen viinipulloteline tapaus

ideoita luovaa oivallusta viiniä telineeseen syvennykseen ja DIY viinipulloteline puinen laatikko

Tilaa viinipullot luoda sisäänrakennetulla viinitelineet 

laite ideoita keittiö DIY viinipulloteline hoikka rakennettu hylly vieressä kührschrank

Viinipulloteline rakentaa itse portaiden alla kuin moderni sisustus ja laajentaminen sisustus

moderni sisustus bar ja baarituolit puun viini telineeseen epäsuora valaistus portaiden alla
Добавить комментарий

*

− 4 = 2

map