køligt træ med decoratie trykning på træ

køligt træ med decoratie trykning på træ

Afbeeldingen og afbeeldingen Maske hij de mest udbredte decoratie. Ikke kun som rum og vægdekoration de participeren i vores liv og Hverdag, mannen også som et udtryk voor vores humor i forskellige Netværk som profiel afbeeldingen, og som på baggrund af vores smartphones og computere. Hver dag, vi tager afbeeldingen med vores mobiele telefoner vooral Disse tilfangetagne øjeblikke forblive de lukket. Hvor du ofte på udskriver de papir? Sandsynligvis Eller aldrig sjældent! Selv de afbeeldingen fra Særlige lejligheder, vi afzender videre gennem de smartphones, vi på offentliggør Internettet, og vi forbeholder computeren.

s creatief ontwerp VAEG med Fotoprint på træ

Kolig træ med deco Fotoprint på træ til modern stue VAEG ontwerp med fly-bygning

Ik DAG ønsker vi te Visé, je Hvordan forevige de mindeværdige og vigtige øjeblikke af this liv på en creatieve Made. Til dette har valgt Presset på træ som inspiratie og interessant Håndværk IDE. Vi vil indføre forskellige teknikker og eksempler på afbeeldingen og på træ foto’s, op één kunne gennemføre creatieve VAEG ontwerp, voor en individuel udsmykning og ontwerp af gamle træmøbler, waaronder usædvanlige og hjemmelavede gaver. Vil du hebben dine foretrukne’s eller de bedste afbeeldingen fra this bryllup, fødselsdag eller andre Særlige Lejlighed udskrive på træ? Er du efter efter en søger modern og creatief ontwerp VAEG med afbeeldingen? Så har du geleden bolden Forbi mål Sådan virker det!

køligt træ med decoratie trykning på træ

creatieve ideer fra træ til decoratie med afbeeldingen og på træ foto's

interessante og creatieve Håndværk Idé med træ til en særlig doe-decoratie

lave art ud af træ selv og cool design VAEG med afbeeldingen på træ

Først vil vi bankschroef dig, je Hvordan udskriver blæk afbeeldingen på træ. Til dette Håndværk u Ide har brug voor en træskive, forsendelsesetiketter, Versigelung Spray (past dus Make It Last® Clear Sealer), modellen ring pasta (gel medium fra Liquitex), clear-Tørring Håndværk lim, om skumpuder, et plastikkort, såsom s gif kaart som du vil bruge som en svaber og en selvfølgelig inkjet printer. Så lad os ik ben bende på træ med Tryk.

Udskriv afbeeldingen og på træ foto’s &# 8211; Augustus pres træ med blæk

Fotoprint på træ og lave creatieve træ deco selv

Først hij du udskifter scheepvaart etiketter. De har brug hij i virkeligheden voor på bagsiden af ​​labels verschepen til på fotoudskrivning Træet. Det er en bedst bij Kobe forsendelsesetiketten i A4-formaat. Hvis du har en forsendelsesetiketten fra flere individuele etiketter og hij bagsiden divideret med og Lochungsreihen tape tape over Hullet, så de zijkant onder trykket ikke i skæres printeren. Derefter, i et godt zone ventileret, spuit de Andes zijde af Papiret med forseglingen nevel boven het laden Torre de. Så du schilder Papiret med de heldere-Tørring Håndværk lim hjælp af en af ​​skum penselen. Nu udskrive det på valgte foto Papiret, eller på siden med de tørrede lim. Forbered træskiven til udskrivning. Det er bedst bij Slibe træoverfladen med og sandpapir derefter Torre det af med en klud. Nu med hjælp fra den anden skum Børste til ten Børste forsigtigt træ via pita med modellen ring pasta. Indtil Belægningen med pastaen Stadig hij Vad, skal du Placere fotoet på træ på det og med Stryge Papiret plastikkort bij være nogen bobler. Voor u trække Papiret, jongen Presset voor halvanden tijd voor bij Torre. Træk Papiret langsomt og omhyggeligt, og endelen anvende en belægning med på fugemasse spray.

Art fra træ til bij Gore dig selv som en koel Håndværk Idé med blæk printteknologi

foto på-holz_kreative-Håndværk IDE med træ-og-blæk-by-cool-træ DECO

andes en inspiratie til foto på træ med blæk, har vi fundet i “vi levede lykkeligt.” I denne koele crafting Idé brugge en foliepose. Denne Fantastiske printteknologi hij Idéel til en vintage decoratie boven Rustikt ontwerp af dine Møbler med Skrifter. Cyklen billede die i denne-tutorial, samen met andre fede afbeeldingen til udskrivning, vil du i grafisk Gulv vinden anvendes.

Gore Det Gamle træ Møbler med pres træ augustus &# 8211; DIY vintage Møbler

afbeeldingen og foto-pa-træ-print-som-cool-Håndværk Idé-til-decoration Idé-til-vintage-Møbler med druch-pa-træ

Sådan udskrives afbeeldingen og på træ’s hurtigt og ved nemt hjælp af taske films? Omhyggeligt afbrød de laterale huller Langs Lommen rand. Posen skal opretholde voller Taske facon, så ikke rand hij Skaret! Sæt et stykke papir i filmen Taske huur voor Stabilitet i i trykfarven printeren. Når du har det ønskede billede på film vormt, trykt, fjerne det hvide ark ud vorschichtig, så du ikke plamage blækket. Placer trykte de zijkant af folie vormt på træets via pita. Med hjælp fra en Eller in rechte lijn je plastikkort skubbe dias. U KAN Lofte film vormt, og til bij absorbere de-reste besparen blæk med Hvidt papir stykke, hvis de findes.

creatief decoratie Idé til Møbler ontwerper Lavet af træ med et Tryk træ augustus

trykning på træ med og blæk gennemsigtige sidedæksler

fantastisk decoratie med TRAE foto augustus som til inspiratie moderne interieur industriële stijl

tinker foto afbeeldingen Lavet af træ

creatief ontwerp VAEG med og bryllupsbilleder malerier på træ

afdrukken bryllup foto på træ

interessante træ deco IDE med Pressure augustus træ 

pil med træ som en creatieve Håndværk ideer til træ med deco pres på træ

Nu viser vi graven, Hvordan du Kan dag afbeeldingen på træ med papir perkament. Som et eksempel, vil du se en DIY trækasse paller hij Som Kreativt designet med pres på træ. Hvis du ønsker bij gengive de afbeeldingen die anvendes i følgende de doe-het-project, Kan du hente oranje billede af fe afbeelding hierboven Frimærker herfra. De hij Stadig pergamentpapir (Skaret i stykker med størrelsen på 21cm x 31 cm), tape, om plader Tekstil (Eller skære FRA en t-shirt Gammel håndklæder), en Blöd pude (ligesom poolring), og kræver en blæk printer.

Bygge sig selv Kolig trækasse fra og paller tilpasse

DIY fonds paller med træ deco Idé ved udskrivning af afbeeldingen på træ

Med hjælp fra Photoshop, Kan du arrangere de valgte afbeeldingen og skrifttyper. Glem flipper ud ikke skrifterne og ORDENE, som de trykt hij spejlvendt! Dernæst lagger et stykke perkament papir på et ark A4 med selvklæbende tape, u hvor har brug ten folde perkament papir kun ved de ene kant og til fastgør de Pladen, mannen det skal være het plein, de Først printeren modtages af. Rør ikke ved de udskrevne voorstelling! Voegt en klud og gøre træoverfladen, hvor du vil udskrive, VAD. Så du Torre dan pasteitjes med Torre klud. På denne gemaakt vil du forberede træets dan pita til absorptie af blækket. Dog må ikke være Træet voor VAD, så ikke blækket flyder. Je Kan vælge imellem på et andet stykke træ, såsom Vade eller Torre træ dan pita skal være. Nu afskære en trykt på og motiverne lægge de på brændet, uden op skubbe Papiret sidelæns så det passer til EMNet. Gnid puden. GENTAG det samme voor de andre fag, op du Stadig ønsker bij udskrive på Træet. Lad Torre trykte de vertegenwoordiging i ca 2 timer.

pil med træ &# 8211; interessante Idé til DIY lyde med TRAE creatieve udsmykning ved tryk træ augustus

DIY frugt lyde af paller med pres på træ deco

Når dineren afbeeldingen eller this photo hij helt på træ Tor, skal et af was VOKS zo-om Møbler. Så en VOKS, u kan gøre dig selv. Bland 1 del bivoks (høvlet) med 4 dele jojobaolie eller olivenolie i s lyde. Opvarme lydene i et vandbad, indtil voksen smelterij og omrør blandingen rundt. Efter påføring af DIY VOKS, Farven på træets dan pita uitdagende og skarpere udseende. I 24 timer, det Kreativt udformede hij duidelijk til bij Drage Fordel trækasse.

Afbeeldingen på træ Udskriv som inspiratie til DIY vintage sofa bord

træ deco Idé til Møbler vintage med afbeeldingen på træ og blæk trykt på træ

interessante Håndværk ideer til forbedring af gamle træmøbler med Fotoprint på træ

redesign af Gamle træ Skab med blå druk på træ

en Idé om, Hvordan du Kan creatieve Gore dine Møbler fra paller

dekorere og opbygge paller

unikke ontwerp Duch udskrivning fra foto på træ

Kolig træ deco tinker med afbeeldingen på træ selv

Haar er en koel Håndværk Idé og inspiratie til foto på træ. Haar er billedet die skal udskrives harde fra en laserprinter, ikke printerblæk! De hij også et skum Pensel og modellen ring pasta (gelmedium fra Liquitex) behov. Smor træplade med modellen ring pasta. Belægningen bør ikke påføres tykt. Placer fotoet på og Træet onder alle omstændigheder, så det eller Prøv bij skubbe tilpasse efter bij billedet allerede på hij træets op pita. Dag væk Limet foto med eller hænder plastikkort glat og DERMed resulterer bobler. Tillad bij Torre tryk i 24 timer. I 24 timer, du har brug ten fugte en klud og begynder forsigtigt bij Torre Papiret boven pita. mannen ikke skubbe oud voor Hardt voor ikke bij beschödigen Presset på Træet.

Afbeeldingen på træ som en creatieve julegave ideer

Skænk rustik kreatiev dekorere med træ DIY afbeeldingen lg bij trykke på træ

Foto på træ &# 8211; s creatieve Håndværk ideer til decoratie med afbeeldingen og foto’s

Fotoprint på træ som et Håndværk Idé til DIY decoratie VAEG og creatief ontwerp VAEG med afbeeldingen
Добавить комментарий

*

+ 28 = 35

map