Ilmanraikastustuotteiden – yksinkertaisesti kotitekoinen!

Ilmanraikastustuotteiden - yksinkertaisesti kotitekoinen!

Olet todennäköisesti monia eri ilmanraikasteissa ja huoneen suihkeita kokeillut, kunnes löydät oikean tuoksun kotiisi. mutta me todella rahaa virkistävä kodin tuoksu viettää jos voimme valmentaa itse? Lisäksi virkistävä tuoksuja, jotka ostamme liian tunkeileva, joka voi johtaa jopa päänsärkyä. Todellisuudessa on olemassa lukuisia luonnon tuotteita, jotka voimme tehdä huoneen spray itse. Yhdistämällä erilaisia ​​hedelmiä ja mausteita löytyy jokaiseen keittiöön, on raikastamiseen ja miellyttävä tuoksu voidaan helposti ja nopeasti luoda.

helppo kotitekoinen reseptejä tuoreita tuoksuvia Lufterfrischener

space spray itse tehdä sitruunat

Oletko koskaan yrittänyt ilmanraikastustuotteiden tai tilaa spray itse tehdä? Tänään esitämme kolme suurta ja yksinkertaista kotitekoista reseptit ilmanraikastustuotteiden sitruunan hedelmiä ja yrttejä. Vapauttaa tuoksu, sinun täytyy puoli tai ¾ pienen potin haluamasi ainekset ja tarpeeksi vettä täyttämään, kuumenna kiehuvaksi, kytke lämpö alas alhainen ja anna sen haihtua. Jos haluat tehdä kerralla useita DIY ilmanraikastustuotteiden, voit jäädyttää niitä ainakin viikon. Niin helppoa teette uuden DIY ilmanraikastustuotteiden kotiin.

ilmanraikastin &# 8211; talo tehty sitruuna, pippurit ja basilika

Ilmanraikastimet haushemacht sitruuna ja minttu

Ilmanraikasteissa ja Raumspry selbermachen kalkkia, tuoretta timjamia, minttu ja vanilja

kotitekoinen ilmanraikastustuotteiden sitruunajalosteiden ja limetit

DIY ilmanraikastustuotteiden Limes, tuoretta timjamia, minttu ja vanilja: Näiden luonnon ilmanraikastustuotteiden sinun täytyy sekoittaa pari limeviipaleet silputtua tuoretta timjamia ja minttu ja tl vaniljasokeria astiaan ja täytä loput se vedellä.

Ilmanraikastimet appelsiinit ja vanilja &# 8211; helppo kotitekoinen!

vanilja ilmanraikastustuotteiden kotitekoista oranssi

Kotitekoinen ilmanraikasteissa appelsiinit ja vanilja. Tämä on fantastinen, yksinkertainen kotitekoinen resepti huoneen spray joka haisee makeasti sekalaisen appelsiinisorbetti vaniljajäätelöä. Tuoksun siirtymisen parantamiseksi vielä, voit myös lisätä neilikkaa ja kanelia tarttuu siihen.

Huoneen Spray selbermachen appelsiinit ja vaniljasokeria

DIY ilmanraikasteissa ja huone spray selbermachen vanilja tuoksu

Kuten näette, kotitekoista ilmanraikastimet benötig vain muutamia ainesosia ja maksaa sinulle vähän aikaa ja vähän rahaa. Voit kokeilla muita ainesosia ja luoda omia yhdistelmiä. Inkivääri, muskottipähkinä, altaat sitruunat ja omenat, ote kookos tai piparminttu, kaneli, salvia, laventeli, oregano, rosmariini ja laakerinlehdet, ovat muita ainesosia, että olet joko lisä esittämä meille reseptejä tai muita herkkiä ja virkistävä käytä tuoksuja.

kotitekoinen ja virkistävä &# 8211; suuri ilmanraikastustuotteiden reseptit sitruunan hedelmiä ja mausteita

space spray itse tehdä sitruuna hedelmät
Добавить комментарий

*

2 + 4 =

map