korjailla pääsiäispuput – luovia Pääsiäinen lahjat ja pääsiäisen veneet ideoita

korjailla pääsiäispuput - luovia Pääsiäinen lahjat ja pääsiäisen veneet ideoita

Pääsiäispupuun on must pääsiäisenä sekä olennainen osa kevään koristeet. Pääsiäispupuun on suosittu aihe puput, sekä erittäin suosittu aihe, kun se tulee pääsiäisen veneet ideoita. Tässä postitse näytämme joitakin yksinkertaisia ​​ja luovia ideoita veneen pääsiäispupun erilaisilla tavoilla. Kuitenkin seuraavat ajatukset ovat myös inspiraation alkuperäinen pääsiäisen lahjoja.

Pääsiäispupu koristeena ja pääsiäislahjan

viileä koristelu ideoita paperilla puput ja valkoisia ruusuja ja eiern_coole pääsiäinen veneet ideoita modernin ulosmittausta pupu

Paperi pääsiäispupu kuin jäähtyä koristelu idea pääsiäisenä

Pääsiäispupuun sopivat keväällä sisustus ja ihanteellinen Dekolement juhlava peitelasiasema pääsiäisen taulukoita. Tämän vuoden pääsiäisen, voit korjailla moderni kattaukseen pääsiäisenä pupu siluetteja ja järjestää valkoisia ruusuja ja neilikan.

Matkia tätä kaunista pääsiäiskoristeita, ensimmäinen tuloste Pääsiäispupu template ja leikkaa siluetti. Avustuksella booli tehdä reikä hännän alueella siluetteja, jonka kautta voit piirtää neilikka. Sit valkoinen DIY pääsiäispupun maljakko tai lasi neilikka. Voit määrittää paperin Pääsiäispupu kuin valikon kortti tai nimilappu suoraan vuokaan.

Tinker Pääsiäispupu &# 8211; luovia Pääsiäinen lahjat ja pääsiäisen veneet ideoita

luova pääsiäinen veneet ideoita alkuperäinen pääsiäinen sisustus valkoinen paperi-pupu

alkuperäinen pääsiäisen veneet ideoita luova Pääsiäinen lahjat

alkuperäinen Pääsiäinen lahjat Tinker on ostern_kreative askartelu idea alusten pääsiäispupu kannet© Torie Jayne

Alusten kanssa pääsiäispupu kannet

Kun se tulee Pääsiäinen lahjat, herkut ovat ihanteellinen ratkaisu. Tällöin rooli, kun pakkaan tyypillinen pääsiäisenä karkkia. Inspiraatiota, näytämme Supermahtava veneen idea DIY alusten värinen kani-kannet. Tässä tarvitaan? &# 8211; Muovi kanit, alusten ja eri spray maalilla.

Liimaa jänis aluksen kansi ja anna sen kuivua. Sitten laita kansi toista alusta, että et enää käytä ja sille suihkutetaan valitulla spraymaali. Kun maali on kuivunut, täytä purkki pääsiäisen herkkuja ja yhteyden pääsiäispupun korkki!

korjailla pääsiäisenä! luova veneet ideoita alkuperäiseen Pääsiäinen lahjat

pääsiäinen basteln_coole veneet ideoita pääsiäispupu alusten

Laukku pääsiäispupu korvat kattilanpaikkuri paperi

Seuraavat Pääsiäinen veneet ajatus on toinen esimerkki alkuperäisen Pääsiäinen pakkaus pieniä Pääsiäinen lahjat. Korjailla tämä makea paperipussi jäniksenkorvien itse, sinun kaksipuolinen teippi, glassiini- pussi (20cm x 20cm), läpikuultava paperi raidat kuvio tai käärepaperi kuvio valinta, Locher , sakset ja nauha.

viileä pupu laukku Tinker herkullisia Pääsiäinen lahjat

viileä pääsiäinen veneet ideoita pääsiäispupu pakkausten luova pääsiäinen veneen idea paperillaValokuvaus Heather Zweig _ askartelu Irene Yu

Piirrä Bunny kuvio (mallin täällä) On glassiinipaperi pussit, leikattu muoto kani ja reiät tekevät reikiä, joiden kautta voit vetää nauhaa. Pussi täyttyy pääsiäisen herkkua ja sido silmukka. Nyt leikattu Topformen päässä kuvioitu paperi, joka liimaa valkoisen kanin korvat.

viileä veneet idea ohjeet pääsiäisenä paperipussi

luova veneet ideoita pääsiäispupu pussin mielenkiintoisena DIY pääsiäislahjan

Pääsiäispupu kankaalle veneet luovana pääsiäislahjan tai viileä kevät koristeet

Tämä on myös loistava idea luovan seinärakenne tai pääsiäislahjan. . Pääsiäispupuun Canvas on täydellinen veneen idea Sisustus ovi omaperäisyyttä Pääsiäistä matkia tätä, tarvitset seuraavat materiaalit: Canvas, Bommel langasta, nauha Chevron kuvio, 2 x puinen säleet.

Pääsiäispupu kuin seinäsomisteiden pääsiäisenä

korjailla ostern_kreative DIY wanddeko pääsiäisenä kanssa pääsiäispupu kankaalle

Käytä kangas (45cm x 65cm esimerkiksi) kiinteänä aineena perusteella, joka on maalattu molemmin puolin valkoinen, vesi-laimennettiin maali ja annettiin kuivua yön yli. Käännä reunat noin 5 cm joka puolelta takaisin ympäri ja liimaa ne liimalla materiaalia. Leikataan suorakulmion (30cm x 50cm) päässä juuttikangas ulos ja vedä neljä säiettä kummallakin puolella ulos. Nyt liimaa kaksi puista säleet (40cm) ylä- ja alareunassa näytön (voit käyttää sälepohja myös ruskea maali). Sitten liimaa kankaan takana juuttikangas pala ja kiinnitä se keskeisesti sijoitettu näytöllä. lehdistö jättämisestä ja suihkuta ulos leikattu pääsiäispupu ja merkintöjä. Koristella pääsiäisen kangas kävelylle lankaa ja silmukka chevron kuvio roikkuu.

Kankaalle Pääsiäispupu motiivi luovana pääsiäislahjan ja viileä Pääsiäinen koristelu

luova pääsiäinen veneet ideoita viileä ovi pääsiäisenä sisustus ja luova säkkikangas Wanddeko

korjailla pääsiäisen Korit muodossa Pääsiäispupu

alkuperäinen Pääsiäinen lahjat Bunny-pakkaus puuhastelun pääsiäisenäOrigami Tyyli: Jacky Chan

Tinker Origami Pääsiäispupu

Tästä alkuperäinen origami pääsiäispupu tarvitset neliön leikata origami paperiarkkeja tai arkkia Kuviopaperit, pumpulia, liimaa aseen ja tietysti pääsiäisen karkkeja. Jäljitellä valon Origami pääsiäispupu, voit myös käyttää videota ohjeen “pääsiäispupu Basket -Jacky Chanin” viittaavat YouTubeen ja katsoa.

mielenkiintoinen Pääsiäinen veneet idea Origami pääsiäispupu kuin alkuperäinen pääsiäinen koristelu ja pieniä Pääsiäinen lahjat

Tinker ostern_coole veneet ideoita origami pupu luova pääsiäinen lahjat

viileä idea askartelu lasten kanssa pääsiäisenä

Pääsiäispupu Tinker-of-Papier_kreative-Pääsiäinen lahjat ja pääsiäinen-veneet ideoita

Pääsiäispupu tikkareita luovana pääsiäislahjan

Tässä on luova pääsiäinen veneen idea tikkareita kanssa pääsiäispupu paketti johon (tupsut, nauha, piippurassit tikkuja ja painetaan pääsiäispupuPääsiäispupu mallin täällä). Paina ensin pääsiäispupuun, leikkaa kuvio ja tehdä reiät kohdissa, on esitetty. Työnnä tikkari kahden reiän läpi ja liimaa kanin jalat liikenteenohjaaja. Nyt muodostatte jäniksenkorvien päässä piippurassit ja kääri ne ympärille tikkari tikku. Liimaa kaksi valkoista pompoms ylemmissä harefeet ja hännän. Lopuksi sitoa keula nauhasta ja niiden kiinnittämistä tikkareita.

luova veneet idea Ikkunareunustusten keväällä DIY rullaverho kanssa pääsiäispupu

viileä veneet ideoita DIY-Fensterdeko ja kevään koristeet kaihtimen

Pääsiäispupu rulla verho

Miten laitat iloista Pääsiäispupu kuin alkuperäinen keväällä ja pääsiäiskoristeita eri kohtaus? Oletko ajatellut myös viileä ikkuna koristelu pääsiäisenä? Tässä on loistava idea hieno rullaverho kuin rullaverho alhainen leikattu kani siluetteja lopussa. Tätä varten tarvitset Hase-leikkuri. Kiinnittää erilleen ääriviivat leikkurin pois, sitten välillä jäniksen ääriviivat piirtää käsin ruohon lehtiä. Leikkaa piirretty muotoja.

Pääsiäispupu voimapaperi kuin viileä Easter koristelu pöydällä

viileä koristelu ideoita ja luovia pääsiäinen veneet ideoita kattaukseen punaisella paperilla-pupu© Gruner + Jahr AG & co

Ohjeita taitto origami pääsiäispupu

kani-kattilanpaikkaaja-kuin-origameista kanssa-anleitung_kreative-ulosmittaus--kattilanpaikkuri-for-pääsiäinen

Pääsiäispupu Tinker maskina pääsiäismunia &# 8211; korjailla pääsiäisenä lasten kanssa

Tinker ostern_osterhase Naamion munat© Gruner + Jahr AG & co

Ovi seppeleen muoto Easter veneet viileä alus ajatus keväällä

luova puuhastelun frühling_osterbastelidee korjaustöissä-ovi seppeleen muotoinen pupu

Tinker ovi seppele pääsiäispupu

Jos haluat korjailla ja pupu-ovi seppele pääsiäisenä, tarvitset seuraavat: kreppipaperilla eri sävyjä vihreä, kaksi vanne erikokoisia, lanka, lanka leikkureita, vihreä nauha tai nauha, sakset ja kuumaliimalla ase.

Kiinnittäminen kaksi kirjontakehystä toisiinsa teipillä. Langasta muodostamaan kaksi jäniksenkorvien ja jättää noin 10 cm lanka lopussa kunkin korvan saada se kelaa pienempiä vanne. Jälkeen liittämällä kaksi kani korvat, leikattu pieni lehdet vihreitä kreppipaperi ja liimaa sen kehä ja viiran kanin korvat. Lisäksi voit koristella valmiin pääsiäispupun ovi seppele jousella.

Pääsiäinen juhla viileä pääsiäiskoristeita ja Pääsiäinen lahjat

viileä koristelu ideoita puput pääsiäisenä 2016
Добавить комментарий

*

86 + = 95

map