Kupillista veden väri kotitekoisia lahjoja

Kupillista veden väri kotitekoisia lahjoja

Kupillista veden väri kotitekoisia lahjoja

Kaikki haluavat juoda kahvia, cappuccinoa tai teetä. Koti useimmat kahvia juovat jopa erityinen kuppi, he ovat ostaneet erityisesti sitä tai sai lahjaksi. Vaikka toimistossa, monet ihmiset tuovat kuppeihin. Toiset yksinkertaisesti rakastavat eri kupit luova ja mielenkiintoinen suunnittelun kerätä. Niille, jotka rakastavat juoda kuumia juomia erityinen kuppi ja niille, jotka haluavat korjailla oman DIY kupin itse, voimme tarjota yksinkertainen ja viileä veneet idea kupit veden väri vaikutus on läsnä.

suunnitella valkoinen kupit musteella &# 8211; jäähtyä Bastelide lahjoja voit tehdä itse

erityinen lahja ideoita, tee se itse

Tämä luova veneet idea on täydellinen ratkaisu kotitekoinen lahjoja. Sen sijaan sinun kauan miettiä, mitä voit antaa tällä kertaa, Tinker taiteellinen kuppi tai jopa koko kahviastiasto. DIY Akvarelli mukit ovat luova lahja idea tehdä oma, sinun on valmis muutamassa minuutissa. Kierrä pelkkä valkoinen kuppi erityinen ja epätavallinen lahja avulla muutaman kynsilakka tai mustepisarat ja vähän vettä. Miten tehdä oman DIY kupin läpi veden väri tekniikka mielenkiintoisia, olemme yhtä kuin näyttää askel askeleelta.

 kotitekoinen lahjat &# 8211; DIY Akvarelli kupit

luova lahja ideoita tehdä sen itse ja viileä veneet idea valkoiset kupit ja kynsilakka

korjailla kynsilakat inspiraationa DIY suunnittelija kuppia vedellä väritehosteen

DIY-akvarelli-mukeja-kuin kotitekoinen lahjoja ja hienoja - lahjaideat

Mitä materiaaleja tarvitset? Paras tapa saada nämä valkoinen keraaminen kupit, muovinen kuppi tai kulho lasista tai metallista folio ja tietenkin kynsilakkoja haluttuun värejä.

Kaada kuuma vesi kulhoon ja lisää tippa valitun kynsilakka veteen. Anna kynsilakka leviämisestä yksin tai pyöritä veden avulla tangon. Upotetaan kuppi veteen ja sitten kuivaa paperipyyhkeellä. Kanssa apua kynsilakanpoistoaineella voit poistaa ei-toivotut värityksen sisäpuolelle kupin helposti. Toista tämä kunnes saat toivottua vaikutusta. Jos olet tyytyväinen vesiväri vaikutus, anna uudet kuppi vähintään kaksi tuntia istuu ennen käyttöä juomavetenä.

epätavallinen ja luova lahjaidea voit tehdä itse

lahjaideat tee se itse mukeja

Kuten te muuten luovasti käyttää kynsilakkaa?

Kupillista veden väri kotitekoisia lahjoja

Sen sijaan käyttää kynsilakka, voit luoda vesipohjaista painoväriä alkoholin ja alkoholin-pohjainen. Lisäksi tässä akvarelli tekniikkaa, tarvitaan myös kaksi siveltimiä. Tässä tapauksessa, kuppi on huuhdeltava ennen ja kuiva, sitten se on alkoholin kanssa, ja pyyhittiin alkoholi. Dip leveä litteä harja alkoholin ja harjaa kuppi. Sitten dip muut harjalla kerran alkoholi ja jopa muste ja kuljettaa musteen väri kuppi. Sinun täytyy työskennellä nopeasti, koska seos musteen ja alkoholin kuivuu nopeasti. Kuppi peitettiin musteen väri, käytä olki. Varovasti puhaltaa luot akvarelli vaikutus.

Akvarelli Tekniikka muste sijasta kynsilakka suunnittelija lasit

korjailla musteella vesikulkuneuvona idea korjaustöissä -Watercolor lasi

Korjailla itsessään erityinen ja alkuperäinen lahja rakkaudella 

kotitekoinen lahjoja kahvikupin valkoiset ja värilliset kynsivernissat

DIY Akvarelli Kupit luova ja helppoa veneet idea poikkeuksellisia lahjoja

teekuppi-with-vesiväri-kuin-luova, idea-for-kotitekoisia lahjoja

Akvarelli suunnittelu voidaan tuottaa harjalla kynällä. Tästä voit Edding harja kynät maalaukseen keramiikkaa ja posliinia. Saada posliinikuppiin piirtää abstrakti design sitä. Sitten ripottele vettä ja pinta pelatessaan tuloksena vesipisaroita. Jos et ole tyytyväinen tuloksiin, poista veden väri avulla paperia ja aloittaa alusta. Jos olet tehnyt halutun akvarelli suunnittelu, anna kuppi noin 15 minuuttia kuivua, ja lopuksi polttaa ne uunissa 25 minuuttia 160 ° C: ssa Tällä tavoin veden väri vaikutus pysyvästi ja kuppi on konepesun.

viileä idea kotitekoinen lahjoja naisille

hassu Akvarelli mukeja lahjaideat tehdä sen itse ja viileä veneet idea korjaustöissä

tehdä lahjat itse ja tuoda iloa

valkoinen kupit veden väri vaaleanpunainen vesikulkuneuvona idea DIY akvarelli kupit ja luova lahja ideoita tee se itse


Добавить комментарий

*

89 + = 98

map