kaunistaa vanhaa keittiö uusia laatta peili

kaunistaa vanhaa keittiö uusia laatta peili

kaunistaa vanhaa keittiö uusia laatta peili

Backsplash on tärkeä osa koko sisustus tahansa keittiö. Ellei suojaseinä yläpuolelle keittiötaso myös roolissa aksentti seinän ylemmän ja alemman joukko keittiön kaapit. Mutta miten on keittiön takaseinä tehdä, jotta uuden ilmeen vanhan keittiön? Variantit ja materiaaleja tähän on lukuisia. Tässä viestissä, olemme valmistaneet 10 alkuperäinen ideoita DIY backsplash keittiössä.

Kuormalavoja keittiössä &# 8211; Loistava idea Wangestaltung ja DIY keittiö takaseinän

suunnittelu ideoita keittiö valkoinen keittiö kaapit, keittiötasot puuta ja laatat peili lavojen© circadee

DIY laatoitus kuvio kuormalavoja

Kun se tulee rakentaa kanssa kuormalavoja, määritetään sitten on suuri harha. Tällöin kuormalavoja käytetään nykyaikaisia ​​verhous keittiöön takaseinään. Tässä esimerkissä, joka on asennettu jo seinään muovilevy käytetään templaattina ja syy backsplash.

Jotta maalaismainen ilmettä keittiöön takaseinän, tarvitset haalistua kuormalavoja tammea, purkaa osiin. Sitten yksittäiset levyt leikataan samassa tai eri pituus. Keittiön backsplash kuvassa 50cm pitkä puunpalasia käytetään. Kun olet leikata tarvittavat osat, jotta ne liasta ja pölystä kostealla liinalla. Sitten yksinkertaisesti liimata levyt muovilevy ja värjää puun pintaan.

laatta paneeli puusta aksentti seinä ja luonnolliset yksityiskohdat keittiö

moderni keittiö ruoanlaittoon saari ja musta keittiö takaseinän puun aksentti valkoinen ja musta keittiökaappien© Dana Milleriä House * Säätäminen

DIY Memoboard laatoitettu backsplash

Muuttaa keittiö takaseinään muistitaululle, sinun on 3 mm paksu pleksi levy, lateksi maali haluttaessa, jätepaperin laatta peili mallin ja väritön liima tiivistämiseksi.

Vaihe 1: Avulla paperin korjailla mallin koon keittiön takaseinän, jonka haluat muuttua muistitaululle. Älä unohda merkitä tarkka sijainti nykyisten myyntipisteistä malliin ja leikkaa sitä. Sikäli kuin olet valmis mallin, aseta se pleksilasilevystä ja kiinnitä se teipillä. Olkoon suojelija pleksi sitä, niin et vahingoita sitä leikattaessa. Kynällä kulumista ääriviivat ja aukot sapluuna päälle lasilevy.

Vaihe 2: Poista malli ja toista viivoilla siten, että ne ovat suorassa. Pisteytysmenetelmää veitsi ja suorakulman kiinni Plexiglas pitkin piirretty ääriviivat voidaan leikata. Andre tavalla pleksi leikata haluttuun muotoon on käyttää palapelin. Ennen kuin saat leikata reiät pistorasiat pleksilasista, tarkista uudelleen, onko merkityn rajapinnan sopii. Jos kaikki on oikein, niin ensin porata kulmat piirretyn muodon Bormaschine ja 6mm poralla. Tee sitten palapelin tai pisteytys veitsen leikata aukon.

laatoitettu backsplash keittiössä kuin muistitaululle reseptejä, uutisia ja ostoslistoja

mielenkiintoisia seinään suunnittelu keittiö DIY memoboard laatat peili pleksi© Susan Teare valokuvaus

 

Vaihe 3: Ennen kuin asennat valmiiksi leikattu pleksi seinällä, voit maalata seinän tahansa väri asettaa kaunis aksentti keittiön kaapit. Anna kuivua lateksimaaliin hyvin.

Vaihe 4: poista suojakalvo molemmin puolin pleksi levy, laittaa sen seinään ja anna väritön silikoniliima kaikilta reunoiltaan varmistaa Plexiglas. Seuraavana päivänä, voit tehdä uusia ja luovia keittiö takaseinä hauska sanontoja tai uuden reseptin. Tätä varten sinun tulee silti tarvitaan vain liitu merkki.

kaunistaa vanhaa keittiö uusilla laatoitus malli värikkäitä laattoja Rollbrett

viileä seinä muotoilu värikäs seinälaatat Rolling noustuaan ajatus alkuperäisen kaakeloitu backsplash keittiössä

Laatoitus kuvion DIY laatat Skateboards

Tässä on loistava idea fancy koristeena keittiön takaseinän sisustuslaattoja valmistettu 100% kierrätetystä dollies. Nämä viileä seinälaatat voidaan puusta, posliini ja keramiikka ja tehdä muotoilu merkkituote Art Of Hallitus edustaa.

värikäs seinälaatat alkuperäisiä malleja puun, posliini ja keramiikka

Flisenspigel ja seinä luova Muokkaa muotoilu laatat kierrätetystä Dolly

luova seinä suunnittelu kylpyhuoneen ja keittiön laatta peili DIY lasimosaiikki

tyylikäs kylpyhuone ideoita moderni kylpyhuone DIY backsplash lasi mosaiikki sininen, puu turhamaisuus pesuallas white lasi ja suuri peili runko

DIY mosaiikki laatoitettu backsplash

Voisitko mekko mosaiikkikuviota keittiön takaseinän? Tässä on hyvä esimerkki siitä, miten te voitte tehdä sen paloja värillinen lasiastiaan. Tavoitteelle on ensin kevyesti rikkoa joitakin purkit ja jos et ole löytänyt värillisiä kiviruukkuihin värittää lasinsirut lasin sisäpuolelta maali lasille. Vasta sitten yksittäiset lasin osat käyttävät kiinni laatta liima seinään.

loistava idea kotitekoinen keittiö takaseinä lasinsiruja

fliesenspigel keittiö mosaiikin blau_verlegen he itse mosaiikki lasinsirpaleet

Tietenkin on haettava seinään ja sitten liimaa lasi mosaiikkisirpaleita sitä laattaliima ensin. Aloita seinäpintaan 1m² ja käyttää 6 mm: n paksuinen kerros laasti käyttämällä hammaslastaa päälle. Sitten soveltaa joitakin liima sisäpuolella jokainen pala lasia ja työnnä se hieman seinään. Yritä pitää huipulle lasiosia ilman liimaa. Voit joko poistaa liima jäännös joko sama liinalla tai alkoholin, kun laasti on kuivattu. Kun olet täysin sisustettuja keittiön takaseinän ja lasi mosaiikki on puhdas, sinun täytyy odottaa muutaman päivän, kunnes laasti on kuivunut hyvin.

Kun kuivumisaika on kulunut umpeen, voit fugieren lasi mosaiikki. Valmista laasti ohjeiden mukaan ja käyttää niitä käytöstä ja lastalla. Kun sinulla on kaikki väliset saumat lasinsiruja täysiä ja anna laastin kuivua noin 10 minuuttia ja puhdista mosaiikki kostealla sienellä. Kun olet tehnyt puhdistus, kiillottaa lasiosat cheesecloth tai nukkaamattomalla liinalla.

aksentti keittiössä keittiön takaseinään setti Hexagon seinälaatat

ideoita keittiön suunnittelu valkoinen valkoiset kaakeloitu backsplash laatat marmoria

DIY marmori kaakeloitu backsplash

Elegantti ratkaisu modernin ja luovan suunnittelun sekä keittiön takaseinän itsestään leikattu kuusikulmio laatat valkoista marmoria rajojen.

pieni kuusikulmainen seinälaatat marmoria &# 8211; täydellinen ratkaisu Fliesenspigel keittiössä harmaa seinät

ideoita keittiön suunnittelu seinään väri harmaa ja fliesenspigel keittiö marmorinvalkoinen

kaunistaa valkoinen Fliesenspigel muiden valkoinen laatat

seinä muotoilu keittiö DIY fliesenspigel pieniä neliö seinälaatat

DIY 3D laatoitettu backsplash &# 8211; Tässä on mielenkiintoinen idea alkuperäisen suunnittelun keittiön takaseinän päällekkäin kerroksiin enemmän laatat muurattiin neliön muotoinen

tekevät backsplash värikäs ja luova laatat tapetti tai liimakalvo

viileä seinä muotoilu itseliimautuva seinälaatat liimakalvon

DIY liimakalvon peili laatat

Voit käyttää tylsä ​​keittiön takaseinän nopeaa, helppoa, luova ja leikkisä muotoilu käyttämällä itse perus- laatat kuviollinen tapetti. Seuraavassa esimerkissä, eri Tapettiliima kalvoja käytetään hieno muotoilu Nina Ribena. Sinun on vielä hallitsija ja leikkuri tähän projektiin.

hyvä idea DIY seinälaatat taustakuva

veneet ideoita värikäs keittiö takaseinän remonttitaitoinen laatat liimakalvolla

Vaihe 1: Mittaa keittiö takaseinään. Valitse muoto ja koko laatat, joka leikataan myöhemmin pois taustakuva. Laatta muoto voi olla suorakulmainen, neliö, tai jopa kuusikulmainen. Tee itsellesi luonnos etukäteen ja laskea suunnilleen kuinka monta annosta kunkin näytteen vaaditaan osata ostaa monta rullaa tapetti.

Vaihe 2: Kun olet huolissasi haluttu taustakuva, piirtää osien takana tapetit ja leikkaa ne saksilla tai leikkuuterien ulos.

Vaihe 3: Tee keittiön takaseinän puhdas ennen draufzukleben osat. Sitten vain vedä leikata laatat ja keppiä. Esitetyssä esimerkissä, tapetti laatat liimataan etäisyydellä 6mm seinään.

Vliesenspigel maalattua rajojen &# 8211; suuren maalauksen idea tahansa keittiöön

keittiö maali ideoita Fliesenspigel

Yksinkertainen String ajatus raja-laatoitettu backsplash

On, että laattojen liian kallista? Sitten saat teipillä, erilaisia ​​seinien värit ja tietysti hyvä idea seinäkoriste. Seuraavassa esimerkissä, keittiö takaseinä on ensimmäinen maalattu valkoinen ja sitten vuorattu 6mm nauha ja jaettu kapea pitkänomainen osaan. Sen jälkeen kaikki riippuu ajatus samanvärisiä yhdistelmä. Kaivaa harjan ja väritä yhden ruudun.

laatat peili maali sijaan hämmentynyt

keittiö takaseinä luovan suunnittelun laatat eri seinien värit

Keittiö backsplash yksistään viinikorkit

viileä veneet idea korkilla luovaan seinärakenne ja hienoja laatta peili@ Create.Craft.Love

Nyt tulemme suuri innoituksen lähde kaikille keräilijöiden viinikorkit. Selaa kaiken tarvittavan merkittävä keittiön takaseinä korkki:

  • Monet viinikorkit
  • konelehtisahaan
  • Vanerilevy d = 6 mm
  • laatikko leikkuri
  • kontaktiliimaa
  • brads
  • väritön tiiviste Spray
  • väritön silikoni

 luova veneet idea korkilla korjaustöissä backsplash keittiössä

keittiö takaseinän viinikorkit verlegen_toole ajatus keittiöön

Vaihe 1: haluavat tehdä Mittaa keittiö takakansi, Si viini korkit ja leikkaa niin suuri vanerilevy. Kun leikkaa reikä, tarkista uudelleen, jos se sopii haluttuun paikkaan. Älä unohda merkitä vastaavan aukot pistorasiat ja leikkaa vaneri.

Vaihe 2: Leikkaa viinikorkit kahtia. Jos jotkut reunat vanerin pysyvät auki, voit myös piilottaa korkilla. Määränpää tarvitset puolittunut korkit myös leikata mattoveitsellä (katso kuva alla).

Vaihe 3: Asettele viipaloidut korkit puulevy. Kun olet halutun kuvion löytyy, voit liimata korkit puulevy.

Vaihe 4: Kun olet peittyi viilulevyn kanssa viinikorkit, sinun täytyy sinetöidä se värittömällä sinetti spray. Teet kaikki ikkunat ja anna välttämättä naamariin. Spray kaksi tai kolme kerrosta ja kuivua kunkin kerroksen tiiviste hyvin.

Vaihe 5: Kiinnitä korkkilaatat peili seinään avulla haaraniitit ja tiiviste rajapinnan laskuri ja keittiön takaseinän.

luova idea värikkäitä laattoja tasoille yhdistämällä eri seinälaatat

vihreä laatat peili keittiön seinälaatat erikokoisia ja farben_retro keittiö seinän väri vaaleanpunainen ja vintage puinen kaappi© Mikkel Adsbøl


Добавить комментарий

*

65 + = 69

map