Kukka kynttilät käsityöt

Kukka kynttilät käsityöt

Rakastatko kynttilät? Haluatko korjailla viileä kynttilän tuoreita kukkia itse? Sitten lukea portailla. Tarjoamme kaksi veneet ideoita DIY kukka kynttilä, joka voi tehdä sinusta luova lahja idea ja viileä sisustus. Ensimmäistä veneet ajatus olemme valinneet vaaleanpunaisia ​​neilikoita koska nämä fantastinen DIY ovat ihanteellisia kevään kukat keväällä koristelu. Sen sijaan neilikka, voit tietysti käyttää muita tuoreita tuoksuvia kukkia ja kuiva kukkia ja mausteita. Mitä tarvitset tätä jäähtyä veneen idea? Kynttilän voit käyttää joko vanhoja kynttilöitä tai parafiinia. Lisäksi kukat, sinun täytyy tietenkin sydämet, pieni potti, pieni lasiastiaan ja tyhjä voi. Jos haluat luoda tuoksulyhtyyn, kirjoitat muutaman eteerinen öljy putoaa osallistua.

luova veneet idea neilikoita kynttilän koristeena ja lahjaidea

Keväällä koristeet itse korjailla neilikka

vaiheet:

Sulattamiseksi vanha kynttilät vesi-valmisteen (aseta kulho vaha säiliöön, jossa noin 5 cm vettä potin liedellä). Kuumenna kuumalta levyltä ja anna sen sulaa vahaa. Kietoa osa sydänlanka ympärille puutikun tai lyijykynällä. Anna tanko makaa lasiastiaan siten, että sydänlanka on astian keskellä ja jopa pohja laskee. Avulla harjalla ja vähän vahaa, paina varovasti terälehtiä reunoihin säiliön. Kaada varovasti sulanut vaha säiliössä. Anna jäähtyä vahan ja leikkaa kierukkaosa sydänlanka pois. Oman DIY kukka kynttilä kauniisti viimeistelty. Illalla voit sytyttää kotitekoisia kynsi kynttilä ja rentoutua lasillisen viiniä.

DIY kukka kynttilä tuoreita kukkia ja kasveja

DIY Kerzendeko DIY kynttilät kasvisto

Herbarium kynttilöiden koristelu kuivalla kukkia

veneet ideoita kukkia

Tässä on vielä yksi ja kevyempi veneet idea DIY kukka kynttilä. Tähän tarvitaan vain ruokalusikallinen ja haluttu kukkia ja kasveja. Sinun täytyy lämmittää alapuolen lusikan ja helposti tulostaa terälehtiä kynttilän pintaan lusikalla ja sileä.

sisustaa kynttilät ruusut ja perhosia

korjailla paperilautasliinat korjaustöissä Kerzendeko

fantastinen sisustus kynttilöitä DIY kukkia

veneet ajatus fpr DIY kynttilä koristeen lautasliinat
Добавить комментарий

*

25 − = 16

map