Innovatieve og moderne – fremtiden voor det moderne Køkken

Innovatieve og moderne - fremtiden voor det moderne Køkken

Electrolux er en mondiale leer ik husholdningsapparater til brug og erhvervsmæssig privé. Når det Kommer til innovatie i husstanden, de Electrolux Design Lab Hij fremtiden skueplads voor unge og designere meer volledige creatieve og innovatieve Løsninger voor. Ik DAG ønsker vi op dag et kig ind i fremtiden voor de moderne Køkken. Innovatieve og moderne – så vi Kan henvise til udviklingen af ​​nye fra køkkenmaskiner Electrolux. Modern hij Køkken ikke kun modern Møbeldesign. De innovatieve husholdningsapparater hij allerede en del af det uadskillelig modern Køkken.

Innovatief – det rigtige navn til en ny fra ø Electrolux, die hij aftalt s creatieve combinatie af og Eetgedeelte Køkken board. De moderne koncept Idé OM interactieve “Randez-vous” board brenger Køkkenet i Stuen, hvor du Kan chatten med dine gæster, mensen madlavning. De innovatieve ø Bestar af bordpladen hij hvilket en Energi op pita. Want op die actief waren in cakes, je behöver kun én enhed die skal det på Placeres. Bordpladen har med inductie tilberedningssystem sensor teknologi. Kogezonerne er ikke specificeret. Det er eenvoudige dan is de frigøres varme, når en Gryde eller en Gryde haar meer directe. De nødvendige af forbrugeren køleskab, komfur eller andre køkkenmaskiner kunne være i modulopbygget skuffer. Want op Gore det lettere madlavning, Rendez-vous omfatter også en programmeret virtuel kok, de hjälper forbrugeren onder tilberedningen.

De innovatieve kogeø &# 8211; Randez-vous tabel

modern Køkken set-sort og hvid med Spisebord modern Barhockern- ø

De mobiele induktionskomfur Tommi Moilanen

øjeblikket Køkken - Køkken innovatie modern Køkken apparater-

Designet af designeren Tommi Moilanen intelligent induktionskomfur Kan op sættes hvor som helst og bruge. S compact og moderne vej løsning. Med hjælp fra en app til din smartphone til barn-bevis til fjernbetjening kogepladen Brugge. De app Gemmer også informatie om den sidste gek. Takket være tømmer håndtere hij kogepladen NEM bij Baere og suspendere opladning til en VAEG.

modern induktionskogeplader &# 8211; Honeycomb kogeplader 

modern hvide kogeplader

De innovatieve modulære inductie madlavning systeem “Honeycomb” hij egnet særlig til små og husholdninger Køkken. Induktionskogepladen har sekskantede-modulus, de Kan kombineres i forskellige variant elkaar. De Kan kombineres lg vlek op klikke og på denne gemaakt tilvejebringe en kogezone på sted ethvert. En fjernbetjening styrer Varmen netwerk De via Bluetooth. De højglans hvid dan pita af Hvert module passer Harmonisk i Hele Stuen. Modulerne Kan stallen og Kan nemt stuves, når hij ikke i brug. Naturligvis Kan også systemet anvendes i större husholdninger som en varmeplade.

Køkken i øjeblikket &# 8211; USB Print Broodrooster af Sung Bae Chag

Køkken ajour - modern Køkken apparater-hvid USB Broodrooster

Hvordan finder u ter beschikking OM nyheder, sport og farten Vejr på din toast til bij blive overlast på? De bærbare printer Broodrooster fra Sung Bae Chag Kan Tillade. Je Kan tilslutte enheden via USB til din computer og Hele udskrive Artikler og edb snapshots med det.

Salve Bagel Broodrooster Kent Madden

Køkken ajour - modern Køkken innovationer Bageltoaster-

Salve bagel Broodrooster er en vervoerbare og Broodrooster energieffektiv. Hij frisk ristede af princippet OM rotatie af indretningen bagels. De moderne Broodrooster gør sig af opkrævet inductie.

Fleksibel madlavning med Quimi

Køkken ajour - de moderne køkkenmaskiner fra electrolux

Quimi hij innovatieve keuken set fra ontwerper Ilia Vostrov, som Kan brugge til opvarmning, stegning og dampning maden. Indretningen hij Trådløs og bærbar, väggen det meget kræver lidt lagerplads og på en hænges induktionsopladning Haele på. Alle operationer Kan echte iseres via mobiele enheder i netværket duidelijk hjem Fremtidens.

Køkken i øjeblikket &# 8211; Sook &# 8211; Opskrift generator

Køkken ajour - innovatieve køkkenløsninger

Sook it en opskrift generator, de brenger det sociale Netværk i Køkkenet. skærmen de innovatieve enhed, de Kan brugge som et skærebræt, har, Trådløs internetforbindelse og camera. Sensorer registrerer Hvilke Fødevarer på bordet eller i nærheden deraf. Sook kan se på alle ingredienserne i hij opskriften i Brug eller Dukker op på skærmen. Det moderne Køkken shaker Kan du indlæse og madlavning Basisinstructies øjebliksbillede af færdigret directe til Internettet.

Opvarmning og med afkøling Ribbon &# 8211; innovatieve køkkenmaskiner

Køkken ajour - innovatie i Køkkenet køligere i hvid og sort

Designeren Enzo Kocak har en udviklet innovatieve Idé til og Koling opvarmning. På grund af den unikke bovenstaande fleksibiliteten af ​​kan indretningen indhylle til opvarmning eller Koling af en toeschouwer med eller gek Drinken. De innovatieve varme indretning og køligere i s, har te Sider. Den sorte gever varme og hvide Koler. Det Kan brugge som en kogeplade. De genopladelige elektroniske termoelektriske battericeller Kan også vende nodigen processen og vende tilbage til overskydende varme til Elektricitet, når apparatet ikke hij i brug.

stratosfeer &# 8211; tøjet rack

modern Tøj rack - innovatieve husholdningsapparater

Hij Stratosphere innovatieve stumtjener, de lugtfri og desinficeres Tøj. “Hij faktisk det et Tøj rek, bakterier, micro-forurenende og stoffer kemiske suger af og kropslugt cigaretrøg og beklædningsgenstande undslipper. De forurenede lucht passerer gennem et HEPA hierboven derefter i et kamer hvor de desinficeres med ultraviolet lys”.
Добавить комментарий

*

1 + 5 =

map