luova sisustus ja kaunis puutarha idea valaistu kannot

luova sisustus ja kaunis puutarha idea valaistu kannot

luova sisustus ja kaunis puutarha idea valaistu kannot

Itse puu on luonnollinen materiaali, joka on monta puolta, ja myös tarjoaa niin paljon prosessointi mahdollisuudet. Materiaali, joka tuo ihmetellään lämpöä ja luonnetta sen kanssa. Puu palan luontoa, me haluaisimme olla muodossa sisustus ja kalusteet sisä- ja ulkokäyttöön ympärillämme onnellisia. Luova idea, koska puun tullut osa moderni sisustus, on kalusteiden ja valosuunnittelija Duncan Meerding, joka perustuu Tasmaniassa. Nuori suunnittelija toimii pääasiassa puuta ja luo uniikkiteoksia jokapäiväiseen elinympäristön muistuttaa luonnon kauneutta ja antaa heille tilaa. Yhdistämällä perinteisen modernin puusepän tekniikoita Duncan Meerding luo näyttäviä, käytännölliset kalusteet ja valaisimet on moderni ja yksinkertainen rakenne. Hänen taidetta, hän Nutz kestävästi hoidetuista puuta olisi poltettava muuta, mikä tekee työnsä vieläkin ainutlaatuinen. Mitä olemme valinneet sen tuotteiden esitellä teille ovat valaistu kannot. Luova yhdistelmä huonekaluja ja valaisimen, joka herää eloon pala puuta. Ainutlaatuinen kannot yhdistyvät muotoilu ja toimivuus ihanteellisella tavalla valaisin istuimet ja lattiatilaa. Fantastinen muotoilu idea makuuhuoneessa yöpöytä ja yöpöytälamppu yksikkönä, luova valaistus ja sisustus idea käytävällä, sekä upea valosuunnittelu. Ruokavalio on askeleen pidemmälle maaseudulle puinen taidetta.

Cool puutarhan suunnitteluun ja kevyt sisustus kannot

kaunis puutarha ideoita puutarhakoristeet ja puutarhan valaistus on design jakkara puinen pöytä

Suuri kokoelma “säröillä Log lamput” koostuu eri valon vaihtelut, jotka on valmistettu kannot. Viljellyn puuaines muuttuu moderni riipus ja seinävalaisimet, sekä monikäyttöinen kerros lamput, jotka voitaisiin toteuttaa valaistu uloste, Beistell- ja yöpöydät. Fantastinen koristelu paitsi asumisen lisäksi myös puutarhassa. Luova puinen lamput ovat loistava ratkaisu mielenkiintoisia puutarhan suunnitteluun ja valaistus. Halkeamat ja raot kuoren kuviona luonto luonnon muodostama koristavat pyöreän pöydän ja lamput luonnollinen rakenne ja helpotus. Ohut, pystyraoilla koverrettu puolelta kannon, keinotekoinen valo kulkee ulkopuolelle. Valonsäteet puinen käytettävät lamput hajoittaa eri suuntiin, luoda viihtyisä ilmakehään hienovarainen valaistus.

moderni sisustus pyöreä pöytälamput valmistettu kannolta 

moderni puuveistoksia luova pöytälamput ja puiset Beisteltisch

ainutlaatuinen suunnittelija lamppu puusta luovan valaistuksen ja sisustus

pyöreä pöytä ja pöytävalaisin kuin jäähtyä koristelu puutarha ja olohuone

Moderni puinen pöytä ulosteesta halkaisija on noin 25cm 30 cm ja 40 cm korkea. Se on säänkestävä ja voidaan helposti sekä sisä- että ulkotiloissa käytetään monin tavoin. Valkoinen LED-valo nauhat, jotka hehkuvat lämmintä valoa, asennetaan sisälle. Pyöreän pöydän uloste voidaan liittää 12-voltin pistorasiaan ja turvallinen tapa säilyttää suluissa ja maahan. Ladattava aurinkokenno kuin toisen muunnelman taulukko ulosteesta lamppu on valmistettu.

Sylinterimäisen keinu puinen lamppu on tarkoitettu kiinnitettäväksi kattoon kaapeleilla ja katto rose black ja katto tuottama valo Edison. Johdon pituus on 2 metriä, jos tarvitset pidemmän kaapelin roikkuu lamppu, voit sanoa, että tilatessaan. Lampunvarjostin on 23cm korkea ja 12cm leveä.

Jos haluat niin kiinnostava valosuunnittelu puutarhassa tai oleskelutilassa luoda, voit tilata trendikkäässä designlampuilla verkkokaupassa. Pyöreä lattiavalaisin voidaan saada summa $ 280, valon, pyöreä pöytä ja jakkarat maksaa $ 640 aivan kuten tyylikäs kattovalaisin.

luova sisustus ja kaunis puutarha idea valaistu kannot 

pyöreä ulosteesta valaistus kuin pyöreän pöydän ja valaistu sängyn

Inspiraatiota moderni makuuhuone suunnittelu valaistu pyöreä yöpöytä

luova puutarha koristelu idea ja modernia terassi muotoilu puinen ulosteet ja puinen pöytävalaisin

moderni sisustus luovan kattovalaisimet kanto

moderni roikkuu lamppu puusta varten modernit huonekalut ja sisustus

mielenkiintoinen lampetit puusta luovaan seinä muotoilu kannot

moderni desiner seinävalaisin puusta mielenkiintoisia valaistus ja seinäkoriste

Kirvesmiehen ja kevyt tekniikan yhdistetään

Modere sisustus kanto kuin pyöreä puoli pöydän ja lamppu

pyöreä valaisimet ja ulosteet taulukoilla veistokset puusta

kotitekoinen puinen lamppu

mielenkiintoinen suunnittelu ja puutarha sisustus kirkkaan ulosteista tehty kannot

unelma puutarha muotoilu ja modernit puutarhan valaistus ja puutarha sisustus

Kannot luovana puutarhan valaistus ja mielenkiintoisia valaistussuunnittelu ulkona

viileä lamput raakapuun puutarhan ja olohuoneen sisustus


Добавить комментарий

*

63 − = 60

map