Korkki lattia olohuoneessa – kestävä valinta

Korkki lattia olohuoneessa - kestävä valinta

Korkki tekee suositun parketin ja laminaattilattia, sekä kilpailu klassisia laatat, koska hän pystyy tekemään mitään haluttu näyttää. Samalla hän on edelleen ekologisesti myös miksi joukko kuluttajia, jotka valitsevat tämän vaihtoehdon, kasvaa tasaisesti. Kuitenkin pätee seuraava: Ei jokainen korkki on todella hyvä valinta, koska on olemassa suuria eroja yksittäisten valmistajille. Jos haluat saada korkea laatu ja kestävä korkki, myös Kelluva korkki vertailu Ökotest Orient. Täällä maaliskuu 2017 kaksitoista Korkfertigparkette pantiin mikroskoopin alla, joista yksi voi vain vakuuttaa seitsemän todellisena vaihtoehtona tyypillinen kerroksessa. “Hyvä”, jonka Ökotest luokka erinomainen korkki Esimerkiksi “korkin klassinen KC 85 S rakenne karkea” MEISTER. Hän teki erityisesti sen haitallisia aineita, kun taas kaksitoista ehdokasta testattu kymmenen havaittiin puutteita tällä alueella. Kerromme miten voit hyötyä laadukas korkki ja miksi sen vuoksi erityisen kestävä valinta.

Lattiat on tehty korkki kestävänä valinta kaikkiin oleskelutila

olohuone suunniteltu maalaistyylisesti korkki lattia, takka, sohvapöytä puun reunaan, sichbare parkettilattiat ja maalaismainen puinen kaappi

Cork: materiaali jolla on monia etuja

Korkki on materiaali, joka on pääosin valmistettu Portugalissa ja tuo monia positiivisia ominaisuuksia. Hänellä on hyvä eristävä vaikutus, on joustava ja vettä läpäisemätön ja kosteutta. Siis korkki oli aiemmin käytettiin pullon korkki. Lisäksi materiaali on käytetty, mutta nykyään myös monilla muilla aloilla. Materiaalista käytetään myös tuotantoon seuraavat tuotteet:

 • mehiläispesät
 • pelastusliivit
 • tiivistysaineet
 • seinämaalaukset
 • Pinnwände
 • poijut
 • eristeet
 • Kalastus ja net kelluu

korkki osana värimaailman olohuoneessa

minimalistinen olohuone musta merkki korkki lattia, kulmasohva tumman sininen, vihreä ja suihketta DIY sohvapöytä lehdistä

Suuri etu on, että korkki on uusiutuva, luonnonvara. Vuonna 1960 kuitenkin Korkwirtschaft kävi läpi kriisin kuten Luonnonsuojelualueet Society of Germany (NABU) raportoitu. Kysyntä väheni, koska halvempi muovinen korkki joutuneiden yhä enemmän markkinoilla. Aivan kuten eristys, mutta myös poijut, kellukkeet ja pelastusrengasta korkki on korvattu tänään styroksi. Noin 20 vuotta, mutta suuntaus on taas takaisin luonnontuote. Tämä on myös kasvaneeseen ympäristöön ja terveyteen tietoisuutta ihmisiä: trendi kääntyy pois teollisesti valmistettujen muovien ja palaa terveydelle turvallinen luonnontuote, joka on vähemmän haitallista ympäristölle. Jopa luonnonmateriaali korkki hyötynyt kysyntä on jälleen kasvanut dramaattisesti viime vuosina.

lattia tehty korkkilaatat on täydellinen ratkaisu paljain jaloin juoksija

muuttaa pieneen tilaan katon laajuudeltaan lasten korkbodenfliesen

Korkkilattia: ominaisuudet ja erityispiirteet

 Lattia valinta on monipuolinen ja laaja. jotain sopivaa löytyy jokaiseen tyyliin ja makuun. Riippuen elämäntyylin haluat ja mitä toiminnallisia ominaisuuksia tarvitset toisen lattia teille tule kysymykseen. Lisäksi parketti ja laminaatti ja korkki kasvavaa suosiota nauttii.

rikas väripaletti ja ohuus materiaalin tekevät korkin suositumpi

moderni kerros muotoilu korkbodenbelag varten duplex lasikaide ja puu kaide

Korkki on yleensä siirretään muodossa massiivinen laatat. Ne liimataan ensin maahan ja sinetöity jälkeen. Mutta on myös niin sanottuja kelluva korkki. Korkdielen suljetaan ja tarvitsee vain liimata tai napsautetaan toisiinsa kielekkeen ja uran. Tällä tavoin korkki voidaan asettaa myös kelluva, joten sitä ei tarvitse kytkeä maahan. Tämän etuna on, että se voi olla nopeasti poistaa mitä on tällä hetkellä vuokrattu tärkeä etu.

Cork laatat ovat, kuten kelluvat korkki monissa eri muodoissa, kokoja ja sävyjä saatavilla. Väripaletti on laaja: klassisista hunajan sävy lukuisia puu jäljennöksiä modernin harmaan ja valkoisen sävyjä, kaikki on mahdollista. Jopa kiveen tai betoniin näyttää sekä abstrakteja kuvioita voit ostaa kelluva korkki. Korkki lattia on yleensä neljä kohteeseen kuusi millimetriä paksu. Se riittää eristää lattiaa, minkä vuoksi se sopii erityisesti olohuoneessa. Paljain jaloin juoksijat halutessaan rakastaa lattia valmistettu korkista, koska hän on miellyttävä, lämmin tunne.

Edut Korkfußbodens

viileä idea asuin kattohuoneisto loftbett, kattoikkunat, paletti sänky, DIY puu sohvapöytä pyörillä ja kirkas korkki

Jos päättää Korkki, hyödyt useita etuja. Se on:

 • melua vaimentavat
 • siliävät
 • antistaattinen
 • joustava
 • eristys-
 • lämmin jalkoihin

Riittää imeä korkki satunnaisesti ja pyyhi. Koska hän on antistaattinen, se sopii erityisesti allergikoille. Kuitenkin, valita korkki lattia, joka suljettiin liuotinta maalit. Hyvin sopivia ovat luonnollisia tiivistys lakkojen ja vesi-hartsien. Ne eivät aiheuta haitallisia kaasuja. Myös öljyt ja vahat ylläpitämiseen ja parantamiseen Korkki ko. Massiivinen korkki lattia voidaan hioa ja versigelt. Siten naarmut ja tahrat voidaan poistaa ja lattia näyttää kuin uutena. Painetulla korkki lattia, joka ei toimi. Hän menettäisi hiomalla sen kaunis ulkonäkö.

korkki &# 8211; oikeus suunnittelun osa mihin tahansa sisustukseen

luova suunnittelu idea korkbodenbelag penthouse altistuvat kattorakenne puun matkalaukku sohvapöytä ja oleskelualue pehmustetut istuu valkoinen turkis matto

Monet ihmiset valitsevat kestävyyttä lattia tehty korkki. Tämä on raaka-aine, joka on 100 prosenttia luonnollinen ja uusiutuva. Jos korkki ole puu kaataa. Vain kuori ns korkki irrotetaan. Kuka ei halua missaa puun asuin laitos, tapaa korkki ekologinen valinta.

Kuvat: Masterpieces Schulte GmbH
Добавить комментарий

*

8 + 2 =

map