moderni terassi katot

moderni terassi katot

moderni terassi katot

Etsi nykyaikainen ratkaisu katto patio? Ehdotukseksi tulemme elegantti, tyylikäs terassi katoille RENSON kuvitella. Käsite “Terve Outdoor” tarjoaa neljä fantastinen sarja nykyaikaisen terassi kattojen irtaimen säleitä, joka vakuuttaa teille. Kaunis terassi ja puutarha muotoilu mahdollistaa eri toimintojen toinen miellyttävä ja mukava elintilaa ulkopuolella. Katos on valmistettu säleitä tai kangasta, asennettu jatkeena kotiisi tai voidaan käyttää stand-katettu terassi puutarhassa. Voit käyttää patio aamuvarhaisesta iltamyöhään, onko purkaminen, on aurinkoinen tai sateinen!

moderni patio katto liikkuva säleet Renson

ideoita moderni terassi muotoilu allas ja suojakerroin säleet valkoinen

Luova katos koostuu tasainen, liikkuva kaihdin säleet, jotka ovat vettä hylkiviä. Snap säleet, voit asettaa äänen pyysit valoa. Ellei aurinkosuoja, voit käyttää evät myös ilmanvaihtoa. Suljettuna ne tarjoavat sadesuoja. Älä murehdi ovat saatavilla myös huonekaluja. Avaamisen Säleiden sateen jälkeen, sadevesi virtaa pois puolelle. Jos haluat suojata sateelta ja tuulelta ulkona oleskelualue sivuttain, voit varustaa patio katon liikkuva seinäelementtien. Muita toimintoja, kuten LED-valaistus, integroitu lämmitys ja kaiuttimet, sekä sateen ja tuulen anturi, tarjoavat täyden mukavuutta ja romanttinen jopa ilmakehässä.

kaunis puutarha idea vapaasti seisova katettu terassi camargue

peitetty tasainen puutarhaterassi päivänvarjo säleet ja puoli tuulilasi

luova katos suojaava liuskan vastaan ​​Sone ja sateelta

moderni patio katto markiisi säleet viileä puutarhasuunnittelusta

LED-valaistus on integroitu patio katto siten, ettei johdotus on näkyvissä ja ohjataan kaukosäätimellä. Valaistus mallien Algarven ja Camargue on rakennettu suoraan pyörivät terät ja laguunin mallin kattorakenne. Kiitos himmennin, kirkkautta voidaan säätää tilanteen mukaan.

nykyaikainen ratkaisu kaappiin ja valaistu katos

viileä maisemointi patio katto ja LED-valaistus

Näin voit käyttää patio, vaikka se on kylmä, voit varustaa katolla vastukset, jotka tarjoavat mukavan ja lämpö jakaantuu tasaisesti. Ne sijoitetaan katoksen, alumiini palkit. Mitä tarvitset? Ehkä lempimusiikkia? Vuonna arvellaan myös. Näiden suunnitelmien Wave’ -teknologia mahdollistaa! Litteät kaiuttimet on integroitu kattoon palkki.

viileä idea miellyttävä ilmapiiri musiikin ja Heiszung vuonna aurinkokatokset

Terassi muotoilu pyörivä terä ja sisäänrakennettu kaiutin ja lämmitys

Katos on Algarve on sähkökäyttöinen enintään seuraavat mitat: 4500 mm x kiinnitys tapin 6050mm. Se on suunniteltu lumen kuormituksen jopa 110 kg / m2 ja ilmanvastusta jopa 120 km / h. Vapaa-seisova malli Camargue on mitat Max: Span 4000 mm x 6100 mm pivot ja sisäkorkeus 2800 mm, ja samat arvot lumen kuormituksen ja ilmanvastus. Laguunin katos on leveys kohti elementin 12 m, vaakatasossa syvyys on 6 m ja voi kanssa kaltevuuskulman 8 ° max. 19 ° asennetaan.

luova suunnittelu terassi katos mallin Algarve

terassi ideoita terassilla katos

Auringolta ja sateelta suojaa kääntämällä lamellit kuin katos

aurinkosuoja säleet viileä idea katettu terassi ja sävy

moderni katos kuin Perdola tyylikäs muotoilu oleskelualue

valkoinen katos nykyaikaisten terasseista valkoinen sisustus

Läpikuultava terät laminoitua lasia mattapintaisia &# 8211; Lineo Luce, ovat toinen luova tapa suojakerroin. Joten terassi toimii ole kiinni. Lisäksi, jos haluat sijoittaa katoksen edessä lasitettu osa kodin, saat silti riittävästi valoa sisätilojen. Voit yhdistää läpikuultava standardin terät. Sen neutraali yleisradiotoimintaa koskevassa Lineo® Luce vie väristä ympäristön ja kuvastaa tätä patiolla katolle.

luova ratkaisu Terrassenüberdachug kanssa läpikuultava lasi säleet

viileä terassi ideoita katos lasin lamellien

Laguuni sarja mahdollistaa mukavan, katettu paikka ulkoalueella, jota valoa siirtävä tekstiili suojakerroin joka on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Integroitu osaksi alumiini kasetin aurinkovoidetta voi olla jopa ja roll out.

loistava idea katto Terassin

Terassi suunnittelu white patio huonekalut rottinki ja Sonnenbeschatung kuin katos

Inspiraatiota modernin terassi ja puutarha muotoilu kattotiiliä laguuni

viileä idea modernia elämää terassi katot mobiileilla päivänvarjo

Ajatus tyylikäs katos kirkkain värein

viileä terassi muotoilu katos kuin Terrassenbeschattug

Katos ratkaisuna poreallas puutarhassa

Puinen terassi allas ja moderni patio katto


Добавить комментарий

*

+ 47 = 48

map