Minun kaunis yrttitarha keittiössä

Minun kaunis yrttitarha keittiössä

Yksityinen puutarha talon edessä on ylellisyyttä, joka ei ole mitään. Ne, jotka asuvat kaupungissa, puutteita pieni puutarha yrittää kompensoida eri huonekasvi ja siten aikaansaavat hieman tuoreuden ja luonnon avaruudessa. Huone kasveja mutta myös tuoreita yrttejä ja joitakin vihanneksia voidaan laskea. Kuka haluaa puutarha kotona, voi luoda upea yrttitarha erilaisia ​​mausteyrtit ja lääkekasvien sisätilojen itse. ” Minun kaunis yrttitarha keittiössä ” on nykypäivän inspiraation virkistävä suunnittelu ja vihreä Fensterdeko kasviperäisiä kasveja. Inspiroidu ja virkistää sisätilojen keittiön. Miten luoda oman yrttitarha ja mitä yrtti ja vihannesten lajikkeet kasvavat sisälle, olet lukea.

Yrttejä vihersisustusmallistosta

küchenkräuter kuten koristelu ideoita keittiöön

Yrttejä ja vihanneksia, joita on helppo kasvattaa sisätiloissa voi:

sitruunaruoho – kasvusto on yksi suosituimmista mausteet. Sitruunaruoho rakastaa lämpimään ja melko kuivaa ilmassa. Optimaalinen kastelu kasvi on tärkeää. Kesällä ruoho olisi tulosyötön kaksi tai kolme kertaa viikossa kosteutta. Säännöllinen lannoitus takaa paremman aluevaltaus ruohoa.

ruohosipuli – tätä herkullista ja vitamiini-rikas kasvi kuuluu Dunkelkeimern. Tämä tarkoittaa, että siemenet olisi peitetty kylvöstä maaperään. Kasveille voit normaalin käytön hiekkaa ja savea sekoittaa puutarha maaperään. Schnittlau itää nopeammin huoneenlämpötilassa välillä 1 ja plus 10 astetta. Maaperän potin ruohosipuli saa koskaan täysin kuivua.

minttu &# 8211; Oikeastaan ​​on olemassa monia eri lajikkeiden tämä kasvi, joka on erilainen maku. Piparminttu on ehkä tunnetuin kaikki lajikkeet. Säännöllisesti tarvittava vesi ja erityisesti kesällä, kun haluat kastella niitä päivittäin. Varmista, että lehdet voi ottaa maku lannoitteen. Koska Mint kasvaa hyvin vahva, se on leikattava useita kertoja vuodessa. Lisätä piparminttu jakamalla juurakoita.

oregano – yksi keittiössä ja lääkekasvit. Hän tarvitsee lämpimän ja aurinkoisella paikalla. Istutus väliaine on kevyt, ohut ja koskaan liian kostea tai märkä. Voimakkaan haarautuvan riittävästi tilaa, on voitava oregano. Kun istutus kukkaruukut Käytä kasvis maa, joka edistää kasvua ja muodostumista makuja.

Minun kaunis yrttitarha keittiössä

DIY yrttitarha itse anlegen_moderne seinärakenne tuoreilla keittiö yrttejä

kevätsipuli – Sipuli Confederation vain laittaa lasi vettä tai kasvien joitakin sipulit maaperässä ja runsaalla vedellä.

paprika – Jos haluat lisätä pieniä paprikat omaan pieni kasvimaa keittiössä, tarvitset lämmin ja aurinkoinen paikka ja yrtti ruukut, joiden halkaisija on vähintään 35 cm. Lajikkeita, kuten kirsikka paprikat ja ”banaani chili ” ovat ihanteellisia tarkoitukseen ja myös tuoreena ikkunalaudalla koristeluun.

basilika – paras paikka yrtti potin basilika on helman etelään päin ikkunaa. Se alkaa kukkia, ainoastaan ​​leikatut kukat siten, että sen lehdet eivät tule katkera.

retiisi -on yksi vihannekset on helppo kasvattaa sisällä. Retiisi myös rakastavat auringonvaloa ja ovat siksi ihanteellisia koristamaan ikkunalaudalle keittiössä. mutta kuumina päivinä se ei pidä jättää suoraan auringon alla.

persiljaE – tämä yrtti rakastaa suorassa auringonvalossa ja maan on yrttiruukku pitäisi kuivua hieman ennen jokaista kastelu.

Garden salaatti – salaatin kasvit ovat toinen loistava idea pieniä vihreitä kasvimaan omassa keittiössä. Eteläpuolen ikkunat on täydellinen paikka heille.

tomaatit – lajikkeita, kuten ” Roma “, kirsikkatomaatteja ja marja tomaatit ovat myös ihanteellinen sisäpuutarha edessä keittiön Südfensterbank turhamaisuus.

valkosipuli – rakastat valkosipulia syödä? Voit nauttia ympäri vuoden, jos kasvaa valkosipuli potin ja toimittavat päivittäin raikkaalla vedellä.

  • Muut asianmukaiset yrtit oman yrttitarha keittiössä ovat: timjami, rosmariini ja salvia.

Keittiö tuore koristele yrttikasveja

yrtit kasvavat kräutertöpfen_mein yrttitarha ikkunaan

järjestää luova yrttitarha

Nyt esittelemme sinulle suuri käsitys siitä, miten järjestää erilaisia ​​tuoksuvia yrttejä luovasti yhdessä yrttiruukku. Mitä tuoreita yrttejä yhdistetään tässä: timjami, minttu, vihreä ja rotblättriges basilika ja punaista paprikaa väri aksentti. Kukin tehdas palvotaan omassa yrttiruukku eikä niitä tarvitse paikkausistuttaa. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on yksinkertaisesti sanottuna kaikki viisi ruukut kattilassa laittaa pari kanelitangot välinen yrtti ruukut ylimääräisenä koristeluun ja piilottaa ruukkuihin sammalen lopussa.

Luominen yrttitarha ja luovasti järjestää sammalen ja kanelitangot

kasviperäisten ruukut luovasti järjestää ja yrttitarha lainata

Minun yrttitarha keittiössä tuoreita yrttejä

kasviperäisten raportointi pflanzen_ideen varten küchenkräuter Fensterdeko

DIY ikkuna kylvökone valmistettu PVC-putki

tarvikkeet:

PVC-putki ja tulppa 2 &# 8211; ⌀ 10cm

Kaksi pientä ja kaksi suurta silmää koukkua

4 pieni S-koukku ja ketju

Poraa ja reikäsahalla

Vaihe 1: Poraa kaksi alkureiät pienten Ösenhacken, noin 2 cm sekä putken päiden sisällä. Ne tulisi sijoittaa suoraan toisiaan vastapäätä. Ruuvaa kaksi Ösenhacken.

Vaihe 2: Valitse keskelle kunkin reiän poraat varten yrttejä. Keskukset tulisi sijaita samassa linjassa ruuvattu Ösenhacken. Älä unohda, että reikien saada etäisyyttä toisistaan.

Vaihe 3: Poraa reiät reikäsahalla. Voit sitten sileä reunat reikien hiekkapaperilla.

Vaihe 4: tehdä putken sisä- ja ulkopuolella pölyn puhdas ja suljettavissa molemmin puolin tulpan.

Vaihe 5: Ensimmäinen luovat sorakerrosta parempaa salaojituksen joka sitten peitetään kukkamullalla. Poista yrtit ja täytä planter maaperään.

Vaihe 6: Kierrä suurempi Ösenhacken ikkunan kehykseen, kiinnitä ketjut ja ripustaa DIY kasviperäisten ämpäri ennen ikkunan.

Koristelu ideoita ikkunat DIY yrttiruukku PVC putki

yrtti anlegen_frische küchenkräuter kuin Fensterdeko

Luominen yrttitarha &# 8211; Lääkekasvit, mausteyrtit, pieni kasvimaa ja teetä puutarhassa keittiössä

Omat yrttitarha Luo innenraum_kreative idea yrtti ruukut

Yrttitarha kuten Fensterdeko &# 8211; Ikkunalaudat luovasti koristele yrtti ruukut

Luominen yrttitarha on küche_ein fantastinen Fensterdeko keittiö yrttejä ja yrtti ruukut

Ikkuna koristelu yrteillä sijaan verhot &# 8211; Hyvä idea Küchenkräter

yrttitarha luoda oma puutarhan roikkuu keittiössä

Roikkuu ruukut yrttejä on kaunis katto ja sisustus tuoreilla yrteillä

yrttitarha keittiössä kuin riippuva puutarha katostaBoskke Sky Planter suunnitteli Patrick Morris

moderni yrtti ruukut &Pod; # 8220&# 8220; Designerguppe Greenfingers pienten yrttitarha keittiössä

ideoita modernin yrttitarha keittiössäSuunnittelija: Casey Lin, Adam Ben-Dror, Robert Skene, Nick Johnston

Inspirations minun yrttitarha seinällä &# 8211; luova seinä suunnittelu keittiössä

hoito- ja kasvavat minun yrttitarha modernina seinä muotoilun küche_frische yrtit

Yrtit keittiössä &# 8211; Minun yrttitarha tuoreita mausteyrtit

Luominen yrttitarha ja pflegen_fantastische Fensterdeko tuoreita vihreitä keittiö yrttejä
Добавить комментарий

*

9 + 1 =

map