Keittiö tuoretta kiilto: Simple Vinkkejä kunnostamiseen

Keittiö tuoretta kiilto: Simple Vinkkejä kunnostamiseen

Keskimääräinen elinikä keittiöt on noin 20 vuotta. Sitten vanha keittiö on korvattu uudella, mikä merkitsee suuria taloudellisia kustannuksia useimmissa tapauksissa. Täällä, keittiö inventaario, näyttää muutaman vuoden kuluttua ensimmäisestä ikääntymisen merkkejä varsinkin jos keittiössä käytetään säännöllisesti. Vaan luoda sen sijaan täysin uusi keittiö laitteet, on olemassa halvempia vaihtoehtoja, jotta keittiön uudelleen. Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä, joiden avulla vanhan keittiön loistaa tuoretta loistoonsa.

Keittiö tuoretta kiilto: Simple Vinkkejä kunnostamiseen

pieni keittiö kivi lattia ja baari marmorilla alkuun valkoinen© istock.com / AleksandarNakic

Ilmeen pinta ja seinälaatat

Olipa tahrojen tai naarmuja, päivittäin keittiön käyttö näyttää pian ensimmäiset merkit kulumisesta pinnoille. Kuitenkin raikkaaksi vaatii hyvin vähän vaivaa ja vähän taitoa. Joten uuden värin oviin ja baareja jo ihmeitä. On tärkeää puhdista pinnat ennen uuden maalin. Puu soveltuu parhaiten akryylilakalla. Hienovaraiset värit, kuten valkoinen tai vaalea beige ovat hyvä perusta ja tehdä enemmän tilaa muulle suunnittelun keittiön. Lisätä uusi keittiö kahvat tuoretta väreillä aksentti on asennettu hetkessä.

muokkaamaan vanhoja keittiössä valkoista väriä yhdistettynä kirkas väri aksentti

moderni keittiö asettaa valkoiset keittiön kaapit ja keltainen kaappi puuttui© istock.com / IP Galanternik D.U.

Matching uusi etuosasta, seinälaatat yksinkertaisin keinoin voidaan päivittää. Sen ei tarvitse olla sama, uusi laatta peili; Nopea ja puhdas vaihtoehto tälle on uusi maalikerros erityisellä laatta maalilla. Hyvällä tuulella raikasta värejä kuten vaaleanpunainen, punainen tai kirkkaan vihreä. In verkkokaupasta style-your-castle.de on olemassa lukuisia ideoita tehdä keittiön takaseinään. Vuodesta hauska sarjakuva New Yorkin horisonttiin mitään toivomisen varaa tähän, niin pitkälle kuin yksilöllinen design keittiön takaseinän. Suunnittelu ja kokoa voi vapaasti siten, että uusi helmi myös sopii täydellisesti.

Keittiön takaseinä on tehty painetun lasin moderni ja todellinen ratkaisu keittiön remontin

keittiö perustettu keittiön kaapit valmistettu tummaa puuta ja valkoinen keittiö toppi painettu keittiö splashbackKeittiön takaseinä 160x50cm vintage tyyliin Style Linna

Vaihtaminen keittiön kaapit ja aufpepen vanha keittiö ja kaunistaa

Perustamalla moderni keittiö keittiö edessä vaaleanpunainen, valkoinen ja kücjenschränken keittiötasot graniitti beige© istock.com / Simon Bradfield

työskennellä tuoretta: vaihda keittiökoneet ja työtaso

Jos kone antaa mielensä tai uuni lakossa, se auttaa mitään: hankkimalla uusia välineitä ei voida välttää tällaisissa tapauksissa. Investoinnin arvo on sitä vielä, koska uusien laitteiden säästää paljon enemmän energiaa kuin edeltäjänsä ja myös paljon vähemmän melua työssä. Koska koko kaikkien asennettujen elementtien on standardoitu, vaihto voidaan tehdä suhteellisen helposti. Erityisratkaisuja kuten kahva vasenkätisille mutta sinun pitäisi ottaa neuvoja asiantuntija loppuun.

 Keittiökoneet itse jakaa peruskorjaukseen keittiön

moderni keittiö ruoanlaitto saari ja rakennettu küchengeräten_renovierungstipps keittiöön© istock.com / Gregory_DUBUS

Työtaso kärsii päiväannoksesta niiden on kestettävä. Pienellä teknistä taitoa, uusi työtaso voidaan kiinnittää nopeasti. Puinen työtaso säännöllisesti öljyt riittää ylläpitämään alkuperäisen ilmeen. käytetään kovaa öljy, erityisen pellavaöljy, säteilee pinta uudessa valossa.

kaunistaa vanhan keittiön uudistetun keittiön työtaso

uudistaa keittiötasot ja vanha keittiö verschönern_küche puu keittiön kaapit ja U-muotoinen keittiö top© istock.com / -Oxford-

Tuore valo luo hyvän ilmapiirin

Kun kaappi keittiö, se riippuu oikeasta kirkkautta. Vain työalueella pitäisi valaista vähintään 500 luksia, joten käsiteltäessä terävät veitset & Co tapahtuu paha. Vastineeksi tasainen valo nauhat ovat parhaita, voit sijoittaa sen jälkeen alle yläkaapit. Niiden suuri etu: se estää häiritseviä heijastuksia. Yhteensovitus uusi keittiö takaseinä näkyy myös värillistä valoa hyvin, mikä mahdollistaa miellyttävän valaistuksen ilmapiiri.

Pieni keittiö zoom optisesti kirkas väri ja valon heijastuminen ansiosta kiiltäviä pintoja

pieni moderni keittiö valkoinen keittiö takaseinään oranssin mosaiikki© istock.com / IP Galanternik D.U.

Korvata puuttuvat päivänvalossa, valonheittimet tai valaisimia tulisi sijoittaa lähelle ikkunaa. Riittävän valaistuksen varmistamaan ihanteellisesti useita valaisimia, jotka on kiinnitetty kattoon tai seiniin. Käytännöllinen ratkaisu on järjestelmä, kiskojen, jossa säädettävä valotäpliä sijaitsevat. Joten voit säätää esiintyvyys valon nimenomaan toimintoäänet. Myös sisätilojen kaapit on niin optisiin kuituihin, jotka valaisevat sisältö avaamisen yhteydessä.

muokkaamaan vanha keittiö ilman ikkunaa läpi enemmän valoa ja kirkkaat värit

Perustamalla moderni keittiö puu keittiön kaapit valkoinen ruoanlaitto saari puinen työtaso valkoinen ja heiluri lamput© istock.com / Kevin Miller
Добавить комментарий

*

− 2 = 7

map