kansi lähetetty lämpöpattereiden tai kaunistaa taitavasti

kansi lähetetty lämpöpattereiden tai kaunistaa taitavasti

Kylmässä päivinä he lahjoittavat lämpöä, mutta optinen yleensä jättää enemmän kuin muutama toiveita. Siten se on silti mukava ja tyylikäs omissa kodeissaan, meillä on muutamia vinkkejä siitä, miten piilottaa ruma patteri- tai voivat koristele ainakin.

Miten voit mennä pitkin vanhan patterit uudella sisustus?

ideoita luova jäähdyttimen suojien kuten DIY ikkunalaudalle puuta© istock.com / martin wimmer

Silmät jo Lämmitys oston

Vanha lämmittimet eivät visuaalisesti näyttävät paljon – mutta onneksi näin ei enää nykyisin. Nykyaikaiset järjestelmät vakuuttaa lisäksi paremman suorituskyvyn kanssa elegantti ja tyylikäs malleja. Siksi on hyödyllistä, jo perustamisessa ja varustaminen kylpyhuoneet kiinnittää huomiota mukava kiukaassa tai muut tilat, halusimmepa sitä tai muuhun koristeluun ei ainakaan häiritse. Sieltä täytyy valita tavanomaisten lämmityselementtejä (pysty- tai vaakasuuntaista), suuren mittakaavan pintojen tai muissa kokoonpanoissa. Vaikka värin valinta ei toiveita jää auki. Joka ei vastaa asentaa uusi lämmitysjärjestelmä, vaan ainoastaan ​​vanha haluavat kaunistella hieman, pitäisi tarkastella seuraavia vinkkejä ehdottomasti kerran.

patterit kuin koriste-elementti ja osa modernia sisustus

modernissa ruokasalissa seinä muotoilu pystysuora wandheizkürpern_kleines olohuoneet ruokailutila muokata seepra matto, moderni ruokapöytä musta ja ruokapöytä tuolit kromi© istock.com / daverhead

piilota lämmittimet mutkaton

Nykyaikaiset patterit voi todellakin vakuuttavat miellyttävän näköinen, mutta useimmat vanhemmat mallit tämä ei pidä paikkaansa. Joten huolellinen laite ei ole yhtäläisiä tuhoutunut lämmittimiä voidaan helposti kattaa. Rakennusalalla markkinat kattavat Puutalojen tai ruostumattomasta teräksestä löytyy. Nämä ristikot on suunniteltu vielä riittävästi lämpöä voidaan tuoda huoneeseen – nyt, vaikka vähän hiljainen täynnä. Sellainen levy, voit myös rakentaa itse. mutta se on myös avoin ja lämpöä sopiva materiaali tähän tehtävään. Juuri ennen kiristyslaitteen ja kiinnitetään suoraan seinään. Samoin voit myös käyttää pitkät verhot ikkunan päälle piilottaa pikku komea jäähdytin.

ruma patterit piiloutuvat tyylikäs jäähdyttimen kansi

rakentaa jäähdyttimen suojien itsensä ja vanha heizkürper moderni mekko ja kaunistaa© istock.com / Poplasen

Ihanteellinen paikka uudet hyllyt

Ei muutama tuntevat ongelman: nykyiset tallennustilaa yksinkertaisesti vielä riitä. Tässä yläpuolella lämmitin on ihanteellinen asentaa uusia hyllylle. Erilaisissa metsissä ja värejä yleensä jo yksinkertainen aluksella, joka asennetaan suoraan seinään tai sijoittaa tyylikäs jalat luoda esteettinen hylly ulottuu. Tuloksena on samanaikaisesti enemmän tallennustilaa ja huomiota on hieman taipua poispäin ruma lämmitys ristikot. Koriste Bücherstapel, tyylikäs kynttilänjalkoja ja maljakoita löytää mukava täällä. Mutta myös vastaava kasveja, jopa roikkuu kasveja voidaan sijoittaa tähän. Tämän tulisi kuitenkin ainakin talvella, kun lämmitys on toiminnassa, olla lämpöä kestävä. Näin ollen, noin kaktukset tai mehikasvit erityyppisiä optimoitu kaunistamiseen jäähdytin. Kautta hylly on enemmän tilaa luovasti höyryä.

kattamaan lämpöpatterit tai koristella, joiden seinämän hylly edellä

vuosikerta jäähdyttimen kansi holzregal_coole wohnideen huoneen sisustus vanhojen heizkürpern© istock.com / archideaphoto

tuo väriä huoneeseen ja lämmittimen

Varsinkin vanhat patterit näyttävät usein kuluneet ja likaiset. Tuore maalikerros tai uusi maali voi satuttaa siellä. Olipa klassinen valkoinen tai uusi väri vastaamaan laitteeseen – voi lopulta pieniä värillisiä kohokohta asettavat suuria aksentti. Joka vie aikaa ja maalattu kunkin lämmitys osaa eri sävyä, voit jopa luoda tyylikkään Ombre vaikutus. Kannattaa ehdottomasti kiinnitettävä huomiota kuumuutta kestäviä maaleja. Erikoismaaleja lämpöpatterit sopiva tähän parhaiten, koska ne kestävät korkeita lämpötiloja helposti.

päästä lämmittimen asettamalla uutta väriä aksentteja huoneessa

kylpyhuone ja sauna lämmitys heizen_coole ideoita vanhojen heizkürper kaunistaa© istock.com / TadejZupancic

antaa uuden ilmeen vanhan pattereiden

korostaa ja koristele vanha valurauta radiators-© istock.com / bdStudios

Joten se toimii korostavat jäähdyttimen:

  1. Tarkista ensin, onko jäähdyttimen säleikkö on suunniteltu. Jos näin on, ruoste hiotaan paljaalle metallille, muuten se kehittää edelleen.
  2.  Seuraavaksi olisi karhenna koko pinta lämmittimen hiekkapaperilla, jotta myöhemmin maali pitää paremmin.
  3.  Pyyhi lämmityselementti kostealla liinalla ja kuivaa hänet perusteellisesti ennen kuin värin.
  4. Nyt voit alkaa soveltaa maalilla. Ihannetapauksessa tehdä tämän, älä asenna kehosta. Sen sijaan voit suojella ympäristöä foliolla ja maalarinteipillä ennen maalia.
  5. Lopuksi, sinun täytyy antaa maali ainoastaan ​​ohjeiden mukaan pakkauksessa kuiva ennen kuin käynnistät lämmityksen uudelleen. Valmis.

vanha valurautapatterit romahtaa tai kaunistaa värin

viileä wohnideen luovaan värillisen suunnitellun olohuoneen seinä väri harmaa, verhoiltu sohva tumman sininen ja keltainen patterit© istock.com / JZhuk
Добавить комментарий

*

68 − = 63

map