Moderne og inspirerende Have dekorationer Lavet af beton

Moderne og inspirerende Have dekorationer Lavet af beton

Voor alle elskere Håndværk, de kan lide bij arbejde med og beton cement, i dag har vi udarbejdet nogle fede inspirationer voor slimme Heb dekorationer af beton. Dette er ikke blote inhoudelijke nogen gens Tandemich og Møbler Kan til pil indendørs og udendørs, det gever os frihed og muligheden ten Skabe et individuelt design. Hvem allerede hij s fan af og het moderne design enkle hij Som med fortrolig roll concreet og holen effect på trendy i dag interieur. Og da vi antager haven i Sommeren, som en del af vores stue, interfereert ingesteld som vores udendørs stue, toevluchtsoord med het ontwerp van de juiste udsmykning af stor betydning voor vores Velvære, Vores troost og vores fornemmelse.

opslaan Betondeko Ideer til haven

fede Håndværk ideer til DIY gepland houder concreet i Kage vorm,

Når vi har en Artikel om ” beton i haven ” har præsenteret bezat hij tid til bij inspirere graven videre med nye og eksempler Håndværk ideer. Forhåbentlig hij Vejret og godt solrig weekend, så du Kan pil cool stykke til din hebben. Haar er vores forslag til DIY creatieve Have dekorationer af beton.

seje DIY lanterner som en modern og inspirerende Have dekorationer Lavet af beton

landskabspleje interessante med hjemmelavede lanterner fra og beton krukker

Heb Belysning med i stearinlys beton Kaller

En del af uadskillelig enhver hebben het ontwerp i virkeligheden de perfecte plek Belysning til en hjemlig og OM romantisk stemning aftenen. Og Hvad Kan være endnu nemmere voor Malet, når dekorere med stearinlys? I dette tilfælde, stearinlys har brug voor het afstemmen van læhegn lysestage på dette billede, Kan vi lidt krydderi og faktisk med en beton scal. Dette glas vaser, lysestager og andre af beholdere glas i aantrekkelijke og til prisbillig Belysning Have gange og forskellige haven områder Kan omdannes. Hvad behov hij voor denne beton lysestage:

  • TOR mortel mix af Quick (Uden flauw brug)
  • Vægt (sten eller Mursten)
  • Bagning nevel Eller almindelig vegetabilsk olie
  • Grus Eller til småsten decoratie
  • Om Skaller voor formulieren

fantastisk til Idé aantrekkelijke decoratie boven Belysning i haven

hebben gange dekorere og med belyse stearinlys i lysestage DIY beton

Forberedelse betonblanding i henhold til på instruktionerne Pakken. Spray inde siden af ​​de större scale og de Ydre zijde af de mindre scale, som vil blive Anvendt til vorm. Fyld de Ydre vorm halvvejs med og betonblanding Placere de vorm mindre med vægten i midten. De Øvre vorm vil ikke helt gå til bund, således bij een druk skal har en vis tykkelse. Hij Blandingen voor Høj, op til randen af ​​den nedre skal Kan komen Fliser og ENDDA. GoR gladde betonblanding Langs Hele rand og arrangere Stenene. Lad det Torre i mindst 24 timer. Først fjerne de Øvre skal og vippe vorm ten fjerne de Ydre scale.

koele Idé til Garden dekorationer af beton med aantrekkelijke urtepotter i hus vorm

vægge dekorere med planter i DIY Blumentöpen beton

Hebben decoratie med unikke urtepotter

Ud over de crafting Idé til en beton scale, mannen som Kan bruges som en lysestage også bij geplande blomster, vi zoals Andes meer aanwezig en inspiratie dine pottenbakkerijen planter originele i haven. Hvorvidt hij blomster og de tilknyttede urtepotter og Baljer et vigtigt dekorativt element i haven eller på terrassen. Et perfect hij eksempel dette til en Håndværk Idé DIY plantekasser af stof og cement. Bortset et verbrandingen håndklæde vil du har brug voor Stadig: 1 del portland cement, ¼ del Torv, en af ​​håndfuld cementachtige mortel vermiculiet, 2L vand Eller spand træstamme, handsker og en Reed.

Bloemen zat gennem unikke plantekasser 

fede Håndværk ideer til DIY urtepotter Lavet af og Mortel håndklæde

U KAN Bruge klud i en eller ovale vorm cirkulær snit, og det baarde nodigen på den gemaakt, om dannelse af toppe. Bland beton-jord-blanding, hvor du vil kaste de allerede hij fugtige klud. Sæt spanden med vastgebonden op og det godt med pak film. Når hij Klüden Virkelig godt fra fugtet begge sider med Mortel, Placer det dan spanden og lad det godt Torre.

lad din Kreativitet, når du pil med beton

hebben originele dekorere med beton støvler som urtepotter og vaser

Aantrekkelijke gange hebben af ​​beton

En andes mulighed voor een aantrekkelijk design hebben kursus hij zijn gegaan. Også på dette emne, vi har allerede foreslået nogle interessant inspirationer. Denne bende hij crafting af decoratief Mammutblatt-trædesten. Til dette Kan du bruge nogen vorm voor opslag messen, vil blive belagt med vegetabilsk olie voor derefter bij dække de med en 3cm tykt werd af de allerede Blandede betonblanding. Nemt udskrive betonlaget med en Andes plade og udglatte rand Langs arket contour. Lad det Torre i mindst. 24 timer.

sleutelen ark-lignende slidbaner til haven

FANTASTISK IDE TIL tuinontwerp med beton Sker gradvist i pladeform

Disse vidunderlige beton plader Kan varieres brug i haven og ikke kun te hebben gange, mannen også som en vægdekoration, som en fugl Eller selv slecht voor en doe-het-Springvand.

Inspiration til haven interessante decoratie med beton plader

betonnen scroll landskabspleje med vand og DIY

Nedenfor finder du louter interessante Ideer og på eksempler concreet decoratie som du kan gøre dig selv.

give dig sidde ude i haven ved en DIY ildsted i haven

Kolig landskabspleje med grus, træ havemøbler betrække med hvid og enkele concrete skorsten

lægge vægt på et Træ

Have dekorere med træ sierbeton kantede med aandeel

udviser blomster og planter ret i haven

hebben dekorere med DIY gepland spand af beton

enkle og slim ontwerp hebben beton skovle til blomster med

sleutelen round og blomst rechthoekige bank spand selv beton

noget andet, du har brug for i haven og Kan pil beton

Kole Gägenstände af beton tinker voor Eetgedeelte i haven

Nummeret Kan også være en del af haven indretning

seje hebben dekorationer til Halloween med græskar beton

en meget populaer haven decoratie med hebben Ball

Rustikke og med autentiske landskabspleje diy haven ornamenter af beton

roll havemøblerne kan spille som modern dekorationer hebben Lavet af beton

creatieve Håndværk ideer til DIY træ og havemøbler beton
Добавить комментарий

*

28 − 25 =

map