Katto muotoilu äänen eristelevyjen

Katto muotoilu äänen eristelevyjen

Katto muotoilu äänen eristelevyjen

Mikä tekee meistä tuntuu, kun astumme huoneeseen – perustamisesta, materiaalit, mitat tilaa? Usein katsomme kattoon kuin rumschließende, yleensä maalattu valkoinen yläpuolella päämme. Kun se tulee äänieristystä ja huoneen akustiikkaa, kattoon yksi heijastavia pintoja huoneeseen. Laitteet äänieristettävä paneelit on osa sisustusta erilaisten tilojen toimistorakennuksissa, kouluissa, ravintoloissa, ja omissa kodeissa. Meillä on joitakin mielenkiintoisia ratkaisuja modernin katon muotoilu valmistettu akustiikkalevyt eri yrityksissä. Tänään, terveiden suoja ei enää poraukseen alakattoon rei’itetty kattopaneelit on läsnä. On jo luovia ratkaisuja tyylikäs kattopinta eri värejä, rakenne ja toiminta yhdistettynä.

moderni katto suunnittelu mustavalkoinen äänieristelevyt Flexi Wave

moderni olohuone kattoon muotoilu valkoinen modernin 3D-ääni eristelevyjen

Vicoustic tarjoaa innovatiivisia akustiikkaratkaisut poikkeuksellisen suunnittelu, jotka on suunniteltu erityisesti hifi ja kotiteatteri. Tänään ehdottaa mutta mielenkiintoinen ratkaisu yritykselle äänieristykseen olohuoneessa. Tiedäthän tavallista äänieristyksen paneelit kattoon, jotka ovat enimmäkseen käytetään toimistoissa, mutta tarjous ei suinkaan kaunis muotoilu mahdollisuuksia kodin. Ainutlaatuisen akustiikkapaneelit Flexi Wave, Vicoustic mahdollistaa tyylikäs ja moderni sisustus noudattavat vastaavia vaatimuksia äänieristykseen. Innovatiivinen akustiikkalevyt on sovitettu standardoitu profiileja alakaton. Ne voivat olla vapaasti kasvaa katon ja seinien myös kaksi muuta kiinnitysjärjestelmät. Moderni akustiikkalevyihin näytellä vaimentimen ja diffuusorin samanaikaisesti. Ne on helppo asentaa pilkkomalla, tai suoraan kiinnitetty tasainen kattopinnoille. Paneelit on valmistettu puun väri musta, valkoinen ja puun luonnollista väriä ja täytetty akustinen vaahto. Akustinen vaahto on peitetty värillinen kangas ja 8 eri väriä. Myös, ennen harjausta akustinen vaahto osat voidaan poistaa. Ne voidaan vaihtaa eri väriä ja antaa hyvin erilaisen ilmeen huoneeseen. flexi Wave Paneelit auttaa suunnittelijoiden katto suunnittelu, sopii kotiteatterin tai hifi-huone. Voit luoda luova suunnittelu yhdistämällä kahta kokoa akustiikkalevyihin.

Ylellinen sisustus värillisiä akustiikkalevyt nykyaikaisen katto ja seinä suunnittelu

Katto muotoilu akustinen panelen

moderni akustiikkalevyt TOPPERFO graafinen Topakustik

luova seinä muotoilu äänieristys paneelit valkoinen

Topakustik on yksi johtavia tuotemerkkejä alan sisustus akustisilla kattojen ja seinien. Akustinen paneelit TOPPERFO kalleimpia äänen eristys paneelit puusta, joka mahdollistaa ainutlaatuisen ja monipuolinen sisustus. sarja TOPPERFO® Graafinen muuntaa katot ja seinät tyylikäs tila-sulkuelementtien ansiosta eri muunnelmia poran halkaisija tai Fräsformen. Yhdistelmä Kattovalaistukseen luovia reikäkuvio antaa fantastinen, juoksuttamalla kevyt ja katto muotoilu.

saada äänieristys aluksella upea muotoilu

Katto muotoilu ja modernit akustiikkalevyt optimaalisen äänen eristys

näyttäviä huone ja katto suunnittelu &# 8211; Sempachersee Golf Club Sempach

Väri design punainen ja valkoinen nykyaikainen katto muotoilu kattovalaisin ja punainen äänieristelevyt

punainen akustiset paneelit tyylikäs sisustus valkoinen ja punainen

moderni sisustus punaisella katto ja valaistus catering

Katto suunnittelu Graubünden Kantonalbank

Ideoita-for-katto muotoilu-with-ääni varautumisesta-TOPAKUSTIK

“Kun puu ja arkkitehtuuri muodostavat symbioosin, suuria asioita voi tapahtua.” – jotta voimme tehdä tuotevalikoiman yhtiön LIGNATUR lyhyesti mutta tarkasti kuvata. Kun se tulee äänieristystä, Lignatur on täydellinen ratkaisu &# 8211; joka patentoitiin vuonna 2001, Lignatur Silence järjestelmään. Tasainen osio katot mahdollistaa tehokkaan äänieristyksen ja ratkaista matalia ääniä tärinää absorboivat. Haluatko saada hyvän huoneakustiikan kanssa vähensi Nachhalzeit ja parantaa tilaa selvä eli puun näyttää? Lignatur akustiikkakatot tarjota dynaaminen muotoilu puuta. Ansiosta vapaa wahlbaren parametrit rei’ityksen, johtaa dynaaminen muotoilu, jossa on ei-toistuvan kuvion. Voit valita 13 eri eri reiän ja uran malli tukemaan akustisen puulevyjen.

minimalistinen sisustus ja nykyaikainen makuuhuone suunnittelu Lignatur

ideoita kalusteet mezzanine huoneisto paneeleiden täydelliseen huoneakustiikkaan

moderni huoneakustiikka tukevat paneeleiden luovaan kattoon muotoilu puuta

realisaatioita kanssa akustiikkalevyt puusta kanssa raon malli

“Kaikki liikkuu perusteellisesti ja muuttaa pinnan” on motto Oberflex &# 8211; tarjoaa yritys, joka mielenkiintoinen ja nykyaikainen ratkaisu elegantti huone katto. Kattoon kokoelma tectonique 5.5 sallii rikki katto muotoilu imetyksen. Ideana suunnittelun nämä paneelit on tuotava kattoon liikkeessä. Uusi valmistusjärjestelmä, että muoto ja helpotus kattoon. Lukuisat malleja tehdä siirrettävän kattopinta paneelit, jotka rikkovat jakaa, kyynel ja voi täyttää uudelleen. Moderni sisustus ja ylellinen sisustus tekemät äänieristetty kattoon, akustiikan ja innovatiivinen kattoasennuslevyn järjestelmä yhdistettynä.

liikkuva akustiikkalevyt 5,5 tectonique kokoelma Oberflex

innovatiiviset liikkuvan kattopaneelit-for-moderni kattoon muotoilu

Katto muotoilu liikkuvilla paneeleiden Seisme modernille äänieristyksen 

innovatiivinen muotoilu kattoon äänieristys paneelit puusta

valkoinen akustiikkalevyihin soulèvement tyylikäs rikki kattopinta

Katto muotoilu valkoinen ja äänieristelevyt

Johda kattopaneelit tyylikäs akustiikkakatot

luova katto muotoilu puulevyjen

Idea tyylikäs katto muotoilu kattolevyiksi-Affaissin 

ylellisyyttä sisustus ja sisäkaton muotoilu harmaana

Inspiraatiota moderni sisustus akustiikkalevyt Volcan

alakattoon liikkuvan äänieristelevyt moderni katto ja sisustus


Добавить комментарий

*

19 − 10 =

map