Kokoontaitettava pöytä tai laajennettavissa ruokapöytä?

Kokoontaitettava pöytä tai laajennettavissa ruokapöytä?

Kokoontaitettava pöytä tai laajennettavissa ruokapöytä?

Eleganttia ja tyylikäs Eesszimmereinrichtung, olemme valinneet neljä toiminnallista ruokapöydät eri suunnittelijoiden. Kokoontaitettava pöytä tai laajennettavissa ruokapöytä on ihanteellinen ratkaisu olohuoneessa? Kumpi kahdesta pöydän tyypin on parempi? Voit päättää, mikä käsite sopii vain mielikuvitus! Seuraavat mallit ovat italialainen design, luovia ratkaisuja, laadukas ja toimiva sisustus. Esitämme teille neljä fantastinen ruokapöydät, jotka sopivat erinomaisesti pieni olohuone, tai luo enemmän vapaata tilaa ja liikettä tilaa omassa ruokasalissa. Taulukot valitaan tuotteiden luettelosta yhtiön Horm ja sen voi tilata ja saatavilla monissa eri maissa. Mistä Bay?

Ruokapöytä LUX on ensimmäinen ehdotus.

maa talo tyylikäs olohuone ja asennus on laajennettavissa ruokapöytä

luxury olohuone suunnittelu puu puulattia ja ruokapöytä valkoinen värillisellä Ruokasalin tuolit

Ruokapöytä ja yksinkertainen ja pelkistetty linjat Designer Carlo cumini. Tunnusmerkki huonekalun piilotettu sisäänrakennettu pöytätason alle sauva, joka toimii teräs- vakava varmuutta. Tämän ansiosta rakenne ruokapöytä on erityinen laajennus ominaisuus. Läpi useita moduuleja, pöytälevy voidaan muuntaa erityisen pitkä työtaso.

laajennettavissa ruokapöytä malli LUX

ylellisyyttä sisustus on moderni ruokapöytä laajennettavissa

selkeät muodot ja tyylikäs muotoilu ruokasalissa

modernissa ruokasalissa asetettu laajennettavissa ruokapöytä pähkinä

Taittamalla elementtien päissä taulukon, tarjoaa itseään millään aikaa eikä tilaa enemmän vieraita. Yksinkertainen rakenne ruokapöytä “Lux” tarjoaa tyylikkään ulkoasun taulukon valkoinen tai pähkinä.

Yhdistelmä kokoontaitettava pöytä ja laajennettavissa pöytä

luxury olohuone inspiraatioita nykyaikainen kokoontaitettava pöytä valkoinen

Vuonna 1997, suunnittelija Carlo cumini suunniteltu ruokapöytä CAPRIATA.

ruokapöytä koottavat kaksinkertaistamiseksi pöytälevyn leveyden

moderni valkoinen kokoontaitettava pöytä modernille ruokapaikaksi

Taulukossa on kapea ja pitkä pöydän, joka on epätyypillinen laajennettavissa leveys eikä pituus. Kiitos sen mittasuhteet, ruokapöytä kapea ja pitkänomainen sopivia huoneita. Tukirakenne, joka muistuttaa puinen katto pysyy näkyvissä. Taulukko on CAPRIATA ruokapöytä ainutlaatuisen ratkaisun konsepti, joka syntyy korjaamalla tukitelineen ja kehittymässä jatke-elementit sisältämien laajemmalla alueella. Näin pöytätason kaksinkertaistui.

laajennettavissa taulukon leveys on kapea ja pitkänomainen olohuone

asuin ruokailu laitoksen kanssa pitkänomainen ruokapöytä laajennettavissa

Kolmas huonemallilla ASTOR on luovaa yhteistyötä suunnittelijan Daniele Gaspardo ja ryhmä Grafiitti Design. Modernissa ruokasalissa tarjoillaan on loistava ratkaisu tahansa olohuone. Miksi tämä taulukko ainutlaatuinen? Käsite Astor Tisch mahdollistaa nopean Teleskooppivarren pöytälevyn.

luova suunnittelu ylellisyyttä olohuone laajennettavissa ruokapöytä ASTOR

sisustus ideoita modernm Esszisch puinen laajennettavissa

Miten tämä tapahtuu? Pöytälevy koostuu säleet, jotka on yhdistetty ohuilla alumiini insertit. Yksinkertaisessa piirustus, luova pinta laajenee kuin taitettava tai kuin haitari, joka oli itse asiassa inspiraation suunnittelija. Laajennetussa tilassa tämä johtaa tyylikäs ja kaunis pöydän pintaa vaihtoehtoisen määräajoin sälepohja ja väli- Aluleisten.

Astor ruokailu kattaus kauneutta ja eleganssia

laajennettavissa ruokapöytä valmistettu massiivipuusta säleet ja alumiini elementtejä

Suljettuna Aluelemente pysyvät piilossa ja näkymättömiä. Laajennettavissa ruokapöytä määrittelee visuaalinen liikkeen vaikutus, joka on suhteessa sen hyödyllinen toiminto.

moderni muotoilu konsepti laajennettavissa ruokapöytä

moderni ruokapöytä laajennettavissa,

Toinen projekti Grafiitti Suunnittelu on kokoontaitettava pöytä WOW PLUS.

moderni laajennettavissa kokoontaitettava pöytä malli WOW PLUS

puu kokoontaitettava pöytä pieni asunto ruokasali

Suunniteltu vuonna 2005, laajennettavissa pöytä todellisuudessa edustaa modernia kokoontaitettava pöytä. Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu mahdollistaa jatke 80 cm muutamassa sekunnissa. Laajennus tapahtuu kiertämällä ulokeosan nivelpisteen kehyksen. Pääneuvottelupöydässä alkuun, joka pysyy vaaka-asennossa, 80 cm pitkä puu paneeli insertit. Vaikutus on todella WOW. Ruokapöytä sopii pieniin tiloihin ja esittelee tyylikkyys ja luovuutta.

funktinale sisätilat taitettava pöytä

ruokapöytä laajennettavissa puulevy vaativiin sisustuksiin


Добавить комментарий

*

80 + = 90

map