moderni keittiö saaren ylellisyyttä keittiöt

moderni keittiö saaren ylellisyyttä keittiöt

Kuten nyt näyttää moderni keittiö? Keittiö ei enää edustaa erillistä huoneen asunnon. Se on avaruuden alueella, joka kuuluu avoin olohuonetta, varsinkin jos ne ovat pieniä. Moderni keittiö on enää pysyä piilossa, se on suunniteltava osana olohuoneen kalusteet ja suunniteltu. Liesitaso voidaan määritellä nykyaikaisen kahva vapaa keittiön kaapit, sisäänrakennettu seinään keittiökoneet ja hienostunut keittiö saari. Liikkuvuus, yksinkertainen muotoilu ja toimivuus automatisoimalla laittaa keittiön parrasvaloissa kuin taideteos. Laadukkaat materiaalit ja keittiökoneet varmistaa ylellinen, mutta helppohoitoinen keittiökalusteet. Innovatiivisia teknisiä laitteita antureita ja mekanismit, jotka helpottavat käyttöä keittiön ja muuntaa ruoanlaiton helposti ja hauskasti päätöksenteossa aktiivisuutta. Tänään haluamme esitellä 22 innostavia esimerkkejä hienoja ruokia ruoanlaitto saari. Tästä on niin erilaiset tyylikäs ja elegantti malleja eri valmistajien rivissä inspiraationa upea keittiökalusteet. Katso, miten Italian, Saksan ja Sveitsin suunnittelu voi lisätä uusia ulottuvuuksia keittiö. Mielenkiintoinen ja luovia ruokia käsitteitä ruoanlaittoon saariin betoni, luonnonkivi, puusta tai ruostumattomasta teräksestä poikkeuksellisen perustamisesta unelma keittiö.

modulaarinen keittiö saari &# 8211; Italialaiseen tyyliin ja tyylikäs muotoilu

modulaarinen keittiö ruoanlaitto saari ja sisäänrakennettu viinipulloteline puinen seinä

Ylellinen muotoilu, liikkuvuus ja toiminta muuntaa moderni keittiö osaksi taideteos, joka voidaan sijoittaa avoin tila keskellä. Keittiö malli Leikkaa nimittäin ilmentää tätä uutta näkemystä keittiöön. Saari 1.5m pitkä, piilotettu puinen pöytälevy, työntää ulospäin ja pyörii määritellä ruokailutila. Kattoon asennettava roikkuu hyllyt voidaan työntää alaspäin antureiden avulla.

saari &# 8222; Cut&# 8220; Alessandro Isola

ylellisyyttä sisustus valkoiset tiiliseinät ja moderni keittiö, jossa puinen seinä ja saari ruokapöytä puutaso

Näyttämään uuden ulottuvuuden nykyaikaisen keittiön suunnittelu, haluamme neljä satunnaisia ​​ja luovia esimerkkejä hienoja ruokia saaren Puutalo keittiö ideoita kuvitella. Aloitamme keittiö konsepti, kaksi ruoanlaittoon saaria. Kaksi lohkoa ruoanlaittoon 17cm paksu keittiön työtasot tehty coquina kivestä. Jokaisella saarella on varustettu 1,6 m pitkä, eikä jauhaa kivi uppoaa. Täydentäjänä luksusta suunnittelun ja ruostumaton teräs kahva vapaa uutteet.

Keittäminen saari keittiön työtaso kivi laatta

moderni keittiö konsepti saaren ruostumattomasta teräksestä keittiön työtaso Luonnonkivi moderneja loft-asunnot

Mielenkiintoinen suunnittelusta ruoanlaittoon saari teräspalkkeja. Suunnittelija keittiö on loistava esimerkki huippumoderni keittiön suunnittelu. Saari on suunniteltu noin teräspalkki, joka on painaa useita tonneja. Vetolaatikot harjattua ruostumatonta terästä voidaan ohjata sähköisesti. Niistä moderni keittiökalusteet Bora keittolevy integroidulla linko.

Keittäminen saari Stahtträger &# 8211; Teräspalkki KEITTIÖ Werkhaus Keittiö Ideat

jäähtyä sisätilojen parvi huoneistossa ruoanlaitto saari I-teräspalkit viiniä telineeseen

Näyttäviä keittiökalusteet kanssa Baumstamm- suunnittelun keittiö. Ylimääräinen keittiö konsepti, kelluva keittiön työtasolla edessä ruokapöytä. 7m pitkä puunrunko tammea tukee toimintolevyssä ruostumatonta terästä.

näyttäviä keittiökalusteet kanssa Baumstamm- suunnittelu keittiö

moderni keittiö ruoanlaitto saari valmistettu ruostumattomasta teräksestä keittiö ylä- ja ruokapöytä valmistettu massiivitammea

Tehdas Talo tarjoaa myös massiivinen suunnittelija keittiösaarekkeen valmistettu italialainen graniitti. Moderni keittiö saari on varustettu kahva-vähemmän laatikot ja elementtejä pähkinä, ja neljä BORA keittotasot. Tämä voi sisältää luonnonkivi allas on säädetty.

massiivinen keittiö saari graniitti Werkhaus Keittiö Ideat &# 8211; kylpyhuoneiden

ylellinen keittiö, jossa betonilattia ja ruoanlaitto saari, luonnonkiveä kanssa eingebaiter vitrine viinipullojen

Saaren Marosi “on kuin taikalaatikoksi. Takana ulkoreunat aaltomuodon on riittävästi tilaa tuotteiden varastoimiseksi ja astiat piilossa. Kahva vapaa laatikot riittävästi säilytystilaa edessä saarella. Sisäänrakennettu keittiön kaapin kuin puinen hylly erilaisia ​​aiheita mahdollistaa lisätilaa keskellä saarta. Kaukosäätimellä voidaan työntää ylöspäin ja kaikki tarvittavat asiat mitä tarvitset ruoanlaittoon, yhtäkkiä edessä kiukaan piilossa puinen hylly.

Tyylikäs keittiö ruoanlaitto saari Marosi of Cubo Suunnittelu

Cookinsaaret valkoiset schibbarem Puinen teline ylellisyyttä keittiön suunnittelu

Keittäminen saari piilossa keskikonsolissa puisia hyllyt ja laatikot säilytystä

moderni keittiö laitoksen kanssa eingebaiten küchenskränken puisilla ovet ja ruoanlaitto saari laatikoilla

Ylellinen keittiö sarja “Angon” ja Doca UK säädetään moderni kalusteet keittiö, jossa on saari. Saari Moocca-puuviilu on varustettu Domino sijoitettu keittolevy. Leveys saaren voi olla 60cm, 90cm tai 120 cm. Erilaisia ​​yhdistelmiä puulajeja, kuten pähkinä, kastanja, tammi tai Ebony materiaaleihin kuten alumiinia, ruostumatonta terästä tai kiillotettu ja himmeä lasi, anna rikas paletti Moderniin keittiön suunnittelu. 32 väritystä tarjoavat jopa 300 erilaista yhdistelmää ainutlaatuinen keittiön värimaailman.

nykyaikainen sisustus tummaa puuta keittiö Keski saari Doca UK

musta keittiö ruoanlaittoon saari puusta musta keittiö ylä- ja liesituuletin musta

moderni keittiö saari MT 701 S ylellisyyttä kokoelma Cubo Suunnittelu

moderni keittiö muotoilu valkoinen ja punainen pienellä ruoanlaitto saari moderni sisustus pieniin keittiöihin

tyylikäs muotoilu, pyöristetyt linjat pieni ja kompakti keittiö saari keittiössä

keittiö valkoinen ruoanlaitto saari valkoinen

Idea fancy keittiökalusteet White 

pieni keittiö valkoinen pieni ruoanlaitto saari

tuoretta värikoodit keittiö saaren Havainnollinen Schröder keittiöt

keittiö vetolaatikot vihreä ruoanlaitto saari ja keittiön kaapit puusta vihreitä ja kaappien ovet

handleless keittiö saaren ja keittiön kaapit Orange &# 8211; Schröder keittiöt

oranssi ajatus keittiöön värit ja raikas värimaailma ruoanlaitto saari ja seinän väri harmaa

Etsitkö moderni betonin keittiö tai haluat keittiön työtaso on valmistettu betonista, sveitsiläisen valmistajan Jätkä suunnittelu on paljon tarjottavaa. Mitä etuja on betonilaatta? Työ pinnat tyyppi on varustettu pinnoite, joka sisältää korkeintaan 12 tuntia ennen kosteuden ja hapon aineet suojaa paneeli. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia, jos kaadat punaviiniä tippaa sitä. Lisäksi betonilaattojen ovat kevyempiä kuin graniittia tai marmorilevyt. Keittiön työtaso saari on tehty saumaton ja varustettu konkreettinen säiliöt ja Uppoasennetun keraaminen liesi.

Ylellinen konkreettinen suunnittelu keittiössä keittiön työtasot Jätkä Suunnittelu

moderni keittiön ruoanlaitto saari puisilla keittiötasot betoni

Toinen inspiraation fantastinen yhdistelmä puuta ja betonia oman keittiö saaren. Moderni keittiö malli “Phoenix” sallii edessä valmistetaan erikseen betoniin optiikka, maalattu ja handgespachtelt.

Design pidätyksen yksinkertainen, moderni keittiö suunnittelu keittiöt Rempp

Cookinsaaret betoni puuta Afrikkalainen ja valaistus osana moderni keittiö roikkuu kaapit betonista

minimalistinen keittiö betonissa look modernin keittiön saari ja epäsuora valaistus

betoni keittiö epäsuora valaistus

Sarjassa L-sarjan Pronorm on hienostunut keittiö sisustus puhdaslinjainen ja yksinkertainen rakenne. Esimerkkinä luova ja tyylikäs keittiö ruoanlaitto saari ja ruokailutila, olemme valinneet käsite LM. Mielenkiintoinen ratkaisu avoin elintilaa, keittiö, ruokailutila ja oleskelutilat yhdistettynä. Moderneissa keittiöissä on tehty puusta materiaaleista. Rintamat on tehty MDF, lastulevy tai laatu, jossa on muovinen pinnoite korkea DD pinnoitteita. Monikerroksisen pinnan takaa helpon-hoito ja kestävä puun rintamalla. Jonka vähäisiä eroja rakenteessa ja väri puumateriaalien, jokainen puu keittiö on omanlaisensa.

hienoja ruokia konsepti olohuone ja keittiö &# 8211; Y-LM Pronorm

keittiö väri harmaa ja valkoinen ruoanlaitto saari ja ruokapöytä puuta

&# 8222; SolidArt&# 8220; edustaa modernia, modulaarinen keittiö konsepti, joka muuttaa keittiön tulee ammattikeittiöiden &# 8211; yhdistelmä erilaisia ​​toimintoja ja sovelluksia yksilöllisten toiveiden ja ideoiden asiakkaita. Hienoa ruokaa koostuu räätälöityjä moduuleja, jotka on räätälöity eri toiminnalliset alueet. Yhdistelmä eri materiaaleista mahdollistaa luovan suunnittelun ja aksentti että freiwahlbare mitat ja muoto moduulit, sekä valikoima erilaisia ​​pintoja, tarjoavat täyden vapauden järjestelyn ja rakenteen unelmiesi keittiö.

modulaarinen oma keittiö modernin ammattimainen keittiö saari SolidArt of Suter

Cookinsaaret pinta lentokoneita lämpölevyt ja allas

saari “Ainoa” on tyylikäs ratkaisu moderni avoin tila olohuone ja keittiö. Se tarjoaa inspiraatiota italialainen design for moderni sisustus ruoanlaitto saari ja ruokailutila yhdessä. Moderni muotoilu keittiösaarekkeen ja puupaneloidut markkinaraon edessä, luoden huonekalu, joka yhdistää olohuoneen ja keittiön.

Italialainen design ja tyyli keittiössä Record Cucine

pieni keittiön ruoanlaitto saari idea

yksinkertainen ja tyylikäs sisustus ja avoin olohuone, keittiö

Cookinsaaret idea modernin keittiön suunnittelu valkoinen ja holoz

elegantti keittiösaarekkeen baari valmistajan Easy

puu keittiö ruoanlaitto saari ja baari ja lasi vitriinissä valaistu

Estia saari HODE koriste takka kodikas tunnelma

keittiö valkoinen ruoanlaitto saari ja koristeellinen takka

puhdas design kahva-free keittiökaappien valkoinen ja puuviilun korostus 

luxuröse keittiö laite, jossa on sisäänrakennettu viinipulloteline

Ylellinen keittiö &# 8222; HOLAN&# 8220; of iostudio voittaa palkinnon &# 8222; Bronze A Design Award 2014&# 8220; luokassa huonekaluja, koriste-esineet ja suunnittelu taloustavarat. Keittiö oli myönnetty vuonna 2013 yksityisasiakas Prahassa. Se koostuu suorakulmaisesta seinäelementin, joka on päällystetty luonnonkiveä ja 4,3 pitkä saari, kuuluu Corian kivi orgaanisessa muodossa. Takana painettavissa Corian ovet, piilossa säilytystilaa saaren. Luonnonmukaisesti muotoinen edestä asettaa ruoanlaitto saari kohtauksen ja sen vastakohtana, jotka ovat käytettävissä takana yksiosainen seinään. Kaksi suunnittelun elementtejä, jotka vastaavat toisiaan läpi pimeän luonnonkivi porttiin Laure.

 upea keittiö saari &# 8211; HOLAN keittiö iostudio

keittiö marmoria modernin keittiön saaren valkoinen keittiö työtasolla marmori ruskea

jalo keittiö ruoanlaitto saari ja parkettilattia ja moderni 3D seinäpaneelit valkoinen

Seuraavat inspiraation moderni keittiökalusteet esittelee ruoanlaitto saari OLENNAISET sarjassa. Takana puhtaat linjat ja yksinkertainen geometrinen muoto, upea italialainen design piilossa. Saari on peitetty Espanjan marmoria tummanruskea ja varustettu kodin automaatiojärjestelmä. Keittotason ja pesuallas voidaan piilottaa liukuvan keittiön työtaso kun sitä ei käytetä. Kaikki ovet ja laatikot ovat tyylikkäästi toteuttaa ilman näkyviä kahvoja, jotta saaren näyttää monoliittinen tilavuus.

OLENNAISET saari marmori leikata suklaanruskean of Toncelli

luonnonkivi keittiö ruskea keittiökoneet, jossa on sisäänrakennettu ja schibbarer keittiön työtaso

tyylikäs keittiö sisustus modernin keittiön saaren schiebbarer keittiön työtaso

moderni keittiön ruoanlaitto saari ja tyylikäs muotoilu ruskea ja musta lattialaatat

Vaihtoehtona moderni keittiö saari, haluamme esitellä innovatiivisia liesituuletin “Skylift” italialainen FABER. Moderni keittiö huppu on yhdistelmä sisäänrakennettu varustetut mallit nouseva ja laskeva funktio. Se on asennettu kattoon ja käyttäen 4 ohut teräs kaapeleita kiinni ruoanlaiton aikana.

innovatiivisia liesituuletin varten katto ylös-alas toiminto FABER

Cookinsaaret linko valkoinen

moderni ja toimiva keittiökalusteet Easy rack Domusomnia

keittiökalusteet moderni keittiö
Добавить комментарий

*

52 + = 54

map