Miten korjailla tähti puusta?

Miten korjailla tähti puusta?

Varsinkin joulun aikaan tähdet ovat kaikkien koristevalikoimaa hyvin suosittuja. Roolissa joulukoristeet ja kristittynä symboli, tähti on yleensä sijoitettu päälle joulukuusi. Nykyään perinteinen joulutähti koristelu voidaan tulkita eri luovia tapoja. Tähdet eri materiaalien koristella paitsi viheriäin mutta myös seinät, etuoven, ikkunat, taulukot ja jopa joululahjoja. Mikä tekee niistä niin suosittu koristeluun, ovat lukuisat veneet ideoita. Tänään itse asiassa näyttää sinulle joitakin luovia muunnelmia miten korjailla tähti puusta.

tähti kuin DIY koriste-esineitä ja talven teema jouluksi

miten voin tehdä tähti pois oksat basteln_coole maalaismainen sterndeko jouluksi itselleen

Tyylikäs Star Sisustus ideoita Masivholz 

Koristelu ideoita eilen ja veneet ideoita puun korjaustöissä joulukoristeet puun Sternen

Joulun ja maalaismainen koristele tähdet oksat

kaksoistähti oksista korjailla luova maalaismainen sisustus

DIY Star parketti

Nyt opit voit korjailla jättiläinen tähti. Tästä veneet ajatus sinun täytyy saada suuri puinen paneeli (1,2m x 1,2m) ja leikkaa nuoli mallin pahvista. Jotta maski, ensimmäinen katkaista 120 x 120 cm pala pahvia. Käyttäen hallitsija, piirtää keskiviiva jakaa neliön puoli. Alta rivin alkuun mittaat 24cm ylös ja merkitse kohta pisteellä. Sitten sama lähtökohta toimenpide 35cm vasemmalle ja oikealle reunaa pitkin neliön. Kun olet valinnut nämä kaksi pistettä, yhdistää kaikki kolme pistettä linjat niin, että tasakylkisen kolmion on muodostunut. Ylhäältä kolmion mitata 82cm ylös ja merkitse paikalla asian. Kytke tässä vaiheessa kaksi pistettä alareunassa neliön ja saat nuoli. Tämä on malli.

Miten korjailla tähti puusta?

resuinen chic wanddeko remonttitaitoinen tähti holz_bunte puisia kuormalavoja tähdistä Tinker

Jäljittää tähti puulevy, jakaa levyyn pystysuoran keskiviivan ja ylhäällä keskellä nuoli mallin kanssa alkuun ylöspäin. Kun olet piirtänyt nuolen ääriviivat, käännä mallia vasemmalle, niin että vasemmassa alakulmassa pisteen nuolen sopimaan alempaan oikeassa yläreunassa jo piirretty ääriviivat. Arvontaan toisen ääriviivan. Joissa on langaton saha leikata pois tähti hahmo puupaneelin. Sitten laittaa valitsi levyt vierekkäin kunnes olet riittävän alue puun tähti. se kiinnittää tähden muotoinen ja se leikataan jokaisen aluksessa muodon linjat. anna levyt kiinni puulevy ja kuiva lopussa.

Ohjeet DIY parketti Star

veneet ideoita DIY tähti parket ohjeet

Senkki koristele DIY joulua tähteä puusta

tähti sälepohja korjailla luova DIY Tischdeko_holzstern selbermachen manuaalinen

Puu tähdet elegantti seinäkoristeen ja yhteensopivuuden aksentti maalaismainen sali suunnittelu

luova seinä suunnittelu ja koristelu idea DIY puinen tähdet ja DIY alkuvaiheen tummansinisellä kirjava tapetti

Aksentti seinään tai tehdä mukaan DIY puinen tähti

maalaismainen puinen tähti itse basteln_bastelideen korjaustöissä wanddeko

omaperäisen sisustuksen idea kotitekoinen Star Wall valot

tähti sconce puiset basteln_kreative veneet idea ja koristelu idea DIY Star sconce

DIY puinen tähti kuin joulukoristeet

Tähdet ovat yksi suosituimmista talvi motiivit juhla joulukoristeita. Ellei valovoima koristeita joulukuusi, voimme korjailla puusta antaa aito maalainen ulkonäköä meidän joulukuusi. Täällä opit, miten voit helposti tehdä pieni puinen tähti itse. Tarvitset lanka, nauha ja tietenkin min. 1,3 cm: n paksuinen puulevy, joka voi olla uusi tai vanha alue.

korjailla Wood tähtien joulukoristeet

DIY puu tähti-weihnactsschmuck_einfache veneet ideoita kotitekoinen tähti deco

Ensimmäinen tulostaa Diamond alkuperäinen (skaalattu 100%), leikattu kuvio ja vedä se viisi kertaa puulevy jälkeen. Leikataan puun timantteja sahalla ja poraa pieni reikä läpi jokaisen pala puuta. Vetämällä pala langan läpi kahden vierekkäin reikiä. Yksinkertaisesti kiristä lanka ja solmio.

varastoida pöydän juhla ja koristele tähdet puutikun

pöytä juhlallisesti koristele DIY Star kattaukseen puun värivalot, kynttilät ja kuusen vihreä

DIY Star-osa puusta

Muut luova veneet ideoita DIY puinen tähti kuin seinien koristeluun on leikkaamisessa tähden muotoinen. Täällä vastustaa laudoista ja tarvitsevat vanerilevy, puuliimaa, brads, hiekkapaperia, tahroja.

Vaihe 1: Leikkaa 50x50cm iso vanerilevyn ja yhtä kauan laudoista. Kuinka monta levyt sinun riippuu lautojen leveyden. Esimerkissä 5, lankkuja, joiden leveys on 10 cm käytetään.

Vaihe 2: Liimaa lautoja vanerilevy ja anna niiden kuivua yön yli. Paras tapa laittaa jotain painavaa.

muita luovia Wanddekoidee ja veneet idea tähti puusta

seinä koristele DIY Star Kuva Holzbrettern_rustikale wanddeko korjailla puuta

Vaihe 3: Tulosta skaalattu 170% Star malli ja aseta se keskelle neliön levyt. Hallitsija kiinnittää laajentaminen linjat alkuperäisen levyt. Jossa on suuri poranterä porata reikä läpi kukin sisempi rivi tähti, leikata tähden muotoinen, jossa on palapeli.

Vaihe 4: Kun olet tähti-kaula, kiinni sen puurunko. Jotta kehys antaa neljä puista säleet leikataan jiirisahausasentoon. Seuraavana päivänä, voit myös liittää yksittäisiä laudat Senkkopfnägeln. Särmät ja epätasaisuudet hiekkapaperilla sileä ennen maalata tähti-kaula.

kaunis Winterdeko kotitekoisia tähteä litteitä puutikkuja

luova puuhastelun kanssa holz_wie voin vain korjailla tähti puusta

puinen tähti langan mekko maalaismainen ulkoasua tähti koristelu

alkuperäinen koristelu ideoita DIY tähti puuta ja langan

DIY Star puinen pallot

Puinen tähti voi korjailla nopeasti ja puisia palloja. Näistä luova ja yksinkertainen sisustus, sinun tarvitsee vain lanka ja 48 yhtäläiset puinen pallot reikään.

Wall ja puu luovasti koristele tähdet puinen pallot

tähti ja lumi Focke itse korjailla puinen palloa kuin viileä ja moderni weihnachtsdeko

Vaihe 1: Leikkaa pois noin 1 metrin pituinen pala lanka, ja se sitten kierre 6 puinen palloja. Ympyrän muotoon, lanka langan uudelleen läpi kaikki pallot läpi ja kiristä. Täällä pitkä rautalangalla jätetään;

Vaihe 2: Nyt, lanka viisi helmiä (7, 8,9,10 ja 11) toinen toisensa jälkeen, jolloin saadaan vaijeri syötön numero 10 jälleen .. Sitten lisätä kaksi ylimääräistä puinen helmet (12 ja 13) ja vedä langan kappale uudelleen pallo nro 7 ja sitten nro. 2, muodostamaan toinen tähti aalto. Toista vaihe 2, kunnes olet antanut kaikkien viiden kohdan tähti tehty.

Vaihe 3: Kiristä loppuun kaiken uudelleen ja sitoa kaksi langanpäät.

Tähti puun ovi ja ikkuna koristelu

miten voin korjailla tähti oksista ja ajopuu

Joulun Kamindeko ajatus kotitekoisia puinen tähdet

Joulun kamindeko DIY Sternen puuta

kaunis tähti puu soveltuu koristelua ulkopuolella

puutarha seinä ja sisäseinät luovasti sisustaa kotitekoinen puu sternen
Добавить комментарий

*

1 + = 7

map