Halloween koristelu ideoita tehdä omia

Halloween koristelu ideoita tehdä omia

Se jää vain muutaman kerran, kunnes yönä 31/10-01/11, kun Halloween vietetään jälleen. Mitä Halloween ei vastaavia Halloween koristeluun puolue? Kussakin kotiin iloisen tunnelman voittaa. Iltana pyhäinpäivä on erityisen suosittu lasten juhla, ei vain siksi, että karkkia hienoja pukuja ja maski, mutta myös siksi, osallistuminen koriste käsitöitä. Päätetään hauskempaa yhdessä, samoin kuin viileä, raikas ja edullinen koristelu. Tämän vuoden Halloween esitämme kaksi luova Halloween koristelu ideoita tehdä oman, joka korjailla joko lastesi yhdessä, tai käyttää viileä veneen idea ja peli Halloween lasten puolue.

Halloween – korjailla itsensä koristelu tämän vuoden Halloween

ideoita halloween deco selbermachen vesikulkuneuvona idea lapsille ja korjaustöissä lyhdyt

jotta meidän ensimmäinen ajatus Halloween koristeluun itse on iloinen leikkeitä ja tarjoaa DIY roikkuu koristelu lepakoiden kananmunarasian ja pullistaa henkiä pahvista. Materiaalit tarvitset DIY Halloween lepakot ovat kananmunarasian, musta väri , harja, googly silmät, liimaa, teippiä ja sakset tietenkin. Mitä tarvitaan Halloween aaveita muodossa vaahteran lehdet, ovat keinotekoisia lehtiä, valkoinen väri, musta markkereita, liimaa ja teippiä. Kun olet huolissasi kaikki materiaalit aloitamme käsitöitä.

jäähtyä Halloween koristeluun ideoita tehdä omia

luova Halloween ideoita halloween koristeluun kuten DIY Hang koristeluun

nopea ja helppo Halloween koristeluun DIY lila hiirillä

halloween deco idea eierkarton tee se itse kuin veneet ideoita lapsille

Leikattu kolme kuppia muna- kartonki päässä, niin että kupit liittyvät edelleen koko pala yhdessä. Sen jälkeen, muodostavat siivet bat katkaisun kahden kolmion kappaletta sekä ulomman kupin. Harjaa kuppi musta väri ja sen jälkeen, kun maali on täysin kuiva, liimaa googly silmät. Kiinnittämiseksi bändi, on kaksi vaihtoehtoa. Joko kiinni nauhan pahvi kuppi, tai tehdä pieni reikä keskellä Keski kuppi, jonka kautta nauha työnnetään, ja on kiinnitetty nauhan pää avulla piilotettu kupin pohjan solmu. Jos olet valinnut toisen vaihtoehdon, tee reikä ennen maalausta.

Halloween koristeluun käsityöt – luova veneet idea kananmunarasian Halloween

mielenkiintoinen Halloween ideoita DIY Halloween koristeluun

Halloween koristeluun selbermachen alukseksi idea ja peli Halloween lasten puolue

korjailla luovia ideoita halloween lapsi puolueen ja halloween Deco

tehden Halloween Vliedermaus koristelu kananmunarasian itse

Halloween Deco ideoita DIY koristeluun lapsina veneet idea Halloween

Lapset rakastavat Halloween haamut ja niin aiomme lisätä ne tässä Halloween koristeluun. Ja syksystä kerääntyvät usein lapset pudonneet lehdet, jotka ovat myös symbolit tällä kaudella, käytämme lehtiä motiivi DIY Halloween kummituksia. Jos et löydä mitään keinotekoisia pahvi vaahteranlehden, leikkaa ne itseltään. Maalaa lehdet molemmin puolin valkoinen ja jos valkoinen maali on kuivunut, piirtää pientä harjaa aavemainen silmät ja suun.

Vaahteranlehden valkoisen DIY Halloween haamut niin viileä Halloween koristeluun idea

halloween deco ajatus Maple Leaf oleskelupaikka DIY Halloween koristeluun ja orang kangas hihnat mustaa

Seuraavana luova Halloween koristeluun idea on taas viileä veneet idea, tällä kertaa korjaustöissä Halloween valot. Jos haluat tuoda enemmän mielialan kanssa Halloween koristeluun olohuoneessa, tässä on idea. Origami Halloween valot tarjoavat pienille DIY lyhdyt on tehty paperista. Voit käyttää tätä roikkuu koriste, koristeena käytävällä tai takka sekä Treppengeländer- ja ikkunoiden kehyksen. Voit myös voi käyttää kotitekoisia origami lyhdyt kuin jäähtyä koristelu idea muissa tilaisuuksissa sekä luova puutarha sisustus. Tarvitset voipaperi oranssi ja valkoinen, LED jouluvalot, teippiä ja musta vedenpitävä merkki.

toinen viileä Halloween koristeluun idea

halloween deco tee se itse paperista ja kiiltoa kuin viileä tischdeko

Leikata 10 paperin palaset oranssi vaha paperi, 15cm x 15 cm ovat suuria ja toinen 5 paperille, joilla on sama koko valkoisen paperin. Kertainen neliön paperin kahdesti, sinä avautua ja taittaa uudelleen kahdesti avoimen paperin toiselta puolelta vinosti kolmioksi. Taita kaksi kolmion huiput alas keskelle saada neliö. Nyt taittaa keskelle sivukaistaleilla neliön yhteen (kaksi sisäänpäin kohti edessä ja kaksi takana). Sen jälkeen taittaa nämä pienet kolmion kärjet kääntää toistensa yhteen siten, että voi syntyä pussin molemmilta puolilta. Origami lyhdyt ovat valmis maalattavaksi. Varmista, että avaaminen lyhty yläpuolelta. Piirrä aavemainen kasvoja Lyhty henkiä ja puhalla kevyesti pullistamaan lyhty. Kiinnitä Halloween haamut lampun johto TESAn ja viileä Halloween koristeluun on valmis.

korjailla voipaperi inspiraation yksinkertainen ja luovan origami lyhty

luova halloween deco Tinker ja korjailla idea DIY lyhdyt paperia puutarhakoristeet ja juhlakoristeet

DIY Halloween lyhty vaha paperi

DIY Halloween lyhdyt valkoinen ja oranssi kuin viileä Halloween idea tehdä itse

saat jouluvalot viileä Halloween koristeluun lyhdyt

luova halloween deco Tinker kuin haamu-lyhdyt

Halloween mielialan kotitekoisia origami lyhdyt

Halloween lyhty valmistettu paperista itse tehdä viileä Halloween deco ajatuksia

luova seinä suunnittelu Halloween origami lyhdyt

haloween mielenkiintoisia Deco ideoita luova Halloween sisustus selbgemachten origami-lyhdyt
Добавить комментарий

*

24 + = 31

map