Moderni valmisbetonia autotallit

Moderni valmisbetonia autotallit

Autotalli on pieni talo meidän autoja, jotka näyttävät moderni. Termi “koti” on aivan oikein, koska nykyään autotallien tarjoavat paitsi sään pysäköintipaikkaa, mutta monia muita ominaisuuksia. Tärkeä kysymys on myös rakennus- ja rakentamisen ja rakennusmateriaalien autotalli. Mitä tarvitsee täyttää autotallin? Kuinka suuri sen pitäisi olla? Mitä ominaisuuksia oikeastaan ​​on autotalli? Me vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin käyttämällä erilaisia ​​betonielementtien autotallit. Miksi me valita Fertiggaragen betonin ehdotuksen? Ne ovat kaikkein kustannustehokkain ja aikaa säästävä ratkaisu kaikkiin auton omistaja. monia erilaisia ​​malleja löytyy jo muodosta ja mitat vastaaviin laitteita, jotka voivat täyttää kaikki tarpeet markkinoilla. Betonielementtirakenteet autotallit voidaan erikseen ohjelmoida nopeasti ja ilman monimutkaista suunnittelua. Sinun tarvitsee vain valita haluttu ulkomuoto, autotallin ovi, katto-organisaatio ja mahdollisesti lisälaitteita, sitten järjestys ja vain odottaa toimitusta. Lisäksi ne voidaan paikallistaa mukana toimitetaan sähköasennukset. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on pistorasiat ja valaistus autotallissa. Taitavana värimaailma ja viherkatolle muitakin vaihtoehtoja, jotka muuntavat betonin autotallista moderni ja tuuletettu säilytystilaa.

Elementtiautotallit betonia valotehosteet

moderni betonielementtien autotallien puoli sisävalo

Aloitamme muutamia esimerkkejä yrityksen ZAPF joka tarjoaa laajan valikoiman moderneja konkreettisia autotallit. Kun se tulee moderni suunnittelu, valmisbetonia autotallien Z-sarja on ihanteellinen esimerkki tyylikäs laajentaminen kotiisi. Kuten etu betonielementtien autotalli on kompakti, tilaa säästävä muotoilu sopii pienille autoille ja oikotie maa. Avulla valoefektejä paitsi pääsy voi yöllä valaisemaan, mutta myös mielenkiintoinen ja tyylikäs valosuunnittelu autotallin eteen ja tuottaa pihalla. Autotalli on myös tärkeä laitteita, koska se on lähes käyntikortti autotallin. Portit on vankka, säänkestävä, mutta myös tyylikäs. Lisäksi aiemmin tunnettu teräs portit, on nyt useita modernia metallia, nosto-ovet eri värejä, ja puiset portit ja ovet puu näyttää.

Betonielementtien autotallin autotalli leveillä ositettu

betonielementtien autotalli autotallin oven harmaa ja betoni maalattu harmaaksi

moderni valmisbetonia autokorjaamon klinkkerin optiikka

moderni kaksinkertainen autotallit kuin fertiggaragen betonin tiili optiikka

Toinen etu valmisautotalleissa betonin että se on yhteydessä kahden tai rivin autotallien. Double autotalli on joko toisen huvipuiston tai lisää tallennustilaa kodin ulkopuolella. Toinen ratkaisu on integroitu ympäröivään maisemaan pysäköintilupa niin sanottu betonielementtien rinne autotallit. Mielenkiintoisena esimerkkinä katosi roikkuu autotallissa esitämme malli “Sting”. Moderni elementti- Autotalli on epätavallinen muotoinen pyöristetty katto, joka voi olla myös maisemoitu. Fantastinen perustamiseen tyylillä, joka voi toimia myös luovan puutarhan suunnitteluun.

Tehdasvalmisteiset autotalli tehty betonista kanssa kattorakenne

autotalli Forge valmiin betonin elinten Satelldach

kehitys valmiissa betonin autotallien &# 8211; sarja Clou

moderni betoni autotallien kaari katto ja katto ympäristöystävällisemmäksi kuin viileä Gartengestaltung

Inspiraatiota modernin puutarhan muotoilu poikkeuksellinen betonivalun autotalli

Ainutlaatuinen valmiin betonin autotallin autotalli

Valmisbetonia autotalli enemmän korkeutta asuntovaunuun

viimeistelty betoni autotalli lisäkorkeuden

Yhdistelmä autotalli ylimääräisiä lattiapinta toisena kerroksena autotallin katolla on toinen fantastinen ja tilaa säästävä ratkaisu. Kuvittele, että tarvitset autotalli, mutta myös erillinen toimistotilaa tai ylimääräistä vierashuone. Näin tila ylä- tai alapuolelle autotallin käytettävissä ei anneta pois ja.

konkreettinen autotallin roikkua autotallin kellarissa huone

tilaa säästävä fertiggaragen betoni

Esivalmistetut autotallit voidaan helposti käyttää vaihtoehtona erityisiä rakennuksia. Luominen tilaa eri toiminnot voidaan helposti toteuttaa avulla valmisautotalleissa betonia. Mahdollisuudet ovat rajattomat &# 8211; Varastointi, näyttely, toimisto- ja virkistysmahdollisuudet, sekä klubitalojen tai jopa wc. Esimerkiksi meillä on tehdasvalmisteiset autotalli betoninen valinnut seuraavan kuvan kuin puutarha-allas.

muut Einsatsmöglichkeit konkreettinen tehdasvalmisteiset autotalli

moderni betonielementtien autotallit piha-allas

Toinen mielenkiintoinen ominaisuus, joka voi täyttää konkreettinen autotalli on varastointi sadeveden. Arvokas ratkaisu kasteluun tai Brauchwassernutzeng. Järjestelmä “Hydra” Zapf on vesisäiliö asetetaan autotallissa rakennuksen.

Tehdasvalmisteiset autotalli betoninen sateen vesisäiliö

moderni betonielementtien autotallit varastointi vettä kasteluun puutarhassa

Tässä muutamia esimerkkejä betonielementtien autotallien Company Grotz.

Joka Fertiggarage tyyppi on paras sivuston?

betonielementtien autotalli markiisi ja autotallien kuin roikkua

betonielementtiteollisuuden autotallin minimalistinen Hausergenzung

moderni konkreettisia autotallit sijoittui kaksinkertainen autotalli, jossa poikkipinta Musta

Betonielementtien autotallin yhtenä autotalli vihreä katto

betonielementtien autotallit kuin pieni talo autoon

Tehdasvalmisteiset autotalli betonia teräksellä tukee

moderni betonielementtien autotallin jumittua autotalli luottaa

Yhdistelmä autokatos ja betonielementtien autotalli kattorakenne

Ajatus betonielementtien autotalli autotalli

esivalmistettu autotallin betoninen kattoterassi

fertiggaragen idea modernit ja käytännölliset konkreettisia

Betoni valmisautotalleissa jäljitelmä puun puuta vaippa

betonielementtien autotallin puuta verhous
Добавить комментарий

*

2 + = 10

map