Innovatiivinen ja moderni – tulevaisuus moderni keittiö

Innovatiivinen ja moderni - tulevaisuus moderni keittiö

Electrolux on maailman johtava kodinkoneet yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön. Kun se tulee innovaatioita kotitaloudessa Electrolux Design Lab on kohtaus nuorille suunnittelijoille ja luovaa ja innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden. Tänään haluamme katsoa tulevaisuuteen modernin keittiön. Innovatiivinen ja moderni – niin voimme viitata uusien keittiökoneet Electrolux. Moderni keittiö on paitsi modernit huonekalut design. Innovatiivinen kodinkoneet ovat jo erottamaton osa moderni keittiö.

Innovatiivinen – oikea nimi uudelle saari Electrolux, joka sopi yhdistämällä luovasti ruokailutila ja keittiön pöytä. Nykyaikainen käsitys Ajatus interaktiivinen “Randez-vous” pöydän tuo keittiö olohuoneessa, jossa voit keskustella vieraille, kun ruoanlaitto. Innovatiivinen saari koostuu pöytätason, joka on energiaa pinta. Aktivoida pinnan, tarvitset vain yhden laitteen saattaa sitä. Pöydän induktioon järjestelmä, jossa anturi teknologia. Keittoalueita ei ole määritelty. Se on yksinkertaisesti olemassa vapautuu lämpöä pannulla tai kattilassa on esitetty. Tarvittava kuluttajan jääkaappi, liesi tai muut keittiökoneet voisi olla modulaarinen laatikoissa. Jotta ruoanlaitto helpompaa, Rendez-vous myös ohjelmoitu virtuaalisen kokki, joka auttaa kuluttajaa paistamisen aikana.

Innovatiivinen ruoanlaitto saari &# 8211; Randez-vous taulukko

moderni keittiö asettaa-mustavalkoinen ruokapöytä moderni Barhockern- saari

Liikkuva induktio liesi Tommi Moilanen

Tällä hetkellä keittiö - keittiö innovaatio moderni keittiö appliances-

Suunnitellut suunnittelija Tommi Moilanen älykäs induktioliesi voidaan perustaa minne tahansa ja käyttää. Kompakti ja moderni tien liuos. Avulla sovelluksen älypuhelimeen Lapsiturvallisia kaukosäädin keittotasoa käytetään. Sovellus myös tallentaa tietoja viimeisestä kypsennetty ruoka. Ansiosta puun käsitellä keittolevyn on helppo kuljettaa ja keskeyttää latauksen seinään.

Moderni induktiolevyt &# 8211; Honeycomb lämpölevyt 

moderni valkoinen keittolevyä

Innovatiivinen modulaarinen induktioon järjestelmä “hunajakenno”, on erityisen sopiva pienille kotitalouksien ja keittiö. Induktioon on kuusikulmainen moduulit, jotka voidaan yhdistää eri muunnelmia yhdessä. Ne voidaan yhdistää yksinkertaisesti klikkaamalla ja tällä tavoin aikaan keittoalueelle missä tahansa paikassa. Kauko-ohjaus ohjaa lämmön langattomasti Bluetooth. Kiiltävä valkoinen pinta kunkin moduulin sopii harmonisesti koko olohuoneessa. Moduulit voidaan pinota ja ne voidaan helposti lastattava kun sitä ei käytetä. Tietenkin, järjestelmää voidaan käyttää myös suuremmissa kotitalouksien kuumennuslevy.

keittiö &# 8211; USB Print leivänpaahdin Sung Bae chag

keittiö tasalla - moderni keittiö appliances- valkoinen USB leivänpaahdin

Miten löydät ajatus uutisia, urheilua ja säätietoja paahtoleipä luettavaksi liikkeellä? Kannettava tulostin leivänpaahdin alkaen Sung Bae chag voi sallia. Voit liittää laitteen USB tietokoneeseen ja tulostaa koko artikkeleita ja tietokoneen tilannekuvia kanssa.

Salve Bagel leivänpaahdin Kent Madden

keittiö tasalla - moderni keittiö innovaatiot Bageltoaster-

Salve leivos leivänpaahdin on kannettava ja energiatehokas leivänpaahdin. Sämpylät ovat juuri paahdetaan periaate kierto laitteen. Moderni leivänpaahdin tekee itsensä veloittaa induktio.

Joustava ruoanlaitto Quimi

keittiö tasalla - moderni keittiökoneet Electrolux

Quimi on innovatiivinen Küchenset suunnittelijalta Ilia Vostrov, jota voidaan käyttää lämmitykseen, paistamiseen ja höyryttämällä ruokaa. Laite on langaton ja kannettava, se vaatii hyvin vähän säilytystilaa ja on ripustettu induktio latauksen kannoilla seinälle. Kaikki toiminnot voidaan hyödyntää mobiililaitteiden verkossa valmiiksi Tulevaisuuden koti.

keittiö &# 8211; Sook &# 8211; resepti Generator

keittiö tasalla - innovatiivisia keittiö ratkaisuja

Sook on resepti generaattori, joka tuo sosiaalisen verkoston keittiössä. Innovatiivinen laite, joka voidaan käyttää leikkuulauta, on näyttö, langaton internet-yhteys ja kamera. Anturit tunnistavat, mitkä elintarvikkeet ovat pöydällä tai sen läheisyydessä. Sook katsoa kaikki ainekset resepti käytössä tai syntymässä ruudulla. Moderni keittiötuotemarkkinoiden voit ladata ja ruoanlaitto ohjeet tilannekuvan keitetyn lautasen suoraan Internetiin.

Lämmitys ja jäähdytys Ribbon &# 8211; innovatiivinen keittiökoneet

keittiö ajan tasalla - innovaation Kitchen jäähdytin valkoisena ja mustana

Suunnittelija Enzo Kocak on kehittänyt innovatiivisen idean jäähdytykseen ja lämmitykseen. Koska ainutlaatuinen muoto ja joustavuus laite voidaan kääriä lämmitykseen tai jäähdytykseen säiliö, jossa ruokaa tai juomaa. Innovatiivinen lämmön laite ja jäähdytin yksi, on kaksi puolta. Musta lämmittää ja valkoinen jäähtyy. Sitä voidaan käyttää myös keittolevy. Ladattava elektroninen lämpömittarilla akkukennojen voi myös kääntää latauksen ja palaa ylimääräistä lämpöä sähköksi kun laite ei ole käytössä.

stratosfääri &# 8211; naulakon

moderni naulakko - innovatiivinen kodinkoneet

Stratosfäärissä on innovatiivinen naulakko, deodorisoidun ja desinfioida vaatteet. “Oikeastaan ​​se on vaatteita teline, bakteereita, mikro-epäpuhtauksien ja kemiallisten aineiden imee kehon hajun ja tupakansavun ja vaatteet karkaa. Saastunut ilma kulkee HEPA-suodatin ja sitten kammioon, jossa se on desinfioitava ultraviolettivalolla”.
Добавить комментарий

*

+ 26 = 27

map