Kylpyhuone moderni design valolla

Kylpyhuone moderni design valolla

Kylpyhuone on nykyään pikemminkin kylpylä ja vetäytyä jossa voimme olla itsellemme. Sen pitäisi olla meidän Wellness Oasis jossa kaunistella meitä ja henkisesti rentoutua. Niin, että kylpyhuoneen osaksi luksusspa, tarvitsetko ennen hyvää suunnittelua kylpyhuoneesta. Täällä, materiaalit, värit, tyyppi laatta, kylpyhuonekalusteet, sekä oikea valaistus on tärkeä rooli. Nimittäin, oikea valaistus käsite antaa kylvyn vaikutusta rentoutumisalue. Jotta kylpyhuoneen moderni, ei koske pelkästään perustaa modernit huonekalut ja oikean värimaailman mukaan huoneen koon, myös runsaasti valoa, valaistus tiettyjen sivustojen ja sopiva sijoittaminen eri valoja. Inspiraationa valosuunnittelu kylpyhuoneessa, olemme valmistaneet 40 mielenkiintoisia esimerkkejä sekä tukee niitä vinkkejä.

Inspiraatiota modernin kylpyhuoneen suunnittelu ja valon vaikutuksilta kylpyhuoneessa

modernit kylpyhuoneet luova gestalten_badideen puulattia ja katto lasitus yli suihkutilaan

Jotta miellyttävän ilmapiirin kylpyhuoneen valaistus, sinun on ensin tiedettävä, minkä tyyppisiä valaistus ei käytä näitä tuotteita.

Kohdevalaistus – Vuonna kylpyhuone, tällainen valaistus vastaa valaistusta peilin kautta voit parhaiten nähdä peilistä. Sopiva variantti hyvä ja varjotonta valaistuksen, erityisesti silloin, kun se etsii monipuolistaa ja parranajon, on käyttää kahta seinän valot silmien tasolla, molemmilta puolilta peilin. Valaistuslaite yli peili on tehoton, koska siten katkaistaan ​​voimakkaasti valaistu ja varjot on muodostettu silmien alla, nenän ja leuka.

Kylpyhuone moderni design valolla &# 8211; Minkälainen valaistus sopii parhaiten kylpyhuoneeseen?

kylpyhuone ideoita moderni kylpyhuone muotoilu seinävalaisimet ja kaappiin pesuallasPuli Hotel And Spa

Korostusvalaistus – Jos uskot, kuten kuvia, maljakoita kukkien tai muu sisustus kylpyhuoneessa ja Muurinsyvennyksiä ja asennus esimerkiksi seinään hyllyjen haluat saada kuva, käytä ns korostusvalaistuksessa. Keskitetylle valaistus valaisimet suositellaan suunnattu valo.

Korostusvalaistukseen suihkutilaan

moderni suihku eingebaite jalanjälki ja epäsuora valaistus kuin moderni kylpyhuone inspiraationArmani Hotel Dubai / Armani Milano

Koristevalaistus – upea kammion syvyyttä ja valoefekti huoneeseen voidaan muodostaa yksittäisten riipus valaisimet, varsinkin kylpyhuoneet neliön suunnitelma. Riittävä valaistus suuri suorakulmainen kylpyhuonetta, aseta sisällä katon tasolla parhaiten kaksi tai kolme upotettu valaistus. Tietenkin muuta sopivaa ratkaisua koristevalaistukseen kylpyhuone ovat kynttilät. Ne ovat ihanteellisia koristelu ja valaistus rentouttava ja romanttinen huone vaikutus.

Myös tehdä kylpyhuone moderni vastaava valaistus

moderni kylpyhuone maalaismainen seinätekstiili altaan puusta ja moderni seinä muotoilu luonnonkiveä ja seinä peili pyöreäasuinpaikka &# 8220; Ala Foxtail&# 8220; Reid Smith Achitects

ympäristön valo – Ympäristön valo roolissa puolella valon avaruudessa. Kylpyhuone suurempi huonekorkeus, soljet tai konsolit, valaistus pitkin seiniä, katto ja ympärillä eri alueilla on noin, niin että ne korostavat valoa. Voimistaa tämän tyyppinen valaistus, ajaa ympäristön valon epäsuora valaistus. Valaisin, jossa on läpikuultava sävy voi olla valonlähde koristeellinen valaistus, ja valaistus samanaikaisesti.

vaikutus ympäristön valon ja värin kylpyhuoneessa

ne huonoja valtion läpi oikealta lichtkonzept_beleuchtete hyllyt ja lattiasta asentaa valoa kylpyhuoneeseen

Vaikutus valaistus värien – Sen lisäksi, että tyypin valaistus, sinun täytyy harkita valikoima erilaisia ​​valonlähteitä, sillä ne vaikuttavat siihen, miltä värit ja siksi alueellinen vaikutus. Älä unohda, että useimmat sisätilojen kuvat on otettu käyttää muita valaistus, joka muuttaa väriä ja niiden vaikutus.

 • lämpimät sävyt huoneeseen – käyttö lamput vaaleat noin 2700 Kelvin.
 • Sävyjä huoneen viileänä – silloin sinun täytyy lamput värin noin 4000 Kelvin.
 • simuloida luonnonvaloa – värilämpötila on noin 5,000-6000 Kelvin vastaa päivänvalossa keskipäivällä.

Kylpyhuone moderni design kuvioitu betoniseinät ja lämmin valo

kukkaruukut sisätila kylpyhuone kuvioitu betobwänden ja Pendellampe_schwarze ja valokuvakehyksiä kylpyhuonepaperina koristeluunAsuinpaikka Moskau_Interieur Tyyli: Kelly Hoppen (MBE) yhteistyössä Yoo Design Studio

Mikä on tärkeää, kun otetaan vessasta?

Kylpyhuone tulisi olla kirkas ja avain tämä on riittävä sovellus ja katto valaistus. Tietenkin, jos haluamme käyttää kylpyhuoneeseen meidän oma rentoutumista paikka, se on myös mahdollista, että hillitty valaistus ja oikea valaistus vaikutus olemassa. Tämä tarkoittaa, että huoneen valaistuksen, mitä on tehty helpoksi himmentimet ovat säädettävissä.

moderni ja valoisa kylpyhuone suunnittelu pieni kylpyhuone epäsuoralla Kattovalaistukseen ja luonnonkiven laattojen kirkkaasta

moderni muotoilu pieni kylpyhuone lattianpäällysteet seinänpäällysteinä luonnonkiveäPinewood of Marina_Massimo Fiorido Associatin + sundaymorning_Foto © Fabio Candido

Seos kevyitä harmaa betoni lämmintä valoa väri antaa kylpyhuoneen viihtyisä tunnelma

kylpyhuoneet ideoita moderni kylpyhuoneen suunnittelu puulattia ja altaan järjestelmä betonin kanssa epäsuora valaistus ja katto Peilivalaistus eingebaiterBond Street Residence _ Betonityöt East

Millä aloilla kylpyhuoneessa tulisi keskittyä valaistus?

Kattoikkunat ja katto valot ovat tärkeitä, koska ne palvelevat yleisvalaistus huoneessa. Valaistus koko huoneen luonnonvaloa on aina parempi ratkaisu, ja kylpyhuoneessa on ikkuna tai kattoikkuna. Pesuteline yksikkö ja suihku alue on hyvin valaistu, jonka ns työaseman tai sovelluksen valaistus. Vieläkin tehokkaampi valoa aksentti, voit esimerkiksi Aseta valo kaistojen seinäkaapeista. Tällä tavalla luova seinä suunnittelu, ja tunne kelluva avaruudessa turhamaisuus kaappi antaa. Kun se tulee valaistus suihkussa tai kylvyssä, useimmiten ajatellaan, että valaisimen alueita. Tärkeää suihkutilaan, hyvä valaistus missä seisot suihkussa. Kylvyssä tasainen valaistus on parempi. Eli molemmat päät kylpyamme on valaistu.

Kun valo tulee ylhäältä! &# 8211; pieni kylpyhuone yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu

tehdä pieni kylpyhuone kuin moderni kylpyhuone betoniseinät ja vapaasti seisovia kylpyamme

pieni kylpyhuone ideoita optista tilaa laajentumiseen valoa ja toisiinsa nähden peilit

pieni kylpyhuone moderni kylpyhuone laatat ja muokata holz_gegenseitig sijoitettu peili oprische tilaa suuri kuin ratkaisu pieniin kylpyhuoneisiinprojekti &# 8220; Grand Park&# 8220; Alexandra Fedorova

Yleisiä virheitä Kun valosuunnittelu kylpyhuoneessa.

 • Asennus liikaa sisäänrakennettuja kattolamput voi heikentää katon suunnittelun ja visuaalisen tilavaikutelmaa.
 • Paikannus kohdevalo suoraan pään yläpuolelle paikoissa, kuten peilin edessä. Kohdevalo katossa olisi parasta asentaa liikkuvaan alueeseen tai Go alue.
 • Epäsymmetrinen valaistus peili on myös virhe, koska tämä on ei-tasainen valaistus alue, peilin edessä osoittaa, mikä on ongelmallista soveltaa monipuolistaa ja parranajoa.
 • Niin suosittu ja suosittu kristallinkirkkaan lamput säikeet eivät ole juuri niin kuin ne laittaa kaiken varjossa käytettäväksi kylpyhuoneessa. Käytä sen sijaan lamppuja, jotka ovat tylsiä tai läpinäkymättömiä.
 • Käyttö lamput kangasvarjostin, ja lamput tehty pronssista tai messingistä, jotka ovat ruoste nopeasti. Lamput kromi, nikkeli ja ruostumaton teräs pinnoite ovat parempi vaihtoehto kylpyhuoneeseen.

Alkovia kylpyhuoneessa toiminnallisena jalanjälki ja osa valosta käsite

pieni kylpyhuone ideoita moderni kylpyhuone puu seinäpinnat ja korostusvalaistukseen kuin seinään suunnittelu

Luonnonvaloa kylpyhuoneessa &# 8211; Valaistus luonnonvaloa aina positiivinen vaikutus mielialaan ja hyvinvointiin. Toinen ja erittäin tärkeä näkökohta käytön päivänvalon on minimoida kulutus kustannukset sähkön. Tässä muutamia vinkkejä:

 • Ikkuna kylpyhuoneessa – kuvioidut lasit mahdollistavat valonsiirto jopa 84% ja palvella yksityisyyttä ihanteellinen. Säännöllinen ikkunoiden pesu sisältä ja ulkopuolelta, on myös suuri vaikutus. Miellyttävä ilmapiiri ja hienovarainen valaistus, sekä tehokas valaistuksen suunnittelu luonnonvaloa, voi olla luoda eri tyyppisiä kaihtimet tai verhot.

Hyödyntää näkyvän Gebeudekonstruktionen ja luonnonvaloa moderni luoda kylpyhuoneen suunnitteluun.

ideoita moderni kylpyhuone valkoinen ikkunat valaistus kylpyhuoneessa päivänvalon

 • Suuret peilit – jonka oikea sijainti suuret peilit voivat ausreichlich valaistu luonnonvaloa koko tilaan. Heijastamalla valoa kiiltävät pinnat myös lisää huoneen valaistusta.

ausreichliches valo pieni kylpyhuone uudelleen pohdintaa ja pohdintaa

pieni kylpyhuone ideoita seinä peilit ja kirkas kalksteinplatten_modernes kylpyhuonesuunnittelun tehdä epäsuoralla deckenbeleuchtungKaif muodon Arkkitehdit _ Kuva © Andrey Bezuglov

 • Lasi kylpyhuoneessa – toinen temppu saada mahdollisimman paljon luonnonvaloa kylpyhuoneessa, on käyttää hyllyt, väliseinät ja jopa pienet tarvikkeet kuten dekantterit ja saippuanannostelijan lasista.

Päivänvalo ja Warbe valkoinen luovaan suunnitteluun moderni suihkut

moderni kylpyhuone katto lasitus suihkutilaan ja seinien laatoitus luonnonkiveä valkoinenVilla Andalusiassa, Spanien_ Arkkitehdit McLean Quinlan

 • Toinen muunnelma päivänvaloa kylpyhuoneeseen hyötyä tarjoaa maalaus seinät ja katot vaalein värein.
 • Jos sinulla ei ole ikkunaa kylpyhuoneessa, hyödyntää valo voi tunkeutua ovesta. Vaihtamalla massiivinen ovi lasiovi.

läpinäkymätön lasiseinien ja ovia hillitty valaistus kylpyhuoneessa

kylpyhuone muotoilu musta valkoinen terveys huonekalut ja epäsuora huoneen valaistus läpinäkymätön lasitusYksityisasunto San Francisco Garcia Tamjidi Arkkitehtuuri Design_Foto © Joe Fletcher valokuvaus

Idea kylpyhuoneen suunnittelu pieni kylpyhuone teollistuneempaa yhdistelmällä betoni, lasi ja mosaiikki

moderni kylpyhuone vintage tyyliin suihkutila konkreettisia ja seinän muotoilu valkoinen mosaiikki ja seinä ripustaa-altaan betonia

 • Kylpyhuone, sijaitsevat ullakolla voi olla runsasta ja luovasti valaistu kattoikkunat tai katon lasitus.

luova valaistus käsitteen kanssa kattovalaisimet yläpuolella peili kylpyhuoneessa

moderni kylpyhuone kuiva kivimuuri ja upotettu kattovalaisin inspiraationa pieniin kylpyhuoneisiin

Kattoikkuna ratkaisuna pehmeä valaistus kylpyhuoneessa

moderni kylpyhuone kattoikkuna ja puulattia

Avoimen Sommerbad &# 8211; Suihkussa alle auringonsäteet

kaunis kylpyhuoneet ulkoalueella betonilattia ja pese-odotuksiin puinen

Valo kylvyn yhdistettynä valon ja värin aksentti feurign kynttilöitä

kylpyhuone ideoita moderni kylpyhuone muotoilu luonnonkiveä ja ikkuna kylpyhuoneessa

moderni ja gemürlich tehdä pieni kylpyhuone kynttilät ja puun aksentti

moderni kylpyhuone amme ja katon viisto lasi osio ja sisäänrakennettu hyllyt varastointiin tüchern_badideen nykyaikaiselle sink puun

Negatiiviseksi luomiskyvystä seinä- ja valosuunnittelu kylpyhuoneessa

luova seinä suunnittelu ja valosuunnittelu kylpyhuoneessa, jossa on sisäänrakennettu valo bänditCO Residence Aspen _ Hugh Newell Jacobsen Architect_Foto John Granen

Kylpyhuone moderni muotoilu ja kunnolla valaista päivänvalon ja moderni upotettu valaistus

katto viileä kylvyt ideoita kylpyhuoneen design by tageslicht_modernes kylpyhuone valkoinen seinä ja musta väri luova setti kaksinkertainen pesuallas erilliset valkoiset ja pohtiaUpotettu valaistus Harbour malli 2008 Otylight

Upotettu valaistus tarkkailua ja huoneen valaistus ja luovan valaistuksen suunnittelussa modernit kylpyhuoneet

moderni suihku ja siihen asennettu seinävalaisin ja epäsuora valaistus voitti roikkua altaasta viileä kylpyhuone ideoita moderni kylpyhuone sisustus vaaleinValaisin Dolma Kreon / Radisson hotellin aulassa _ Tanju Özelgin

Nieluja integroitu valaistus kuin muotoilukonseptin modernit kylpyhuoneet

moderni kylpyhuone seinä-hang-pesuallas integroitu valaistuspesuallas &# 8220; STRAPPO&# 8220; Antonio Lupi Suunnittelu

Valaistus käsitteitä kapea ja pieni kylpyhuone

pieni kylpyhuone ideoita moderni kylpyhuone muotoilu epäsuora valaistus

pieni kylpyhuone ideoita asennettu seinävalaisimet

epäsuora valaistus moderni kylpyhuonesuunnittelun pieni bathings

Valo Kylpyhuoneen peili oikein

kylpyhuone ideoita kylpyhuoneen peili ja spiegelbeleuchtung_moderne seinä muotoilu kylpyhuone tapetti musta ja beigeTaylor Street Kerrostaloasunto _ Sutro Arkkitehdit / Bisha Residence _ Studio Munge

Valo peilistä &# 8211; luovia ratkaisuja pieniin kylpyhuoneisiin ja moderni kylpyhuonesuunnittelun

pieni kylpyhuone ideoita valaistus tageslicht_kreative kylpyhuone muotoilu mosaikflisen ruskeat ja schmallem SPIG valaistu kaksi seinävalaisimet puustaBaulinder House of Hufft Projects_Foto © Andrew Fabin

moderni kylpyhuone inspiraatio &# 8211; Moderni seinä design kylpyhuoneen rakenne ja valoa

moderni kylpyhuone musta merkki seinäpaneelit ja epäsuorat deckenbeleuchtung voitti roikkuu peiliGinza Steak Tajima _ Doyle Collection

valo kylpyhuoneen peili vertikaalisesti tai horisontaalisesti? &# 8211; Ideoita soveltamalla valaistus kylpyhuoneessa

moderni kylpyhuone puu seinäpinnat ja wandhängewaschtischen_kleines huonoja ideoita kattoon mustat seinät ja valkoinen ja maaBond Street Residence _Concrete Works East / Astor Street Residence _ dSPACE Studio

epäsuora seinä valaistus läpi lasiseinän &# 8211; luovia kylpyhuone ideoita ylellinen kylpyhuone muotoilu

moderni kylpyhuone musta betoni altaan pyöreä kylpyhuoneen peili ja koristeellinen rock garden allaRadisson Hotel Lobby _ Tanju Özelgin

Korostus valaistus auton pesu &# 8211; valaisevan turhamaisuus alue alhaalta

luova kylpyhuoneen inspiraation tehokkaan valaistuksen suunnitteluDowntown_Cherem Arquitectos_Foto © Jaime Navarro

tehdä moderni kylpyhuone valon avulla aksentteja

tehdä moderni kylpyhuone 3d luonnonkiveä ja moderni altaan grau_moderne pesualtaat tehty betonista nykyaikaiselle kylpyhuonesuunnittelunSeinäpinnat harmaa kalkkikiveä Ownby Suunnittelu / Project C-Roeselare Frederic Kielemoes

moderni kylpyhuone valkoinen &# 8211; Marmoria ja muita valoisuus optisten tilaa laajentumiseen pieneen kylpyhuoneeseen

moderni kylpyhuone valkoinen lattialaatat ja seinälaatat tehty valkoisesta marmoristamarmorilaatat &# 8220; Roma&# 8220; FAP Ceramiche

mielenkiintoinen Kylpyhuoneen suunnittelu ullakolla &# 8211; Perustamalla pieni ja moderni kylpyhuone Sti

moderni kylpyhuone katto näkökulma ja Lattiatasoitteen perustettu vapaasti seisovia kylpyammeHanke Valeggio Studio Fabio Fantolino

Ympäristön valo kylpyhuoneen kohdalta kynttilänjalka 

moderni kylpyhuone japanilainen tyyli puulattia ja lattian rakennettu kylpyamme

Valosuunnittelu osana sisustusta

laatat moderni kylpyhuone inspiraatioita vapaasti seisova amme ja epäsuoria beleuchtung_coole huonoja ideoita beige ja mustaVelton Park _Alexandra Fedorova / oleskelu San Francisco_Garcia Tamjidi Arkkitehtuuri Design_ © Joe Fletcher valokuvaus

Puuta ja valoa kylpyhuoneessa &# 8211; Kylpyhuoneen suunnittelu japanilainen tyyli

moderni kylpyhuone japanilainen kylpy puusta ja modernin pesuteline kasvi puuGinzan Onsen Fujiya Hotel Kengo Kuman ja Associates_Foto Daici Ano

Käytä epäsuoraa valaistusta oikein tehdä kaunis kylpyhuone

tehdä moderni kylpyhuone vapaasti seisova kylpyamme _kreative seinärakenne kylpyhuone epäsuora valaistus ja bambu puikot Aasian ilmeen

pieni kylpyhuone moderni muotoilu puu, peilit ja väri aksentti valkoinen

moderni kylpyhuone inspiraatio puulattia ja puinen seinä laatoitus suihkutilaanHame + hame House_ MCK Architects_Foto © Richard Glover

fantastinen inspiraation pieneen kylpyhuoneeseen puun aksentti ja epäsuora katto valaistus

pieni kylpyhuone ideoita puun ja epäsuora valaistus

Valaistus ideoita moderni kylpyhuone valkoinen ja musta

viileä kylvyt ideoita moderni kylpyhuone pieni kylpyhuone musta päivänvalossa epäsuora valaistus, tai

moderni kylpyhuone harmaa &# 8211; Kylpyhuonesuunnittelun jonka materiaali yhdistettiin betoni- ja luonnonkivituotteet

tehdä moderni kylpyhuone betoni- ja luonnonkivituotteet

Luonnon materiaaleja ja luonnon valoa näyttäviä kylpyhuonesuunnittelun

tehdä moderni kylpyhuone luonnonvaloa ja luonnon materiaalejaTalo järven Valle de Bravo Meksiko Eduardo Hernandez

kylpyhuoneen suunnittelu &# 8211; Valaisin ja painettu lasi tehokkaan kohdevalaisimia kylpyhuoneessa

Moderni ja luova valoa konsepteja badezimmer_kleines huonoja ideoita moderni seinään designin moderneihin 3d musta seinälaatat ja moderni heiluri lamput musta huomaamaton valaistus kylpyhuoneessaBadmäbel kokoelma &Cdesign; # 8220&# 8220; Carr Design Group for Omvivo / projekti &# 8220; kerrosta valkoinen&# 8220; of Pitsou

kirkas kylpyhuoneen laattoihin ja lämpimän valon kanssa aksentti puun kylpyhuoneeseen

inspiraatio wandeckleuchte nykyaikaisen kylpyhuoneen seinä Heng altaan kaappi puu ja epäsuora valaistus alla altaan japrojekti &Velton Park; # 8220&# 8220; Alexandra Fedorova

Moderni kylpyhuone rustiikkityyliin

moderni kylpyhuone talonpoikaistyyliin vuosikerta kylpyhuonekalusteet puusta ja sisäänrakennettu valot kohdevalaistukseen

Vaikutus eri valonlähteitä ja tyypit valaistus miellyttävän tunnelman kylpyhuoneessa

inspirations moderni kylpyhuone ja valaistus käsitteitä miellyttävä valaistus valo

Kylpyhuone moderni muotoilu ja valaisemaan oikein &# 8211; Löydät oikean valosisustuksen oman kylpyhuoneen

luova valo käsitteitä ja moderni kylpyhuonesuunnittelun
Добавить комментарий

*

+ 56 = 60

map